Hogyan lehet letölteni torrenteket névtelenül és biztonságosan 2020-ban

A torrent letöltése veszélyes feladat lehet, és nem védett internetkapcsolat használatával a jogi problémák és a számítógépes támadások veszélye áll fenn.

Ha te akarni torrent névtelenül és anélkül, hogy a készüléket veszélybe sodorná, meg kell tennie használjon kiváló minőségű VPN-t.

VPN titkosítsa az internetes forgalmat hogy senki ne láthassa, mit csinál online. Ha véletlenül letöltött szerzői joggal védett fájlt egy VPN használata közben, akkor nem kap megállási és megszüntetési utasításokat az e-mailben.

Mivel az Ön IP-címe más BitTorrent felhasználók számára is látható, a trollok és a hackerek könnyedén megcélozhatják eszközét. A VPN meg fogja tenni maszkolja az IP-címét hogy úgy tűnjön, mintha egy másik helyről érné el az internetet. Ha a támadók nem látják az Ön valódi IP-jét, ők nem árthatnak neked.

Az IP-maszkolás szintén segít megkerülni a cenzúrát és hozzáférhet a blokkolt webhelyekhez és szolgáltatásokhoz. Tehát, ha a helyi hatóságok megtiltják a kedvenc torrent-forrást, akkor továbbra is hozzáférhet ehhez.

Ha te új a torrentok és a P2P fájlmegosztás világában, ez a cikk neked szól. Még akkor is, ha ha tapasztalt torrenter vagy, talál néhány hasznos trükköt a kapcsolat biztonságának megőrzése érdekében.

Gyors útmutató: Hogyan lehet letölteni a torrenteket

 1. Telepítsen egy VPN-t P2P-re optimalizált kiszolgálókkal. Ajánljuk a NordVPN-t a legjobb biztonság érdekében.
 2. Nyissa meg a VPN alkalmazást és csatlakozzon egy nagysebességű szerverhez az országodban.
 3. Töltse le a gyors, megbízható BitTorrent-klienst.
 4. Nyissa meg az egyik ajánlott torrent webhelyünket, töltse le a fájlt, és élvezze!

Indítsa el a torrentingot az NordVPN-vel MOST!

Hogyan működik a P2P fájlmegosztás??

A BitTorrent fájlmegosztási technológia eltér a hagyományos fájlátviteltől. Ellentétben a weboldalakkal, amelyek központi szerverre támaszkodnak a fájlok tárolására, a BitTorrent a fájlok megosztására szolgáló hálózat összes tagjának számítógépén tárolja a fájlokat.. Ezt nevezik peer-to-peer számításnak.

A hálózatban lévő számítógépek – néha rajnak is nevezik – a fájlokat nagyon kicsi darabbá osztják le, amelyeket azután rekonstruálhat, aki egy adott fájlt akar letölteni..

Más szavakkal, a letöltött fájlokat egyidejűleg feltöltik mások számára is.

A tény, hogy a a munkaterhelés a számítógépek teljes hálózata között oszlik meg – nem egyetlen szerver helyett -, valamint az a tény, hogy nem kell megvárnia a teljes fájl letöltését, mielőtt feltölti, feltörővé teszi hihetetlenül gyors eszköz a fájlmegosztáshoz.

Miért van szüksége VPN-re a torrentek biztonságos letöltéséhez

Online biztonság

Bármely BitTorrent felhasználó láthatja az Ön IP-címét amikor megoszt egy fájlt. Az exponált IP-cím megkönnyíti trollok és kémek felfedezni a helyét, figyelemmel kíséri a böngészési tevékenységeit, és akár megtámadja a készüléket.  

VPN elrejti az IP-jét hogy társaik, kémeik és weboldalai legyenek nem látom a valódi címét.

Kerülje a jogi következményeket 

Ha letölt egy szerzői joggal védett fájlt, akár véletlenül is, megsértheti a helyi szerzői jogi törvényeket. Attól függően, hogy hol élsz, ez megteheti bírságot eredményez, egy bírósági dátum, vagy még börtönbüntetést is.

VPN titkosítja az adatait tehát az internetszolgáltató és más hatóságok nem látom az internetes tevékenységedet. A titkosítás a személyes adatait olvashatatlanná teszi a hackerek és a támadók számára is. 

A névtelenség legmagasabb szintje érdekében csak olyan VPN-t használjon, amelyik kínál 256 bites titkosítás, szigorú nem naplózási politika, és egy automatikus kill kapcsoló az összes alkalmazásával.

Hozzáférés a blokkolt webhelyekhez

Ha a kedvenc torrent webhelyed volt blokkolva van az Ön országában, ne ess kétségbe! Az IP-cím elrejtésével, egy VPN segíthet megkerülni ezt a blokkot. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy szerverhez egy országban, ahol a webhely még elérhető.

Ön is képes lesz rá megkerülni a földrajzi korlátozásokat hozzáférni a szolgáltatásokhoz, mint például Netflix és Hulu.

Ehhez szüksége van egy VPN-re, amely kínál korlátlan sávszélesség tovább nagysebességű szerverek szerte a világon.

A legjobb VPN-ek a torrentek biztonságos letöltéséhez

1. NordVPN

NordVPN eszközök

HIG-sebességű csatlakozások, korlátlan adat, és lenyűgöző biztonsági funkciók tegye a NordVPN-t az egyik legjobb választásnak a kínzáshoz. Csak nem baj lehet vele erős P2P támogatás

A rendszeres böngészéshez és streaminghez választhat 5000 szerver 60 országban.

Ha bosszant, az NordVPN meg fogja tenni automatikusan átirányítja a kapcsolatot a rendelkezésre álló legjobb P2P szerverrel hogy a letöltések gyorsak és biztonságosak legyenek. tudsz csatlakoztasson akár hat eszközt egyidejűleg az egész háztartás védelme érdekében.

Próbálja ki a NordVPN-t kockázatmentesen a 30 napos pénzvisszafizetési garancia hogy megnézze, mit tehet az Ön számára. 

 A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

2. CyberGhost

CyberGhost eszközök

A CyberGhost-ot ünnepeljük csúcsminőségű biztonsági szolgáltatások és szupergyors csatlakozások. Ez csak kettő olyan dolog, ami a kínzó közösség kedvencévé teszi.

Még van P2P-re optimalizált szerverek, célja a letöltések felgyorsítása és védelme.

Ha nem izgat, akkor választhat több mint 3600 szerver 60 országban. Ez azt jelenti, hogy nagysebességű, globális hozzáféréssel rendelkezik olyan földrajzilag korlátozott szolgáltatásokhoz, mint például Netflix USA és HBO GO

A CyberGhost segítségével élvezni fogja korlátlan sávszélesség és alkalmazások az összes nagyobb platformon.

Kipróbálhatja kockázatmentesen a 24 ingyenes próbaverzió és a 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Az Android, iOS és a Windows felhasználók számára akár 7 napos ingyenes próbaverziók is vannak.

 A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

3. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN egy szolgáltatáscsomagban lévő VPN ami biztonságos, anonim és könnyűvé teszi a kínálatot.

Könnyen használható alkalmazásai tökéletes kezdőknek, és felajánlja a testreszabás fajtáját is a tapasztalt felhasználók imádni fogják. Működik 3000+ szerver 94 országban, így soha nem fog kifogyni az online nézésből. 

Az ExpressVPN olyan csúcskategóriás biztonsági funkciókat használ, mint a 256 bites titkosítás és egy automatikus lekapcsoló adatainak 24 órás védelme. A szigorú bejelentkezési politika garantálja a teljes névtelenséget.

ExpressVPN felhasználóként élvezni fogja korlátlan sávszélesség mert akár három eszköze egyszerre.

Használhatja 30 napos pénzvisszafizetési garancia kockázatmentesen tesztelni. Vannak még 7 napos ingyenes kipróbálások Android és iOS eszközökön.

 Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

4. VyprVPN

VyprVPN eszköz

VyprVPN a gyors és biztonságos A szolgáltatás magában foglalja a P2P kompatibilitást és a legmodernebb biztonsági funkciókat, például a katonai titkosítás és a NAT tűzfal.

A VyprVPN nagyon hosszú, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kapcsolat fennáll-e biztonságos és névtelen. Nemrég vállalt egy független biztonsági ellenőrzés, és repülõ színekkel átadta! 

A legjobb az, hogy a VyprVPN rendkívül egyszerűen használható és kínál alkalmazások a legtöbb eszközhöz. Lenyűgöző szolgáltatásával a VPN-felhasználók szerte a világon nagyszerű dolgokat mondnak!

Amikor feliratkozik a VyprVPN-re, élvezheti a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen. 

A VyperVPN feloldhatja: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást: 

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A VyperVPN a következő eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Útválasztók, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Tekintse meg a VyprVPN ajánlatokat

5. PrivateVPN

PrivateVPN eszközök

Üzemeltetési több mint 80 szerver 57+ országban, A PrivateVPN ismert rendkívül gyors sebesség és versenyképes árképzés

Vele Nulla adatnaplózási politika, IPv6 szivárgás elleni védelem és kill kapcsoló, Nem meglepő, hogy ez a szolgáltató a világ legmegbízhatóbb VPN szolgáltatásaként forgalmazza magát.

Legfeljebb 6 eszközt védhet a PrivateVPN segítségével, és vannak alkalmazások az összes platformon. Ezen kiváló szolgáltatások mindegyikével könnyen belátható, hogy miért értékelik ügyfelei oly magasan.

Ennek köszönhetően teljesen kockázatmentesen kipróbálhatja a PrivateVPN-t 7 napos ingyenes próbaverzió és 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

 A PrivateVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Tekintse meg a PrivateVPN ajánlatokat

összefoglalás

A VPN a legbiztonságosabb, legegyszerűbb módja annak, hogy megvédje magát és a készüléket torrent letöltése közben.

Kiváló minőségű VPN fog maszkolja az IP-címét és titkosítsa az adatait hogy megvédjen az internetes bűnözőktől, kémektől és jogi problémáktól.

Ha nem biztos benne, melyik VPN a legmegfelelőbb, ajánljuk CyberGhost.Még ingyen kipróbálhatja!

lemondás: nem javasoljuk a VPN-ek használatát szerzői joggal védett vagy illegális anyagok letöltésére. A VPN-sel való kínzás fő célja az Ön személyazonosságának és magánéletének biztonságban tartása, és nem elfedése bármilyen illegális tevékenység ellen.

Indítsa el a Torrent-ot a CyberGhost-val MOST!

További irodalom

Szeretne megtakarítani nehezen megkeresett pénzt? Költségvetés-hozzáértő szakértőink összeállították a jelenleg elérhető legjobb VPN-ajánlatok listáját.

Szeretné tudni, hogy mit kínál a Pirate Bay? Ezek a legfontosabb VPN-k segíthetnek!

Ha egynél több eszközt is meg szeretne védeni, tekintse meg a több kapcsolattal rendelkező legjobb VPN-ket.

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me