Hogyan nézhetem meg a cirkusz 4. évadját, online!

Menj mélyen az amerikai politika őrült és gyakran hihetetlen világába a The Circus-nal, amely visszatért a Showtime-be.

A negyedik évad A Circus kizárólag az amerikai TV-hálózaton érhető el, a Showtime. sajnálatos módon, Showtime geoblocks felhasználók hely szerint, jelent téged nem érheti el, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik.

Jó híreim vannak. A VPN lehetővé teszi a földrajzi korlátozások megkerülését és Nézze meg a tartalmat, például a Circus 4. évadot a Showtime-on bárhonnan.

Ebben a cikkben ajánlom A Circus a Showtime közvetítéséhez a legjobb VPN-szolgáltatások közül a 3 legjobb.

Hogyan nézhetem meg a Circus 4. évadot a Showtime-en – Gyors útmutató

 1. Válasszon VPN-t az Egyesült Államok szervereivel. ajánlom NordVPN, köszönhetően a könnyű használatnak és a gyors szerviznek.
 2. Töltse le és telepítse a választott VPN-t.
 3. Csatlakozás egy amerikai szerverhez.
 4. Jelentkezzen be Showtime-fiókjába, és indítsa el a The Circus Season 4 streaming-jét!

Nézd meg most a Circus 4. évadot!

Miért van szüksége VPN-re a cirkusz 4. évének megtekintéséhez?

Nem tudja megnézni a The Circus negyedik évadját a Showtime-en, ha megpróbál hozzáférni az Egyesült Államokon kívülről. Ennek oka az, hogy a Showtime felismeri, hogy van nem amerikai IP-cím és megakadályozza a figyelést.

A Showtime nem önmagában korlátozza a hozzáférést – a legtöbb TV-hálózat és streaming szolgáltatásaik megakadályozzák a nézőket, hogy tartalmukat a származási országon kívül nézzék.

A A VPN megoldja a problémákat körülvéve a földrajzilag korlátozott tartalmat annak elkészítésével úgy néz ki, mint amit a megfelelő országból néz. A VPN szolgáltatások lehetővé teszik bárhonnan hozzáférhet a tartalomhoz az IP-cím elrejtésével.

Például egy VPN csatlakoztat egy szerverhez az Egyesült Államokban, így probléma nélkül hozzáférhet a The Circus-hoz.

Néhány hálózat, például a Showtime, rendelkezik VPN-ellenes technológiával beépítve a streaming szolgáltatásba. Ez azt jelenti, hogy továbbra is észleli, hogy VPN-t használ, kivéve, ha prémium szolgáltatást használ. Prémium VPN rendszeresen frissíti kiszolgálóinak IP-címeit kerülje az észlelést és lehetővé teszi, hogy probléma nélkül nézhesse a Showtime-t.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

Fantasztikus hír az, hogy bárhonnan bárhonnan hozzáférhet olyan tartalmakhoz, mint a Circus 4. évad, de ez nem minden, amit a VPN képes megtenni.

Jó minőség A VPN-k online védelmet nyújtanak Önnek, függetlenül attól, hogy böngész vagy böngészi. Ezt megteszik a forgalom titkosítása.

Ők is védi adatait, és állítsa le a harmadik feleket a megfigyeléstől és a követéstől online viselkedése.

A VPN-ekbe beépített biztonsági funkciók széles skálája tartozik, ideértve a 256 bites titkosítás, naplózás nélküli házirendek és automatikus megszakító kapcsolók. Ennek eredményeként böngészhet és streamálhat az interneten, miközben biztonságosabbnak érzi magát.

A sebesség egy másik kritikus tényező az online böngészés és streaming során –VA PN-k hozzájárulhatnak a gyorsabb általános szolgáltatás biztosításához.

Egyes internetszolgáltatók (ISP-k) csökkentik a sávszélességet, amikor észlelnek olyan nehéz adatot, mint a streaming. A VPN elrejti a streaming tevékenységét az internetszolgáltatójától és megakadályozza a fojtást, így megadva a kapcsolat sebességét, amelyért fizet.

Prémium VPN-ket is használnak beépített rosszindulatú programok és hirdető rendszerek hogy megvédje Önt a számítógépes fenyegetésektől, például a hackeléstől, az adathalásztól és a spywarektől.

3 legjobb VPN a cirkusz 4. évadjának nézéséhez

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Az NordVPN az enyém top pick a Circus 4. évadnak a Showtime-en való korlátozása nélkül.

Val vel 5500+ szerver 60 országban –több mint 1700 csak az Egyesült Államokban –nem lesz problémája a Circus nézésére és élvezetére szolgáló szerver megtalálásával.

Az SmartPlay technológia a szolgáltatás azt jelenti, hogy te megnézheti a tartalmat manuális konfiguráció nélkül, így a szolgáltatás hihetetlenül könnyen használható.

A NordVPN szintén biztosít vízálló biztonsági funkciók, úgymint egy dupla VPN amely kétszer titkosítja a forgalmat, egy automatikus lekapcsoló, és a naplózás elve.

Számos előfizetési terv létezik, mindegyik korlátlan sávszélességet kínál.

A NordVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Takarítson meg pénzt előfizetésével kuponnal.

75% kedvezmény

Takarítson meg 75% -ot ma NordVPN-tervén!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

Az NordVPN feloldhatja: 

 • Showtime, Netflix, HBO, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézze meg a Cirkusz 4. évadját a NordVPN segítségével!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN sebességével kapcsolatos minden. Ez az egyik leggyorsabb VPN a piacon, és a sebesség az egyik a sok okból a felhasználók inkább az ExpressVPN-t részesítik előnyben. Több mint 3000 szerver a világ 160 területén, elkényezteti a választását, amikor az amerikai szervert választja a The Circus nézésére.

Az ExpressVPN kiváló biztonsági szolgáltatásokkal is rendelkezik. Van egy beépített kill kapcsolóIPv6 szivárgás elleni védelemDNS szivárgás elleni védelem, és megosztott alagút. A felhasználók élvezhetik akár bejelentkezést is 5 eszköz egyszerre.

Azonban a sebesség az, ahol az ExpressVPN ragyog. Minimalizálja a lelassulásokat, ha szerverhez kapcsolódik és biztosítja a legjobb csatlakozási sebességet.

Élvezze a 30 napos pénzvisszafizetési garancia az ExpressVPN segítségével. Szeretne megállapodást kötni, amikor feliratkozik? Használjon kuponkódot.

49% kedvezmény

A legjobb sebesség a piacon, nagy kedvezménnyel – akár 49% megtakarítás az ExpressVPN segítségével!

Takarítson meg 49% -ot ma ExpressVPN-tervén!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Showtime, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzulást

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN működik ezeken az eszközökön

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézze meg a Cirkusz 4. évadját az ExpressVPN segítségével!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

A CyberGhost az népszerű az ügyfelek körében, a testreszabási lehetőségeknek köszönhetően, amelyek lehetővé teszik a VPN igényeinek megfelelő testreszabást.

Több mint 5,800 szerverek 90-ben+ countries, ami azt jelenti, hogy bármilyen probléma nélkül megnézheti a Circus 4. évadot. Egyéb előnyök közé tartozik a lehetősége 7 egyidejű csatlakozás.

A biztonsági funkciók között szerepel egy automatikus lekapcsoló256 bites AES titkosítás, szigorú bejelentkezési politika, valamint a DNS és az IP szivárgás elleni védelem. 

A CyberGhost a nagyvonalú 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Indítsa el a CyberGhost élményét előfizetésből származó pénzzel kupon segítségével.

79% kedvezmény

Takarítson meg 79% -ot a CyberGhost VPN-csomagban ma!

Szerezzen egy 3 éves CyberGhost tervet havonta 2,75 dollárért!

Pénz-visszatérítési garancia: 45 nap

.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a Showtime, Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások számára optimalizált szerverekkel.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Nézze meg a Circus 4. évadot a CyberGhost segítségével!

Összegzés és további olvasat

Ajánlott VPN-ajánlataim korlátlan hozzáférés a nagy tartalomhoz, mint például A cirkusz tovább Showtime miközben remek biztonsági funkciókat biztosít.

Az általam választott VPN-ek több mint képesek streamálni a Circus 4. évadot, de az első választásom az NordVPN, köszönhetően kiváló minőségű teljesítmény, biztonsági szolgáltatások és egyszerű használat.

További információ a VPN-kről az alábbi cikkekkel:

5 legjobb VPN a Showtime – 2019 leggyorsabb és legolcsóbb szolgáltatásához

Donald Trump VPN-t használt Kínában, ezért érdemes ezt használni

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me