Как да гледате Мърдок Мистерии навсякъде онлайн през януари 2023 г.

Стартиране на разследване за това как можете да гледате мистерии на Мърдок от всяка точка на света?

Ако сте били проблеми с гледането Сезон 13 от мистериите на Мърдок онлайн, гео ограниченията са вероятният виновник.

Можете да гледате Мърдок Мистерии онлайн безплатно на CBC Gem. 

Сюжетният обрат е това можете да настроите само ако сте в Канада. Ако сте извън границите на Канада, CBC Gem геоблокира съдържанието си.

Ето защо е време да се държите като Мърдок и да прегърнете иновациите с VPN. VPN може да ви даде IP адреса на Канада, от който се нуждаете, за да гледате Мърдок Mysteries на CBC Gem.

В този случай ви показвам как да използвате VPN, за да гледате Мърдок мистерии извън Канада. Аз също препоръчвам три най-добри VPN за поточно предаване на CBC Gem.

Бързо ръководство – Как да гледате мистерии на Мърдок на CBC Gem

 1. Проследяване на VPN с канадски сървъри и големи възможности за деблокиране. Винаги използвам NordVPN за стрийминг.
 2. Изтеглете и инсталирайте съответното VPN приложение или клиент.
 3. Свържете се със сървър в Канада.
 4. Върнете се към CBC Gem и се насладете!

Започнете да стриймвате мистерии на Мърдок сега!

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате мистерии на Мърдок

CBC Gem е услуга за онлайн стрийминг на CBC и освен ако не сте в Канада, ще попаднете на геоблокове.

Когато се опитате да гледате съдържание на CBC Gem отвсякъде, получавате съобщението: „Това съдържание не е достъпно извън Канада.“

И така, какъв е мотивът? Според CBC Gem проблемите са с правата.

Предавателите често договарят права за стрийминг за всяка страна. Тъй като CBC е канадски оператор, тя има само лиценз за предаване на предаванията си на зрителите в Канада.

За да попречи на някой друг да гледа предавания като „Mysters Murdoch“, CBC Gem използва гео ограничения.

Със софтуер за geoblocking, услугата за стрийминг използва вашия IP адрес, за да открие вашето местоположение. Ако не сте в правилната държава, CBC Gem ви блокира да гледате съдържанието му. Тук няма какво да се реши. Не можете да гледате Мистерии на Мърдок.

VPN може да ви помогне да заобиколите това geo-spoofing вашия IP адрес.

Когато се свържете с VPN сървър, целият ви трафик се пренасочва през сървър в нужната държава– в този случай, Канада. Всички уебсайтове, с които се свързвате, за да видите IP адреса на VPN сървъра вместо вашия собствен.

Когато решите да се свържете с VPN сървър в определена държава, вие избирате да маскирайте истинския си IP адрес с IP адрес от тази страна.

Например, когато се свържете с VPN сървър в Канада, всички уебсайтове, до които имате достъп, смятат, че сте в Канада. Сега няма мистерия, що се отнася до сайта за стрийминг.

С VPN можете да излъжете CBC Gem да мисли, че сте в Канада. То деблокира предаванията му и вие можете да предавате поточно толкова много епизоди на „Mysters Mysteries“, колкото искате.

Това не е всичко, което VPN може да направи

Макар че много хора използват VPN за достъп до съдържание с ограничен достъп, много хора използвайте ги за поверителност в интернет, също.

  Pogledajte tamni kristal: doba otpora - od bilo kojeg mjesta u 2023. godini!

Използване на надежден VPN гарантира вашата анонимност и безопасност онлайн.

Когато използвате VPN, целият ви трафик е кодиран– обикновено от най-високото ниво на 256-битово AES криптиране с военен клас.

Encryption не позволява на всеки да прихваща вашите данни, да проследява движенията ви из интернет, или наблюдение на вашето онлайн поведение.

Анонимността е полезна, когато става въпрос защита на вашата поверителност но може да помогне супер бърз стрийминг, също.

Много доставчици на интернет услуги (интернет доставчици) дросете вашата честотна лента или скорост в натоварено време или ако те открийте тежко използване на данни като стрийминг.

Когато използвате VPN, вашият интернет доставчик не може да наблюдава вашата активност. Тъй като не вижда какво правите, не може да ви забави – значи бързи скорости и изглаждане на потока за теб.

VPN мрежите също могат да ви предпазят от злонамерен софтуер, вируси и хакери. Много от първокласните услуги идват с вградени блокери за злонамерен софтуер и софтуер за киберсигурност. 

3 най-добри VPN за гледане на мистерии на Мърдок

1. NordVPN

Как да гледате Мърдок Мистерии навсякъде онлайн през януари 2023 г.

NordVPN е любимият ми VPN за гледане на телевизия онлайн. Дава ви всичко, от което се нуждаете бързо, лесно деблокиране и супербърз, непрекъснат поток.

Бях особено впечатлен от SmartPlay DNS на NordVPN, който е включен във всеки един от неговите сървъри. SmartPlay има дизайн, специфичен за деблокиране на поточно съдържание и гарантира, че ще получите гладко изживяване.

NordVPN е чудесна услуга за деблокиране на канадски предавания като „Mysters Murdoch“. около 400 от своите 5300+ сървъра са в Канада. Не изпитвах никакви проблеми заобикаляйки гео ограниченията на CBC Gem.

Със сървърна мрежа, която е голяма, NordVPN може да деблокира всяка друга основна услуга за стрийминг по света също. имах възможност достъп до Netflix, Hulu, HBO GO, и много други.

Можете също да очаквате светкавични скорости. NordVPN е най-бързият VPN ние сме тествани.

Използва 256-битово криптиране AES за да защитите връзката си. Дори и да загубите връзка с VPN, вашите данни никога не изтичат на всеки, който чака в крилата, за да получи достъп до нея, благодарение на автоматичен превключвател за защита и защита от течове на DNS.

Всеки сървър е оборудван с Софтуер за сигурност CyberSec, който открива и блокира зловреден софтуер и други заплахи.

Можете да предавате поточно предаване до шест устройства едновременно– което означава, че цялото ви домакинство може да се забавлява от мистериите на Мърдок.

Научете повече за възможностите за стрийминг на NordVPN в нашата задълбочен преглед. Тествайте скоростта на потока за себе си, когато се възползвате 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Не се притеснявайте, ако нещо препъне ви харесва мистерия. Свържете се с поддръжката по всяко време на деня или нощта, тъй като денонощната помощ е винаги под ръка.

Основните функции на NordVPN

 • 5300+ сървъра по света с 400 в Канада
 • SmartPlay DNS за бързо деблокиране и стрийминг
 • Най-бърз VPN в тестовете за скорост
 • Функции за военна степен със софтуер CyberSec
 • Строга политика без регистрация
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Шест едновременни връзки
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Работи с: CBC Gem, Netflix, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer, Prime Video, Amazon Prime, NOW TV, Sky TV
 • Съвместим с: Windows, macOS, Android, iOS, Chrome, Firefox, Linux, Raspberry Pi, смарт телевизори, рутери
  Cum să obțineți o adresă IP din Malta de oriunde în 2023 [+ VIDEO]

Потоци мистерии Мърдок с NordVPN!

2. ExpressVPN

експресно изображение на доставчик

Доскоро ExpressVPN беше най-бързият VPN, който някога съм използвал. Сега е на второ място само при NordVPN – така че знаете, че можете очаквайте светкавични скорости за стрийминг мистерии на Мърдок.

ExpressVPN е отличен за деблокиране на гео-ограничено съдържание, благодарение на глобална мрежа от 3 000+ сървъра. То има пет сървъра в Канада, така че трябва да имате няма проблеми, заобикаляйки геоблоковете на CBC Gem за да се настроите на мистериите.

Разблокирането на всякакви други поточни услуги също е проста задача. Успях да използвам ExpressVPN за достъп до региони на Netflix по целия свят, както и други сайтове като Amazon Prime Video и HBO GO.

Докато ExpressVPN се фокусира върху скоростта, това не ви подтиква към сигурността. Използва криптиране с военен клас, за да защитите вашата анонимност и лични данни. 

Има и превключвател за убийство и защита от течове на DNS към гарантирайте, че вашите IP и информация никога не се излагат на необезпечен интернет, трябва да падне вашата VPN връзка.

ExpressVPN допълнително пази вашата поверителност стриктна политика без регистрация и технологията TrustedServer. Това е редовно изтрива вашите данни и активност от сървърите на ExpressVPN.

VPN не може да съхранява или предава вашите данни– дори ако искаше. Скорошно Доклад за прозрачност на Cure53 за ExpressVPN подкрепя това искане.

ExpressVPN ви позволява до пет връзки под един лиценз. Можете да го изпробвате безрисково а 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете повече за впечатляващата сигурност в нашата пълен преглед на ExpressVPN. И не се срамувайте, ако имате въпроси или проблеми с услугата, 24/7 чат на живо чака да ти помогне.

Основните функции на ExpressVPN

 • 3 000+ сървъра по света с 5 канални сървърни центъра
 • Светкавични скорости
 • 256-битово AES криптиране
 • Политика за без регистрация с технологията TrustedServer
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Разрешени са пет връзки на устройството
 • 24/7 чат на живо
 • Работи с: CBC Gem, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Netflix, Hulu, HBO GO, SKY GO, YouTube TV
 • Съвместим с: Chrome, Firefox, Safari, macOS, Windows, Android, iOS, игрови конзоли, смарт телевизори, рутери

Потоци мистерии Мърдок с ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

CyberGhost е an достъпна, лесна за използване VPN, която е фантастична за стрийминг.

Тя се гордее с впечатляваща мрежа от 5 500+ сървъра – 230 + от които са в Канада. Успях лесно да деблокирам CBC Gem и да предавам Murdoch Mysteries.

CyberGhost също така прави лесно поточно предаване с участието на няколко сървъри, оптимизирани за използване с различни поточни услуги. Всеки от тези сървъри е ясно обозначен, така че можете бързо се свържете и отидете и да влезете веднага в следващия епизод на престъпление и мистерия.

имах възможност отблокирайте няколко други поточни сайтове, като Netflix US и Хулу, използвайки този списък.

Ускоренията са достатъчно бързи за без буфер поточно предаване, и ми хареса бърза скорост на връзката на няколко сървъра по целия свят по време на моите тестове. Това гарантира, че никога няма да пропуснете момента, в който Мърдок измисли своите злодеи.

  Radware - оставаться впереди плохих парней

Намирам CyberGhost добър вариант, ако се интересувате от интернет сигурността, но не е задължително да отделяте време за конфигуриране на вашите настройки. негов Превключвателят за убиване е автоматичен и има защита от течове DNS и IPv6 за да подсигурите данните си по всяко време.

Той също използва 256-битово AES криптиране и има строга политика без регистрация. CyberGhost не съхранява, не предава или продава вашите данни и е издал а доклад за прозрачност за да го докажа!

Има дори а вграден блокер за реклами и злонамерен софтуер за да защитите устройството си от кибератаки и вируси.

Говорейки за устройства, CyberGhost ви позволява Connect до седем наведнъж. 

Научете повече за способностите на CyberGhost за стрийминг в нашите задълбочен експертен преглед. Като алтернатива, погледнете себе си щедро 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Получете помощ, когато имате нужда от нея, като се свържете с CyberGhost екип за поддръжка на чат на живо.

Основните функции на CyberGhost

 • 5 500+ сървъра по света с 230+ в Канада
 • Оптимизирани за поточни сървъри
 • Вграден блокер за реклами и зловреден софтуер
 • Политика за нулева регистрация
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите
 • Седем едновременни връзки
 • Налична е поддръжка за чат на живо
 • Работи с: CBC Gem, Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Hulu, HBO GO, SKY GO, Hotstar
 • Съвместим с: Windows, macOS, Chrome, Linux, Firefox, Android, iOS, смарт телевизори, Amazon Fire TV, рутери

Потоци мистерии Мърдок с CyberGhost!

Често задавани въпроси

Къде мога да гледам всеки наличен изминал сезон на „Мъдок мистерии“?

Murdoch Mysteries се предлага на няколко различни стрийминг платформи, освен CBC Gem. Тези платформи включват AcornTV, YouTube, Hulu и Amazon Prime Video.

Мистериите на Мърдок промени ли името си?

Ovation, американски канал, промени името. След първия сезон Ovation вдигна поредицата и я преименува на “Artful Detective”, след което я преименува на Murdoch Mysteries за сезон 12 през 2023 г. Заглавието остана Mysters Mysteries за станции и услуги извън САЩ.

Незаконно ли е да гледате Мърдок Mysteries на CBC Gem, използвайки VPN?

Не, CBC Gem е безплатен начин за гледане на поредицата за потребители в Канада. Докато достъпът извън страната не се насърчава, той също не е нелегален. Използването на VPN като цяло не е незаконно в повечето страни, въпреки че има няколко изключения.

Долния ред

Разблокирането на CBC Gem не е затворен случай. Има повече от достатъчно доказателства, които да подсказват като премиум VPN като NordVPN може да ви помогне лесно да стриймвате мистерии на Мърдок от всяка точка на света.

Само не забравяйте да внимавате бързи скорости, Канада сървъри и страхотни деблокиращи способности. 

Харесва ли ви звукът на моята топ препоръка? Можете да получите пари от абонамента си с a NordVPN отстъпка.

Не се притеснявайте, ако все още не сте напълно наясно как работят geoblocks. Прочетете нашите пълно ръководство за геоблокиране за да разберете повече.