Hogyan csökkenthető a késés a 2. osztályban – a legegyszerűbb hack 2020-ra

Most a The Division 2 játék végső játékában vagy. A Black Tusk robot kutyái, a Warhounds közel vannak az ösvényedhez. Ideje állni. Készen állsz az új gránátvetőre, és a játék elakadóan megáll.

A küldetésed véget ért. A késés és a késés az új ellenségeid. Hogyan lehet megszabadulni otthoni hálózatától ettől a problémától és visszatérni az apokalipszis utáni DC-be? Szüksége van egy erős VPN-re a késés és a késés leküzdésére.

Hogyan csökkenthető a késés a 2. osztályban

 • Válasszon egy VPN-t - A játékhoz ajánljuk a NordVPN-t
 • Telepítse a NordVPN eszközt
 • Használja az NordVPN „Gyors csatlakozás” opcióját a közeli szerverhez való csatlakozáshoz
 • Ez az! A késésnek alacsonyabbnak kell lennie

Játsszon a NordVPN-mel!

Hogyan segíthet egy VPN a késés csökkentésében a 2. osztályban?

A késleltetés hasonló a ping-hez, amely a szerver és a játékszerver közötti mérést jelent. Minél alacsonyabb a késés / ping, annál jobb. A magas késés késést okoz.

A játékosok milliói akarnak játszani a The Division 2-t, ami azt jelenti, hogy több ezer felhasználó van egy kiszolgálón. Túllépheti a sávszélességet, és az internetes szándékosan lelassíthatja az internetet, vagy az internetszabályozást. Az elmaradás eredménye.

Ha gyorsan szeretne visszatérni a sötét zónába, javasoljuk, hogy adjon hozzá VPN-t a gyorsítótárhoz. A VPN megkerüli a lassú kiszolgálókat, és a leggyorsabbhoz csatlakozik. A Black Tusk várja a visszatérését.

A legjobb VPN a késleltetés csökkentésére: NordVPN

Hogyan csökkenthető a késés a 2. osztályban - a legegyszerűbb hack 2020-ra

A Division 2-nek biztonságos VPN-re lesz szüksége a nagy sebességű teljesítéshez. Ezért javasoljuk a legjobb választásunkat a NordVPN-hez. Miután több száz VPN-t teszteltünk a játékosok számára, megállapítottuk, hogy a NordVPN a versenytársak fölé emelkedik.

A késés csak egy a sok olyan probléma közül, amelyekkel Ön, mint játékos, felmerül. Aggódik az otthoni hálózat biztonsága és a lehetséges biztonsági hackek miatt. A NordVPN védi a játékvilágot 256 bites titkosítás, és beépített anti-DDoS védelemmel rendelkezik. Ráadásul a NordVPN-ek A hatalmas szerverhálózat mind védett a hackerek ellen.

A sebesség elengedhetetlen a Division 2 számára, és a NordVPN legújabb frissítései biztosítják, hogy harcod valós időben megmaradjon. Ez az oka annak, hogy a NordVPN a játéklistánk tetején van.

Íme, hogy miért különösebb az NordVPN a játék igényeinek:

 • 5 100+ szerver 60 országban
 • Szigorú bejelentkezési politika
 • Automatikus lekapcsoló
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Megkerüli a kínai nagy tűzfalat

Készen állsz, hogy visszatérjen a 2. osztályba? Az NordVPN sietve bevezeti Önt az akcióba védi a játékot csúcsminőségű biztonsággal, villámgyors kapcsolatokkal és hatalmas kiszolgálói választásokkal.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Indítsa el a játékot az NordVPN segítségével!

A késés csökkentésének egyéb módjai

A VPN-k meg tudják oldani a legtöbb késleltetési problémát, de a finomhangolás soha nem okoz fájdalmat. Itt néhány nem VPN-javítás:

 • Használjon Ethernet kábelt a router wi-fi helyett. A A vezetékes internetkapcsolat jobb stabilitással rendelkezik, és általában jobb, mint egy wi-fi kapcsolat.
 • Lépjen a játékbeállításokba és olvassa el az olyan legalacsonyabb dolgokat, mint például a Felbontás, a Virtuális szinkronizálás és az Álcímzés.
 • Csatlakoztassa le az összes többi eszközt (például a telefont) az internet-kapcsolat használatával.
 • Húzza ki a modemet és az útválasztót 30 percre, hogy újraindítsa a hálózati hardvert.
 • Zárja be a háttérfolyamatokat (mind a Mac, mind a Window esetében), például az Antivirus frissítéseket és a Torrent klienseket.

összefoglalás

A Division 2 az egyik legizgalmasabb harmadik személyű lövöldözős játék. Fedezze fel az összes sötét zónáját a késleltetés behatolása nélkül. Egy olyan erőmű VPN-hez hasonló, mint a NordVPN tartja az SHD Tech vadászatában lángoló sebességgel és vasbeton biztonsággal.

További irodalom

Vessen egy pillantást a 2020-ban elérhető 5 legjobb VPNS játékra vonatkozó választásunkra.

Gyors streaming és torrent keres? Olvassa el az 5 leggyorsabb VPN-t & Streaming 2020-ban [+ Nincs napló tartva]

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me