Hogyan tölthető le és telepíthető a Cyberghost

Első és legfontosabb: lépjen a cyberghost.com webhelyre, és válassza ki a profi tervet. Vegye figyelembe, hogy az árak óriási mértékben különböznek attól függően, hogy mennyi ideig kívánja használni a szolgáltatást. A Cyberghost szintén kísérletezik az áraikkal, így lehet, hogy még olcsóbb is, mint amit találtunk. hogy megtekintsék jelenlegi terveiket és áraikat.

A 45 napos pénz-visszatérítési garanciával bármikor visszavonhatja a megrendelést, és visszatérítést kaphat, ha elégedetlennek érzi magát szolgáltatásaikkal..

Új CyberGhost tervek

A terv kiválasztása után töltse ki fizetési adatait, és folytassa a pénztárral. Ha PayPal-val fizet, akkor a Cleverbridge AG-tól számít fel díjat.

Ezután a webhely felismeri az eszközt és az operációs rendszert, és a szoftver automatikusan elkezdi a letöltést, amint befejezi a regisztrációt, ilyen egyszerűen!

Most nyissa meg az exe fájlt, és folytassa a telepítést, amíg el nem érkezik erre a képernyőre:

cyberghost pro műszerfal

Gazdag szolgáltatások

Mint láthatja, számos lehetőség közül választhat, attól függően, hogy mit akar tenni. Végső soron az ötlet az, hogy a lehető legnagyobb mértékben optimalizálja internetkapcsolatának sebességét és minőségét. Torrent letöltését tervezi? Nézni filmeket élő közvetítésben? Vagy csak kerülje a cenzúrát? A Cyberghost használatával Önnek nem kell különösebben tennie, csak válassza ki a használati esetet, és a szoftver automatikusan kiválasztja az Ön számára legmegfelelőbb helyet és konfigurációt..

Az ismétlődő kifizetések egyszerűen törölhetők

Mint szinte minden online szolgáltatás esetében, a Cyberghost Pro automatikusan számláz be az ütemezett fizetési időközönként, kivéve, ha kifejezetten másképp kívánja megtenni. Jó része az, hogy a Cyberghost esetében egy kattintásos akcióról beszélünk, kérdés nélkül.

Hogyan tölthető le és telepíthető a Cyberghost

A Cyberghost Pro hátránya

Törött hirdetésblokkoló

Meg kell említeni, hogy annak ellenére, hogy a Cyberghost felületen kiválasztottam a „Hirdetések blokkolása” lehetőséget, továbbra is animált GIF-ek villognak, bár inkognitóos böngészést használunk (természetesen van hirdetésblokkom a Chrome-ba telepítve, de ez a lényeg mellett van). Még nem tisztázott, hogy ezek a hirdetések bekapcsolódhatnak-e a személyes adataimba, vagy sem, az ilyen körülmények zavarása önmagában zavaró, különösen, ha fizetett szolgáltatást használom, amelynek célja azok megszüntetése..

cyberghost Pro sebességteszt

Leállási idő a szolgáltatások átváltásakor

Egy másik hátránya az a tény, hogy a funkciók közötti váltás arra kényszeríti a hálózat bontását és újracsatlakozását, ami hosszú időt vesz igénybe, és néha a szoftvert teljesen lefagyasztja. Ezen kívül kiváló.

Gondolsz egy Cyberghost Pro fiók megszerzésére?

Ne mozogjon, mielőtt elolvassa a felhasználói véleményeket.

Értékeld a Cyberghost tapasztalatait!

Írjon véleményt a CyberGhost VPN címen

Kérjük, írja be a cím megjegyzését.

A cím nem lehet hosszabb 120 karakternél

(Kérjük, használjon legalább 2 szót a címében)

Mi a véleményed a CyberGhost VPN-ről? 0 legalább 200 karakterből

Kérjük, írjon megjegyzést.

A véleményének legalább 200 karakter hosszúnak kell lennie. A részletek hozzáadása valóban segíti az embereket abban, hogy megértsék, mi tetszik vagy mit nem szeret't erről a VPN-ről.

Pontszámod:

Kérjük, értékelje a VPN-t.

Vélemény elküldése Minden véleményünket személyesen ellenőrzi csapatunk. Ha úgy találjuk, hogy ez igaz, 48 órán belül elküldjük.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me