Gledajte Ples sa zvijezdama, 28. sezona – s bilo kojeg mjesta 2020. godine!

Obucite cipele za ples, Dancing With the Stars vratio se za sezonu 28. Emitiranje na ABC-u, a one bez pretplate za kablove mogu prenositi Ples sa zvijezdama na Hulu.

Međutim, Hulu je dostupan samo korisnicima u Sjedinjenim Državama. Ako živite izvan SAD-a treba VPN za pristup usluzi streaming i gledanje igre Ples sa zvijezdama.

Čitajte dalje kako biste naučili kako koristiti VPN za gledanje Plesa sa zvijezdama – 28. sezona iz bilo kojeg mjesta na svijetu, i najbolje premium usluge za pristup Hulu.

Brzi vodič – Kako gledati ples uz zvijezde sezona 28 na Hulu

 1. Odaberite solidnu VPN. Preporučujemo NordVPN jer on pruža velike brzine i čvrstu sigurnost, plus što ima veliku mrežu američkih poslužitelja.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN softver.
 3. Spajanje na poslužitelj u SAD-u.
 4. Prijavite se na Hulu i započnite streaming sezone 28 Dancing with the Stars.

Započnite streaming plesova sa zvijezdama sada!

Kako se prijaviti za Hulu s bilo kojeg mjesta

Hulu je ekskluzivan za one u SAD-u. Stoga se od korisnika traži da se registriraju s američkom adresom i kreditnom karticom. Međutim, postoji jednostavan način za prijavu u Hulu bez američkih vjerodajnica.

 1. Krenite na MyGiftCardSupply i kupite Hulu poklon karticu.
 2. Slijedite upute, primijenite stanje darovne kartice na vaš Hulu račun.
 3. Prijavite se i počnite strujati Dancing with the Stars!

Zašto vam treba VPN za gledanje plesa sa zvijezdama

Geo-ograničenja blokiraju pristup Hulu i Ples sa zvijezdama ako nemate IP adresu u SAD-u.

VPN maskira vašu stvarnu IP adresu i tunelira vaš promet putem poslužitelja u zemlji koju odaberete. Upotrijebite VPN da biste se povezali s poslužiteljem u SAD-u i dobili ste američku IP adresu, čime možete prevladati geografske ograničenja Hulua.

  Како гледати првоступника 2020. године

Popularne streaming usluge poput Hulu postavile su mjere kako bi spriječile korisnike da prijeđu svoje geoblokove putem VPN-ova.

Interakcijom s ogromnom bazom podataka poznatih VPN IP adresa, Huluov anti-VPN softver može otkriti odgovara li vašu VPN IP adresu jednoj u bazi podataka. Ako otkrije utakmicu, Hulu će vas automatski blokirati.

Ne mogu svi VPN-ovi zaobići i anti-VPN softver i geoblokove. Pouzdanost koja vam omogućava strujanje Plesa sa zvijezdama preko Hulu-a imat će samo premium usluge.

Oni to mogu učiniti kako imaju impresivne mreže brzih poslužitelja s redovito osvježenim IP adresama.

Što više američkih poslužitelja i američkih IP adresa VPN ima, veće su šanse da ga zaobiđe Huluovi geoblokovi i anti-VPN tehnologija.

Čvrsti VPN-ovi redovito rotiraju svoje IP adrese, što Huluu onemogućuje da otkrije da koristite VPN.

Ako svoj Hulu račun dijelite s članovima obitelji, morat ćete potražiti VPN koji nudi više istodobnih veza. Na taj način svi koji koriste račun mogu istovremeno parati.

To nije sve što VPN može učiniti

Značajna je prednost gledanja geo-ograničenih sadržaja. Ali postoji toliko puno toga što VPN može učiniti.

Kvalitetni VPN također štiti vaše osjetljive podatke i anonimnost na mreži.

Vaša internetska aktivnost ostaje privatna i zaštićena putem šifriranje vaših podataka i prikrivanje vaše stvarne IP adrese. To sprečava vašeg davatelja internetskih usluga (ISP), ciljane oglašavače i ostale treće strane da prate vaše mrežne aktivnosti. Također vas čuva siguran od hakera ili tragača koja će vam možda pokušati ukrasti identitet.

Čak i kada su spojeni na nesigurne javne Wi-Fi mreže, 256-bitna enkripcija AES-a zadržava svoje osjetljive informacije sigurne i privatne.

Najbolja 3 VPN-a za gledanje plesa sa zvijezdama

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

NordVPN je naš najbolji izbor za strujanje Plesa sa zvijezdama. Deblokiranje Hulu-a nije problem zahvaljujući usluzi an impresivna američka mreža od preko 1800 poslužitelja. Osim toga, velike brzine i stabilna veza omogućuju nesmetano strujanje bez zastoja ili punjenja.

  Cum să urmărești tot sezonul american 2 online gratis!

Svoje privatnosti mogu računati na NordVPN kako bi čuvali svoje osjetljive podatke. Robusne sigurnosne značajke, uključujući vojni razred šifriranja, dvostruka VPN i podrška za OpenVPN, osigurajte da vaši podaci ne padnu u pogrešne ruke. Dodatno ste zaštićeni zero-logs politika i dvije različite kill sklopke.

Ravnoteža brzine i sigurnosti NordVPN-a čini ga popularnom uslugom kod korisnika. Pogledajte o čemu se radi sva buka prema sebi 30-dnevna garancija povrata novca bez rizika.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s mnogim usmjerivačima.

Gledajte ples s zvijezdama uz NordVPN!

2. ExpressVPN

Gledajte Ples sa zvijezdama, 28. sezona - s bilo kojeg mjesta 2020. godine!

ExpressVPN je neporaženi kad je u pitanju brzina, Uz neograničenu propusnost i dokazano deblokiranje sposobnosti, odličan je VPN za strujanje. Nema kašnjenja, beskonačnog utovara i punjenja.

Šifriranje vojnog stupnja štiti vaše podatke i privatnost. Aplikacije otporne na propuštanje, automatska sklopka za uklanjanje i pravila o zapisivanju sprečavaju pad Vaših osjetljivih podataka u pogrešne ruke.

Velika mreža poslužitelja u SAD-u može prevladati najstrože geoblokove i anti-VPN softver, tako da nikada nećete propustiti nijednu epizodu plesa sa zvijezdama. Ako imate bilo kakvih problema, dodajte responzivna 24/7 live chat korisnička usluga mogu riješiti sve probleme.

Korisnici ExpressVPN-a pronalaze Značajka podjele tunela korisno jer vam omogućuje istovremeno pristup globalnom i lokalnom sadržaju. To znači da možete strujati Ples sa zvijezdama, istovremeno provjeravajući lokalne e-poruke, itd. Isprobajte ovo i sve ostale značajke kvalitete ExpressVPN pomoću a 30 dana povrata novca.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.
  Топ 10 заиста бесплатних ВПН-ова за Аустралију 2020. године

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Gledajte Ples sa zvijezdama uz ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

CyberGhost je još jedna premium usluga koja nudi nesmetano strujanje. Namjenski poslužitelji velikih brzina za različite usluge streaminga, uključujući Hulu, lokacije poslužitelja u SAD-u i pristojnosti za deblokiranje.

Odličan VPN za početnike, CyberGhost ima korisničko sučelje i jednostavno postavljanje jednim klikom. Stručna korisnička podrška dostupna je 24/7 putem live chat-a ako imate bilo kakvih problema s postavljanjem veze.

Stabilan i siguran VPN, CyberGhost ima sve sigurnosne značajke za sigurno strujanje, uključujući solidna enkripcija, nepropusne aplikacije, stroga pravila nulte evidencije i automatski prekidač.

Smatramo da CyberGhost izvrsno radi sve oko sebe i korisnici se slažu. Ne prihvaćajte našu riječ za to, a 45-dnevna garancija povrata novca pruža vam dovoljno vremena da isprobate ovaj pouzdan VPN za sebe.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da, namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome

Gledajte ples s zvijezdama uz CyberGhost!

Sažetak i daljnje čitanje

S VPN možete povezati s poslužiteljem u SAD-u da biste dobili američku IP adresu koja vam je potrebna za pristup Hulu i strujanje plesova sa zvijezdama – 28. sezona.

Naša # 1 preporuka za gledanje Plesa sa zvijezdama bilo gdje je NordVPN. Premium usluga nudi idealnu ravnotežu brzine i sigurnosti za nesmetano strujanje kroz Hulu.

Savjetujemo korištenje VPN-a svaki put kada idete na mrežu kako biste zaštitili svoje osjetljive podatke i spriječili davatelje internetskih usluga ili druge treće strane da prate vaše internetske aktivnosti.

Daljnje čitanje

 • Ako želite saznati više o VPN-ima i zašto vam je potreban za pristup Hulu. Pogledajte naš VPN vodič za novorođenčad.
 • Sada kada znate kako deblokirati Hulu, naučite kako pristupiti Netflixu s bilo kojeg mjesta.
 • Nisi baš spreman za skok u plaćeni VPN? Pogledajte najbolje besplatne opcije za Google Chrome.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me