Hogyan lehet beszerezni egy ProtonVPN ingyenes próbaverziót – 2023-ig a legegyszerűbb hack

A ProtonVPN a titkosított e-mail szolgáltatás mögött álló ProtonMail legújabb ajánlata. A ProtonMail híres a magánélet hangsúlyozása tehát nem meglepő, hogy a VPN nem volt messze.

Ahogy el tudod képzelni a világ egyik legbiztonságosabb e-mail szolgáltatója, az adatbiztonság nagyon magas a ProtonVPN prioritásainál. Meglepő ebben a VPN-ben, hogy visszatartja az adatfolyamot is.

A ProtonVPN képességeinek tesztelésekor azt tapasztaltuk, hogy ez volt az a ritka VPN, amely valóban képes volt megkerüli a geoblokkolást olyan helyeken, mint a Netflix és a Hulu.

Mivel a streaming oldalak egyre kifinomultabbá válnak a VPN-k észlelése és blokkolása, szerverek, amelyek azon dolgoznak, hogy egy nap feloldják a földrajzi korlátozásokat néha lemegy a következőre.

A fizetett előfizetésbe lépés helyett érdemes ellenőrizni, hogy egy szolgáltatás nyújt-e pontosan azt, amire először szüksége van.

Szerencsére a ProtonVPN egy a 7 napos ingyenes próbaverzió így kipróbálhatja a pénz felszabadítását és az adatvédelmi képességeit magadnak.

ProtonVPN ingyenes próbaverzió: Áttekintés

Ha hozzáférni szeretne a ProtonVPN ingyenes próbaverziójához, készüljön fel néhány ásatást!

Más szolgáltatásoktól eltérően, A ProtonVPN webhelyén nincs külön ingyenes próbaverzió. Nagyon sok kutatásra volt szükségünk, hogy felfedezzük, hogy a hétnapos próba valóban valóban-e benne van, amikor feliratkozik a ProtonVPN ingyenes csomagjára.

Ahelyett, hogy letöltne egy VPN-t és lemondná az előfizetését, miután a próba lejár, a ProtonVPN-rel kaphat hozzáférés a Plus-terv szolgáltatásaihoz az első hét napra az ingyenes előfizetésből.

A ProtonVPN ellentétben más VPN-ekkel abban is nem korlátozza az ingyenes próbaverzió funkcióit. Ha regisztrálja magát az ingyenes fiókjába, akkor megszerezheti hét napos teljes Plusz terv felhasználás.

Ez magában foglalja a hozzáférést a 380+ szerver 32 országban, lefedettség legfeljebb 5 eszköz egy engedély alatt, P2P torrent, és dedikált Tor szerverek.

A ProtonVPN lenyűgöző biztonsági funkciói is védik Önt. Ezek tartalmazzák AES 256 bites titkosítás és a VPN-ek egyedi Secure Core architektúra, melyik a forgalmat több kiszolgálón keresztül irányítja garantálni névtelenség és biztonság.

  Как да споделяте VPN връзка на Windows | Актуализирано 2023г

Próbáld ki magad egy ingyenes ProtonVPN terv feliratkozással, vagy nézze meg az alábbiakban található gyors telepítési útmutatónkat.

Indítsa el most az ingyenes ProtonVPN próbaverzióját

ProtonVPN Free Trial: Gyors telepítési útmutató

1. Nyissa meg a ProtonVPN ingyenes VPN-jét oldal és kattintson a „Get ProtonVPN Free” elemre..

Hogyan lehet beszerezni egy ProtonVPN ingyenes próbaverziót - 2023-ig a legegyszerűbb hack
2. Megjelenik a választott tervek. Kattintson a “Ingyenes” újra.

protonvpn ingyenes próbaverzió 1
3. Amikor a rendszer kéri, írja be az e-mail címét és kattintson a „ProtonVPN ingyenes letöltése” elemre..

protonvpn ingyenes próbaverzió 2
4. Ellenőrizze az e-mail címét Proton ellenőrző kód. Miután megkapta, írja be a ‘Ellenőrző kód’ mezőbe és nyomja meg a „Érvényesítés”.

Hogyan lehet beszerezni egy ProtonVPN ingyenes próbaverziót - 2023-ig a legegyszerűbb hack

5. Fiókjának létrehozása, töltse ki adatait, majd kattintson a „Teljes” gombra..

protonvpn ingyenes próbaverzió 3
6. Töltse le a ProtonVPN alkalmazást 
a készüléken. Ne feledje, hogy kipróbálhatja a tárgyalást 5 különböző eszköz.

Hogyan lehet beszerezni egy ProtonVPN ingyenes próbaverziót - 2023-ig a legegyszerűbb hack
7. Miután letöltötte, nyissa meg a ProtonVPN-t és jelentkezzen be a korábban beállított felhasználónévvel és jelszóval.

Hogyan lehet beszerezni egy ProtonVPN ingyenes próbaverziót - 2023-ig a legegyszerűbb hack
8. Így van, mindenki fel van állítva! Éppen kattintson a „Gyors csatlakozás” elemre, vagy válasszon ki egy kiszolgálót a listából az induláshoz.

Hogyan lehet beszerezni egy ProtonVPN ingyenes próbaverziót - 2023-ig a legegyszerűbb hack

Használta a ProtonVPN ingyenes próbaverzióját – mi a következő lépés?

A nagy dolog a ProtonVPN ingyenes próbaverziójában az, hogy van az ingyenes terv részeként, van nincs annak kockázata, hogy díjat számít fel Önnek miután a tárgyalás lejár.

Csak akkor fog történni, ha hét napod elmúlt elveszíti a hozzáférést a ProtonVPN Plus csomag szolgáltatásaihoz. Csak akkor lesz hozzáférés a szerverhez három országban, tovább egy eszköz, és a te sebesség csökkenni fog.

Ön is elveszíti a hozzáférést a ProtonVPN Secure Core védelemhez.

A jó hír az, hogy ha úgy dönt, hogy fiókját ProtonVPN Plus tervre frissíti, és újra aktiválja ezeket a funkciókat, akkor egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Ez lényegében az újabb havi értékű ingyenes próbaverzió, val,-vel garantált visszatérítés ha a továbbiakban nem akarja használni a ProtonVPN-t a 30 nap végén.

  Комплетан водич за ВПС вс ВПН - који је прави пут за мене у 2023. години?

Indítsa el most az ingyenes ProtonVPN próbaverzióját

összefoglalás

A 7 napos ingyenes próbaverzióval és a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával elegendő idő áll rendelkezésére annak kipróbálására, hogy a ProtonVPN megfelelő-e az Ön számára. Nézze meg, mit kell mondanunk a felhasználóknak erről a megfizethető VPN-ről.

Szeretne megnézni más lehetőségeket? Olvassa el az ingyenes próbaverzióval elérhető legjobb VPN-ek útmutatóját.