Je li vrijeme kokica (još uvijek) sigurno 2020. godine? Osim ako to ne učinite

Proteklih godina Popcorn Time bio je uspješnica zbog svog digitalnog bifea filmova i TV serija koje se korisnici mogu besplatno upuštati. Ova usluga za streaming s više platformi je open source jedini softver koji izbjegava neželjenu poštu i jeftino oglašavanje, a ovo mu je omogućilo da stekne povjerenje korisnika u cijelom svijetu.

Međutim, većina aspekata softvera i dalje je misterija. Dok softver je sam po sebi savršeno zakonit, pohranjivanje ili preuzimanje digitalnog sadržaja na uređaj i dalje vas može zaokupiti pitanja kršenja autorskih prava. Nitko se ne želi suočiti s pravnim problemima samo zbog gledanja najnovije epizode svoje omiljene TV emisije.

Ali ne brini! I dalje možete gledati svoje omiljene filmove i TV emisije u programu Popcorn Time, a da vas vlasti ne ometaju. Sve što trebate je dobar VPN.

VPN može sakriti vaš mrežni identitet i aktivnost povezujući vas s udaljenim poslužiteljem i mijenjajući vašu IP adresu u onu od poslužitelja. Na taj način možete biti sigurni da treće strane ne mogu preskakati vaše aktivnosti pregledavanja.

Iako vas ne potičemo da dijelite ili preuzimate sadržaj zaštićen autorskim pravima, vjerujemo u digitalnu slobodu i privatnost. Čitajte dalje kako biste naučili kako koristiti Popcorn Time sigurno i anonimno.

Kratki vodič: Kako koristiti VPN s vremenom kokica

Korištenje VPN-a s Popcorn Timeom vrlo je jednostavno – nisu potrebna tehnička znanja. Da biste osigurali sigurnije iskustvo gledanja, samo slijedite ove jednostavne korake:

  1. Odaberite dobar VPN s planom pretplate koji djeluje za vas. (NordVPN naša je glavna preporuka.)
  2. Preuzmite VPN softver ili aplikaciju instalirajte na svoj uređaj.
  3. Povežite se s poslužiteljem po vašem izboru na popisu dostupnih poslužitelja VPN-a.
  4. Gledajte sadržaj na Popcorn Time sigurno!
  DataVisor utilizează algoritmi multidimensionali pentru a detecta conturile de utilizator frauduloase

Ostvari 70% popusta NordVPN odmah!

Zašto vam treba VPN da biste ostali sigurni na vrijeme za kokice

Dok je vrijeme kokica nevjerojatno lako za navigaciju, korištenje bez VPN-a je rizično. Čak i ako živite u zemlji s blažim politikama prema bujicama, i dalje se možete suočiti s ispitivanjem zbog gledanja neovlaštenog sadržaja.

Korisnici Popcorn Time-a to su iskusili u prošlosti, pogotovo sada kada su vlade poduzele strože mjere protiv zrcalnih web stranica i provodile strože zakone o borbi protiv piraterije. Uz to, poznato je da su filmski producenti tužili pojedine dijelitelje datoteka i nadgledali mreže peer-to-peer.

Godine 2015, 11 korisnika Popcorn vremena u Oregonu tuženo je filmaši komično-dramskog filma The Cobbler. Protiv tih neimenovanih korisnika podnesena je tužba zbog jednostavnog preuzimanja filma. Pritužba navodi IP adrese korisnika uz njihove davatelje internetskih usluga, kao i datum i vrijeme kada su pristupili filmu, a tužitelji traže 150.000 dolara odštete i pravne naknade.

Slično tome, 16 pretplatnika Comcast-a tužilo je isto odvjetničko društvo za streaming filma Survivor iz 2015. godine. Anonimnim se korisnicima naplaćuje zakonski minimum od 750 USD, a iako to nije toliko kao prethodni slučaj, to služi kao znak upozorenja za korisnike Popcorn Timea.

Ne biste željeli upasti u probleme samo zbog streaminga filma. Za siguran doživljaj gledanja, treba vam dobar VPN da prikrije svoju internetsku aktivnost.

VPN usmjerava vašu vezu putem jednog od svojih poslužitelja, zamjena vaše stvarne IP adrese da vas anonimnim. Sve vaše mrežne aktivnosti šifrirane su, što znači da nitko – čak ni vaš vlastiti ISP – ne može pratiti vaše mrežne aktivnosti.

Kad koristite VPN, možete uzdahnuti s olakšanjem i budite sigurni da je vaš internetski identitet zaštićen od masovnog nadzora i da nećete naići na probleme kad uživate u Popcorn Timeu.

  Hogyan nézheted meg a French Open-t bárhonnan 2020-ban

Što potražiti u VPN-u za vrijeme kokica

Kada kupujete VPN za korištenje s Popcorn Time, želite biti sigurni da ste dobili onaj koji omogućuje P2P promet. Trebat će vam i trebat će vam velike brzine za streaming i download.

Da biste bili sigurni da svi vaši privatni podaci ostaju potpuno privatni, dobra je ideja dobiti VPN čvrsta sigurnost i čvrsta enkripcija, i stroga politika bez zapisa.

Iako su besplatni VPN-ovi lako dostupni, savjetujemo vam da se držite podalje od njih: ne samo da oni obično dolaze s ograničenjem propusnosti i brzine koji će vam upropastiti doživljaj gledanja, već će neki čak ugroziti vašu privatnost s nekvalitetnim šifriranjem.

Pogledajte naše glavne preporuke za najbolji VPN-ovi koji se koriste za vrijeme kokica, i ne propustite našu listu najboljih VPN-ova za torrenting.

Ocjena davatelja naših ocjena Ocjena korisnika
Izbor urednika 5.0 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
2 4.8 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
3 4.6 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
4 4.5 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
5 4.3 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto

Što drugo može VPN učiniti za vas?

Osim što štiti vašu privatnost na mreži, VPN također može omogućiti vam pristup ograničenom sadržaju. Možete se lako povezati s poslužiteljem na mjestu po vašem izboru i zaobići geoblokove i pristup streaming uslugama poput Netflixa i BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu.

A VPN također može zaobići ograničenja koja su nametnuli vaš ured, fakultet ili čak vlada. Jednostavno se povežite s poslužiteljem negdje drugdje, a necenzurirano pregledavanje je sve vaše!

VPN mreže moraju biti zaštićene od hakera, data rudera i drugih prijetnji na mreži, čak i kada koristite javni Wi-Fi.

  A teljes kiberbiztonsági útmutató kis- és középvállalkozások számára - 2020

Sigurno usmjeri na vrijeme za kokice

VPN može uvelike poboljšati sigurnost na mreži i naoružati vas protiv trećih strana koje žele pratiti vaše mrežne aktivnosti. Sakriva vašu IP adresu i šifrira vaše podatke, čuvajući vas sigurno i anonimno na Popcorn vrijeme.

Međutim, VPN nije samo za korisnike koji žele strujati svoje omiljene filmove bez naleta na vlasti. Ona je svima koji se žele osjećati sigurno dok surfaju webom, a pritom dobivaju neograničen pristup mrežnom sadržaju.

Ako tražite više razloga za pretplatu na VPN uslugu, pročitajte više o tome zašto je svakom internetskom korisniku važno da ga ima.

Započnite BESPLATNO suđenje NordVPN-a odmah!

Možda će vam se također svidjeti:

  • Pet najboljih VPN-ova za vrijeme kokica
  • Je li Time4Popcorn siguran?
  • Najbolji VPN-ovi za torente

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me