CyberGhost nu funcționează în China în 2020 – Iată ce este de făcut

Internetul din China este puternic restricționat și folosirea unui VPN în China este un element indispensabil dacă doriți pentru a accesa site-uri web blocate precum Facebook, Gmail, YouTube, principalele puncte de știri și multe altele.

Cu toate acestea, de când a apărut recent o interdicție VPN la nivel de China, utilizarea VPN a devenit tot mai dificilă. Majoritatea VPN-urilor nu funcționează bine în China, chiar dacă. Mulți se confruntă cu dificultăți și dificultăți frecvente și este aproape imposibil să vă abonați la un serviciu VPN atunci când sunteți deja în țară, deoarece majoritatea site-urilor VPN sunt blocate.. Chiar și furnizorii VPN premium pot fi vulnerabili la probleme.

În trecut, am recomandat CyberGhost să ocolească blocurile, cenzura și să răsfoiască anonim în țară – dar testele recente au arătat că CyberGhost nu mai funcționează în China.

CyberGhost este în continuare un serviciu excelent pentru ocolirea geoblocurilor pentru streaming, criptarea traficului și menținerea confidențialității online și îl recomandăm în continuare pentru utilizare generală. Dar, dacă călătoriți în China, trebuie să alegeți o altă VPN.

Vestea bună este că mai aveți o opțiune solidă pentru un VPN în China. Pe baza celor mai actualizate informații pe care le avem, NordVPN este o alegere excelentă să ocolească restricțiile guvernamentale și să acceseze internetul liber și anonim.

De ce NordVPN este VPN-ul perfect pentru China

NordVPN este un serviciu VPN premium care oferă funcții de securitate de top – cum ar fi criptarea de grad militar – și o rețea de servere robustă care include servere oftalmate și o mulțime de opțiuni de server din județele vecine.

NordVPN nu numai că eludează Marele Firewall din China, ci poate de asemenea să ocolească cu ușurință blocurile VPN încăpățânate, oferindu-vă acces la toate serviciile de streaming preferate, cum ar fi Netflix SUA, BBC iPlayer și altele. Veți putea utiliza internetul la fel cum faceți în mod normal acasă.

Serverele nefuncționate ale NordVPN fac ca traficul dvs. să apară ca și cum nu este criptat, adică nu diferă de traficul de internet al altor utilizatori. Asa de, în timp ce informațiile dvs. rămân criptate și sunt încă protejate, acestea nu par suspecte și nu va ridica niciun steag roșu.

Opțiunile serverului din țările din apropiere sunt, de asemenea, un mare avantaj, deoarece locațiile serverului mai apropiate tind să fie mai rapide. În timp ce în China, Opțiunile de server NordVPN din Taiwan, Singapore, Coreea de Sud, Japonia și Hong Kong vă va oferi probabil cea mai rapidă și cea mai simplă conexiune.

NordVPN oferă viteze rapide, aplicații multiplă platformă, iar serviciul pentru clienți 24/7 este disponibil prin chat live dacă aveți probleme. Este cu adevărat un VPN premium care oferă securitate, viteză și experiență pentru utilizatori.

Dacă sunteți un utilizator nou, sunteți acoperiți și de un Garanție de returnare de 30 de zile. Asta înseamnă că dacă călătorești pentru o perioadă scurtă de timp, ai putea chiar utilizați NordVPN gratuit pentru a accesa site-urile și serviciile preferate în timp ce sunteți în China, atât timp cât cereți o rambursare înainte de expirarea celor 30 de zile.

Dacă încă nu sunteți sigur dacă NordVPN este VPN-ul potrivit pentru dvs., citiți ce cred utilizatorii reali despre asta.

Obține 70% reducere NordVPN acum!

De ce ai nevoie de un VPN pentru China

China nu s-a bucurat niciodată de acces nerestricționat la internet. Alături de alte surse de informare și expresie, Accesul la internet în țară este puternic cenzurat. Limitările tehnologice și legale stratificate care sunt utilizate pentru a reglementa utilizarea internă a internetului sunt adesea denumite Marele Firewall din China.

Firewall-ul restricționează și monitorizează tot traficul de internet din China continentală, limitează accesul la surse de informații străine, solicită companiilor de tehnologie să respecte regulile de cenzură internă și cenzurează puternic un anumit conținut.

Asta înseamnă că site-urile și serviciile majore – inclusiv rețelele sociale, cum ar fi Facebook, Instagram, Twitter, motoare de căutare precum Google și Yahoo, precum și servicii de știri străine precum Reuters, New York Times și BBC – sunt inaccesibile din China (faceți clic aici pentru a verifica dacă un site web este blocat). Anumite cuvinte cheie și expresii sunt, de asemenea, semnalizate, monitorizate și cenzurate.

Marele Firewall este faimos pentru a ocoli. După recenta criză a guvernului chinez asupra VPN-urilor VPN-urile de top care ar putea să-l ocolească în trecut – cum ar fi CyberGhost – nu mai pot face trucul.

Dacă doriți să rămâneți conectat la restul lumii în timpul șederii în China, trebuie să vă asigurați că alegeți VPN-ul potrivit.

Cum se utilizează NordVPN în China

În primul rând, trebuie să vă abonați la NordVPN, descărcați aplicația și instalați-o pe dispozitivele dvs. înainte de a intra în China. Nu veți putea accesa site-urile VPN din China continentală, deoarece toate sunt blocate.

Pentru ca NordVPN să funcționeze corect în China, este posibil să aveți nevoie activați serverele nefuscate.

Accesul la serverele nefuscate ale NordVPN sunt disponibile numai prin aplicațiile NordVPN OpenVPN pentru aplicațiile Windows, Android și Mac OS. Dacă utilizați iOS sau un alt sistem de operare, va trebui să utilizați o soluție de rezolvare sau să instalați OpenVPN manual pentru a vă conecta la serverele NordVPN.

Urmați acești pași pentru a utiliza NordVPN și pentru a activa serverele disfuncționale.

 1. Alegeți-vă abonamentul, descărcați aplicația NordVPN pe dispozitiv și instalați-o normal.
 2. Introduceți cheia de acces pentru a debloca serviciul.

S-ar putea să vă puteți conecta folosind lista obișnuită de servere. Dacă nu, ar trebui să vă conectați la un server ofuscat.

 1. Pentru a face acest lucru, mergeți la Meniu Setări în aplicația NordVPN.
 2. Selectați Setari avansate.
 3. Permite Servere oftalmate.
 4. Conectați-vă la un server din lista alternativă.

rezumat

Interacțiunea dintre tehnologia care permite accesul gratuit la internet și tehnologia care o restricționează se simte adesea ca un joc de pisici și mouse.

Furnizorii VPN lucrează rapid pentru a evita filtrele, cenzura și alte restricții, dar uneori guvernele sunt doar cu un pas înainte.

Chiar acum, NordVPNeste cel mai bun VPN utilizat în China. Dacă doriți să vedeți cum se compară alte servicii VPN și dacă pot ocoli Marele Firewall din China, consultați lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru China.

Postări asemănatoare:

 • Lista completă a site-urilor blocate din China
 • Testează Marele Firewall din China
 • De ce VPN-urile sunt ilegale în China
 • Cum să accesați Facebook în China
 • Cum se folosește WhatsApp în China
 • Cum să accesați Dropbox în China
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me