Как да гледате MLB игри отвсякъде Актуализирано 2020г

Няма нищо по-хващащо от това Бейзбол в Лига сезон. От деня на отваряне, чак през World Series, всеки терен и всеки хит означават нещо. Но ако сте извън САЩ и Канада или екипът ви е потъмнен, може да не сте в състояние да гледате игрите.

Не се притеснявайте, сезонът може да бъде спасен! Използвайки нашето бързо ръководство и VPN можете да стриймвате всяка игра искате да видите.

Нашите препоръки

Правилата за стрийминг за MLB са много объркващи. Препоръките в този раздел могат да ви помогнат да направите правилния избор за себе си и вашите нужди.

 • Ако планирате само да предавате MLB игри (и не искате ESPN, FS1 или TBS за други спортове):
  MLB.tv е вашият най-добър избор. Ако сте извън САЩ, просто закупете абонамент и гледайте игрите. Ако сте в САЩ, закупете абонамент и използвайте своя VPN, за да се свържете извън САЩ: можете поток всички игри на вашия отбор, както и плейофите и Световните серии.
 • Ако искате да гледате и други спортове:
  Sling TV е най-доброто за вас. Със Sling TV Blue & Оранжев пакет със Sports Extra Package, можете да гледате MLB игри на няколко различни канала. Освен това можете да гледате футбол, баскетбол и голямо разнообразие от други спортове. Използвайте своя VPN, за да се свържете от САЩ, да закупите абонамент за Sling TV и можете вземете всички канали, които искате да видите.

Бързо ръководство: Гледайте MLB игри на MLB.tv

MLB.tv излъчва всяка игра през сезона на MLB. Прекъсванията във вашия район обаче могат да ви попречат да видите вашия екип. За да гледате MLB игри на MLB.tv:

 1. Изберете доставчик на VPN с висока скорост и сървъри, които не са в зона на затъмняване на вашия екип (препоръчваме NordVPN за стрийм бейзбол). Регистрирайте се и изтеглете приложението.
 2. Отворете приложението, влезте и изберете сървър извън зоната на затъмняване на вашия екип (може да е извън САЩ и Канада).
 3. Отидете на mlb.tv и се абонирайте.
 4. Влезте в mlb.tv и поточно игрите!

Гледайте MLB на NordVPN СЕГА!

Бързо ръководство: Гледайте MLB игри на Sling TV

Sling TV ви позволява да гледате MLB игри в различни мрежи, включително TNT, TBS, ESPN и други. Sling TV също ви позволява да влизате в уебсайтовете на телевизионните оператори и да предавате тяхното съдържание. За да гледате MLB по Sling TV:

 1. Изберете доставчик на VPN с високоскоростни американски сървъри за стрийминг (NordVPNservice е нашият най-добър избор за бейзбол). Регистрирайте се за услугата и изтеглете приложението им.
 2. Отворете приложението, влезте и изберете местоположението на сървъра в САЩ.
 3. Отидете на Sling TV и се регистрирайте за един пакет, който ви предоставя каналите, които искате * (Ако нямате метод за плащане, базиран в САЩ, закупете подаръчна карта за Sling TV в MyGiftCardSupply.com и следвайте инструкциите, за да изкупите карта и се абонирайте за Sling TV).
 4. В игра, влезте в Sling TV, изберете потока си и вижте всички действия!

* Sling TV Orange има следните канали: ESPN, TBS и (със спортен допълнителен пакет) мрежата на MLB.
Sling TV Blue има следните канали: FS1, Fox и TBS.

Гледайте MLB на NordVPN СЕГА!

Бързо ръководство: Поток на MLB плейофите на MLB.tv

MLB.tv поток плейофите и World Series за хора, които гледат извън САЩ. Ако сте в САЩ и искате да предавате плейофи или World Series в MLB.tv:

 1. Изберете доставчик на VPN с висока скорост и сървъри извън САЩ (препоръчваме NordVPN за стрийм бейзбол). Регистрирайте се и изтеглете приложението.
 2. Отворете приложението, влезте и изберете сървър извън САЩ.
 3. Отидете на mlb.tv и се абонирайте.
 4. Влезте в mlb.tv и поточно игрите!

Гледайте MLB на NordVPN СЕГА!

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате MLB игри

Бейзбол на Основна лига е върх на конкуренцията в бейзбола. Но правилата за стрийминг за гледане на игрите могат да бъдат много объркващи. Трябва ви начин да опростите поточното предаване на игрите без да плащате за всички видове услуги.

VPN мрежите могат да ви помогнат направи това много нещо. Свързвайки се от правилната страна, можете да направите гледането на бейзбол лесно. Без затъмнения, без гео ограничения, просто едно място за гледане на вашите игри.

Нуждаете се от връзка в САЩ да гледате Sling TV? VPN може да ви даде такъв. Нуждаете се от връзка навсякъде, различна от САЩ да поток MLB.tv? VPN може да ви даде и един от тях.

Но това не е всичко, което VPN може да направи за вас. Те също могат да ви помогне да сте в безопасност онлайн.

VPN кодират мрежовия ви трафик, предпазвайки ви от всеки, който прониква във вашата онлайн активност. Където и да отидете и каквото и да правите в интернет, има и такива, които искат да ви шпионират. Можеш защити себе си като пази данните си с VPN.

Просто не забравяйте да изберете висококачествен VPN обслужване. Предавателите често могат да разпознават нискокачествени услуги и те ще ги блокират. Висококачествената услуга е по-трудна за разпознаване, за да ви помогне вижте съдържанието, което искате.

Опростен стрийминг, свобода в интернет и безопасност онлайн. Това е чудесна комбинация. Така регистрирайте се за VPN днес и вижте какво може да направи за вас!

Най-добрите VPN мрежи за гледане на бейзбол в Мейджър Лийг

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Изгодни цени с много функции, NordVPN е чудесен избор за гледане на MLB. Тяхната мрежа обхваща целия свят, включително много сървъри в САЩ. Плюс това, мрежата му има всички скорост, която ви е необходима, за да бъдете в крак с HD поток.

Фокусиран върху сигурността, поверителността и деблокирането на съдържание, NordVPN е индустриален лидер в защитата на данните. Можете да използвате един абонамент за свързване на до 6 устройства едновременно. И на Функцията SmartPlay ви помага да получите и поддържате стабилна поточна връзка по време на игра.

NordVPN на CyberSec функция помага да се запази устройството ви без реклами и злонамерено съдържание. Двойна VPN ви позволява да кодирате двойно вашите данни, което го прави много по-сигурен. И a стриктна политика без регистрация ви държи анонимни дори след като сте излезли от системата.

Ако искате да знаете повече за нашата # 1 цялостна VPN услуга, разгледайте нашите потребителски отзиви!

Гарантирано връщане на парите: 30 дни

NordVPN може да деблокира:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Специализиран профил на торент:
Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Гледайте MLB на NordVPN СЕГА!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

Когато трябва да сте в крак с HD поток, имате нужда от много честотна лента. ExpressVPN доставя цялата тази честотна лента с някои от най-бързи мрежови скорости на пазара на VPN.

Отличен за пробиване на геоблокове, ExpressVPN ви отвежда до съдържанието, което искате от уебсайтове по целия свят. Можете дори свържете на до 5 устройства по същото време.

Ако трябва останете свързани с локални устройства, ExpressVPN ви позволява да разделите трафика си. Можете дори да изберете вашия мрежов протокол. И ако се сблъскате с проблеми с връзката, техните 24/7 поддръжка за чат на живо има ли да ви помогне чрез нещо.

Искате ли да знаете повече? Вижте нашите потребителски отзиви и вижте защо ExpressVPN е чудесен избор за вас!

Гарантирано връщане на парите: 30 дни

Безплатен пробен период: 7-дневна пробна версия за iOS и Android

ExpressVPN може да деблокира:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Специализиран профил на торент:
Не, но всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Гледайте MLB на ExpressVPN СЕГА!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

Нови ли сте за поточно предаване на VPN? CyberGhost ви улеснява в поточно предаване на събития: предлага поточни специализирани сървъри които правят избора на вашия сървър прост. Тези сървъри са специално конфигурирани да ви помогнат пробийте геоблокове и поддържайте стабилна, бърза поточна връзка.

Ако имате нужда от много връзки в много различни страни, CyberGhost е чудесен избор. Мрежата му предлага сървъри в 90 различни държави, помага ви да видите съдържанието, което искате да видите, навсякъде по света.

Приложението CyberGhost помага защити вашето устройство от онлайн тракери, реклами и зловреден софтуер. Кодирането с военна степен гарантира, докато пътува по интернет. И на политика без регистрация ви пази в безопасност, след като сте излезли.

Искате ли да научите повече за CyberGhost? След това вижте нашите потребителски отзиви!

Гарантирано връщане на парите: 30 дни при кратки планове; 45 дни при 6-месечни или по-дълги планове

Безплатен пробен период: 7-дневна пробна версия за мобилни устройства; Налична е еднодневна или 3-дневна пробна версия на Windows

CyberGhost може да деблокира:
Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Специализиран профил на торент:
Да; показва страни и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Гледайте MLB на CyberGhost СЕГА!

резюме

Бейзболът на Лигата на мажорите е готов да ви покажа най-добрите игри с най-добрите играчи на земята. Бъдете сигурни, че сте готови вижте всички игри, независимо къде сте с VPN.

Не сте сигурни кой VPN е най-подходящ за вас? Препоръчваме NordVPN за бейзбол. Погледнете нашата страница с оферти и купони и вижте как можете да спестите от абонамента си!

Допълнителна информация

Ако искате да научите повече за VPN и какво могат да направят за вас, разгледайте тези страници:

 • Как да изтеглите торенти анонимно и безопасно
 • Най-добрите VPN мрежи за игри
 • Най-добрите VPN мрежи, които все още работят с Netflix
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me