Hogyan nézheti bárhol bárhol a Stanley-kupa döntőjét 2019-ben

Csak két csapat maradt, akik fel tudják emelni Lord Stanley’s Cup-ot: a Boston Bruins és a St. Louis Blues. Túléltek az NHL rájátszásaiban, és most már 4 győzelem vannak a jégkorong végső díjától. VPN-vel, láthatja minden játék minden műszakját, függetlenül attól, hogy hol vagy.

Miután túléltem egy 7 játékos sorozatot az első fordulóban, Boston melegebb lett minden fordulóban. Időközben St. Louis visszatért a Stanley Cup döntőjébe először 1970 óta. Lehet, hogy nem látja a játékokat, ha nem az Egyesült Államokban vagy Kanadában tartózkodik.

Nézni szeretné a Stanley Cup döntőjét. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. A VPN és a gyors útmutatóink használata, streaming minden játék, amely NHL bajnok lesz!

Rövid útmutató: Nézze meg a Stanley Cup döntőjének amerikai sugárzását

NBC és NBCSN televíziózzák a Stanley Cup döntőjét az Egyesült Államokban. Szüksége van TV szolgáltatóra (például Sling TV, DirecTV vagy DISH) az NBC élő közvetítés megtekintéséhez. A Stanley Cup döntőinek megtekintése:

  1. Válasszon nagy sebességű VPN-t és amerikai szervereket (az ExpressVPN-t ajánljuk streaming jégkoronghoz). Regisztráljon és töltse le az alkalmazást.
  2. Nyissa meg az alkalmazást, jelentkezzen be, és válassza ki a kiszolgáló helyét az Egyesült Államokban.
  3. Nyissa meg a www.nbc.com/live webhelyet, jelentkezzen be TV-szolgáltatójával *, és élvezze!

* Ha nem rendelkezik amerikai televíziós szolgáltatóval, akkor a Sling TV-t amerikai alapú fizetési mód nélkül is használhatja. Vásároljon egy Sling TV ajándékkártyát a MyGiftCardSupply.com webhelyről, és kövesse az utasításokat a kártya beváltásához és a Sling TV előfizetéséhez.

Nézze meg a Stanley Kupa döntőjét MOST!

Rövid útmutató: Nézze meg a Stanley Cup döntőjének kanadai sugárzását

Az CBC a kanadai Stanley Cup döntőjét látja. A Stanley-kupa döntőinek a CBC-n való megtekintése:

  1. Válasszon egy nagysebességű VPN-t kanadai szerverrel (az ExpressVPNservice a mi jégkorong-ajánlásaink). Regisztráljon és telepítse az alkalmazást.
  2. Indítsa el az alkalmazást, jelentkezzen be, és válasszon ki egy kiszolgálót Kanadában.
  3. Lépjen a gem.cbc.ca webhelyre, és regisztráljon szolgáltatásra. Szüksége lesz egy kanadai irányítószámra.
  4. Amikor a játékok elindulnak, jelentkezzen be a CBC streambe és élvezze!

Nézze meg a Stanley Kupa döntőjét MOST!

Miért van szüksége VPN-re a Stanley-kupa döntőinek megnézéséhez

Nézni szeretné a Stanley Cup döntőjét. De külföldön vagy a földrajzi korlátozások megakadályozzák a játékok nézését. Szüksége van egy módra az ilyen adatfolyamok feloldásához, hogy így legyen nézd meg az év legnagyobb játékát az NHL-ben.

Mi lenne, ha elküldné hálózati forgalmát a műsorszolgáltatóval azonos országban lévő szerveren keresztül? Nem ez meggyőzné a műsorszolgáltatót arról, hogy az ő országában vagy? És nem lenne az oldja fel a geoblokkolt patakok blokkolását?

Pontosan ezt teszi a VPN az Ön számára. Ön választja ki a helyet a szerver számára. A forgalmat a szerveren keresztül irányítják. Nézheti, mit akar, kinek akarja, bárhol is van.

Csak győződjön meg róla, hogy te válasszon kiváló minőségű VPN szolgáltatást. Előfordulhat, hogy az alacsony színvonalú szolgáltatások nem tudják felszabadítani egyes műsorszolgáltatók szolgáltatásait. Ez problémát jelenthet, ha streaming játékot szeretne.

Kiváló minőségű szolgáltatás a streaming szolgáltatások számára nehezebb felismerni, így jobban megkönnyítheti a tartalom feloldását. És biztosítják a gyors kapcsolatok, amire szüksége van hogy egyértelműen láthassa a folyóit. Végül is nagyon sok sávszélességre van szükség az éles képekhez, amelyek egy kis korongot jelentenek egy nagy jéglapon.

Ez egy nagyon szép beállítás. De mi lenne, ha meg is tudná titkosítani kell a hálózati forgalmat? Ilyen módon biztonságos lenne mindenki, aki megpróbálna kémkedni az Ön internethasználatán.

A VPN-ek ezt is megteszik. A hálózati kommunikáció titkosításával, a hackerek, az internetszolgáltatók és a kormányok nem láthatják, mit csinál az interneten. Ez sok nyugalmat jelent egy veszélyes világban.

A legjobb VPN-k a Stanley-kupa döntőinek figyeléséhez

1.ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Ha jégkorongot nézel, szüksége van sebességre. A játékosok gyorsan mozognak, a korong gyorsan mozog, és nagyon éles képre van szüksége, hogy láthassa, mi történik a jégen. Mindez azt jelenti gyors hálózatra van szüksége a jégkorong közvetítéséhez.

Az ExpressVPN folyamatosan szállítja a a legjobb csatlakozási sebesség a piacon. Ez azt jelenti, hogy megmutathatja a Stanley Cup döntőjének minden dicsőséges részletét. És ha egy hatalmas szerverlistával rendelkezik sok országban, akkor az is lehetséges feloldja a látni kívánt tartalom blokkolását.

Ha aggódik a biztonság miatt, akkor a titkosítás biztonságos. Ha több eszközön szeretne csatlakozni, akkor a licencet is felhasználhatja legfeljebb 3 eszköz egyidejűleg. És még akkor is, ha problémád van, az 24/7 élő chat támogatás van, hogy segítsen.

Az ExpressVPN rengeteg funkciót és gyors hálózatot kínál, amelyek kiválóan alkalmasak streamingre. Ez teszi Legfontosabb választásunk a Stanley Cup döntőinek figyelésére.

De ne vegye fel a szót. Nézze meg felhasználói értékeléseinket, és nézze meg, mit kell mondaniuk!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Ingyenes próbaverzió: 7 napos próbaverzió iOS és Android számára

Az ExpressVPN feloldhatja:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Dedikált torrent profil:
Nem, de minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézze meg a Stanley Kupa döntőjét az ExpressVPN MOST!

2.NordVPN

Az NordVPN előnyei

Lehet, hogy még nem ismeri a VPN-ket, és szeretne valami olyat egyszerű, biztonságos és olcsó. A NordVPN remek választás az Ön számára. Könnyen kezelhető felülettel és elfogadható áron, A NordVPN csatlakozni fog.

Ami nem azt jelenti, hogy a NordVPN alapvető. Hatalmas listája van a nagy sebességű szervereknek szerte a világon, beleértve a piac legnagyobb amerikai szervereinek gyűjteményét. És összpontosítanak biztonság, adatvédelem és a tartalom feloldása teszi őket a legfontosabb névnek az iparban.

Ezek lehetővé teszik, hogy csatlakozzon 6 készülék egyszerre, rugalmasságot biztosítva otthon vagy útközben. az SmartPlay szolgáltatás összeköti Önt a legjobb szerverrel az adatfolyam fenntartása érdekében. Plusz kínálják Dupla VPN és CyberSec, amelyek blokkolják a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat a rendszeréből.

Szeretne többet megtudni arról, hogy mi teszi a NordVPN kiváló szolgáltatást? Olvassa el felhasználói véleményeinket!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

Az NordVPN feloldhatja:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Dedikált torrent profil:
Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézze meg a Stanley Kupa döntőjét a NordVPN MOST!

3.CyberGhost

CyberGhost VPN

A következetes, legjobban teljesítő CyberGhost megbízható, biztonságos hálózat, amely magában foglalja streamingre optimalizált szerverek. Ez lehetővé teszi a CyberGhost számára, hogy biztonságos, gyors, állandó kapcsolatot biztosítson, amely a játék tetején tartja Önt.

Ennek a VPN-nek világszerte több mint 3000 szervere van, és lehetővé teszi legfeljebb 7 eszköz csatlakoztatása egyszerre. Ráadásul rendszerük blokkolja a nyomkövető szoftvereket, a hirdetéseket és a rosszindulatú tartalmakat. Hogy biztonságban tartja a rendszert amíg online vagy.

Ha többet szeretne tudni arról, hogy mi teszi a CyberGhost nagyszerű választást, nézd meg felhasználói értékeléseinket!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap rövid tervek szerint; 45 nap 6 hónapos vagy annál hosszabb tervek esetén

Ingyenes próbaverzió: 7 napos próbaverzió mobiltelefonra; Elérhető 1 vagy 3 napos Windows próba

A CyberGhost feloldhatja:
Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Dedikált torrent profil:
Igen; megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Nézze meg a Stanley Kupa döntőjét a CyberGhost-en MOST!

4.Surfshark

Hogyan nézheti bárhol bárhol a Stanley-kupa döntőjét 2019-ben

Streaming-speciális hálózat, A Surfshark kiváló választás mindazok számára, akik fel akarják oldani a műsorszolgáltatók blokkolását. Hálózata gyors, biztonságos, és kifejezetten a kívánt tartalom megtekintésének elősegítésére készült.

Ha sok kapcsolatra van szüksége, akkor kínálnak korlátlan kapcsolat. Ha biztonságot akar, akkor a titkosításuk remek és saját szintű CleanWeb a szolgáltatás blokkolja a hirdetéseket, a nyomkövetőket, a rosszindulatú programokat és az adathalászati ​​kísérleteket. Ha további biztonságot szeretne, akkor nem regisztrálja a kapcsolatait, és tartalmaz egy a kill kapcsoló.

A Surfshark egy nagy sebességű szolgáltatás, sok olyan funkcióval, amelyek tartják a kapcsolatot és biztonságot. Ha többet szeretne tudni róla, nézd meg felhasználói értékeléseinket!

Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

A Surfshark feloldhatja:
Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Dedikált torrent profil:
Nem, de minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:
Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Nézze meg a Stanley Cup döntőjét a Surfshark-on MOST!

5.PrivateVPN

Hogyan nézheti bárhol bárhol a Stanley-kupa döntőjét 2019-ben

Mint egy kicsi VPN-hálózat, a PrivateVPN szűk rést jelent. De az a kis méret is távol tartja őket a szem elől sok műsorszolgáltató számára. A radar alatt repülve gyakran működhetnek a geoblokkok körül anélkül, hogy bárki észrevenné.

Noha a kis hálózat bevezeti a szűk keresztmetszetekkel kapcsolatos esetleges problémákat is, ezek vannak nagyon könnyű a költségvetésben. A legkiválóbb biztonsági szolgáltatásokkal és a korlátlan sávszélességgel pedig nem hiányzik a szolgáltatás.

Ideges a VPN telepítése? Ez nem jelent problémát a PrivateVPN használatával! Felhívhatja az ügyfélszolgálatot és távolról telepítik a VPN-szoftvert!

Ha többet szeretne tudni erről a kicsi, de nagy teljesítményű VPN-ről, akkor nézd meg, mi a felhasználóink ​​mondanivalója!

Pénzvisszafizetési garancia: 45 nap

A PrivateVPN feloldhatja:
Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Dedikált torrent profil:
Minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN az alábbi eszközökön működik:
Windows, macOS, Android és iOS.

Nézze meg a Stanley Kupa döntőjét a PrivateVPN MOST!

összefoglalás

Nincs olyan, mint a rájátszás jégkorongja. És a rájátszásban nem sokkal jobb a Stanley Cup döntő. Iratkozzon fel VPN-re most és élvezze az összes műszakot, lövést és megtakarítást, ami az egyik csapat bajnokává válik!

Ha továbbra sem biztos abban, melyik szolgáltatás a legjobb az Ön számára, ajánljuk az ExpressVPN-t a Stanley Cup döntőire. És feltétlenül nézze meg ajánlatainkat és kuponjainkat az előfizetés további ösztönzőivel kapcsolatban!

További irodalom

Ha többet szeretne megtudni a VPN-kről, tekintse meg a következő cikkeket:

  • A legjobb VPN több eszközhöz & Működő kapcsolatok
  • Legjobb VPN-k az Apple TV-vel | Ami a legjobb neked
  • A legjobb VPN ingyenes próbaverziók – Próbálja ki a prémium VPN-ket ingyen
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me