Hogyan nézheti meg bárhol ingyen a Kardashians lépést

A Kardashian családi saga végtelennek tűnik, itt van hogyan tud lépést tartani minden pillanattal a Kardashian dráma.

A 16. évad éppen befejezte a szellőzést egy kétrészes fináléval az E-n! Még ha nem is nézted élőben, az az könnyű felzárkózni a robbanóképes záró epizódokban. A nézők az Egyesült Államokon kívül lépést kell tartania a VPN-sel. Az egyszerű csapkod megmutatja neked hogyan érheti el bárhol a Kardashianskel való legutóbbi évadot, ingyen.

A legutóbbi szezon A KUWTK elérhető a SlingTV-n. A SlingTV csak az Egyesült Államok lakosainak szól, de a VPN egy egyszerű módszer a SlingTV tartalmának nemzetközi feloldására.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet VPN-mel csatlakozni a SlingTV-hez. Azt is megadjuk Önnek, hogyan regisztrálhat egy fiókot amerikai hitelkártyával. Megosztjuk a SlingTV legjobb VPN-jére vonatkozó ajánlásainkat is.

Hogyan nézhetek lépést a Kardashiaiakkal – Gyors útmutató

 1. Válassz egy VPN amerikai szerverrel. Pro tipp: a mi választásunk NordVPN
 2. Töltse le és telepítse a VPN-t. Ezután csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban.
 3. Bejelentkezés a SlingTV számlájára
 4. Tartsa lépést a KUWTK legújabb epizódjaival

Nézd meg most!

Hogyan regisztrálhat a SlingTV-re bárhonnan

Mielőtt a nagy streaming szolgáltatások az élő TV-lehetőségeket hozzáadták csomagjaikhoz, a SlingTV az amerikaiaknak felajánlotta a kábel élő nézésének lehetősége, kábelcsomag vásárlása nélkül. Ez azonban azt jelenti A SlingTV megköveteli, hogy a felhasználók regisztráljanak amerikai hitelkártyát. Így szerezhet fiókot fiók nélkül.

 1. Vásárlás a SlingTV ajándék kártya Paypalon keresztül
 2. Ugrás a Sling.com oldalra. Az oldal alján található „Ajándékkártya beváltása”A„ GET DEALS ”alatt
 3. Kövesse a SlingTV utasításait a fiók létrehozásához
 4. Jelentkezzen be, és nézze meg Lépés a Kardashiaiakkal

Miért van szüksége VPN-re, hogy figyelemmel kísérhesse a kardasiaiak lépését

SlingTV nyomon követi a felhasználók helyét az IP-címek alapján. Amikor azt látja, hogy egy IP-cím az Egyesült Államokon kívülről érkezik, megakadályozza, hogy megtekintse annak tartalmát. Általában hibaüzenetet kap, ha megkísérel nézni egy korlátozott területről.

Ezeknek a geoblokkoknak a megkönnyítése a következő térségének megváltoztatása VPN segítségével. VPN elrejteni a valódi IP-címét amikor csatlakozik valamelyik szerverükhöz. Ezzel virtuális helyet kap. Ha olyan amerikai műsorokat szeretne nézni, mint például a KUWTK, akkor ezt meg kell tennie csatlakozni egy amerikai szerverhez.

Mivel egyre több néző próbál csatlakozni kedvenc streaming szolgáltatásaihoz VPN-n keresztül, a streaming platformok intézkedéseket hoztak blokkolja a VPN-hozzáférést. Ezt megteszik az ismert VPN IP-címek blokkolása a saját webhelyükről. Prémium VPN szolgáltatók, Kerülje meg ezeket a blokkokat az IP-címek forgatásával.

  5 cele mai bune VPN-uri pentru Belgia - Pentru siguranță, streaming și viteze în 2023

A VPN-k a felhasználók számára több előnyt kínálnak, mint pusztán az IP-maszkolás. Amikor csatlakozik egy megbízható szolgáltatáshoz, akkor is te vagy adatainak titkosítása és biztonságos csatornán történő küldése. Amikor VPN-t szeretne használni streaminghez, ezt egy opcióra szeretné fenntartja a nagy sebességet. Ily módon nem vesztegeti az idejét néhány percenként pufferolással.

Egy jó VPN a következőket is kínálja: szigorú bejelentkezési házirend, automatikus kikapcsoló és DNS szivárgásvédelem. Mindezek a szolgáltatások növelik az adatvédelmet.

Mivel a streaming nagy mennyiségű sávszélességet használ fel, nem javasoljuk az ingyenes VPN használatát. Az ingyenes VPN-ek valójában ritkán vannak ingyenesek. Még a legjobb lehetőségeket is korlátozza adatátvitelét az adatátvitel nagyon megnehezítésére. Ráadásul néhány közülük ishogyan hirdet, vagy akár ellopja az adatait. Ezen felül sokan használják a titkosítás gyengébb szintje, ami tovább veszélyeztetheti az Ön adatait.

Ezen okok miatt javasoljuk az alább felsorolt ​​öt VPN egyikének használatát.

A legjobb VPN-k, amelyekkel figyelemmel lehet kísérni a kardashiaiakkal való lépést

1.NordVPN

NordVPN eszközök

Az NordVPN az kiváló választás a VPN-ről amikor a streamingről van szó. Val vel több mint 5000 szerver a hálózatában és majdnem 2000 csak az Egyesült Államokban, soha nem lesz probléma egy szerver megtalálásával, amellyel kedvenc műsorait nézheti.

A NordVPN használatának több előnye van, mint a streaming. Az NordVPN felhasználja katonai titkosítás az adatok védelme érdekében. Meg fogja találni azt a NordVPN-t is nem tart naplókat, plusz ad a felhasználóknak egy automatikus lekapcsolót. Az összes kiváló minőségű szolgáltatásával könnyen belátható, hogy miért számít a NordVPN oly sok felhasználó számára.

Kipróbálhatja a NordVPN-t 30 napig ingyenes kihasználva annak 30 napos pénzvisszafizetési garancia. 

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézd meg a NordVPN-mel

2.ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

Sebességtesztjeink szerint az ExpressVPN az a leggyorsabb VPN a piacon. Ez egy fontos szolgáltatás, amelyet meg kell keresni, ha a VPN-t választja a streaminghez. Az ExpressVPN rendelkezik rengeteg amerikai szerver elérhető így a KUWTK nézése szellő lesz.

  Како добити бесплатну пробну верзију ПротонВПН-а - најлакши хацк за 2023. годину

Ön is megtalálja AES 256 bites titkosítás egyéb biztonsági és adatvédelmi intézkedések mellett. Ezek közé tartozik egy automatikus lekapcsolót, szigorú bejelentkezési politika, és DNS / IPv6 szivárgásvédelem.

Az ExpressVPN valamivel többet fizet, mint a többi VPN szolgáltatás egy csomagért, de láthatja, hogy miért érdemes a szolgáltatás, ha tesztesz. Vele 30 napos pénzvisszafizetési garancia, élvezheti az ExpressVPN kockázatmentességét.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézd meg az ExpressVPN segítségével

3.CyberGhost

CyberGhost eszközök

A CyberGhost nagyszerű VPN kezdőknek. Van egy intuitív interfész előre beállított streaming profilokkal amelyeket a platformok optimalizáltak. Csak válassza ki a használt streaming szolgáltatás szerverét, és máris örülhet.

A CyberGhost nem áldozza fel a biztonságot az egyszerűen használható funkciók miatt. Fogsz kapni kiváló minőségű, katonai szintű titkosítás, nincs napló és egy kill kapcsoló amikor a CyberGhost-ot használja. Elolvashatja ezeket a valódi felhasználói értékeléseket, hogy megnézze, miért ez a kedvenc streaming szolgáltatás.

A CyberGhost a felhasználók számára a 24 órás ingyenes próbaverzió amellett, hogy különösen nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Nézd meg a CyberGhost segítségével

4.Surfshark

Surfshark eszközök

A Surfshark az egyik legújabb VPN, amely megütötte a piacot, de csillagjegyei már segítették megkülönböztetni az egyik legfontosabb lehetőség közül. A 800+ szerver és számolás, A Surfshark a világ minden tájáról hozzáférhet tartalmakhoz. Mivel ez viszonylag új, a Surfshark szervereit gyakran nem kapják el a VPN blokkok.

A Surfshark a felhasználók számára a legmagasabb szintű biztonsági protokollokat kínálja, ideértve a 256 bites titkosítás és kill kapcsoló. Talál egy a split-alagút lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, melyik forgalom halad át a VPN-en, és melyik az internetszolgáltatón keresztül. A Surfshark szintén felszerelt hirdetésgátló technológia a CleanWeb szolgáltatásban.

  Како гледати ливе стреаминг швајцарског такмичења 2023. на Интернету

A Surfshark az A legjobb lehetőség, ha meg kell osztania a fiókját több emberrel. A felhasználók szeretik, hogy ez egy korlátlan számú egyidejű kapcsolat. Próbáld ki velük 30 napos pénzvisszafizetési garancia, vagy használja 7 napos ingyenes próbaverzió iOS és Android esetén.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Nézze meg a Surfshark-ot

5.PrivateVPN

PrivateVPN eszközök

A svéd alapú PrivateVPN szolgáltatás egy kisebb vállalat, amely a felhasználók kiváló szolgáltatásának biztosítására összpontosít. A PrivateVPN-nek kevesebb szerver lehetősége van, mint a versenytársaknak, azonban megkönnyítik a felhasználókat azáltal, hogy jelzik mely szerverek a legjobbak az adott streaming szolgáltatásokhoz.

A magánélet és a biztonság magasabb szintjének fenntartása, A PrivateVPN a hálózatában lévő összes szervert birtokolja és üzemelteti. Szerverei kínálják a felhasználóknak nagysebességű és titkosított kapcsolatok, tehát nincs esély arra, hogy adatai veszélybe kerüljenek. Többet megtudhat arról, hogy a valódi felhasználók hogyan érzik magukat a PrivateVPN-vel kapcsolatban.

A PrivateVPN-mel megkapod hat egyidejű kapcsolat. tudsz próbálja ki 7 napig ingyenesen vagy kihasználják annak lehetőségeit 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A PrivateVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Nézd meg a PrivateVPN segítségével

összefoglalás

Könnyű megnézni, hogy lépést tartasz a kardashiaiakkal, függetlenül attól, hogy melyik régióban tartózkodsz. Csak annyit kell tennie, hogy válasszon egy biztonságos VPN-t, jó választékú amerikai szerverrel. A SlingTV 30 napos ingyenes próbaverziójával a 16. évad teljes ideje alatt ingyen nézhető!

Az olyan jó VPN, mint az NordVPN, megkönnyíti Kourtney, Kim, Khloe és Kris figyelését, miközben a kapcsolat biztosítása a külső fenyegetésekkel szemben. A legjobb szolgáltatók fenntartják vagy akár meg is tartják növelje streaming sebességét. 

További irodalom

A Hulu számára elérhető legjobb VPN-kért kattintson ide.

Ha többet szeretne tudni arról, hogy miért kellene használni a VPN-t, olvassa el a kezdő útmutatónkat.

Nézze meg ezeket az exkluzív kedvezményes kuponokat a legjobb VPN-szolgáltatásokhoz.