Hogyan szerezhetsz magyar IP-címet bárhonnan 2020-ban [+ VIDEO]

Ha Magyarországon kívül tartózkodsz és nézni akarod az M4 Sports-ot vagy használja a magyar bankszámláit, előfordulhat, hogy a a hozzáférés korlátozott.

Számos weboldal szűrőket használ annak eldöntésére, hogy mit jelenítsen meg, és milyen nyelven jelenjen meg. Nehéz meggyőzni ezeket a webhelyeket, hogy magyar tartalmat nyújtsanak Önnek, ha az IP szerint valahol máshol tartózkodsz. Ahhoz, hogy Budapesten valakivel azonos hozzáférést kapjon, IP-címre van szüksége Magyarországon.

Az első gyors és egyszerű a VPN, amelynek szerverei vannak Magyarországon. Olvassa el az egyszerű módszerünket, valamint néhány tippet a legjobb VPN-ek megtalálására a magyar IP-cím megszerzéséhez.

Rövid útmutató: Hogyan szerezzünk magyar IP-címet VPN-sel

 1. Válasszon egy VPN-t a kiszolgálókkal Magyarországon. CyberGhosta legjobb választás egy magyar IP-címhez.
 2. Töltse le a VPN szoftvert, és telepítse számítógépére vagy mobil eszközére.
 3. Indítsa el a szoftvert, és csatlakozzon egy szerverhez Magyarországon.
 4. Kattintson ide és ellenőrizze új IP-címét az egyszerű eszközünk segítségével.

Tartalomjegyzék

 • Hogyan kaphat egy VPN egy magyar IP-címet?
 • Milyen mást tesz egy VPN? Legyen biztonságos a nyilvános hálózatokon és a patak bárhonnan
 • Hogyan válasszuk ki az Ön számára legmegfelelőbb VPN-t – Főbb jellemzők, amelyeket kell keresni
 • A legjobb VPN-k Magyarország IP-cím megszerzéséhez

Hogyan kaphat egy VPN egy magyar IP-címet?

A VPN titkosítja az internetes forgalmat, és egy privát kiszolgálón továbbítja a hálózaton. A prémium VPN-k sok szerverhelyet kínálnak világszerte, és lehetővé teszik a váltást, ameddig csak akar.

Ha csatlakozik egy szerverhez Magyarországon, akkor a forgalom ezen a szerveren halad át, mielőtt tovább folytatja a rendeltetési helyére. Az a szerver saját IP-címével bélyegzi az átvitelt, elrejti a valódi tartózkodási helyét.

Ennek eredményeként, bármely weboldalon használsz, csak lát egy magyar IP címet és azt hiszi, hogy valóban Magyarországon vagy.

A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen

Az új Magyarország IP-vel megteheted olyan tartalmakat nézhet meg, amelyek korlátozódhatnak a felhasználókra Magyarországon vagy az Európai Unióban.

A VPN titkosításának és követésének megakadályozása is biztonságban tarthatja magát a nyilvános wi-fi hálózatokon, és elrejti online tevékenységeit az internetszolgáltatójától (ISP) és más adatgyűjtőktől.

Ha olyan országban él, ahol a kormány szűri az internetes tartalmat, a A magyar IP-cím segít megkerülni ezeket a cenzúra blokkokat. Magyarország az Európai Unió része és viszonylag nyitott internettel rendelkezik.

És bár a kínzás a műszakilag illegális Magyarországon, ha a letöltött fájlok szerzői joggal védett anyagokat tartalmaznak, a törvényeket általában nem hajtják végre. Népszerű Az olyan vonzó webhelyek, mint a Pirate Bay általában magyar IP-címmel érhetők el.

Az ingyenes VPN-k és proxy-szolgáltatások megváltoztathatják az Ön IP-címét, ám ezek sokkal kevésbé biztonságosak. Ezek a szolgáltatások gyakran gyenge titkosítást használnak, és sok webhely könnyen észlelhető és blokkolható. Ez azt jelenti, hogy előfordulhat, hogy nem kapja meg a szükséges hozzáférést, és az adatvédelem veszélybe kerülhet.

A prémium VPN-k olyan erősen blokkolt webhelyeket is feloldanak, mint például az US Netflix, miközben teljes adatvédelmet nyújt. Az általunk ajánlott VPN-k olyan funkciókat tartalmaznak, mint például a kill kapcsoló, amely leállítja az adatátvitelt, ha a kapcsolat ilyenkor meghiúsul az igazi IP-cím soha nem kerül nyilvánosságra.

Mit kell keresni egy VPN-ben

 • Szerverek Magyarországon: Legalább egyre szüksége lesz, ha magyar IP-címet szeretne.
 • Nagy sebesség: Annak elkerülése érdekében, hogy a magyar TV-műsor streamingje zavarja a késést és a pufferelést, keressen gyors kiszolgálókkal és korlátlan sávszélességű VPN-ket..
 • Legfontosabb biztonsági hitelesítő adatok: Keresse meg az Advanced Encryption Standard (AES), a kill kapcsolót, a DNS szivárgás elleni védelmet és a hirdetésgátlót.
 • Nincs naplózás: Győződjön meg arról, hogy a VPN nem tárol felhasználói adatokat vagy online tevékenységeinek részleteit.
 • Felhasználóbarát alkalmazások: A legjobb VPN-alkalmazások biztonságos, előre konfigurált módot kínálnak, így azonnal csatlakozhat. Ezenkívül megkönnyítik a szerver helyének megváltoztatását.

A legjobb VPN-k Magyarország IP-cím megszerzéséhez

1. CyberGhost

Általános értékelés: 4.8 – Legjobb ár-érték arányú VPN egy magyar IP-címhez

CyberGhost VPN

CSAK korlátozott ideig – 73% kedvezményt kap a CyberGhost MOST!

Sokat szerethetünk a CyberGhost iránt. Kínál élvonalbeli biztonságot, felhasználóbarát alkalmazásokat kínál minden eszköz számára, és nagyon versenyképes árképzés. Ez a győztes kombináció tette az egyik legjobban értékelt VPN.

A CyberGhost 5700+ szerverrel rendelkezik 90 országban világszerte, köztük 20 szerver Magyarországon. Katonai minőségű AES 256 bites titkosítást használ, és jön egy hirdetések és rosszindulatú programok blokkolója.

A CyberGhost alkalmazások tartalmazzák a dedikált streaming profil amely automatikusan kiválasztja a legjobb kiszolgálókat és beállításokat oldja fel a földrajzilag korlátozott tartalmakat szükséged van.

A CyberGost a 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Egy előfizetés lesz legfeljebb 7 eszköz védelme, tehát kiváló lehetőség az egész háztartás számára.

További információra van szüksége a CyberGhost-ról? Itt található a részletes szakértői áttekintés.

Most szerezze be a CyberGhost alkalmazást!

2. ExpressVPN

Átlagos értékelés: 4.9 – A legjobb VPN a tartalom felszabadításához világszerte

ExpressVPN eszközök

Ne hagyja ki: 49% -kal engedje le a leggyorsabb VPN-t & próbálja ki 30 napig kockázatmentesen

Az ExpressVPN rendelkezik a jól megérdemelt hírneve a sebességért és képességek felszabadítása. Kiváló választás a világ minden tájáról származó tartalom streamingjére. Katonai AES 256-CBC titkosítást és nem tárol naplókat.

Az ExpressVPN-nek legalább van egy hálózati hely Magyarországon val vel több szerver és IP cím választani. Ha haladó felhasználó vagy, akkor értékelni fogja, hogy a kiszolgálók számos biztonsági protokollt támogatnak, beleértve az IKEv2-t.

A beállítási módosításokat az ExpressVPN több platformon átívelő alkalmazásában egyszerűen elvégezheti. Ha még nem ismeri a VPN-ket, vagy csak nem akarja belemenni a részletekbe, könnyen pihenhet. Az ExpressVPN automatikusan kiválasztja az Ön számára legbiztonságosabb beállításokat.

Az ügyfélszolgálat gyors, segítőkész és 24 órán keresztül elérhető. Ha új felhasználó vagy, kihasználhatja az ExpressVPN előnyeit 30 napos, kérdés nélküli, pénz-visszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található az ExpressVPN részletes szakértői áttekintése.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

3. NordVPN

Átlagos értékelés: 4.9 – Összességében az első VPN

NordVPN eszközök

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: 70% -OS KEDVEZMÉNYET HASZNÁLJON, HOGY MEG MOST MEG A Magyar IP-címet a NordVPN-vel!

A NordVPN hálózatának vége 5000 szerver 62 országban magába foglalja 12 szerver Magyarországon. Mindegyikük támogatja a P2P tevékenységet és a port továbbítást, ami azt jelenti ideális a kínzáshoz.

A NordVPN fejlett adatvédelmi védelmet kínál, ideértve a AES 2048 bites titkosítás, DNS szivárgás elleni védelem, és a kettős titkosítási szolgáltatás.

A szakértők a mai nap egyik legbiztonságosabb VPN-ként értékelik, és a felhasználók imádják a sebesség, a védelem és a felhasználóbarát kombinációt, amelyet az összes NordVPN alkalmazás biztosítja..

Ha meg akarja próbálni a NordVPN-t, és kap egy a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a NordVPN részletes szakértői áttekintése.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

4. Surfshark

Általános értékelés: 4.5 – A tíz legfontosabb VPN a sebesség, érték és biztonság szempontjából

Hogyan szerezhetsz magyar IP-címet bárhonnan 2020-ban [+ VIDEO]

A VPF-ekkel összehasonlítva, amelyek már régóta működnek, a Surfshark kisebb hálózattal rendelkezik, mintegy 1041 szerverrel világszerte. Mindazonáltal 61+ különböző helyszínt kínál, beleértve több IP cím Magyarországon, és támogatja korlátlan helyváltás.

A Surfshark biztonsági funkciói lenyűgözőek. Ezek tartalmazzák a katonai szintű AES titkosítást, a multi-hop titkosítási folyamat egy anonimitás további rétegéért, és a DNS szivárgás elleni védelem.

Egy Surfshark előfizetés védi a korlátlan számú eszköz, ami ezt a VPN-t felhasználó kedvencé teszi. Jelenleg nincs ingyenes próbaverzió, de az új felhasználók megkapják a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Szeretne többet megtudni a Surfsharkról és annak szolgáltatásairól? További részletek itt.

Szerezz most Surfshark-ot!

További irodalom

A legjobb VPN-kuponkódok az előfizetéshez a legjobb ár eléréséhez

A legjobb VPN-ek Magyarországon – A leggyorsabb és legbiztonságosabb a privát böngészéshez

Hogyan nézhetjük meg az M1 és M2 közszolgálati műsorszolgáltatókat Magyarországon kívülről

Minden, amit tudnia kell a VPN-kel kapcsolatban – A legfrissebb útmutató az újszülöttek számára

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me