Hogyan lehet megnézni a Rookie 2. évadot, online!

A LAPD legrégebbi újoncja, John Nolan visszatért, hogy továbbra is bizonyítsa magát a The Rookie 2. évadjában..

Azok számára, akik nem rendelkeznek ABC kábel előfizetéssel, a A The Rookie második évadja folyik a Huluban. A Hulu azonban streaming szolgáltatás, azaz kizárólag az amerikai nézők számára.

Ha az USA-n kívül élsz, akkor nem fogsz hozzáférni a Hulu-hoz, és nem fogsz tudni felzárkózni a bűnözés elleni küzdelemhez..

A A VPN lehetővé teszi a Hulu földrajzi korlátozásainak leküzdését és nézze meg a The Rookie 2. évadot a világ bármely pontjáról. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan.

Rövid útmutató - Hogyan nézhetjük meg az újoncot a Hulu-n

Könnyű VPN-t használni a Hook-i Rookie TV-műsor nézéséhez - mindössze négy egyszerű lépést igényel.

 1. Válasszon prémium VPN-t. Ajánljuk NordVPN az Egyesült Államok nagysebességű szervereinek hatalmas hálózata és a legkiválóbb biztonsági szolgáltatások számára.
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert az eszközére.
 3. Használja a VPN-t az amerikai szerverhez történő csatlakozáshoz.
 4. Haladj Hulu felé, jelentkezz be vagy regisztrálj, majd kezdd el a The Rookie 2. évadjának streamingjét.

Most közvetítsd az újonc 2. évadot!

Hogyan regisztrálj Hulu-ra

A Hulu az Egyesült Államokon kívüli nézők számára blokkolva van. Ennek eredményeként regisztrációkor amerikai címet és fizetési módot kér. Nagyszerű, ha van egy barátja az Egyesült Államokban, aki hajlandó feliratkozni veled. De ha nem, még mindig van mód arra, hogy megkerüljük ezt a kihívást.

 1. Vásároljon egy Hulu ajándékkártyát a MyGiftCardSUPPLY-től, amely fedezi az előfizetési terv választását.
 2. Alkalmazza az ajándékkártya egyenlegét Hulu számlájára.
 3. Jelentkezzen be, és élvezze a The Rookie 2. évad közvetítését.

Miért van szüksége VPN-re a Rookie 2. évadának nézéséhez?

A Hulu csak az Egyesült Államok felhasználói számára érhető el. Ha az Rookie-t az USA-n kívül szeretné megnézni, akár Hulu előfizetéssel is, a geoblokkok megakadályozzák, hogy hozzáférjen a Hulu katalógusához..

A prémium VPN segít elérni a Hulu-t adatainak titkosítása és a valós hely elrejtése. Ha csatlakozik egy amerikai szerverhez, akkor megadja az amerikai IP-címet, amelyre szükség van a Hulu feloldásához és a The Rookie nézéséhez.

A legjobban értékelt VPN-ek rendelkeznek lenyűgöző globális nagysebességű szerverek hálózata, több száz vagy ezer rendszeresen frissített IP-címmel. Minél több IP-címet tartalmaz egy VPN, annál valószínűbb, hogy képes megkerülni Hulu geoblokkjait és anti-VPN szoftvereit.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

A prémium VPN a legjobb módja annak, hogy feloldja a korlátozott globális tartalmakat, hogy az összes kedvenc műsorát és filmjét a világ bármely pontjáról megtekinthesse. De a legjobb VPN-k ennél sokkal többet tehetnek.

A A VPN felbecsülhetetlen az online biztonság szempontjából az összes internetes tevékenységében, nem csak a streamingben.

A katonai titkosítás védi az érzékeny adatokat, elrejti a tartózkodási helyét, és megakadályozza, hogy bárki és harmadik fél is online követhesse tevékenységét.

Internet szolgáltatója (ISP) nem tud naplózni az Ön adatait, hogy átadja vagy eladja. A hackerek teljesen blokkolva vannak abban, hogy elfogják az Ön adatait.

Prémium VPN-vel az Ön személyes adatait mindig védi, még akkor is, ha nem biztonságos nyilvános wi-fi-hálózathoz csatlakozik.

3 legjobb VPN a The Rookie 2. évadának nézéséhez

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

A NordVPN stabilitással és sebességgel rendelkezik ez teszi a VPN-ek első számú ajánlását a The Rookie 2. évad Hulu-dal való nézéséhez.

Felett 1800 amerikai szerver garantálja a megbízható kapcsolatot a Hulu-val. A SmartPlay DNS beállításai a legszélesebb élményt ígérik bármilyen streaming szolgáltatáshoz történő csatlakozáskor.

Szilárd titkosítás és támogatás az OpenVPN számára védi magánéletét és megakadályozza, hogy harmadik felek nyomon kövessék tevékenységét. Plusz, a szigorú nulla naplózási politika, szivárgásmentes alkalmazások, és kill kapcsoló védelme akadályozza meg, hogy adatai rossz kezekbe kerüljenek.

Ráadásul a CyberSec csomag népszerű a felhasználók körében. Azt ad-blokkoló funkciókat és extra kártevő-védelmet nyújt—Idál innétű szerpentők és letöltők számára.

Tudja meg, mi más a felhasználók a NordVPN-ről szólnak. Ezután próbálja ki magát a NordVPN összes nagyszerű tulajdonságával kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Ha ez nem elég, használjon egy kupont, amikor feliratkozik.

70% kedvezmény

Takarítson meg 70% -ot ma NordVPN-tervén!

Szerezzen egy 3 éves NordVPN tervet 3,49 dollárért / hó!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

Az NordVPN feloldhatja:

 • Hulu, Netflix, HBO, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

A Rookie 2. évadának közvetítése a NordVPN segítségével!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

A teljesítmény és a sebesség szempontjából az ExpressVPN-et nehéz legyőzni. A szerverek hatalmas globális hálózata - ideértve az Egyesült Államokban található helyeket is - kínál lehetőséget lágy sebesség és tisztességes feloldó képességek. Ezenkívül a korlátlan sávszélesség azt jelenti, hogy a pufferolás vagy lemaradás soha nem lesz probléma.

Az ExpressVPN biztonsági tulajdonságai közé tartozik AES-256 bites titkosítás, az OpenVPN támogatása az összes eszközön, egy automatikus lekapcsoló, és szivárgásmentes alkalmazások.

A felhasználók nagyra értékelik a megosztott alagút funkciót, mivel ez lehetővé teszi a helyi és idegen tartalmak egyidejű elérését. Ez akkor hasznos, ha az e-mailek ellenőrzése közben meg akarja nézni a The Rookie-t.

30 napos visszatérítési időszak rengeteg időt biztosít az ExpressVPN összes nagyszerű tulajdonságának kipróbálására. Szeretne pénzt megtakarítani regisztrációkor? Használjon kupont.

49% kedvezmény

A legjobb sebesség a piacon, nagy kedvezménnyel - akár 49% megtakarítás az ExpressVPN segítségével!

Takarítson meg 49% -ot ma ExpressVPN-tervén!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Hulu, Netflix, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

A Rookie 2. évadának közvetítése az ExpressVPN segítségével!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

Ha olyan VPN-t keres, amely az könnyen beállítható és testreszabható, A CyberGhost nagyszerű választás az Ön számára.

A felhasználóbarát felület és az egy kattintásos lépések teszik a CyberGhost a egyszerű VPN, amely még mindig tele van a sima gőzöléshez szükséges funkciókkal az újonc.

Felett 1300 nagysebességű szerver az Egyesült Államokban garantálja a Huluhoz való megbízható hozzáférést. Plusz, amikor csatlakoztat egy streaming szolgáltatást, automatikusan csatlakozik a leggyorsabb szerverhez.

A CyberGhost biztonsági funkciói teljes mértékben védik az Ön személyes adatait. Tartalmazzák katonai titkosítás, egy szigorú bejelentkezési politika, egy kill kapcsoló, és a beépített hirdetésgátló. Opcionális NoSpy szerver extra biztonságot nyújt.

Mindezek a szolgáltatások nyernek CyberGhost felhasználók.

Nézze meg, mit kínál a CyberGhost magadnak a 45 napos pénz-visszafizetési garancia és használjon ki néhány megtakarítást kuponunkkal.

79% kedvezmény

Takarítson meg 79% -ot a CyberGhost VPN-csomagban ma!

Szerezzen egy 3 éves CyberGhost tervet havonta 2,75 dollárért!

Pénz-visszatérítési garancia: 45 nap

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Hulu, Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a dedikált profil mutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

A Rookie 2. évadának közvetítése a CyberGhost segítségével!

összefoglalás

Val,-vel prémium VPN, tudsz megkerülni Hulu geoblokkjait és patak A The Rookie TV show 2. évadja bárhonnan.

NordVPN a VPN-ek első számú ajánlása, amelyet a The Rookie nézéséhez használunk. Van egy lenyűgöző nagysebességű amerikai szerverhálózat és kiváló biztonság szükséges a Hulu zökkenőmentes és biztonságos streamingjéhez.

Erősen javasoljuk, hogy minden egyes alkalommal, amikor online csatlakozik, használjon VPN-t. A katonai titkosítás megvédi az érzékeny információkat és anonimitást biztosít az összes internetes tevékenysége során.

További irodalom

 • Hogyan szerezhet be amerikai (amerikai) IP-címet bárhol
 • A Hulu feloldása bárhonnan [MINDEN ESZKÖZHEZ]
 • Működik-e a NordVPN a Hulu-val? Csak akkor, ha ezt megteszi
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me