Hogyan szerezhet Spanyolország IP-címét bárhonnan 2020-ban [+ VIDEO]

Ha Spanyolországon kívül tartózkodsz és az RSTV.es nézni szeretnéd, problémákba ütközhet. Sajnos sok A spanyol TV-csatornák földrajzi helyzetben vannak. Ez azt jelenti, hogy a streaming site nem engedi, hogy Spanyolországon kívülről nézzen.

Tudjuk, hogy mennyire frusztráló, amikor nem érheti el a kívánt vagy szükséges tartalmat, de van egy egyszerű javítás. A segítségével VPN szolgáltatás: becsaphatja a webhelyeket arra, hogy gondolkodjon Spanyolországban spanyol IP-cím használatával.

Spanyolország IP-je korlátlan hozzáférést biztosít a spanyol bankszámlákhoz, regionális hírekhez és szociális média oldalakhoz, és még sok minden máshoz. Ebben az útmutatóban pontosan elmagyarázjuk, mit kell tennie.

Rövid útmutató: Hogyan szerezzünk Spanyolország IP-címét VPN-sel

 1. Válasszon olyan VPN-t, amelynek szerverei vannak Spanyolországban. Ajánljuk ExpressVPN vagy az alább bemutatott három másik lehetőség közül egyet.
 2. Töltse le a VPN szoftvert, és telepítse a számítógépére / eszközére.
 3. Indítsa el a szoftvert, és csatlakozzon egy szerverhez Spanyolországban.
 4. Ellenőrizze új IP-címét itt található eszközünk segítségével.

Tartalomjegyzék

 • Hogyan kaphat egy VPN Spanyolország IP-címét?
 • A VPN biztonságot nyújt, és szinte bármit is közvetít
 • Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN-t – mit kell keresni
 • A legjobb VPN-k Spanyolország IP-címének megszerzéséhez: ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost, Surfshark

Hogyan kaphat egy VPN spanyol IP-címet

VPN használatakor az internetes forgalom a hálózat bármelyik kiszolgálón keresztül irányul. Ha csatlakozik egy szerverhez Spanyolországban, akkor a forgalom a Spanyol IP-cím, az aktuális tartózkodási hely elrejtése Ezt a folyamatot nevezzük VPN alagútnak.

Minden belépő weboldal hitte ezt Spanyolországban vagy. Korlátlanul hozzáférhet kedvenc streaming-tartalmához, valamint egyéb webhelyekhez vagy szolgáltatásokhoz, amelyekre Spanyolországban szüksége van.

A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen

Spanyolország IP-címe hozzáférést biztosít Önnek regionális streaming oldalak mint a Mitele.es, így minden kedvenc műsorát megnézheti. Korlátlanul használhat más spanyol webhelyeket is, például a bankját, amelyek korlátozhatják a külföldi hozzáférést.

Spanyol IP-címe szintén segít Önnek regionális piackutatás, mivel a helyi keresést futtathatja. Mindemellett nagyszerű módja annak, hogy otthon hozzáférjen a spanyolokkal azonos tartalomhoz megismerheti a spanyol kultúrát és nyelvet.

Az általunk ajánlott VPN szolgáltatások rendelkeznek csúcsminőségű biztonsági szolgáltatások, ideértve az AES titkosítási technológiát és a nem naplózási politikákat. Az adatvédelem kritikus fontosságú, amikor érzékeny anyagokat, például banki vagy üzleti adatokat továbbít vagy fogad.

Vannak ingyenes VPN-k és proxy-szolgáltatások, de ők nem biztosítják a biztonságot vagy a hozzáférést prémium VPN-vel kap. Sokan gyenge titkosítást használnak, amelyet a hackerek könnyen feltörhetnek. Néhányuk az Ön adatait harmadik feleknek is eladja.

A streaming webhelyek könnyen észlelhetik és blokkolhatják az ingyenes IP-váltókat. Tehát ha az egyik célja a spanyol televízió nézése, és ha rossz VPN-t választ, akkor nem lesz jobb, mint korábban. Közben a a legjobb VPN-k még a Netflix kemény blokkjain is eljutnak Önhöz.

Mit kell keresni egy VPN-ben

 1. Szerverek Spanyolországban – Legalább egyre szüksége lesz egy spanyol IP-cím megszerzéséhez.
 2. Magassebesség – A gyors VPN korlátlan sávszélességgel lehetővé teszi a tartalom könnyű adatfolyamát késés vagy pufferolás nélkül.
 3. Feloldó képességek – Ha VPN-je rendelkezik a Netflix és a Hulu feloldásának feljegyzésével, ez lehetővé teszi a kívánt spanyol TV-hálózat elérését.
 4. Szerverhálózat – Ha egy VPN szolgáltatót választ egy nagy hálózattal, akkor a világ minden tájáról hozzáférhet tartalmakhoz.
 5. Biztonsági jellemzők – Ellenőrizze, hogy a VPN rendelkezik-e az Advanced Encryption Standard (AES) titkosítással, a DNS szivárgás elleni védelemmel és a kill kapcsolóval.

A legjobb VPN-ek spanyol IP-cím beszerzéséhez

1. ExpressVPN

Átlagos értékelés: 4.9 – A leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk Spanyolország számára

ExpressVPN eszközök

Ne hagyja ki: 49% kedvezmény az első számú VPN-ről & próbálja ki 30 napig kockázatmentesen

Az ExpressVPN közönség kedvence, gyors kiszolgálói miatt, amelyek biztosítják, hogy ne ragadjon meg a tartalom letöltéséhez. a A geoblokkoló képességek erősek, így a kívánt webhelyekhez hozzáférhet Spanyolország egész területén.

Val vel szerverek mind Barcelonaban, mind Madridban, Az ExpressVPN kiváló választás Spanyolország IP-címének megszerzéséhez. A biztonsági intézkedések magukban foglalják a katonai szintű AES titkosítást. Val,-vel 30 napos pénzvisszafizetési garancia, akkor kockázat nélkül adhat egy képet.

További információra van szüksége? Itt található az ExpressVPN részletes szakértői áttekintése.

Szerezzen most ExpressVPN-t

2. NordVPN

Átlagos értékelés: 4.9 – Összességében az első VPN

NordVPN eszközök

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: 70% -OS KEDVEZMÉNYET HASZNÁLJON Spanyolország IP-címének megszerzéséhez a NordVPN-vel MOST!

NordVPN házigazdák 45 szerver Spanyolországban, ez nagyszerű választás Spanyolország IP-címének megszerzésére. A NordVPN 24 órás ügyfélszolgálatot is kínál élő csevegésen keresztül, ami különösen a VPN kezdők számára hasznos lehet.

Val vel katonai titkosítás és szigorú bejelentkezési politika, Biztos lehet abban, hogy adatai biztonságban vannak a NordVPN használatával. Még jobb, ha van 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a NordVPN részletes szakértői áttekintése.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

3. CyberGhost

Átlagos értékelés: 4.8 – Legjobb értékű VPN / Legjobb VPN Mac-hez / Intuitív módon kialakított interfész az azonnali streaminghez

cyberhost több eszköz

CSAK korlátozott ideig – 73% kedvezményt kap a CyberGhost most

A CyberGhost egy újabb szilárd VPN, amely kínál AES titkosítás és nyilvános wi-fi védelem. Nagy sebességgel, kiszolgálókkal büszkélkedhet szerte a világon, és nincs naplózva a felhasználói adatok. Val vel 90 szerver Spanyolországban, remek választás az új IP-címre.

Ha az egész családja VPN-t akar használni az eszközén, akkor értékelni fogja, hogy a CyberGhost ezt lehetővé teszi akár 7 egyidejű eszközkapcsolat egy fiókkal. Az 45 napos pénz-visszafizetési garancia az üzlet egyik legkedvesebb.

További információra van szüksége? Itt található a CyberGhost részletes szakértői áttekintése.

Most szerezze be a CyberGhost alkalmazást!

4. Surfshark

Általános értékelés: 4.5 – A tíz legfontosabb VPN a sebesség, érték és biztonság szempontjából

Hogyan szerezhet Spanyolország IP-címét bárhonnan 2020-ban [+ VIDEO]

A Surfshark újdonság a VPN-környezetben, ám sok felhasználót már lenyűgöz. Tetejével biztonsági szolgáltatások és nagy sebesség, A Surfshark jól versenyez a VPN nagynevével. A széles kiszolgálói hálózat magában foglalja több szerver Spanyolországban.

Val vel katonai titkosítás és naplózás nélküli politika, A Surfshark komolyan veszi az adatvédelmet. Nincs ingyenes próbaidőszak, de kockázatmentesen kipróbálhatja a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a Surfshark részletes szakértői áttekintése.

További irodalom

A legjobb VPN ajánlatok és kuponok

A legjobb VPN-k Spanyolországban

A teljes útmutató a VPN kezdők számára

Hogyan nézheted bárhol az Antennát 3

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me