Hogyan nézhetem meg a férfiak 2019. évi AIBA-világbajnokságát?

Az AIBA világbajnokság 2019-ben érkeznek az oroszországi Jekaterinburgba. Több száz fiatal ökölvívó célja, hogy bebizonyítsa magát az év egyik legnagyobb boxversenyén. De Lehet, hogy nem látja a csatákat ha külföldön van.

Ne aggódjon, segíthetünk. Használja a következő rövid útmutatót: közvetítsen minden csatát az AIBA világbajnokságon 2019-ben.

Rövid útmutató: Az AIBA világbajnokságának közvetítése az AIBA.org oldalon

Az AIBA.org webhely az összes bajnokságot közvetíti az AIBA világbajnokságon. Az AIBA világbajnokságának nézése.

  1. Válasszon országában nagysebességű VPN-szolgáltatót és szervereket (a Boxinghoz ajánljuk az NordVPN-t). Regisztráljon és töltse le az alkalmazást.
  2. Nyissa meg az alkalmazást, jelentkezzen be, és válassza ki a szerver helyét az országában.
  3. Nyissa meg a www.aiba.org/live webhelyet, és folytassa a csatákat!

Nézze meg az AIBA világbajnokságot MOST!

Miért van szüksége VPN-re az AIBA világbajnokság megtekintéséhez

Az AIBA az egész világon közvetíti az AIBA világbajnokság küzdelmeit. De ha külföldön van, előfordulhat, hogy nem látja az országának adását. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy nem érti, mit mondanak a bemondók.

Mi lenne, ha te a hálózati forgalmat egy saját szerveren keresztül irányította? Így a webhely azt gondolja, hogy a saját országa van. Akkor megmutatják neked az adás, amelyet látni szeretne.

Ez az, amit a VPN meg tud tenni az Ön számára. te válassza ki azt a helyet, amelyen a hálózati forgalmat átirányítja. A webhelyek aztán azt gondolják, hogy ebben az országban van. Akkor eljutsz Lásd az adást.

De ez nem minden, amit a VPN meg tud tenni az Ön számára. Ők is online védelmet nyújt.

VPN titkosítsa a hálózati forgalmat, tartva adatait mindenki kezéből, aki kémkedni akar rajta. Legyen szó akár kormányról, akár társaságról, akár olyan személyről, aki megpróbálja elragadni az adatait, te vagy védett az online szimatolástól.

Csak biztos válasszon kiváló minőségű VPN-t. Lehet, hogy az alacsony színvonalú szolgáltatások nem tudják megvédeni az adatait. Vagy esetleg nem rejti el jól a helyét. Kiváló minőségű szolgáltatások fogják biztonságban marad, és megadja a kívánt tartalmat.

Az Internet legjobbjai elérhetők az Ön számára. Így iratkozzon fel a VPN-re most és nézd meg, mit tehet az Ön számára!

A legjobb VPN-k az AIBA világbajnokság figyelésére

1.NordVPN

Az NordVPN előnyei

A NordVPN nagyszerű funkciókkal rendelkezik, amelyek a miénkké válnak # 1 általánosan értékelt VPN. A SmartPlay szolgáltatás segít a tartalom streamingében, a CyberSec blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat, a Double VPN pedig biztonságot nyújt. És mindezeket megszerezheti nagyszerű szolgáltatások elfogadható áron.

A hálózat biztosítja rengeteg sebesség a kapcsolatokhoz. Hálózata 60 országban terjed ki. Akár csatlakoztathat akár 6 készülék egyszerre.

Az adatvédelem iparági vezetője, a NordVPN biztonságban tartja az internetet. És a szigorú bejelentkezési politika biztonságban marad még a kijelentkezés után is.

Ha többet szeretne tudni a NordVPN-ről és miért kiváló választás az Ön számára, olvassa el felhasználói véleményeinket.

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Az NordVPN feloldhatja:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Dedikált torrent profil:
Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézze meg az AIBA világbajnokságot a NordVPN MOST!

2.ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

A boksz HD-streamben történő nézése sok sávszélességet igényel. Néhány a leggyorsabb sebesség a VPN piacon, Az ExpressVPN biztosítja az AIBA világbajnoksághoz szükséges sebességet. És ezt a sebességet akár max 5 eszköz egyszerre.

Az ExpressVPN használja a legjobb titkosítás az adatok védelme érdekében. Kiválóan alkalmas a földrajzilag korlátozott tartalom feloldására. És a gyors hálózat kiválóan alkalmas kínzó és egyéb dolgokra nagy sávszélességű tevékenységek.

Az alkalmazás lehetővé teszi szét a forgalmat a VPN és a helyi kapcsolat között. Még kiválaszthatja a hálózati protokollt. Ha nem tud csatlakozni, 24/7 csevegési támogatás van, hogy segítsen bármiben.

Ha többet szeretne tudni az ExpressVPN-ről és arról, hogy mit tehet az Ön számára, olvassa el felhasználói véleményeinket.

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Ingyenes próbaverzió: 7 napos próbaverzió iOS és Android számára

Az ExpressVPN feloldhatja:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Dedikált torrent profil:
Nem, de minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézze meg az AIBA világbajnokságot az ExpressVPN MOST!

3.CyberGhost

CyberGhost VPN

A megbízható VPN nagy sebességgel, A CyberGhost megkönnyíti a csatlakozást a patakokhoz. A hálózat szervereket biztosít kifejezetten a tartalom streamingjére konfigurálva. Ez azt jelenti, hogy stabil és megbízható kapcsolatokat szerezhet és tarthat fenn, amelyek áttörnek a geoblokkokon.

Val,-vel a világ minden tájáról kiterjedő széles hálózat, A CyberGhost bárhová eljuthat, bárhová is megy. Romániában székhellyel különösen jó az európai kapcsolatok felkutatása. És akár csatlakoztathat akár 7 készülék egyszerre.

A CyberGhost alkalmazás segít blokkolja az online nyomkövetőket, hirdetéseket és rosszindulatú tartalmakat. Katonai titkosítás védi az adatokat. És még szervereket is nyújtanakjeges a torrent és más fájlmegosztás számára.

A felhasználói vélemények elolvasásával többet megtudhat a CyberGhost-ról!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap rövid tervek szerint; 45 nap 6 hónapos vagy annál hosszabb tervek esetén

Ingyenes próbaverzió: 7 napos próbaverzió mobiltelefonra; Elérhető 1 vagy 3 napos Windows próba

A CyberGhost feloldhatja:
Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Dedikált torrent profil:
Igen; megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Nézze meg az AIBA világbajnokságot a CyberGhost-en MOST!

összefoglalás

Az AIBA világbajnokság lehetőséget kínálnak a világ minden tájáról érkező bokszolóknak készségeik kipróbálására. Iratkozzon fel VPN-re ma és képes lesz követni a haladást a rangsoron keresztül.

Nem tudok dönteni a VPN-ről? Ajánljuk a NordVPN-t az AIBA világbajnoksághoz. És hogy még több takarékoskodjon, feltétlenül nézze meg ajánlataink és kuponjaink oldalát!

További irodalom

Ha többet szeretne megtudni a VPN-kről és arról, hogy mit tehetnek az Ön számára:

  • A legjobb VPN-ek Oroszország számára (ez még mindig működik)
  • A legjobb (és legrosszabb) hirdetésgátlók
  • A TÉNYEN INGYENES VPN-ek az iPadokhoz & iPhone (iOS)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me