Hogyan nézheted meg az Indianapolis 500-at bárhonnan 2020-ban

A verseny legnagyobb versenyszemüvege visszatért az Indianapolis Motor Speedway-hez 2019. május 26-án. Az autók óránként több mint 200 mérföldes sebességgel versenyeznek a pályán, hogy esélye legyen a Victory Lane-re.. Iratkozzon fel VPN-re, és minden körben látni fogja!

Az Indianapolis 500 van az egyik legnagyobb faj a földön. A „Back Home Again in Indiana” éneklésétől a hideg üveg tej ivásáig, minden róla legendás. De ha a verseny alatt külföldön tartózkodik, akkor nem fogja látni.

De ne aggódj. VPN-vel és a gyors útmutatónkkal, láthat minden kört a Brickyard körül!

Rövid útmutató: Hogyan nézheti meg az Indianapolis 500-at a TV-szolgáltatón keresztül

NBC televíziója az Indianapolis 500-at 2019-ben. Szüksége van TV szolgáltatóra (például Sling TV, DirecTV vagy DISH) az NBC élő közvetítés megtekintéséhez. Az Indianapolis 500 megtekintéséhez:

  1. Válasszon nagy sebességű VPN-t és amerikai szervereket (az Indianapolis 500 streamingéhez az ExpressVPN-t ajánljuk). Regisztráljon és töltse le az alkalmazást.
  2. Nyissa meg az alkalmazást, jelentkezzen be, és válassza ki a kiszolgáló helyét az Egyesült Államokban.
  3. A versenynapon lépjen a www.nbc.com/live webhelyre, jelentkezzen be TV-szolgáltatójával *, és élvezze!

* Ha nincs amerikai televíziós szolgáltatója, használhatja a Sling TV-t amerikai alapú fizetési mód nélkül. Vásároljon egy Sling TV ajándékkártyát a MyGiftCardSupply.com webhelyről, és kövesse az utasításokat a kártya beváltásához és a Sling TV előfizetéséhez.

Nézze meg az Indianapolis 500 MOST!

Miért van szüksége VPN-re az Indianapolis 500 megtekintéséhez

Az olyan műsorszolgáltatók, mint az NBC, gyakran vannak szükséges, hogy blokkolja a patakok bárki a saját országa területén kívül. Ez azt jelenti, hogy amikor meg akarod nézni az Indianapolis 500-at, szüksége van az NBC-re, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik. A VPN segíthet abban, hogy ezt megtegye.

Amikor csatlakozik egy VPN-hez, kiválaszthatja a helyet amelyen keresztül az összes forgalom átirányításra kerül. Ezért úgy tűnik, hogy a VPN-kiszolgáló IP-címéről csatlakozik. Tehát, amikor a műsorszolgáltató ezt az IP-címet használja a helyének ellenőrzésére, azt gondolják, hogy bárhol is van a VPN szerver.

Így működnek a VPN-ek nyissa meg a programozás teljes világát neked. Nem csak az amerikai sport, hanem a világ minden tájáról szóló programozási lehetőség is. A VPN-k összekapcsolják Önt azzal, hogy hol történnek dolgok és hol láthatják őket.

Az olyan sportok, mint például az autóverseny közvetítéséhez győződjön meg róla válasszon egy gyors kapcsolattal rendelkező VPN szolgáltatót. Az Indianapolis 500 másodperces ezredharmadra eshet le, és szüksége van egy hálózatra, amely képes lépést tartani. Győződjön meg arról, hogy a VPN sávszélessége legalább tiszta képeket készíthet késéssel vagy pufferolással kapcsolatos problémák nélkül.

Ezenkívül a VPN kiválasztásakor ügyeljen a következőkre válasszon magas színvonalú szolgáltatást. A műsorszolgáltatók gyakran felismerik az alacsony minőségű VPN-eket, és blokkolhatják azokat kiszolgálóikból. A kiváló minőségű VPN-k jobban elrejtik magukat, és lehetővé teszik dodge geoblocks és csatlakozzon a látni kívánt patakokhoz.

A legjobb VPN-k az Indianapolis 500 megfigyeléséhez

1.ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Sok oka van annak, hogy az ExpressVPN szolgáltatót választotta, és nagy a sebesség. Az ExpressVPN a piacon a legjobb hálózati sebességgel rendelkezik, így kiváló választás az Indianapolis 500 streamingjére.

Kiterjedt hálózatuk kiváló a tartalom feloldásához a föld körül. És akár 5 különböző eszközre is bejelentkezhet egyszerre, ezáltal rugalmasságot biztosítva a kapcsolatokban. Plusz, ha problémája van, akkor a 24 órás, élő csevegő támogatásuk segítséget nyújt.

Nagyszerű a felhasználók számára, és a biztonsági szakértők tiszteletben tartják őket, Az ExpressVPN nagyszerű élményt nyújt mindenkinek. És övék gyors sebesség és stabil csatlakozások nagyszerű választás lehet az események közvetítésére. Mindezek a tulajdonságok teszik az ExpressVPN-t a legjobb választássá az Indianapolis 500 nézéséhez.

Szeretne többet megtudni az ExpressVPN-ről? Olvassa el felhasználói véleményeinket!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Ingyenes próbaverzió: 7 napos próbaverzió iOS és Android számára

Nézze meg az Indianapolis 500-at az ExpressVPN MOST!

2.NordVPN

Hogyan nézheted meg az Indianapolis 500-at bárhonnan 2020-ban

Ha keres egy könnyen használható VPN elfogadható áron, A NordVPN remek választás. Nagysebességű szerverük és hatalmas, világszerte működő hálózatuk fantasztikus, hogy bárhonnan bárhova csatlakozhasson. Ez magában foglalja az Indianapolis 500 csatlakozását az Egyesült Államokhoz.

A NordVPN a biztonságra, az adatvédelemre és a tartalom feloldására összpontosít az egész világon. az SmartPlay Ez a szolgáltatás segítséget nyújt a kapcsolat megszerzéséhez és fenntartásához a legjobb kiszolgálóhoz való kapcsolódáshoz és annak fenntartásához. És lehetővé teszik maradjon kapcsolatban útközben azáltal, hogy egyszerre hat eszközbe jelentkezhet be.

Katonai titkosítás és a szigorú bejelentkezési szabályok megóvják az internetes tevékenységeit a hackerektől. És övék Dupla VPN és CyberSec A funkciók segítik a hirdetések és a rosszindulatú programok blokkolását a rendszeréből. Mindezekkel a funkciókkal egyértelműen látni tudja, miért van a NordVPN a # 1 általános VPN szolgáltatásunk.

Ha többet szeretne tudni arról, hogy mi teszi a NordVPN kiváló szolgáltatást, olvassa el felhasználói véleményeinket!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Nézze meg az Indianapolis 500-at a NordVPN MOST!

3.CyberGhost

CyberGhost VPN

Ez a romániai VPN egy másik megbízható választás az Indianapolis 500 streamingjéhez streaming-dedikált szerverek Győződjön meg arról, hogy gyors és megbízható kapcsolatot kap a teljes verseny során.

Rengeteg szerverrel az Egyesült Államokban és a világ minden tájáról a CyberGhost megszerezheti Önt bárhol csatlakoztatva. Szolgáltatásuk lehetővé teszi 7 egyidejű kapcsolatot, így megoszthatja fiókját barátaival. És megtehetik blokkolja a nyomkövetőket, a hirdetéseket és a rosszindulatú tartalmakat, online biztonságban.

A felhasználói vélemények elolvasásával többet megtudhat a CyberGhost-ról!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap rövid tervek szerint; 45 nap 6 hónapos vagy annál hosszabb tervek esetén

Ingyenes próbaverzió: 7 napos próbaverzió mobiltelefonra; Elérhető 1 vagy 3 napos Windows próba

Nézze meg az Indianapolis 500-at a CyberGhost MOST!

4.Surfshark

Hogyan nézheted meg az Indianapolis 500-at bárhonnan 2020-ban

Viszonylag új szolgáltatás a VPN piacon, A Surfshark a streamált tartalom feloldásának szakterülete. És mint viszonylag új szolgáltatás, gyakran repülnek a VPN-blokkolók radarja alatt, segítve a kapcsolatot.

A tartalom feloldása mellett a Surfshark hirdetésgátlót és engedélyezési listát is kínál, a rendszer megóvása a nyomkövető szoftverektől. És akár korlátlan egyidejű kapcsolatot is kínálnak, biztosítva, hogy bármikor csatlakozhasson.

A felhasználói értékelések elolvasásával többet megtudhat arról, hogy mi teszi a Surfshark nagyszerű VPN-ként!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Nézze meg az Indianapolis 500-at a Surfshark-on MOST!

5. Hotspot pajzs

Hogyan nézheted meg az Indianapolis 500-at bárhonnan 2020-ban

Ha te nagyszerű szolgáltatást keres, de nem kell hatalmas országlista, a Hotspot Shield kiváló választás. A Hotspot Shield globális lábnyoma kisebb, mint más szolgáltatásoknál, mivel csak 25 országban koncentrálják hálózatát.

Ez a kisebb lábnyom azonban azt jelenti, hogy a Hotspot Shield összpontosíthat kiváló szolgáltatást nyújt ezeken a helyeken. Valójában a legtöbb embernek nincs szüksége szerverre több mint 60 országban, így a Hotspot Shield mindent elhoz, amire szüksége van. Azt jelenti gyors, biztonságos hálózatok, amelyek a kívánt tartalmat szállítják.

Ha szeretné tudni, hogy mit tehet Önért a Hotspot Shield, akkor nézd meg, mi a felhasználóink ​​mondanivalója!

Pénzvisszafizetési garancia: 45 nap

Nézze meg az Indianapolis 500-at a Hotspot pajzson MOST!

összefoglalás

Ez majdnem ideje a versenyzőknek elindítani a motort az Indianapolis 500-on. Iratkozzon fel VPN-re most és láthatja az Indianapolis Motor Speedway összes izgalmát.

Ha továbbra sem biztos abban, melyik VPN az Ön számára megfelelő, javasoljuk az ExpressVPN-t az Indianapolis 500 streamingjéhez. És ne felejtsd el megnézni ajánlataink és kuponjaink oldalát, hogy megtudja, hogyan lehet megtakarítani előfizetésén!

További irodalom

Szeretne többet megtudni a VPN-kről és arról, hogy mit tehetnek az Ön számára? Nézze meg ezeket az oldalakat:

  • Leggyorsabb VPN-k (teszteltük a sebességet)
  • A legjobb (és legrosszabb) hirdetésgátlók
  • Az IP-cím valódi elrejtése VPN-sel
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me