Hogyan szerezzen dél-koreai IP-címet bárhonnan 2020-ban [+ VIDEO]

Ha Dél-Koreán kívül tartózkodsz, akkor lehet, hogy van baj nézni a dél-koreai hálózatokat mint a SpoTV online. Sok webhely megvizsgálja az Ön IP-címét, hogy megtudja, hol tartózkodik.

Ha nem Dél-Koreában tartózkodik, akkor korlátozott hozzáféréssel vagy teljesen blokkolva van a webhelyről, ez egy bosszantó probléma, amelyet geoblokkolásnak hívnak. Lehet, hogy még van nem tudja belépni a banki portálba. A blokkok megkerüléséhez egy dél-koreai IP-címre van szüksége.

A jó hír az, hogy van egy gyors javítás. tudsz könnyen kaphat új IP-t Dél-Koreában kiváló minőségű VPN-sel, nem számít hol vagy. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan.

Rövid útmutató: Hogyan szerezzünk Dél-Korea IP-címet VPN-sel

 1. Válasszon VPN-t a kiszolgálókkal Dél-Koreában. A gyors kapcsolat és a biztonságos dél-koreai IP-cím érdekében javasoljukNordVPN.
 2. Töltse le a VPN alkalmazást, és telepítse számítógépére vagy mobil eszközére.
 3. Nyissa meg az alkalmazást, és válassza a Dél-Korea helyek listáját.
 4. Ellenőrizze új IP-címét a speciális eszközünk segítségével.

Tartalomjegyzék

 • Hogyan szerezhet be egy VPN Dél-Korea IP-címet
 • Mi mást tehet Önért a VPN? Steam Bármi világszerte!
 • Hogyan válasszuk ki az Ön számára legmegfelelőbb VPN-t: Keresse meg ezeket a fő funkciókat
 • A legjobb VPN-k dél-koreai IP-cím beszerzéséhez

Hogyan szerezhet be egy VPN egy dél-koreai IP-címet

A VPN a távoli kiszolgálón keresztül alagútja az internetes forgalmat, mielőtt elküldené a használni kívánt webhelyekre. Az eredmény: a webhelyek látják a VPN szerver dél-koreai IP-jét, nem a tényleges tartózkodási helyét.

Csatlakozzon csak egy olyan kiszolgálóhoz, amelyet a VPN Dél-Koreában működtet, és minden streaming webhely, beleértve a SpoTV-t, azt fogja hinni, hogy az országban van. Fogsz kapni korlátlan hozzáférés bármely dél-koreai webhelyhez vagy szolgáltatáshoz. És ez csak a kezdete annak, amit a legjobb VPN-ek megtehetnek az Ön számára.

A VPN biztonságos is & Lehetővé teszi, hogy szinte bármit közvetítsen

A jó VPN biztosítja a kapcsolatát a számítógépes támadásokkal is, titkosítja az adatait, és fejlett biztonsági funkciókat használ, hogy névtelen maradjon.

tudsz használja a nyilvános wi-fi-t anélkül, hogy aggódnia kellene a hackelés miatt, és kereshet az interneten a Google vagy az internetszolgáltató (ISP) nélkül, a tevékenységével kapcsolatos naplózási információk nélkül. Te is kerülje az adatgyűjtők általi felügyeletet, hirdetési ügynökségek és kormányzati hatóságok.

A dél-koreai IP-cím megbízható VPN-ből szintén lehetővé teszi bennfentes piaci kutatások elvégzése az országon belül. Becsaphatja a webhelyeket azáltal, hogy alapértelmezés szerint megmutatja a koreai nyelvű tartalmat, és így „titkos fegyvert” nyújt Önnek maradj a versenytársak előtt.

A proxyk és más ingyenes IP-hamisítási szolgáltatások megváltoztathatják az Ön IP-címét, de nem nyújtanak ugyanolyan biztonságot, mint a csúcskategóriás VPN-k. A proxyk kevesebb IP-címet kínálnak, és kevésbé fejlett titkosítási módszereket használnak, ezzel veszélyeztetve az érzékeny pénzügyi és üzleti adatokat.

Közben úgynevezett az ingyenes VPN-k lassú szerversebességgel rendelkeznek és korlátozza a sávszélességet. Az összes késés és pufferelés miatt nem ajánljuk őket streaminghez vagy letöltéshez. Ezen szolgáltatások közül sok is észlelni és blokkolni tudja a streaming webhelyek.

Az általunk ajánlott VPN-k elnyerték a legmagasabb szintű szolgáltatások státusát. Maradjon velük, és soha nem lesz problémája az IP-címmel Dél-Koreában.

Mit kell keresni egy VPN-ben

A legmagasabb szintű biztonság és a legjobb böngészési és streaming élmény érdekében keressen prémium VPN-t a következő szolgáltatásokkal:

 • Gyors szerverek: A gyors letöltéshez vagy a késés nélküli folytatáshoz keressen olyan VPN-ket, amelyek korlátlan sávszélességet és villámgyors sebességet kínálnak.
 • Szerverek Dél-Koreában: Legalább egy helyi szerverre lesz szüksége a dél-koreai IP-cím megszerzéséhez.
 • Nincs naplózás: Ha azt akarja biztosítani, hogy személyes adatait soha ne tárolja vagy ossza meg, ellenőrizze, hogy VPN-je nem tárol felhasználói vagy tevékenységi naplókat.
 • Platformok közötti alkalmazások: Védje háztartásának minden eszközét olyan VPN-sel, amely minden népszerű operációs rendszerhez alkalmazást kínál.
 • Fejlett biztonsági szolgáltatások: Keressen erős titkosítást, kill kapcsolót és további funkciókat, mint például a multi-hop (dupla VPN) a teljes névtelenségért.

A legjobb VPN-k Dél-Korea IP-cím megszerzéséhez

1. NordVPN

Átlagos értékelés: 4.9 - Összességében az első VPN

NordVPN eszközök

A NordVPN kínál 10 egyedi szerver Dél-Koreában, és több, mint 5000 szerver 62 országban világszerte. A kiszolgálók gyorsak, biztonságosak és támogatják a P2P tevékenységet, így az NordVPN ideális választás az anonim torrentinghez.

A NordVPN natív alkalmazásokat kínál a legtöbb platformon és eszközön, beleértve az iOS-t, a Mac OS-t, az Androidot, a Windowsot és a Linuxot. Beállíthatja a VPN-t is az útválasztón. Az alkalmazások tartalmaz egy szuper könnyen használható streaming profil és egyedi CyberSec hirdetés-blokkoló.

A NordVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia új felhasználók számára. Miután kipróbálták, a legtöbb felhasználó soha nem akarja feladni az NordVPN-t.

További információra van szüksége? Itt található a NordVPN részletes szakértői áttekintése.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

2. ExpressVPN

Átlagos értékelés: 4.9 - A leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk Dél-Korea számára

Az ExpressVPN előnyei

Ne hagyja ki: 49% kedvezmény az első számú VPN-ről & próbálja ki 30 napig kockázatmentesen

Az ExpressVPN a miénk választás streaming, az iparág vezető biztonsági technológiájával és szerversebességével. Van egy jól megérdemelt hírneve a felhasználók között az SpoTV, az USA Netflix és a BBC iPlayer megbízható feloldásáról.

Az ExpressVPN-nek legalább van két szerverhely Dél-Koreában, ami azt jelenti, hogy számos egyedi dél-koreai IP-cím közül választhat. Használja katonai szintű AES titkosítás és fejlett biztonsági funkciókat kínál, mint például a kikapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem.

Ha új felhasználó vagy, akkor nyugodtan regisztrálhat 30 napos, kérdés nélküli, pénz-visszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található az ExpressVPN részletes szakértői áttekintése.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

3. CyberGhost

Átlagos értékelés: 4.8 - Legjobb ár-érték arányú VPN Dél-Korea számára

cyberhost több eszköz

CSAK korlátozott ideig - 73% kedvezményt kap a CyberGhost most

A CyberGhost az egyik a miénk legmagasabb besorolású VPN-k a felhasználók által, és szakértőink számos okot látnak miért. A legkiválóbb biztonsági szolgáltatások, a nagy globális szerverhálózat és a nagyvonalú árú előfizetési tervek a lista tetején.

A CyberGhost rendelkezik 7 szerver Dél-Koreában, és mind támogatják a P2P tevékenységet. Egy előfizetés fedezi akár 7 eszköz egyszerre, így ez a VPN kiváló választás az egész család védelmére.

A CyberGhost összes tervezett ára versenyképes, de megkapod óriási kedvezmények hosszú távú előfizetéseknél. Az új felhasználók élvezik a 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a CyberGhost részletes szakértői áttekintése.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Most szerezze be a CyberGhost alkalmazást!

4. Surfshark

Általános értékelés: 4.5 - A tíz legfontosabb VPN a sebesség, érték és biztonság szempontjából

Hogyan szerezzen dél-koreai IP-címet bárhonnan 2020-ban [+ VIDEO]

Noha csak egy rövid időre volt elérhető, a Surfshark már lenyűgözött minket biztonsági funkciók, az energia feloldása, és nagyvonalú eszköz lefedettség. A Surfshark 500 helyszínt kínál világszerte, köztük legalább egyet szerver helye Dél-Koreában.

Az AES 256 bites titkosításon felül a Surfshark fejlett funkciókkal, mint például a gyilkos kapcsolóval és az egyedi CleanWeb hirdetés és rosszindulatú programok blokkolója. Szinte minden korlátozott webhely feloldását ígéri, beleértve az US Netflix-et is, és a saját teszteink azt mutatják, hogy megfelel ennek az igénynek.

Egy előfizetés egy korlátlan számú eszköz, ami nagy tömeg kedvelője. Az új felhasználók regisztrálhatnak a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

További információra van szüksége? Itt található a Surfshark részletes szakértői áttekintése.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Szerezz most Surfshark-ot!

További irodalom

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a VPN-en ezekkel az online kuponkódokkal

A legjobb, leggyorsabb és legolcsóbb VPN Dél-Korea számára

A végső útmutató a VPN kezdőknek

Könnyen megkerülhet bármilyen Geoblock-ot, beleértve a Netflix-et, a BBC iPlayer-t és a Hulu-t is

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me