Hogyan juthat el a YouTube TV-hez bárhol 2020-ban – biztonságos és gyors

Egyetlen előfizetéssel, A YouTube TV több mint 60 fő amerikai kábeltelevíziós csatornát közvetít. Hordozható számítógépéről vagy telefonjáról lépést tarthat az NBA rájátszásaival, naprakész lehet a legfrissebb hírekkel, és megnézheti a legnagyobb klasszikus filmeket – minden egy helyen, egyetlen díj ellenében. 

Csak egy probléma van. A YouTube TV csak az Egyesült Államok lakosai számára érhető el. Ha tengerentúlon él, vagy akár csak rövid vakációt tölt külföldön, akkor megtiltják a hozzáférést ehhez a csodálatos TV-hez és filmekhez.

Tehát jó, hogy van egy gyors és egyszerű megoldás. VPN segítségével a világ bármely pontjáról hozzáférhet a YouTube TV-hez. A telepítés csak néhány percet vesz igénybe, és teljesen megváltoztatja az internet használatát.

Rövid útmutató: Hogyan nézhetjük meg a YouTube TV-t

A YouTube TV bárhonnan megnézéséhez egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Válasszon egy amerikai kiszolgálókkal rendelkező VPN szolgáltatót. Lásd alább az ajánlott szolgáltatókat –CyberGhost az első választásunk a YouTube TV számára.
 2. Töltse le a VPN-t és csatlakozhat egy szerverhez az USA bármely nagyobb városában.
 3. Iratkozzon fel a YouTube TV-re.
 4. Boldog streaming!

Nézd meg most!

Miért van szüksége VPN-re a YouTube TV nézéséhez?

A YouTube TV-t eredetileg öt amerikai városban indították vissza 2017-ben, majd később az egész Egyesült Államokra kiterjesztették. azonban, a szolgáltatáshoz való hozzáférés az USA határán ér véget, az amerikai televíziós hálózatok földrajzi korlátozásai miatt.

Még ha USA-ban él is, vannak korlátozások.

A helyi csatornák csak a megfelelő régiókban érhetők el. Ennek eredményeként, A YouTube TV megakadályozza, hogy a térségen kívüli helyi TV-csatornákhoz hozzáférjen. Ha utazik vagy új államba költözik, felfedezheti, hogy van „Geoblocked” a kedvenc helyi műsoraidból.

A biztonságos és egyszerű módja annak, hogy megkerülje ezeket a geoblokkokat, és bárhonnan nézze meg a YouTube TV-t használjon megbízható VPN-t.

Hogyan juthat el a YouTube TV-hez bárhol 2020-ban - biztonságos és gyorsA VPN elrejti a valós helyét az Internet készülék IP-címének elfedésével és új helyre történő áthelyezésével. Tehát, ha Párizsban vagy, Franciaországban, és hozzáférni szeretne a YouTube TV-hez – vagy Párizshoz, Texasba, és New York-i YouTube-csatornákat szeretne elérni – áthelyezheti tartózkodási helyét az Egyesült Államok szükséges régiójába.

Ne aggódjon, megmutatjuk, hogy az alábbiakban milyen egyszerű és gyors ez a folyamat.

VPN-k is védi magánéletét az internetes forgalom titkosításával és tevékenységének elrejtésével a hackerektől, a kormányzati felügyelettől és még az internetszolgáltatótól is. Ez a hozzáadott biztonság csak újabb ok azt javasoljuk, hogy minden online tevékenységhez használjon VPN-t, nem csak a TV-streaming.

A YouTube TV feloldásának feloldása

1. Válasszon egy megbízható VPN-t nagyszámú amerikai kiszolgálóval. Ajánljuk CyberGhost.

2. Töltse le és telepítse a VPN-t. 

3. Csatlakozás egy szerverhez az Egyesült Államokban. Ha hozzáférni szeretne a helyi TV-hez, válasszon ki egy kiszolgálót abban a régióban. Az alábbi példában egy szervert választottunk New York-ban.

Hogyan juthat el a YouTube TV-hez bárhol 2020-ban - biztonságos és gyors4. Iratkozzon fel a Youtube TV-re és kezdje el kedvenc csatornáinak streamingjét!

Indítsa el a Streaming most!

Hogyan szerezzünk be amerikai irányítószámot a YouTube TV-hez

Ha a YouTube TV-t használja a helyi amerikai kábel TV eléréséhez, akkor előfordulhat, hogy be kell írnia egy helyi irányítószámot. Ez „bizonyítja”, hogy a megfelelő helyen van ezeknek a csatornáknak a megtekintéséhez.

A helyi csatornákhoz tartozó megfelelő irányítószámok megtalálásához kövesse ezeket a gyors lépéseket.

1. Látogasson el Zip-codes.com

2. Kattintson a lehetőségre „A város irányítószámok megkeresése”

3. Válasszon egy várost és egy államot a helyi kábelcsatorna számára

4. Válassza ki a létrehozott irányítószámok egyikét

5. Írja be ezt a YouTube TV-be

A legjobb VPN-k a YouTube TV-hez

Több ezer VPN érhető el, de sokan nem kínálnak elég stabil kapcsolatot, elég nagy sebességet vagy elég nagy kiszolgálóhálózatokat, hogy jól működjenek az amerikai tartalom streamingjében..

A VPN kiválasztásakor a YouTube TV-hez ügyeljen arra, hogy az biztosítsa:

 • Gyors szerverek és megbízható kapcsolatok a folyamatos streaming biztosításához
 • Korlátlan sávszélesség fojtás nélkül
 • Igazolt geoblokk megkerülő képességek
 • Erős biztonsági jellemzők mint például a titkosítás, a kill kapcsoló és a rosszindulatú programok védelme
 • Magánszféra védelem olyan intézkedések, mint a naplózás nélküli politika

Itt található a YouTube TV nézéséhez a legjobb VPN-k rövid összefoglalása:

 1. CyberGhost
  A hatalmas szerverkészlet az Egyesült Államokban, nagy érték, könnyű felület és szigorú adatvédelmi irányelvek teszik ezt a VPN-t tökéletes választásként a YouTube TV eléréséhez.
 2. NordVPN 
  A legjobb VPN összességében 2019-ben, Az NordVPN get túljuthat a legszigorúbb földrajzi korlátozásokon – még a YouTube-on is. Kombinálja ezt az iparágban vezető biztonsági és villámsebességgel, és egyértelmű, hogy miért olyan népszerű a NordVPN.
 3. ExpressVPN
  Az a leggyorsabb VPN a piacon, Az ExpressVPN nem áldozza fel a biztonságot vagy a magánélet védelmét. Ez a VPN páratlan sebességet, stabil kapcsolatot és számos testreszabható funkciót kínál.
 4. IPVanish
  Az IPVanish nagyszerű VPN kezdőknek, mindent kínál, amire szüksége van egy VPN-ben. Sikeres biztonságot, gyorsaságot és versenyképes árazást biztosít a nagyszerű ügyfélszolgálat mellett.
 5. Surfshark
  A Surfshark a kemény földrajzi korlátozások legyőzésére szakosodott a fő platformokon. A villámsebességgel, a nagy biztonsággal és a megfizethető tervekkel ez a Surfshark ideális választást jelent a YouTube TV számára.

Ha ezek közül a legjobban értékelt VPN-ket használja, az alkalmazás és a telepítése gyors és egyszerű lesz kezdje el a YouTube TV streamingjét ma!

Mi egyedülálló a YouTube TV-vel kapcsolatban?

Val vel nincs szükség kiegészítő felszerelésre, hozzáférés a legjobb amerikai TV-tartalomhoz online, és nincs hosszú távú szerződés, ami nem szeretni a YouTube TV-t?

A YouTube TV számos hihetetlen funkciója a következő:

 • Hozzáférés több mint 60 amerikai TV-hálózathoz
 • Élő helyi TV-közvetítés (az Egyesült Államok városaiban, ahol a szolgáltatás támogatott)
 • Az előfizetés bármikor lemondható
 • Előfizetésenként akár hat felhasználót tesz lehetővé, egyidejű megtekintéssel
 • Cloud DVR korlátlan tárolással
 • A Showtime és a Fox Soccer (Football) Plus, valamint más sport- és filmhálózatok prémium csomagokkal érhetők el

Milyen csatornákat tartalmaz? a YouTube TV-n?

Az egyetlen YouTube TV-előfizetés akár hat felhasználói fiókot tesz lehetővé és magában foglalja:

 • A fő nemzeti kábelhálózatok
 • Helyi ABC, CBS, FOX és NBC folyamok
 • Az NBC Sports, az ESPN, az NBA TV és a regionális sporthálózatok
 • Filmcsatornák
 • Sokkal, még sok más

A prémium adatfolyamok, például a Fox Soccer Plus és a SHOWTIME iránt érdeklő felhasználók további havi díj ellenében férhetnek hozzá hozzájuk.

A YouTube TV időről időre ingyenes próbaverziókat is kínál az új felhasználók számára, tehát figyelje meg ezeket a promóciókat, különösen, ha csak rövid időre van szüksége a YouTube TV-re.

Az alábbi kép elképzelést nyújt az amerikai televíziós hálózatok hatalmas tömbjéről, amelyet YouTube TV-előfizetéssel nézhetsz:

how-to-access-youtube-re bárhol (2)

Tehát függetlenül attól, hogy sportot szeretne nézni az ESPN-en, a komédiákat és a klasszikus filmeket a TBS-en, vagy a kedvenc Empire-epizódját, a YouTube TV megkönnyíti.

Nagyon sokféle hírhálózat található, olyan gyermekekkel, mint a Disney Junior.

Támogatott eszközök

Hogyan nézheti meg a YouTube TV-t?

 • A számítógépen (bármilyen operációs rendszeren) – böngészőjéből érheti el a szolgáltatást
 • Mobilkészülékén – használja a dedikált YouTube TV alkalmazást a platformjára (Android L vagy újabb, vagy iOS 9.1 vagy újabb verzióra kell lennie)
 • Közvetlenül a TV-képernyőn, ha Chromecast-felhasználó

A YouTube TV alkalmazás a Roku oldalról is letölthető, Apple TV, Android TV és Xbox One, valamint a Samsung és az LG TV-k támogatják.

összefoglalás

Most, hogy már látta, hogyan kell Könnyen hozzáférhet és élvezheti a legjobb amerikai kábeltelevíziót a világ bármely pontjáról, mire vársz? Függetlenül attól, hogy USA-ban lakóhellyel külföldre utazik, vagy más országban él, az itt felsorolt ​​VPN-k segítenek zökkenőmentesen továbbítani a YouTube TV-t az Ön tartózkodási helyére.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy miként működnek a VPN-ek, és mi teszi az egyiket jobbá, mint a másik, akkor rengeteg megvan szakértőink tanácsát hogy segítsen neked VPN-profiká válni!

A legjobb az egészben: a legjobb VPN-ek kínálják ingyenes próbaidőszakok és pénz-visszafizetési garanciák, tehát nem veszíthet el, ha kipróbálja egyet, és beilleszkedik a YouTube TV-be.

Indítsa el az ingyenes CyberGhost próbaverzióját most!

További irodalom

Most már elkezded látni a VPN sok előnyeit, nézd meg a teljes útmutatónkat.

Használhat VPN-t is az USA Netflix eléréséhez a világ bármely pontjáról. Megmutatjuk, hogyan. 

Streaming több eszközön is? Megvan a legjobb multi-eszköz VPN az Ön számára.

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me