Hogyan szerezhet Ecuador IP-címet bárhonnan 2020-ban [+ VIDEO]

Bonyolult bejutni Ecuador-alapú webhelyekre, ha nem az országban tartózkodsz. Tehát mit csinálsz, ha akarod hírek Quechua-ban, pontos információk a Sopladora vízerőműről, vagy lehetősége van kezelheti bankszámláit Ecuadorban?

Vagy csak azt akarja, hogy képes legyen közvetítse a legújabb Pablo Agüero filmet abban a pillanatban, amikor elérhető Ecuadorban. Letilthatják Önt ezen tevékenységek bármelyikétől, ha külföldön IP-címen érkezik az internetre.

Az ecuadori IP-cím biztonságos megszerzéséhez ki kell választania a megfelelő VPN-t. Négy egyszerű lépésben korlátlanul hozzáférhet a kívánt tartalmakhoz, bárhol a világon.

Rövid útmutató: Hogyan kaphatunk Ecuador IP-címet VPN-sel

 1. Válasszon VPN-t kiszolgálókkal Ecuadorban. ExpressVPNaz első választásunk.
 2. Töltse le a VPN szoftvert, és telepítse a számítógépére / eszközére.
 3. Indítsa el a szoftvert, és csatlakozzon egy szerverhez Ecuadorban.
 4. Ellenőrizze új IP-címét az egyszerű online eszközünk segítségével.

Tartalomjegyzék

 • Hogyan kaphat egy VPN Ecuador IP-címet?
 • A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen
 • Mit kell keresni egy VPN-ben
 • A legjobb VPN-k ecuadori IP-cím beszerzéséhez

Hogyan kaphat egy VPN Ecuador IP-címet?

Amikor csatlakozik egy VPN szerverhez Ecuadorban, akkor az internetes forgalom megváltozik megjelölve a szerver Ecuador IP-címével, míg a a valódi IP maszkolt. Senki sem tudja nyomon követni az ön tevékenységeit önnek, eszközének vagy valódi tartózkodási helyének.

Ugyanabban az időben, a kiváló minőségű VPN-k titkosítják az Ön adatait az érzékeny információk védelme érdekében mint például a felhasználóneveket, jelszavakat és a számlaszámokat. És ez még csak a kezdete annak, amit a legjobb VPN-ek megtehetnek az Ön számára.

A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen

A megfelelő VPN használatával csak néhány percig tart az adatok biztonsága és az IP-cím megváltoztatása, hogy ugyanolyan internet-hozzáférést kapjon, mint Quitóban. Meg fogod kapni Ecuador-központú címsorok a hírcsatornádban és Ecuador-alapú keresési eredmények.

Még a közösségi média fiókjai is frissülnek a legfrissebb tevékenységekkel Ecuadorban. Ráadásul az összes böngészés, amelyet a VPN-hez csatlakoztatva végez, lesz névtelen és magán, még ha te folyam ecuavisa egy nyilvános internetes kávézóból.

Ha Ön a újságíró, tanár vagy bárki, aki véleményt nyilvánít amire az ecuadori kormány kifogást emelhet, ügyeljen arra, hogy válassza ki a legjobb VPN-t személyazonosságának elrejtésére. Szabadon kommunikálhat anélkül, hogy aggódna, hogy az az üzenetek elfoghatók.

Ecuadorban lévő szeretteink megbízható VPN használatával is biztosíthatják kapcsolataikat. Ez olcsó és egyszerű módja számukra védve maradjon a megfigyelés, cenzúra és a számítógépes bűnözés ellen.

Az ingyenes VPN-k nem nyújtanak ugyanolyan védelmet vagy azonos hozzáférést a geoblokkolt webhelyekhez, mint a prémium VPN-k. Megragad a lassú sebesség, a hiányos hozzáférés a leginkább használni kívánt webhelyekhez és a sávszélesség korlátozásai. Sok Az ingyenes IP-váltók betakarítják és eladják az Ön adatait.

A kívánt tartalom és a szükséges védelem megszerzéséhez az ecuadori IP-címet VPN-szolgáltatótól szerezze be ezekkel a legfontosabb szolgáltatásokkal.

Mit kell keresni egy VPN-ben

 • Szerver helye: Legalább egy szervernek Ecuadorban kell lennie, ha ecuadori IP-címet szeretne.
 • Streaming teljesítmény: A nagy sebességű szerverek, a megbízható kapcsolatok és a korlátlan sávszélesség mind fontosak a zökkenőmentes streaming élmény érdekében.
 • Biztonság: A szivárgásmentes hálózat, a beépített kikapcsoló és a nem memóriakiszolgálók mind a VPN jelei, amelyek minden helyzetben védnek, még akkor is, ha nyilvános wi-fi-t használsz.
 • Egyszerű használat: Az alkalmazásokat könnyen beállítani és használni kell az összes eszközén.
 • Pénzvisszafizetési garancia: A hosszú távú VPN-előfizetés nagy elkötelezettség. Megérdemli a lehetőséget, hogy először kipróbálhassa a szolgáltatást.

A legjobb VPN-k ecuadori IP-cím beszerzéséhez

1. ExpressVPN

Átlagos értékelés: 4.9 – A leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk Ecuadorban

Az ExpressVPN előnyei

Ne hagyja ki: 49% kedvezmény az első számú VPN-ről & próbálja ki 30 napig kockázatmentesen

Az ExpressVPN megadja a a leggyorsabb kapcsolatok a több száz tesztelt VPN közül. Szerverek Ecuadorban megkönnyíti az ecuadori IP-cím megszerzését néhány perc alatt a regisztrációtól.

Szinte minden eszköz számára elérhető felhasználóbarát alkalmazások, ideértve az intelligens TV-ket és az e-olvasókat. Csatlakozhat legfeljebb 5 eszköz egyidejűleg. Böngésző-kiterjesztések a Chrome, a Safari és a Firefox számára megkönnyíti a nagy sebességű böngészést anélkül, hogy feladná a VPN-védelmet.

Az ügyfelek folyamatosan adják az ExpressVPN-ket Vevőszolgálat kiemelkedő értékelések, különösen a magasan profi 24/7 élő csevegőszolgáltatás. Próbálja ki magának a szolgáltatást a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található az ExpressVPN részletes szakértői áttekintése.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

2. HideMyAss! VPN

Általános értékelés: 4.6 az 5.0-ból – Prémium VPN a legnagyobb globális szerverhálózattal

hidemyass eszköz

Ragadja meg 75% -os kedvezményét Ecuador IP-címére a HideMyAss segítségével! 

HideMyAss! A VPN (HMA) rendelkezik a világ legnagyobb hálózatával a személyes VPN-k között, ideértve a 2 szerver Ecuadorban. Választhat 6 IP cím, ingyen korlátlan kapcsolással.

Az ügyfelek szerint a csatlakozás egyszerű, köszönhetően a HMA háromnak automatikus csatlakozási módok a VPN általános használatához. Helymeghatározási mód megkönnyíti a csatlakozást egy szerverhez Ecuadorban.

Szabadság mód, amely automatikusan összeköti Önt a legközelebbi ország szerverével, szabad beszéddel, ideális barátainak és családtagjainak Ecuadorban.

A HMA egyszerre akár 5 eszközt véd, az összes főbb operációs rendszerhez tartozó alkalmazásokkal. Neked lesz 30 nap alatt kérheti vissza a pénzét ha nem vagy boldog. Mielőtt feladná a HMA-t, győződjön meg arról, hogy jelentkezik a 24/7 élő chat támogatás kérdéseire adott válaszokhoz.

További információra van szüksége? Itt található a HideMyAss részletes szakértői áttekintése! VPN.

Szerezd meg a HideMyAss-t! Most!

3. PureVPN

Átlagos értékelés: 4.1 – Nagyon testreszabható VPN lenyűgöző funkciókkal

PureVPN eszközök

A PureVPN-nek van szerverek 141 országban, köztük Ecuadorban. Ha még nem ismeri a VPN-ket, akkor imádni fogja azt a lehetőséget, hogy egy előre beállított módot válasszon automatikusan konfigurálja a beállításokat hogy megfeleljen az Ön igényeinek. A módok között megtalálható a streaming, az Internet Freedom, a fájlmegosztás és a biztonság / adatvédelem.

A PureVPN ügyfelek nagyra értékelik a hálózatot nagy sebesség streaming és letöltés.  A biztonság érdekében a PureVPN katonai titkosítást használ, és több biztonsági protokollt támogat.

Az olyan fejlett funkciók, mint például a kikapcsoló és a DNS, az IPv6 és a WebRTC szivárgás elleni védelem, ezt biztosítják személyazonossága és adatai soha nem lesznek kitéve.

A PureVPN-nek számos támogatási csatornája van, ideértve a 24/7 élő chat. Csatlakozhat legfeljebb 5 eszköz a tervében, és lesz egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia tesztelni a szolgáltatást.

További információra van szüksége? Itt található a PureVPN részletes szakértői áttekintése.

Szerezd meg a PureVPN-t most!

További irodalom

Nézze meg a legjobb ajánlatok és kuponok gyűjteményét a legfelső szintű VPN-kben.

Pro tippeket kaphat a legjobb VPN megtalálásáról az ecuadori szeretteink számára.

Mi a VPN? Szüksége van egyre? A VPN útmutató kezdőknek

Ismerje meg, hogyan tesztelik szakértőink a VPN-ket a legjobb biztonsággal rendelkező VPN-ek megtalálására.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me