Hogyan szerezhet horvátországi IP-címet bárhonnan 2023-ban [+ VIDEO]

Ha nem tudja megnézni az Oyo-t, vagy elérni horvát bankszámláját Horvátországon kívülről, akkor lehet, hogy meg kell változtatnia IP-címét. Sok szolgáltatás és a webhelyek az IP-címeket használják annak eldöntésére, hogy milyen tartalmat jelenjenek meg.

Ha el akarja kerülni ezeket a szűrőket, úgynevezett geoblocks, akkor te új IP-címre van szüksége Horvátországban. A legbiztonságosabb és legkönnyebben használható eszköz egy kiváló minőségű VPN horvát szerverekkel.

A megfelelő VPN segítségével megteheti kapj egy biztonságos horvát IP-címet néhány kattintással. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan történik, és mely VPN-szolgáltatókat ajánljuk független tesztelésünk alapján.

Rövid útmutató: Hogyan szerezzünk horvát IP-címet VPN-sel

 1. Válasszon egy VPN-t a horvátországi kiszolgálókkal. A sebesség és a biztonság érdekében ajánljuk a NordVPN-t.
 2. Töltse le a VPN szoftvert, és telepítse számítógépére vagy más eszközére.
 3. Indítsa el a szoftvert, és csatlakozzon egy szerverhez Horvátországban.
 4. Ellenőrizze új IP-címét a speciális eszközünk segítségével.

Tartalomjegyzék

 • Hogyan kaphat egy VPN egy Horvátország IP-címet
 • Mi mást tehet Önért a VPN? Nyissa fel a webhelyeket & Legyen biztonságos a nyilvános Wi-Fi-n
 • Hogyan válasszuk ki az Ön számára legmegfelelőbb VPN-t: Keresse meg ezeket a szolgáltatásokat
 • A legjobb VPN-k Horvátország IP-címének megszerzéséhez

Hogyan kaphat egy VPN egy Horvátország IP-címet

A A VPN titkosított kapcsolatot hoz létre, amelyet VPN alagútnak hívnak, a számítógép és a magánszerver között. Amikor az internetes forgalmat átirányítja a kiválasztott szerverre, akkor azt átveszi a szerver IP- és helyinformációit.

Ez a folyamat elrejti a saját IP-címét és a tényleges helyét. A webhelyeket becsapják az a gondolkodás, hogy Horvátországban vagytok a forgalom megjeleníti a VPN szerver horvát IP-címét.

Az új IP-vel rendelkezel korlátlan hozzáférés a tartalomhoz általában csak a horvátországi felhasználók számára elérhető. Ez nagyszerű dolog, de ez csak a kezdete annak, amit a felső VPN csinál érted.

A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen

A földrajzilag korlátozott horvát webhelyek feloldása mellett a prémium VPN-k a rendelkezésre álló legjobb biztonsági funkciókat is használják védje meg érzékeny adatait, még nyilvános wi-fi hálózatokon is. Senki, még a Google vagy az internetszolgáltató sem fogja követni tevékenységét.

Prémium VPN, sok szerverrel világszerte lehetővé teszi könnyedén és biztonságosan válthatja a látszólagos helyét. Ezzel a trükkgel feloldhatja és stream-elküldheti a világ különböző régióiban korlátozott tartalmakat.

  Cum să urmărești materialele lui întunecate Sezonul 1 Oriunde Gratuit Online!

USA Netflix, Hulu, és a BBC iPlayer csak néhány a népszerű streaming szolgáltatások közül, amelyeket elérhet a megfelelő VPN-sel. Ausztrál tenisz lefedettség és a legjobb japán anime szintén kéznél lesz.

Az IP-cím megváltoztatásának más módjai is vannak, de biztonsági kockázatok és teljesítményproblémák miatt nem ajánljuk őket. FA ree VPN-k és a proxyk nem megbízható választások az adatfolyamhoz. A népszerű streaming oldalak proxy IP-blokkolókat használnak, amelyeket csak a legjobb VPN-ek képesek megkerülni.

Számos más oka van annak, hogy vigyázzon, mely VPN-t választja. A streaming webhelyek nem az egyetlen szolgáltatás, amely eldönti, hogy mit jelenít meg az IP-je alapján. A ti közösségi média hírcsatornák, keresőmotor eredményei, és mind a pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés a helyzetét befolyásolja.

Tehát ha igen tanulni horvátul, fizetési számlák vannak az országban, vagy vannak a horvát üzleti piacok kutatása, horvát IP-re van szüksége egy jó VPN-től. Ez az egyetlen biztonságos mód a szűrés nélküli hozzáféréshez a helyi tartalmakhoz és szolgáltatásokhoz.

Mit kell keresni egy VPN-ben

 • Szerverek Horvátországban: A horvát IP-cím megszerzéséhez legalább egy VPN szerverhez kell hozzáférnie Horvátországban.
 • Nagy sebességű csatlakozások: Ha videókat szeretne streamálni és letölteni, keressen korlátlan sávszélességet és gyors kiszolgálókat.
 • Erős titkosítás: Az Advanced Encryption Standard (AES) titkosítás a mai napig elérhető legbiztonságosabb adatvédelem.
 • Platformok közötti alkalmazások: A legjobb VPN-ek felhasználóbarát alkalmazásokat kínálnak minden nagyobb platformon. Nem kell újból megismernie, hogyan kell használni a VPN-t minden egyes alkalommal, amikor új készüléket vesz fel.
 • Fejlett biztonsági szolgáltatások: A megszakító kapcsoló, a hirdetésgátló, valamint a DNS és az IPv6 szivárgásgátló további védelmi rétegeket hoz létre, amelyeket alacsony szintű szolgáltatással nem érhet el.

A legjobb VPN-k egy horvát IP-cím megszerzéséhez

1. NordVPN

Átlagos értékelés: 4.9 – Összességében az első VPN

NordVPN eszközök

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: 70% -OS KEDVEZMÉNYET HASZNÁLJON, HOGY horvát IP-címet szerezzen a NordVPN-vel MOST!

A NordVPN hatalmas és növekvő hálózattal rendelkezik, ma világszerte 62 országban van több mint 5500 szerver. Az 12 szerver Horvátországban gyors és rendkívül megbízható. Az összes NordVPN alkalmazás tartalmazza a felhasználóbarát térkép interfész ami egyszerűvé teszi a helyek megváltoztatását.

  11 савета за решавање проблема са ВПН-ом: Брзи и једноставни исправци у 2023. години

Ha nem tudja, melyik szervert kell használni, akkor a NordVPN megteheti a nehéz munkát az Ön számára. A Quick Connect és a SmartPlay funkciók automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb szervert, még akkor is azonnal megváltoztathatja a tartózkodási helyét, ha a streaminghez szükséges.

A NordVPN a következők egy részét is kínálja a legjobb biztonsági szolgáltatások a piacon. A CyberSec szolgáltatás blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat, és a fejlett kill kapcsoló funkció azonnal leállítja az összes adatátvitelt és zárolja az adatait, ha a kapcsolat megszakad.

Ha ki akarja próbálni a NordVPN-t, regisztrálhat a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, tudva, hogy nem kockáztatott semmivel.

További információra van szüksége? Itt található a NordVPN részletes szakértői áttekintése.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

2. ExpressVPN

Átlagos értékelés: 4.9 – A leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk Horvátország számára

Az ExpressVPN előnyei

Ne hagyja ki: 49% kedvezmény az első számú VPN-ről & próbálja ki 30 napig kockázatmentesen

Az ExpressVPN jól megérdemelt hírnevet szerzett magának a sebesség és feloldó képességek, így a legjobb választás a streaminghez. Saját tesztjeink alapján az összes ExpressVPN alkalmazás könnyen megkerüli a híresen trükkös Netflix és a BBC iPlayer blokkokat.

A felhasználói magánélet védelme érdekében az ExpressVPN nem adja ki a szerverhálózatra vonatkozó részletes információkat. Megerősítettük azonban, hogy a hálózat legalább egyet tartalmaz szerver helye Horvátországban, val vel több horvát IP-cím választani.

A natív ExpressVPN alkalmazások elérhetők iOS, Mac, Android, Windows, Linux, játékkonzolok és egyebek számára. ez könnyű kiválasztani a horvát szervert és csatlakozni, és 24 órás ügyfélszolgálat elérhető élő chat-en keresztül, ha bármilyen problémája merül fel.

Az ExpressVPN katonai szintű AES titkosítást használ, az egyik legmegbízhatóbb kill kapcsolók az iparban, és a szivárgásvédelem legalább három formája. Az új felhasználók kihasználhatják a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, a kérdések nélkül feltett visszatérítési politikával.

  Можете ли да користите ВПН са својим Амазон налогом?

További információra van szüksége? Itt található az ExpressVPN részletes szakértői áttekintése.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

3. Surfshark

Általános értékelés: 4.7 – A tíz legfontosabb VPN a sebesség, érték és biztonság szempontjából

Hogyan szerezhet horvátországi IP-címet bárhonnan 2023-ban [+ VIDEO]

A Surfshark nemrégiben érkezett a VPN piacra, ám világszerte már vonzott hűséges felhasználókat lángoló szerversebesség és felhasználóbarát alkalmazások. A világ 500 szerverének hálózata a következőket foglalja magában: szerver helye Zágrábban.

A legtöbb új VPN-hez hasonlóan a Surfshark is nagy igényeket támaszt a streaming webhelyek feloldásával kapcsolatban. De bár sok versenytárs nem teljesíti azt, amit mondanak, a belső teszteink bizonyítják A Surfshark minden ígéretét teljesíti. Azt megbízhatóan feloldja a Netflix, Hulu-t, és még sok más népszerű szolgáltatás.

A Surfshark használja AES 256 bites titkosítás és kínál a dupla VPN (többrétegű titkosítás) opció az extra védelemhez. Adjon hozzá egy megszakítót és szivárgásvédelmet, és rendelkezik egy nagyszerű VPN választás, ha nyilvános wi-fi hálózatokat használ vagy fizethet online.

Egy megfizethető előfizetés védi a korlátlan számú eszköz, óriási bónusz a prémium VPN-világban. Az új felhasználók nyugodtan jelentkezhetnek a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a Surfshark részletes szakértői áttekintése.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Szerezz most Surfshark-ot!

További irodalom

Vegye ki a legjobb ajánlatot a VPN-előfizetéshez ezekkel az exkluzív kuponkódokkal

Tudjon meg többet a Horvátországban használható leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-kről

A VPN a megfelelő választás az Ön számára? Minden, amit tudnod kell a kezdő útmutatónkban

Miért a gyilkos kapcsoló az egyik legfontosabb VPN-szolgáltatás