Hogyan lehet beszerezni egy ProtonVPN ingyenes próbaverziót – 2020-ig a legegyszerűbb hack

A ProtonVPN a titkosított e-mail szolgáltatás mögött álló ProtonMail legújabb ajánlata. A ProtonMail híres a magánélet hangsúlyozása tehát nem meglepő, hogy a VPN nem volt messze.

Ahogy el tudod képzelni a világ egyik legbiztonságosabb e-mail szolgáltatója, az adatbiztonság nagyon magas a ProtonVPN prioritásainál. Meglepő ebben a VPN-ben, hogy visszatartja az adatfolyamot is.

A ProtonVPN képességeinek tesztelésekor azt tapasztaltuk, hogy ez volt az a ritka VPN, amely valóban képes volt megkerüli a geoblokkolást olyan helyeken, mint a Netflix és a Hulu.

Mivel a streaming oldalak egyre kifinomultabbá válnak a VPN-k észlelése és blokkolása, szerverek, amelyek azon dolgoznak, hogy egy nap feloldják a földrajzi korlátozásokat néha lemegy a következőre.

A fizetett előfizetésbe lépés helyett érdemes ellenőrizni, hogy egy szolgáltatás nyújt-e pontosan azt, amire először szüksége van.

Szerencsére a ProtonVPN egy a 7 napos ingyenes próbaverzió így kipróbálhatja a pénz felszabadítását és az adatvédelmi képességeit magadnak.

ProtonVPN ingyenes próbaverzió: Áttekintés

Ha hozzáférni szeretne a ProtonVPN ingyenes próbaverziójához, készüljön fel néhány ásatást!

Más szolgáltatásoktól eltérően, A ProtonVPN webhelyén nincs külön ingyenes próbaverzió. Nagyon sok kutatásra volt szükségünk, hogy felfedezzük, hogy a hétnapos próba valóban valóban-e benne van, amikor feliratkozik a ProtonVPN ingyenes csomagjára.

Ahelyett, hogy letöltne egy VPN-t és lemondná az előfizetését, miután a próba lejár, a ProtonVPN-rel kaphat hozzáférés a Plus-terv szolgáltatásaihoz az első hét napra az ingyenes előfizetésből.

A ProtonVPN ellentétben más VPN-ekkel abban is nem korlátozza az ingyenes próbaverzió funkcióit. Ha regisztrálja magát az ingyenes fiókjába, akkor megszerezheti hét napos teljes Plusz terv felhasználás.

Ez magában foglalja a hozzáférést a 380+ szerver 32 országban, lefedettség legfeljebb 5 eszköz egy engedély alatt, P2P torrent, és dedikált Tor szerverek.

A ProtonVPN lenyűgöző biztonsági funkciói is védik Önt. Ezek tartalmazzák AES 256 bites titkosítás és a VPN-ek egyedi Secure Core architektúra, melyik a forgalmat több kiszolgálón keresztül irányítja garantálni névtelenség és biztonság.

Próbáld ki magad egy ingyenes ProtonVPN terv feliratkozással, vagy nézze meg az alábbiakban található gyors telepítési útmutatónkat.

Indítsa el most az ingyenes ProtonVPN próbaverzióját

ProtonVPN Free Trial: Gyors telepítési útmutató

1. Nyissa meg a ProtonVPN ingyenes VPN-jét oldal és kattintson a „Get ProtonVPN Free” elemre..

Hogyan lehet beszerezni egy ProtonVPN ingyenes próbaverziót - 2020-ig a legegyszerűbb hack
2. Megjelenik a választott tervek. Kattintson a “Ingyenes” újra.

protonvpn ingyenes próbaverzió 1
3. Amikor a rendszer kéri, írja be az e-mail címét és kattintson a „ProtonVPN ingyenes letöltése” elemre..

protonvpn ingyenes próbaverzió 2
4. Ellenőrizze az e-mail címét Proton ellenőrző kód. Miután megkapta, írja be a ‘Ellenőrző kód’ mezőbe és nyomja meg a „Érvényesítés”.

Hogyan lehet beszerezni egy ProtonVPN ingyenes próbaverziót - 2020-ig a legegyszerűbb hack

5. Fiókjának létrehozása, töltse ki adatait, majd kattintson a „Teljes” gombra..

protonvpn ingyenes próbaverzió 3
6. Töltse le a ProtonVPN alkalmazást 
a készüléken. Ne feledje, hogy kipróbálhatja a tárgyalást 5 különböző eszköz.

Hogyan lehet beszerezni egy ProtonVPN ingyenes próbaverziót - 2020-ig a legegyszerűbb hack
7. Miután letöltötte, nyissa meg a ProtonVPN-t és jelentkezzen be a korábban beállított felhasználónévvel és jelszóval.

Hogyan lehet beszerezni egy ProtonVPN ingyenes próbaverziót - 2020-ig a legegyszerűbb hack
8. Így van, mindenki fel van állítva! Éppen kattintson a „Gyors csatlakozás” elemre, vagy válasszon ki egy kiszolgálót a listából az induláshoz.

Hogyan lehet beszerezni egy ProtonVPN ingyenes próbaverziót - 2020-ig a legegyszerűbb hack

Használta a ProtonVPN ingyenes próbaverzióját – mi a következő lépés?

A nagy dolog a ProtonVPN ingyenes próbaverziójában az, hogy van az ingyenes terv részeként, van nincs annak kockázata, hogy díjat számít fel Önnek miután a tárgyalás lejár.

Csak akkor fog történni, ha hét napod elmúlt elveszíti a hozzáférést a ProtonVPN Plus csomag szolgáltatásaihoz. Csak akkor lesz hozzáférés a szerverhez három országban, tovább egy eszköz, és a te sebesség csökkenni fog.

Ön is elveszíti a hozzáférést a ProtonVPN Secure Core védelemhez.

A jó hír az, hogy ha úgy dönt, hogy fiókját ProtonVPN Plus tervre frissíti, és újra aktiválja ezeket a funkciókat, akkor egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Ez lényegében az újabb havi értékű ingyenes próbaverzió, val,-vel garantált visszatérítés ha a továbbiakban nem akarja használni a ProtonVPN-t a 30 nap végén.

Indítsa el most az ingyenes ProtonVPN próbaverzióját

összefoglalás

A 7 napos ingyenes próbaverzióval és a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával elegendő idő áll rendelkezésére annak kipróbálására, hogy a ProtonVPN megfelelő-e az Ön számára. Nézze meg, mit kell mondanunk a felhasználóknak erről a megfizethető VPN-ről.

Szeretne megnézni más lehetőségeket? Olvassa el az ingyenes próbaverzióval elérhető legjobb VPN-ek útmutatóját.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me