Hogyan szerezzünk ExpressVPN ingyenes próbaverziót 2020 januárjában

Ennek van oka Az ExpressVPN az egyik legnépszerűbb VPN. Biztonságos, sokoldalú és komolyan gyors.

Mindig okos tesztvezetés egy termék elkövetés előtt, és a VPN sem kivétel. Az ingyenes próbaverzió a legjobb módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Ön streamingje, sebessége és szolgáltatása van-e, amelyet keres.

Van azonban fogás. Az ExpressVPN valójában nem kínál ingyenes próbaverziót. Ehelyett van egy kérdés nélküli 30 napos pénz-visszafizetési garancia. Ez azt jelenti, hogy egy hónapon keresztül kipróbálhatja az ExpressVPN-t - és visszakaphatja pénzét, amikor kész.

Érdekelt? Itt van, amit tudnia kell.

ExpressVPN ingyenes próbaverzió: áttekintés

Az ExpressVPN a teljes elégedettség, 30 napos visszatérítési garancia - és ezt fogod használni az ön előnyei érdekében.

Egy hónapig korlátlanul és kötelezettségek nélkül élvezheti az ExpressVPN-t. Ha elkészült, garantáljuk a teljes visszatérítést.

Hogyan szerezzünk ExpressVPN ingyenes próbaverziót 2020 januárjában

Az ExpressVPN a legjobb választás, különösen, ha sebességet keres. A sebességteszt során következetesen legyőzi a versenyt.

Sokkal több szeretni, mint nagy sebességgel. Az ExpressVPN hálózata magában foglalja 3000+ szerver 94 országban. Ez megkönnyíti megkerülni a geoblokkokat és más tartalomszűrőket. Val vel 256 bites AES titkosítás, Az ExpressVPN biztosítja az adatok biztonságát. Ezenkívül fenntartja a szigorú nem naplózási politika, és kill-kapcsolót kínál.

Kipróbálhatja az ExpressVPN-t a natív alkalmazás bármelyikének készülékek. A szolgáltatás 24 órás ügyfélszolgálatot foglal magában, így a segítség mindig rendelkezésre áll.

A VPN szolgáltatásaival és teljesítménnyel kapcsolatos részletekért kérjük, olvassa el az ExpressVPN áttekintését.

Indítsa el ingyenes próbaverzióját most!

Miért más az ExpressVPN?

Az ExpressVPN nem az egyetlen cég, amely 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, de néhány oka van annak, hogy legyőzték a versenyt.

Más vállalatokkal, akik egy bizonyos időn belül teljes visszatérítést kínálnak, nehéz kapcsolatba lépni. Az ExpressVPN támogatási csoportjának viszont kiváló eredményei vannak. Gyorsan feldolgozzák a visszatérítéseket, kérdés nélkül.

Az ExpressVPN átlátható a visszatérítési politikájával. Nincsenek olyan rejtett szabályok, mint például az adatfelhasználási korlátozások, amelyek érvénytelenítik a visszatérítést. Ha úgy dönt, hogy pénzét vissza kívánja kérni a próbaidőszak alatt, akkor teljes összeget fog kapni, függetlenül attól, hogy mennyi adatot használt már.

Előzetesen kell fizetnie, hogy élvezze az ExpressVPN szolgáltatását, de ha úgy dönt, hogy nem folytatja az ExpressVPN használatát, teljes visszatérítést kap. Az ExpressVPN visszatérítési politikája egyértelműen kimondja: "A kezdeti vásárlástól számított 30 napon belül visszavonhatja számláját teljes visszatérítéssel (" Pénzvisszafizetési garancia ")."

Az ingyenes próbaverziók nem igazán ingyenesek

Az ExpressVPN próbaidőszaka valóban egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, de ez az jobb, mint egy ingyenes próbaverzió.

A legtöbb VPN-k, amelyek ingyenes próbaidőszakot kínálnak, csak nagyon korlátozott ideig teszik ezt meg. Ha csak három-hét nap áll rendelkezésére a VPN kipróbálására, akkor előfordulhat, hogy nem látja, hogyan teljesít különböző feltételek mellett. Annak érdekében, hogy valóban érezzék magát a VPN mellett, kipróbálhatják különböző célokra, a nap különböző időszakain.

Az ExpressVPN-től eltérően más szolgáltatások ingyenes próbaverziókat kínálnak korlátozott korlátozásokkal. Előfordulhat, hogy korlátozott adatok, sávszélesség vagy szerver hozzáférés van. Az ExpressVPN korlátlan adat- és sávszélességet, valamint teljes hálózati hozzáférést biztosít a felhasználók számára.

Van egy másik dolog, amit vigyázni kell. Néhány ingyenes próbaverzió csodálatos teljesítménnyel rendelkezik, amíg feliratkozást nem kap. Az ExpressVPN letöltésekor tudhatja, hogy amit lát, azt kapja.

ExpressVPN Free Trial: Gyors telepítési útmutató

Nem nehéz regisztrálni az ExpressVPN-re, és 30 napot kap kockázatmentesen. Itt van egy lépésről lépésre áttekintés:

  1. Lépjen az ExpressVPN próbaoldalára .Hogyan szerezzünk ExpressVPN ingyenes próbaverziót 2020 januárjában
  2. Miután rákattintott a nagy piros gombra, válasszon egy tervet. Tipp: Nem számít, hogy melyik előfizetést választja, as mindegyikre a 30 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik.Hogyan szerezzünk ExpressVPN ingyenes próbaverziót 2020 januárjában
  3. Fejezze be az előfizetési folyamatot az e-mail cím megadásával és a fizetési mód kiválasztásával. Tipp: Sok más VPN-től eltérően, Az ExpressVPN a Bitcoin fizetések esetén is visszatérítést kínál.Hogyan szerezzünk ExpressVPN ingyenes próbaverziót 2020 januárjában
  4. Élvezze a legmagasabb szintű VPN-védelmet és a sebességet legfeljebb 30 napig!

Telepítés

  1. Az ExpressVPN telepítése az eszközre egyszerű. Kezdje azzal, hogy bejelentkezik a fiókjába.Hogyan szerezzünk ExpressVPN ingyenes próbaverziót 2020 januárjában
  2. A bejelentkezés után képes lesz rá töltse le az ExpressVPN szoftvert a készüléken.
  3. A letöltés befejezése után az alkalmazás megnyílik. Kérdést fog kapni írja be az aktiválási kódot. Ez megtalálható fiókjában az ExpressVPN webhelyen.Hogyan szerezzünk ExpressVPN ingyenes próbaverziót 2020 januárjában
  4. Írja be az aktiválási kódot az alkalmazáson.Hogyan szerezzünk ExpressVPN ingyenes próbaverziót 2020 januárjában
  5. Válassza ki, hogy az alkalmazást elindítja-e a számítógép indításakor, és jelentéseket szeretne-e küldeni. Az ExpressVPN nem tartalmaz azonosító információt a teljesítményjelentéseiben.Hogyan szerezzünk ExpressVPN ingyenes próbaverziót 2020 januárjában
  6. Most csatlakozhat egy VPN szerverhez.Hogyan szerezzünk ExpressVPN ingyenes próbaverziót 2020 januárjábanHogyan szerezzünk ExpressVPN ingyenes próbaverziót 2020 januárjában

ExpressVPN ingyenes próbaverzió: Mi a következő?

Itt van - ha feliratkozol, egy letöltéssel elveheted az ExpressVPN élvezetét.

Ugyanilyen egyszerű a visszatérítés igénylése - annyit kell tennie, hogy lemondja az előfizetését, és pénzt kér az ügyfélszolgálattól.

összefoglalás

Az ExpressVPN az egyik prémium VPN-szolgáltatás a piacon. Ez az Ön számára kínál leggyorsabb sebesség, biztonságos szerver és több mint 3000 szerver 94 országban. Valószínűleg azonban kipróbálni akarja, mielőtt vállalja.

Noha az ExpressVPN nem kínál ingyenes próbaverziót, ők kínálnak 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ez az ajánlat jobb, mint egy ingyenes próbaverzió, mert nem tartalmaz korlátozásokat a szolgáltatásaira. Itt láthatja, hogy a felhasználók mennyire szeretik az ExpressVPN-t.

További irodalom

Ha további utasításokat szeretne kapni a visszatérítés megkapására a próbaidőszak végén, akkor is írtunk részletes útmutató az ExpressVPN-fiók bezárásához.

Egy extra kuponkódhoz beszerezheti kattints ide.

Hasznosnak találta ezt az útmutatót? Nyugodtan ossza meg másokkal, próbálhat ki prémium VPN-t ingyen!

Hogyan szerezzünk ExpressVPN ingyenes próbaverziót 2020 januárjában

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me