Как да гледате Игрите на Гибралтар през 2019 г. отвсякъде

Гибралтар е домакин на спортисти от 24 острова през две години Островни игри през 2019 г. Това събитие дава шанс на спортисти от далечни острови в Атлантическия океан и околностите му да грабнат прожекторите. Регистрирайте се за VPN сега и можете да видите покритието на GBC от игрите.

Игрите на остров са шанс за спортисти от малки острови да свети на голяма сцена. Но ако сте извън Гибралтар, може да не можете да видите покритието на игрите.

Не се притеснявайте, имаме решение. Просто следвайте нашето бързо ръководство и ще можете да видите какво се случва на Игрите на острова.

Бързо ръководство: Гледайте Островните игри на GBC

Най- Gibraltar Broadcasting Corporation (GBC) осигурява покритие на островните игри. За да гледате отразяването на Island Games в GBC:

  1. Изберете доставчик на VPN с висока скорост и сървъри в Обединеното кралство (препоръчваме NordVPN за стрийминг на Island Games). Регистрирайте се и изтеглете приложението.
  2. Отворете приложението, влезте и изберете местоположението на сървъра във Великобритания.
  3. Отидете на www.gbc.gi/tv/watch-live и поточно игрите!

Гледайте Игрите на острова СЕГА!

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате Игрите на острова

Искате да видите някои фантастични спортисти, които идват от малки острови състезават се един срещу друг. Но не можете, защото не сте в Гибралтар за Островните игри. Geoblocks ви пречат да виждате спортовете, които искате да видите.

Често се изисква от радио- и телевизионните оператори да блокират своите потоци от всеки извън своята страна. Така че, ако искате да гледате GBC, имате нужда от начин да изглеждате, че сте някъде, където потокът им не е блокиран. Това е където VPN може да ви помогне.

Когато се свържете с VPN, можете изберете местоположението през който се пренасочва мрежовият ви трафик. След това, когато искате да гледате GBC, те мислят, че си на това място. Тогава те позволяват гледайте потока им.

Но VPN не са само за работа около geoblocks. Те също помагат пази се в безопасност в интернет.

виртуални частни мрежи криптирайте вашия мрежов трафик между вашата система и сървъра. Това не позволява на всеки да види какво правите в интернет. Така че, когато хакери, интернет доставчици или правителства се опитват да наблюдават вашия мрежов трафик, те виждат само криптирана информация.

Уверете се, че сте изберете висококачествена услуга когато изберете VPN, все пак. Ако услугата ви е нискокачествена, телевизионните оператори може да я разпознаят и да я блокират. Висококачествената услуга е по-трудна за откриване, което ви позволява да свържете се със потоците, които искате да видите.

Плюс това, когато използвате висококачествена услуга, получавате по-големи скорости за вашите връзки. Имате нужда от много честотна лента при поточно предаване и мрежата ви трябва да бъде в крак. С качествена услуга получавате скоростта, от която се нуждаете бъдете в крак със спортистите на Игрите на острова.

Игрите на острова идват скоро. Можете да сте готови за всичко, когато сте регистрирайте се за VPN днес!

Най-добрите VPN мрежи за гледане на островните игри

1.NordVPN

nordvpn преглед (1)

Изгодни и лесни за използване, NordVPN е нова наслада на потребителя. И с a огромен масив от сървъри по целия свят и отлично криптиране, той е чудесен и за VPN професионалисти.

Основно фокусиран върху поверителността, сигурността и деблокирането на съдържание, NordVPN е индустриален лидер в защитата на данните. Техен Двойна VPN опция двойно криптира вашите данни и техните CyberSec функция блокира реклами и зловреден софтуер. Можете дори да свържете на до 6 устройства наведнъж чрез един акаунт.

Техен SmartPlay функция ви помага да поддържате връзка при поточно предаване. Плюс това, с a стриктна политика без регистрация, анонимността ви е гарантирана дори след като прекъснете връзката.

Разберете защо NordVPN е нашата най-високо оценена услуга, като прочетете нашите потребителски отзиви!

Гарантирано връщане на парите: 30 дни

NordVPN може да деблокира:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Специализиран профил на торент:
Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Гледайте Островните игри на NordVPN СЕГА!

2.ExpressVPN

Ползи за ExpressVPN

С някои от най-добрите налични скорости на свързване, ExpressVPN е чудесен избор за гледане на Игрите на острова. Техният широк списък от сървъри предоставя множество опции за държава и местоположение. И способността им да избягват гео ограниченията гарантира, че можете стигнете до желаните потоци.

Можете да свържете вашия ExpressVPN акаунт на до 5 устройства едновременно. Шифроването им е отлично и можете дори разделете трафика си между вашата локална връзка и VPN. Ако попаднете на проблем, техните 24/7 поддръжка за чат на живо има ли да ви помогне във всяка стъпка от пътя.

Страхотен за потребители и уважаван от експерти по сигурността, ExpressVPN е топ избор на VPN пазара. И със скоростите, които доставят, те са чудесно за торент, поточно предаване и други дейности с висока честотна лента.

Прочетете нашите потребителски отзиви, за да видите защо ExpressVPN е чудесен избор да бъдете своя VPN.

Гарантирано връщане на парите: 30 дни

Безплатен пробен период: 7-дневна пробна версия за iOS и Android

ExpressVPN може да деблокира:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Специализиран профил на торент:
Не, но всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Гледайте Островните игри на ExpressVPN СЕГА!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

С огромен списък от сървъри по целия свят, CyberGhost ви предоставя много възможности за връзка. И при налични 7 едновременни връзки, ще имате много опции и от вашия край.

Нуждаете се от помощ за стрийминг или торент? CyberGhost осигурява сървъри, които са конфигурирани специално за стрийминг или торент. По този начин вие сте сигурни в стабилна, бърза, безпроблемна връзка, която ще поддържа съдържанието ви.

с криптиране с военен клас, и софтуер, който блокира реклами, тракери и зловреден софтуер, CyberGhost ви защитава онлайн. И благодарение на тяхната строга политика без регистрация, те да ви останат анонимни, след като сте прекъснали връзката.

Ако искате да научите повече, не забравяйте да разгледате нашите потребителски отзиви!

Гарантирано връщане на парите: 30 дни при кратки планове; 45 дни при 6-месечни или по-дълги планове

Безплатен пробен период: 7-дневна пробна версия за мобилни устройства; Налична е еднодневна или 3-дневна пробна версия на Windows

CyberGhost може да деблокира:
Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Специализиран профил на торент:
Да; показва страни и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Гледайте Игрите на острова на CyberGhost СЕГА!

резюме

От Кайманите и от Оланд, от Фолклендите и Родос, състезатели идват в Гибралтар. Славата на спорта ще бъде отпразнувана от тези от далечни земи сред големите морета на света. С VPN можете да вижте величествените моменти от Игрите на острова, без значение къде се намирате.

Ако не сте сигурни кой VPN е подходящ за вас, препоръчваме NordVPN за Island Games. Не забравяйте да проверите нашата страница с оферти и купони, за да видите как можете да спестите още повече!

Допълнителна информация

Ако искате да научите повече за VPN:

  • Кои VPN мрежи могат всъщност да имат достъп до DAZN? Актуализирано за 2020 г.
  • 5 най-добри VPN за Европа – за безопасност, стрийминг & Ускорява през 2020 година
  • 5 най-добри VPN за PayPal – най-сигурни & 100% Работа през 2020г
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me