Как да гледате как се поддържате с Kardashians навсякъде безплатно

Фамилната сага на Кардашиян изглежда безкрайна, ето как можеш да бъдеш в крак с всеки момент на драмата Кардашиян.

Сезон 16 току-що завърши излъчването с финал от две части на E! Дори и да не сте го гледали на живо, това е лесно да наваксате на експлозивните финални епизоди. Зрителите извън Съединените щати ще трябва да поддържат VPN. Нашият прост хак ще ви покаже как да получите достъп до най-новия сезон на Keeping Up with Kardashians навсякъде, безплатно.

Последният сезон на KUWTK се предлага на SlingTV. SlingTV е предназначен само за тези с жители на САЩ, но VPN е лесен начин за отключване на съдържанието на SlingTV в международен план.

По-долу ще ви покажем как да се свържете към SlingTV с VPN. Също така ще ви дадем инструкции за регистрация за акаунт с кредитна карта в САЩ. Ще споделим и нашите препоръки за най-добрите VPN мрежи за SlingTV.

Как да гледате как се поддържате с Kardashians – Бързо ръководство

 1. Избери VPN с американски сървъри. Професионален съвет: нашият избор е NordVPN
 2. Изтеглете и инсталирайте своя VPN. След това се свържете със сървър в САЩ.
 3. Впиши се към вашия акаунт на SlingTV
 4. Бъдете в крак с най-новите епизоди на KUWTK

Гледай сега!

Как да се регистрирате за SlingTV отвсякъде

Преди големите услуги за стрийминг да добавят опции за телевизия на живо към своите пакети, SlingTV предложи американци опцията за гледане на кабел на живо, без да купувате кабелен пакет. Това обаче означава, че това SlingTV изисква от потребителите да се регистрират с американска кредитна карта. Ето как да получите акаунт без такъв.

 1. Купете a SlingTV подаръчна карта чрез Paypal
 2. Отидете на Sling.com. В края на страницата ще намерите „Осребрете подаръчна карта“Отдолу” ВЗЕМЕТЕ СЕ СЛУЧАЙ “
 3. Следвайте инструкциите на SlingTV за създаване на акаунт
 4. Влезте и гледайте В крак с кардашиите

Защо се нуждаете от VPN, за да наблюдавате как да поддържате напредъка с кардашиите

SlingTV проследява местоположението на потребителите въз основа на техните IP адреси. Когато види, че IP адрес идва извън САЩ, той ще ви блокира да можете да преглеждате съдържанието му. Обикновено ще получите съобщение за грешка, ако се опитате да гледате от ограничен регион.

Най-лесният начин да заобиколите тези geoblocks е чрез промяна на вашия регион с VPN. виртуални частни мрежи скрийте истинския си IP адрес когато се свържете с един от техните сървъри. Това ще ви даде виртуално местоположение. За да гледате американски предавания като KUWTK, ще искате свържете се с американски сървър.

Тъй като повече зрители се опитват да се свържат с любимите си стрийминг услуги чрез VPN, стрийминг платформите са поставили мерки за блокиране на VPN достъп. Те правят това от блокиране на известни VPN IP адреси от техните сайтове. Премиум VPN доставчици обаче, заобикаляйте тези блокове чрез завъртане на IP адреси.

VPN мрежите предлагат на потребителите повече предимства, отколкото само IP маскиране. Когато се свържете с надеждна услуга, вие сте криптиране на вашите данни и изпращане чрез защитен канал. Когато става въпрос за използване на VPN за стрийминг, искате опция, която поддържа висока скорост. По този начин няма да губите времето си с буфериране на всеки няколко минути.

Един добър VPN ще предложи и стриктна политика без регистрация, превключвател за автоматично убийство и защита от течове на DNS. Всички тези функции подобряват вашата поверителност.

Тъй като стриймингът използва голямо количество честотна лента, не препоръчваме да използвате безплатен VPN. Безплатните VPN мрежи рядко всъщност са безплатни. Дори най-добрите варианти ограничете използването на вашите данни, за да затруднявате потока много трудно. Плюс това, някои от тях ще sкак рекламирате или дори открадвате данните си. На всичкото отгоре мнозина използват по-слаби нива на криптиране, което може допълнително да компрометира вашите данни.

Поради тези причини препоръчваме да използвате един от петте VPN, изброени по-долу.

Най-добрите VPN-та за гледане на крак с кардашиите

1.NordVPN

NordVPN устройства

NordVPN е отличен избор на VPN когато става въпрос за стрийминг. с над 5000 сървъра в своята мрежа и близо 2000 само в САЩ, никога няма да имате проблем с намирането на сървър, който да гледа любимите ви предавания.

Има повече ползи от използването на NordVPN, отколкото просто стрийминг. NordVPN използва криптиране с военен клас за защита на вашите данни. Ще намерите и този NordVPN не съхранява журнали, плюс дава на потребителите автоматичен превключвател за убийство. С всичките си висококачествени функции е лесно да разберете защо NordVPN е номер едно за толкова много потребители.

Можете да опитате NordVPN безплатно за 30 дни като се възползвате от него 30-дневна гаранция за връщане на парите. 

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Гледайте с NordVPN

2.ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

Според нашите тестове за скорост, ExpressVPN е най-бързият VPN на пазара. Тази важна характеристика, която трябва да се търси при избора на VPN за поточно предаване. ExpressVPN има на разположение много американски сървъри така че гледането на KUWTK ще бъде полъх.

Ще намерите също 256-битово криптиране AES в допълнение към други мерки за сигурност и поверителност. Те включват автоматичен превключвател за убийство, строга политика без регистрация, и DNS / IPv6 защита от теч.

ExpressVPN таксува малко повече от другите VPN услуги за пакет, но можете да видите защо неговата услуга си струва, ако й дадете пробен старт. С неговите 30-дневна гаранция за връщане на парите, можете да получите усещане за ExpressVPN без риск.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Гледайте с ExpressVPN

3.CyberGhost

CyberGhost устройства

CyberGhost е чудесен VPN за начинаещи. Той има интуитивен интерфейс с предварително зададени поточни профили които са оптимизирани от платформа. Просто изберете сървъра за услугата за стрийминг, която използвате, и е добре да отидете.

CyberGhost не жертва сигурността за лесни за използване функции. Ще получите висококачествено, военно криптиране, без регистрационни файлове и ключ за убийство когато използвате CyberGhost. Можете да прочетете тези реални потребителски отзиви, за да видите защо това е любима услуга за стрийминг.

CyberGhost предлага на потребителите a 24-часов безплатен пробен период в допълнение към своята особено щедра 45-дневна гаранция за връщане на парите.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Гледайте с CyberGhost

4.Surfshark

Устройства за сърфиране

Surfshark е един от най-новите VPN, които успяват да навлязат на пазара, но неговите звездни функции вече помогнаха да се отличи като една от най-добрите опции. С мрежа от 800+ сървъра и брои, Surfshark има достъп до съдържание от цял ​​свят. Тъй като е сравнително нов, сървърите на Surfshark не често се хващат от VPN блокове.

Surfshark предлага на потребителите най-горните протоколи за сигурност, включително 256-битово криптиране и превключвател за убийство. Ще намерите и опция за разделно тунелиране, което ви позволява да изберете кой трафик пътува през VPN и кой през вашия интернет доставчик. Surfshark също се предлага оборудван с технология за блокиране на реклами в своята функция CleanWeb.

Surfshark е най-добрият вариант, ако трябва да споделите акаунта си с няколко души. Потребителите обичат, че предлага неограничен брой едновременни връзки. Опитайте с техните 30-дневна гаранция за връщане на парите, или използвайте своите 7-дневен безплатен пробен период за iOS и Android.

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Гледайте с Surfshark

5.PrivateVPN

ЧастниVPN устройства

Базираната в Швеция услуга PrivateVPN е по-малка компания, фокусирана върху предоставянето на потребителите на отлична услуга. PrivateVPN има по-малко възможности за сървър от конкуренцията си, но те улесняват потребителите, като посочват кои сървъри са най-подходящи за конкретни поточни услуги.

За поддържане на по-високо ниво на поверителност и сигурност, PrivateVPN притежава и управлява всички сървъри в своята мрежа. Неговите сървъри предлагат на потребителите високи скорости и криптирани връзки, така че няма шанс вашите данни да бъдат компрометирани. Можете да научите повече за това как се чувстват реалните потребители към PrivateVPN.

С PrivateVPN ще получите шест едновременни връзки. Можеш изпробвайте безплатно 7 дни или се възползвайте от него 30-дневна гаранция за връщане на парите.

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

Гледайте с PrivateVPN

резюме

Лесно е да гледате как да сте в крак с кардашиите, независимо в кой регион сте. Всичко, което трябва да направите, е изберете сигурна VPN с добър избор от американски сървъри. С 30-дневна безплатна пробна версия за SlingTV можете да гледате Сезон 16 изцяло, безплатно!

Един добър VPN като NordVPN прави лесно да гледате Kourtney, Kim, Khloe и Kris, докато също осигуряване на връзката ви срещу външни заплахи. Най-добрите доставчици ще поддържат или дори увеличете скоростта на потока си. 

Допълнителна информация

За най-добрите VPN за Hulu кликнете тук.

За да научите повече за това защо трябва да използвате VPN, прочетете нашето ръководство за начинаещи.

Вижте тези изключителни талони за отстъпки за нашите топ VPN услуги.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me