Как да гледате Готъм Онлайн отвсякъде през 2023 г.

Закачен ли си за Готъм? Абонатите на Fox в САЩ могат да гледат последните епизоди на Fox, но какво ще кажем за останалите от нас? За да гледате цялата серия, ще трябва да настроите Netflix US.

За съжаление, Netflix използва софтуер за геолокация блокира международните зрители. Но ти можеш заобикаляйте този блок, ако използвате VPN.

виртуални частни мрежи маскирайте вашия IP адрес да се скрийте истинското си местоположение. Това го прави да изглеждате, че гледате от САЩ. С VPN ще можете да го направите излъчвайте целия каталог на Netflix US от всяка точка на света.

Висококачествен VPN също ще криптирайте вашия интернет трафик. Това ще гарантира, че всички лични данни, които въведете онлайн, не могат да бъдат четими за хакери и шпиони.

Много VPN не работят с Netflix. Важно е да изберете най-добрата налична услуга, за да гарантирате, че ще имате достъп до нея.

В това лесно ръководство стъпка по стъпка, ще ви покажем как да използвате VPN за поточно предаване на Gotham от всяко място на света.

Бързо ръководство: Гледайте Gotham С VPN

  1. Регистрирайте се за VPN с високоскоростни сървъри в САЩ. NordVPN е нашият избор №1 за Netflix.
  2. Инсталирайте приложението VPN и се свържете с американски сървър.
  3. Готови сте да гледате Готъм!
  4. Пълната серия Gotham се предлага и в Netflix в Великобритания, Канада и Бразилия. Свързването със сървър във всяка от тези страни също ще отключи заглавието.

Започнете да гледате СЕГА!

Защо имате нужда от VPN, за да гледате Gotham Online отвсякъде

Netflix използва geoblocks, за да предотврати достъпа на зрителите с IP адреси извън САЩ. Ако пътувате или живеете в чужбина, ще ви трябва VPN, за да гледате Gotham.

VPN мрежите свързват вашето устройство с отдалечен сървър чрез защитен тунел. Това маскира вашия IP адрес и изглежда, сякаш гледате от границите на САЩ.

  10 legjobb 100% INGYENES VPN a Kodi számára Frissítve 2023 januárjában

Въпреки това, не всички VPN са равни и мнозина не работят за Netflix. Когато проверява местоположението ви, Netflix също сравнява вашия IP адрес със списък с известни VPN. Ако има съвпадение, ще срещнете VPN блок.

За да избегнете това, ще трябва използвайте премиум VPN който редовно опреснява IP сървърите си, за да избегне откриването. Проверихме, че всички наши препоръчани VPN работят с Netflix.

Вашият VPN трябва да предложи високоскоростни връзки и неограничена честотна лента. Нищо не разрушава Готам маратон като буфериране и изоставане!

Трябва също така да потърсите VPN, което защитава вашите данни с най-добрите функции за защита. Това трябва да включва 256-битово криптиране, а стриктна политика без регистрация, и ан автоматичен превключвател за убийство.

Сега сте оборудвани със знанието да изберете страхотен VPN, нека разгледаме нашите най-добри препоръки.

Най-добрите VPN за гледане на Gotham отвсякъде

1. NordVPN

NordVPN устройства

NordVPN може байпас geoblocks и VPN блокове да предавате Netflix с лекота. Ще имате най-добрия избор на виртуални местоположения 5 200+ високоскоростни сървъри по света.

негов протоколи за криптиране от висок клас и строг политика без регистрация ще запази данните ви сигурни, докато сърфирате.

NordVPN на SmartPlay технология автоматично се свързва със сървъра, от който се нуждаете. Не е необходимо да сменяте сървъри с всяка различна стрийминг платформа. Той върши цялата работа за вас.

NordVPN разполага и с CyberSec, вграден зловреден софтуер и блокер на реклами. Изпробвайте NordVPN с a 30-дневна гаранция за връщане на парите за да разберете защо това е хит сред VPN потребителите.

Гледайте с NordVPN!

2. ExpressVPN

expressvpndevices2-e1512565397277

Ще се радвате на достъп до 148 виртуални локации по целия свят, включително 30 града в САЩ. ExpressVPN също може байпас VPN блокове, което го прави идеалният избор за стрийминг на Netflix.

  Cum să obțineți o adresă IP a Olandei Oriunde în 2023 [+ VIDEO]

ExpressVPN е най-бързият VPN на пазара така че няма да ви се налага да чакате, докато Gotham буферира. Включва криптиране в най-добрия клас, строг политика без регистрация, и ан автоматичен превключвател за убийство за да сте в безопасност, докато стриймвате.

Инсталирането е лесно с неговите цялостни ръководства за настройка. Но не трябва само да вземем думата си за това, вижте какво трябва да кажат реалните потребители.

ExpressVPN предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите за всичките му VPN услуги, плюс a 7-дневен безплатен пробен период за мобилни приложения.

Гледайте с ExpressVPN!

3. CyberGhost

cyberghost множество устройства

CyberGhost на бързо и надеждно обслужване го прави чудесен мач за стрийминг. Лесно може байпас VPN блокове за да отключите Netflix във всеки регион.

CyberGhost на лесни за използване приложения дори идват с предварително конфигуриран профил, който оптимизира вашите настройки за поточно предаване.

Можете да опитате услугата безрискови за 30 дни за да разберете защо е любим на потребителите за онлайн сигурност. CyberGhost също предлага a безплатен 7-дневен пробен период за потребители на iOS, Android и Windows.

Гледайте с CyberGhost!

4. VyprVPN

Как да гледате Готъм Онлайн отвсякъде през 2023 г.

Патентованата технология на Chameleon на VyprVPN деблокира Netflix във всеки регион. негов високи скорости, неограничена честотна лента, и държавна сигурност функции го правят солиден избор за любителите на Готъм по целия свят.

е лесен за инсталиране и предлага приложения за Mac, Windows, iOS, Android, смарт телевизори и рутери, така че можете да гледате Gotham от всяко устройство. VyprVPN предлага a 24/7 онлайн услуга за поддръжка на всички свои клиенти и притежава и оперира всичките си услуги.

За разлика от повечето други VPN, VyprVPN притежава и поддържа всички свои собствени сървъри. Изрязването на посредника означава, че те са непобедими, що се отнася до надеждността и продължителността на работа.

  5 legjobb VPN a 2. divízióhoz - frissítve a játékra 2023-ban

Можете да изпробвате VyprVPN с a 30-дневна гаранция за връщане на парите за да разбере защо получава такива светещи отзиви на клиентите.

Гледайте с VyprVPN!

5. PrivateVPN

privatevpn устройства

PrivateVPN предлага всичко, което някога ще ви е необходимо, за да предавате Gotham в Netflix. Това включва високоскоростни връзки, неограничена честотна лента, и криптиране от край до край за всички ваши устройства.

Можете да опитате PrivateVPN днес с a 7-дневен безплатен пробен период и a 30-дневна гаранция за връщане на парите, или научете повече, като видите какво реалните потребители трябва да кажат за тази VPN.

Гледайте с PrivateVPN!

резюме

За зрители извън САЩ, VPN е най-бързият и лесен начин за гледане на Готъм в Netflix.

С висококачествен VPN можете заобикалят геоблокове и цензура за достъп до ексклузивно съдържание от цял ​​свят сигурно и анонимно. Никога няма да пропуснете нито един момент от действието в Готъм!

Все още не сте сигурни кой VPN е най-подходящ за вас? Препоръчваме NordVPN и можете да го изпробвате безплатно!

Опитайте NordVPN СЕГА!

Допълнителна информация

Нашите експерти, спестяващи бюджет, съставиха списък с най-добрите VPN сделки и купони за спестявам пари на ваша услуга.

Гладни за забавление? Научете как да отблокирате Hulu също отвсякъде!

Ако вашата опашка за стрийминг изглежда малко празна, разгледайте нашите топ 10 оригинални серии на Netflix за вдъхновение.

Ако се интересувате от проверка на друг доставчик, който работи добре за поправянето на Gotham, гледайте следното видео. Ще научите как да използвате Surfshark, за да отблокирате Netflix и да гледате Gotham. Когато сте готови, можете да откриете повече за функциите на Surfshark в нашия задълбочен преглед на доставчика.