Experimentează Navigarea privată și gratuită cu CactusVPN

Vă rugăm să oferiți câteva informații despre CactusVPN.

Am pornit de la dorința ca toți oamenii să aibă dreptul la navigare privată și gratuită. Inițial, îmi amintesc că eram cu toții foarte încântați că putem face ceva pentru a aduce credințele noastre în acțiune și pentru a face lumea un loc mai bun. Acum, când mă uit înapoi, sunt fericit să spun că eforturile noastre au fost bine cheltuite. După doar doi ani de muncă asiduă, în 2013, afacerea noastră a crescut peste toate așteptările noastre. A trebuit să angajăm mai multe persoane pentru a răspunde corect nevoilor clienților noștri, dar am reușit să menținem viu spiritul prietenilor care lucrează împreună. Și iată-ne acum.

Ce măsuri se iau la CactusVPN pentru a împiedica persoanele străine, precum și angajații să privească datele utilizatorului dvs.?

Răspunsul meu la această întrebare este simplu și destul de simplu. Ne menținem interacțiunea cu datele clienților noștri la minimum și numai pentru a asigura sprijin pentru serviciile pe care le oferim. Nu le păstrăm jurnalele și nu asociem IP-urile cu persoanele care le folosesc. Chiar și atunci când se efectuează plățile pentru serviciile noastre, nu vom căuta mai multe informații detaliate despre clienții noștri. Doar validăm tranzacțiile și ne întoarcem la activitatea noastră, care se referă foarte mult la confidențialitate și nu uităm asta nici o secundă.

Care sunt unele dintre provocările pe care le-ați întâmpinat când ați încercat să protejați confidențialitatea utilizatorilor dvs. fără să vă înregistrați datele?

Ei bine, majoritatea provocărilor s-au referit la departamentul de asistență tehnică, deoarece încercăm în permanență să oferim clienților noștri cea mai bună experiență VPN. Adesea, aceasta înseamnă că am putea folosi jurnalele potrivite pentru a preveni eventualele probleme de conectare. Așa cum nu se păstrează jurnalele, trebuie să adresăm întrebări suplimentare clienților noștri, astfel încât să putem detecta problema.

  Как да получите южноафрикански IP адрес навсякъде през 2023 г. [+ ВИДЕО]

Care sunt opiniile dvs. personale pe Google VPN?

Sergiu Candja: Aplic cu siguranță toate eforturile care vizează crearea mediului online mai sigur. Dar, în acest caz particular, consider că este puțin ironic faptul că Google oferă protecție împotriva tentativelor de amețire atunci când toată lumea știe că aceleași profiluri Google sunt utilizate pentru a le orienta mai bine cu mesajele publicitare. În plus, este puțin restrictivă, deoarece funcționează ca instrument de criptare numai pentru smartphone-urile Nexus și Pixel și numai atunci când accesează rețele Wi-Fi publice.

În timp ce anumite țări europene adoptă politici de supraveghere în masă, reglementările UE privind confidențialitatea sunt din ce în ce mai stricte. Cum explicați această dualitate?

Cred că există multe interese politice și economice în joc și, ca în multe cazuri anterioare, acestea nu reprezintă interesul superior al oamenilor. Este tulburător să observăm cum unele state europene au încercat, de-a lungul anilor, să impună un control mai strict asupra mediului lor online pentru a-și consolida puterea asupra cetățenilor. Și poate că ar fi reușit dacă nu ar fi fost niște voci curajoase care au dus problema la opinia publică. Următoarele scandaluri au oprit sau au încetinit aceste încercări abuzive, așa că sunt foarte bucuros că acele voci au existat. Apreciez, de asemenea, toate eforturile pe care UE le depune pentru a pune capăt acestei nebunii de a încerca să controleze internetul.

Ce schimbări ne putem aștepta să vedem pe piața de securitate online în următorii 5 ani?

Ca tendință, am observat un interes din ce în ce mai mare pentru domeniul VPN și, în general, pentru securitatea online, din partea marilor companii și consorții. În consecință, majoritatea furnizorilor VPN au fost absorbiți și au devenit o parte a acestor companii, chiar dacă acest lucru nu este întotdeauna vizibil pentru persoanele din afară. Cert este că, în acest moment, au mai rămas doar câțiva furnizori VPN independenți, iar CactusVPN este unul dintre ei.

  5 лучших VPN для Ирана - для безопасности, потоковой передачи и скорости в 2023 году

În următorii cinci ani, prevedem că acest proces va continua. De asemenea, statele din întreaga lume vor continua să încerce să preia controlul asupra internetului, astfel încât, în majoritatea cazurilor, libertatea online va fi negociată între marile entități economice și guverne.
Un alt lucru care s-ar putea întâmpla este faptul că multe companii cu servicii conexe vor adăuga securitate online ca bonus la produsele lor principale. VPN-ul Google este un exemplu excelent pentru salvarea acestui scenariu. Și în ceea ce privește evoluția tehnologică, cred că protocoalele de securitate vor deveni tot mai performante. Noi, de la CactusVPN, ne-am pus banii pe SoftEther, deoarece considerăm că este un potențial mare. Momentan folosim cea mai recentă versiune a acestui protocol și suntem foarte mulțumiți de rezultatele din punct de vedere al vitezei și securității.

Adăugați recenzia dvs. pe CactusVPN aici.