Гледайте онлайн Vudu отвсякъде през 2020 г. | Бързо хапване с пара

Vudu разполага с голям избор от безплатно поддържано от реклами съдържание, заедно с много заглавия за наем и за продажба. въпреки това, Понастоящем Vudu се предлага само в САЩ и Мексико.

Ако искате да предавате безплатни филми и телевизия с Vudu, вие необходимост от достъп до услугата чрез сървър в Мексико или САЩ.

Най-лесният начин да заобиколите тези географски ограничения и да се насладите на широк избор от безплатно поточно съдържание е да използвате VPN. Тази статия ви показва как да използвате VPN за поточно предаване на Vudu от всяка точка на света.

Бързо ръководство – Как да гледате Vudu отвсякъде

Следвайки стъпките в това бързо ръководство, можете да гледате Vudu отвсякъде.

 1. Изберете солиден VPN, който има добра мрежа от сървъри в САЩ и Мексико. Препоръчваме ExpressVPN благодарение на баланса на скоростта и сигурността.
 2. Абонирайте се за избрания от вас VPN и инсталирайте софтуера на вашите устройства.
 3. Използвайте VPN, за да се свържете със сървър в САЩ или Мексико.
 4. Регистрирайте се и / или влезте във Vudu и започнете стрийминг.

За безплатните заглавия на Vudu, известни като „Филми за нас“, трябва да се регистрирате за акаунт на Vudu, но не е необходимо да въвеждате данни за плащане. Ако искате да наемете или закупите заглавия от услугата, можете да го направите с кредитна карта с предплащане, което означава, че не се нуждаете от метод за плащане в САЩ или Мексико.

Гледайте сега Вуду!

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате Vudu

Вуду има геоблоки на място, което ви пречи да получите достъп до съдържанието му, ако сте извън САЩ или Мексико.

С VPN можете да се свържете със сървър в САЩ или Мексико, което ви дава законен IP адрес от САЩ или Мексика за достъп до съдържанието на Vudu.

Имайте предвид това не всички VPN мрежи могат да преодолеят геоблоковете на Vudu. В някои случаи софтуерът на Vudu може да открие, че използвате VPN. Това вероятно ще доведе до блокиране на VPN и вашия IP адрес в черен списък.

Ти трябва да изберете VPN, който има доказани възможности за заобикаляне на geoblock. Тези VPN мрежи имат големи мрежи от сървъри в САЩ и Мексико. Колкото по-голям е броят на сървърите, толкова по-малко вероятно Vudu ще може да открие, че имате достъп до тяхната услуга чрез VPN.

Допълнително, изберете VPN, който използва объркани сървъри, тъй като те маскират, че вашите данни се тунелират през VPN. Това означава, че анти-VPN софтуерът на Vudu не е в състояние да прави разлика между VPN данни и ежедневни данни.

Това не е всичко, което VPN може да направи

А VPN може да направи повече от преодоляване на геоблокове за неограничен достъп до глобално съдържание. VPN криптира вашите данни, за да защити вашата поверителност и сигурност всеки път, когато излизате онлайн. Това го прави недостъпен за злонамерени трети страни, дори когато използвате обществени wi-fi мрежи.

Освен това VPN с надеждни протоколи за сигурност не позволява на вашия интернет доставчик да следи вашата онлайн активност и защитава вашите устройства срещу вируси и друг зловреден софтуер.

Други функции за защита, които да търсите във VPN, включват a нулева политика за регистрация така че никой от вашите данни не се съхранява на сървъра на вашата VPN и превключвател за убийство което не позволява вашите данни да бъдат изложени, ако вашата VPN връзка изпадне внезапно.

4 най-добри VPN за гледане на вуду

Разгледайте нашите четири топ VPN препоръки за гледане на Vudu.

1. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

ExpressVPN е най-добрият ни избор и не може да бъде съперник, когато става въпрос за скорост. С високоскоростни сървъри в Мексико и САЩ, той е идеален за плавно предаване през Vudu. И, благодарение на Функция MediaStreamer, можете да стриймвате с Vudu на платформи, които обикновено не поддържат VPN, като например вашия смарт телевизор или конзола за игри.

Скоростта не е дошла за сметка на вашата сигурност. ExpressVPN има разширени функции за защита, включително криптиране от военна степен, строга политика за нулеви регистрации, поддръжка на OpenVPN във всички платформи и превключвател за убийство.

Функцията за разделно тунелиране се оценява от потребителите, тъй като ви позволява да получите достъп до местно и чуждо съдържание едновременно. Това означава, че можете да стриймвате с Vudu, като същевременно проверявате вашите местни имейли. Изпробвайте функцията за себе си с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Гледайте Vudu с ExpressVPN!

2. Surfshark

Устройства за сърфиране

Surfshark може да е сравнително нов VPN, но със сигурност си прави име благодарение на огромния бонус от неограничени едновременни връзки. Това, обединено с неограничена честотна лента и съвместимостта с многобройни устройства позволява безкрайно поточно предаване през Vudu за цялото семейство.

Ще имате бърз и надежден достъп до Vudu благодарение на сървърна мрежа в САЩ. Плюс това, вашата поверителност е защитена с отлични функции за защита, включително двойно криптиране, превключвател за убийства, стриктна политика без регистрация и пакетът CleanWeb, което предотвратява злонамерен софтуер и блокира рекламите.

Потребителите вярват, че получавате много за парите си със Surfshark, но можете да решите сами с 30-дневен период на връщане на парите.

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Гледайте Vudu с Surfshark!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

Страхотен VPN за начинаещи, CyberGhost има всички основни неща, от които се нуждаете за бързо и сигурно поточно предаване на Vudu. Внушителна мрежа от над 800 сървъра в САЩ и Мексико гарантира надежден достъп до Vudu и високоскоростен стрийминг.

Специализирани сървъри за стрийминг и автоматична връзка с най-бързата такава правят CyberGhost идеалният избор за гледане на съдържание онлайн безпроблемно.

Cyberghost също има впечатляващи функции за сигурност, включително стабилно криптиране, приложения за защита от течове, политика за без регистрация и превключвател за убийство, за да предотвратите излагането на вашите данни, ако вашата VPN връзка внезапно падне.

Потребителите оценяват лесната настройка и стабилността на CyberGhost, но не трябва просто да вземат думата си за това. Изпробвайте тази проста VPN за себе си 7 устройства с 24-часов безплатен пробен период и 45-дневна гаранция за връщане на парите.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да, специалният профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Гледайте Vudu с CyberGhost!

4.NordVPN

NordVPN устройства

NordVPN е нашият четвърти избор на VPN за гледане на Vudu със скорост, сигурност и стойност, които малцина могат да победят. С почти 2000 високоскоростни сървъра в САЩ и Мексико и доказана надеждност при преодоляване на geoblocks, NordVPN прави поточното предаване с Vudu лесно.

Отлично, когато става въпрос за сигурност, NordVPN гарантира поверителността ви с криптиране AES-256, поддръжка за OpenVPN и IKEv2 / IPSec протоколи, превключвател за убийство, политика за без регистрация и CyberSec пакет, който осигурява допълнителна защита от злонамерен софтуер и блокиране на реклами.

NordVPN е невероятно добре приет от потребителите благодарение на страхотния баланс на скорост и сигурност. Можете да изпробвате всички отлични функции на NordVPN на шест едновременни устройства с a 30-дневна гаранция за безвъзмездно връщане на пари.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Гледайте Vudu с NordVPN!

Обобщение и допълнително четене

Използвайки VPN за свързване със сървър в САЩ или Мексико, можете да предавате поточно всички безплатни филми и телевизионни предавания, които Vudu може да предложи. Най-добрите VPN също обикалят VPN блокове. Можете да научите как лесно да заобиколите VPN блоковете тук.

Всъщност а солидният VPN ви позволява неограничен достъп до гео-ограничено съдържание от цял ​​свят, без да застрашавате поверителността ви. Всеки път, когато влизате онлайн с VPN, вашите данни са защитени от хакери и злонамерен софтуер, дори когато използвате необезпечени обществени Wi-Fi мрежи.

Вижте най-добрите VPN купони и оферти, за да започнете на страхотна цена. Или, ако искате да вземете VPN за пробен цикъл, преди да се разделите с парите си, разгледайте най-добрите VPN мрежи с безплатни изпитания.

ExpressVPN е нашата препоръка №1 за VPN, който да използвате за достъп до Vudu благодарение на страхотния баланс на скорост и сигурност и надеждност при преодоляване на geoblocks.

За повече информация вижте нашата статия за лесно получаване на IP адрес в САЩ.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me