Как да гледате Quest TV от Anywhere през 2020 г.

Ако сте от Великобритания, вероятно използвате Quest TV за някои от любимите си предавания и спортни събития. Ако обаче пътувате или се премествате в чужбина, може да откриете, че не можете да се свържете с Quest TV. Това е така, защото Quest TV работи само в рамките на Обединеното кралство. Quest TV проследява вашия IP адрес, за да определи вашето местоположение, и ако сте извън Обединеното кралство, блокира връзката ви. Това е известно като geoblocking.

Надежден VPN ви позволява да преодолеете geoblocks, за да можете гледайте телевизия Quest отвсякъде. Това прави чрез маскиране вашият истински IP адрес и ви присвоява IP адрес във Великобритания като ви свържат със сървър там.

Тествах много първокласни VPN мрежи, за да намеря най-добрите опции за гледане на Quest TV отвсякъде въз основа на бързина, надеждност, сигурност и лекота на използване. Прочетете за моите топ 5 снимки.

Бързо ръководство: Как да гледате Quest TV отвсякъде

 1. Изберете VPN, който има сървъри във Великобритания. Препоръчвам NordVPN за неговите функции, бързина и надеждност.
 2. Изтеглете и инсталирайте вашия VPN на устройствата, които ще използвате за гледане на Quest TV.
 3. Стартирайте VPN и се свържете със сървър във Великобритания или Ирландия.
 4. Посетете уебсайта на Quest TV и започнете да гледате!

Гледайте Quest TV сега!

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате Quest TV

Чрез използване на a VPN, можете да заобиколите гео ограниченията и да измамите Quest TV да мислите, че гледате локално, като маскирате истинския си IP адрес. Вместо да ви свързва към сървъра на вашия интернет доставчик, VPN свързва ви с виртуално местоположение. За достъп до Quest TV ще трябва да се свържете със сървър във Великобритания.

някои стрийминг услугите се опитват да идентифицират кога се използват VPN и да ги блокират. Не съм чувал за никакви VPN, които не работят с Quest TV, но това може да се промени. Затова, когато изберете VPN, препоръчвам да се придържате към изпитани услуги с много сървъри, солидни възможности за криптиране и редовна поддръжка за актуализиране на IP адреси.

Това не е всичко, което VPN може да направи

Разблокирането на Quest TV, за да можете да го гледате отвсякъде, е чудесна причина да използвате VPN. Но това е само част от това, което VPN може да направи.

VPN може да деблокира и други гео ограничени стрийминг услуги като Netflix, Hulu и Amazon Prime TV. Той може също така да защити вашата поверителност онлайн и да запази чувствителната ви информация.

Тъй като VPN скрива истинския ви IP адрес, той защитава вашата онлайн идентичност. VPN мрежите също използват военно криптиране за криптирайте вашите данни така че вашата интернет активност е анонимна. Така вашият интернет доставчик, рекламодатели и потенциални хакери не могат да ви проследят онлайн и да видят вашата активност. Това увеличава сигурността, когато сте свързани от вкъщи и е особено важно, ако използвате обществени wi-fi услуги на места като ресторанти и кафенета.

Можеш останете свързани с UK сървър когато извършвате други дейности онлайн и ще бъдете готови да гледате Quest TV по всяко време. Но вие също можете свържете се със сървър по-близо до действителното ви местоположение и да се върнете обратно във Великобритания, когато пожелаете.

5 най-добри VPN за гледане на телевизия Quest

1. NordVPN

Как да гледате Quest TV от Anywhere през 2020 г.

За поточно предаване на телевизия Quest или друго съдържание, което е гелоблокирано извън Обединеното кралство, моята основна препоръка е NordVPN. Тя има повече от 500 сървъра във Великобритания сам. NordVPN също предоставя постоянно високи скорости така че можете да поточно без буфериране и a SmartPlay DNS настройка, която може да ви свърже с най-бързия сървър на Великобритания.

Този превъзходен VPN поддържа близо до 6000 сървъра в 60 държави. Ще можете да го направите избягвайте геоблоки по целия свят, и се чувствате в безопасност с първокласна сигурност функции като 256-битово криптиране, двоен VPN, персонализирани DNS настройки и поддръжка за OpenVPN. Има строг политика без регистрация, и включва пакета CyberSec, за да ви предпази от  злонамерен софтуер, изскачащи прозорци и подозрителни уебсайтове. Ако имате въпроси или се забиете, винаги е налична помощ 24/7 поддръжка.

Можете да опитате NordVPN до шест устройства, с 30-дневна гаранция за връщане на парите. С всички негови функции е лесно да разберете защо е моят избор №1 и най-популярният VPN в света.

NordVPN може да деблокира:

 • ABC, Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Prime Video, Amazon и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, налични са специални P2P сървъри

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Гледайте Quest TV с NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

ExpressVPN свърши 3000 сървъра в 160 места се разпространяват в 94 страни. За Quest TV има отлично покритие във Великобритания.

Express VPN е един от най-бързите VPN Тествах се Неговите сървъри в Обединеното кралство имат постоянна скорост от над 100 Mbps, което е повече от достатъчно за поточно видео от Quest TV. Той също има свой собствен тест за скорост, така че можете да проверите колко добра е връзката ви, преди да стриймнете.

Скоростта не е единственото нещо, което Express VPN предлага. Той има уникални функции като разделен тунелиране което ви позволява да изберете кои сайтове и приложения минават през VPN и кои ще преминават през обикновен (нешифрован) интернет. Друга функция, уникална за ExpressVPN, е MediaStreamer. Обикновено устройства като Amazon Fire Stick и Apple TV не се поддържат от VPN, но MediaStreamer ви позволява да предавате съдържание на тези устройства и на много игрови конзоли.

ExpressVPN също предлага изобилие от функции за сигурност и поверителност като защита от течове на DNS, криптиране на военни класове, поддръжка за OpenVPN и строга политика за без регистрация.

Потребителите обичат надеждността и бързината на ExpressVPN. Ако не го обичате също, можете да си върнете парите благодарение на 30-дневна гаранция.

ExpressVPN може да деблокира:

 • ABC, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Гледайте Quest TV с ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

Cyberghost има над 6000 сървъра в 90+ страни, с повече от 400 сървъра във Великобритания, разпределени в 3 места. Това помага на CyberGhost да оправдае твърдението си за „препоръчителната VPN услуга за гражданите на Обединеното кралство.“

Той също има силен ангажимент за поверителност, и отлична скорост на изтегляне. CyberGhost обещава да помогне на потребителите в Обединеното кралство да преодолеят това, което нарича „апарат за наблюдение на тоталитарен стил“, който сега е законът във Великобритания. Но също така позволява на потребителите извън страната да останат безопасно и частно свързани с дома си.

Въпреки че не е толкова бърз като ExpressVPN или NordVPN, Cyberghost все още е достатъчно бърз за стрийминг.

Всички британски сървъри на CyberGhost също са P2P оптимизиран, което го прави добър избор за порой и други услуги за споделяне на файлове.

Снабдени с функции за поверителност и сигурност, като двоен ключ за убийство, блокиране на рекламен софтуер и злонамерен софтуер, политика за без регистрация и 256-битово криптиране, лесно е да разберете защо нашите читатели обичат тази услуга.

Можете да опитате CyberGhost безплатно за 24 часа и дори върнете парите си в рамките на 45 дни, ако не сте доволни.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Гледайте Quest TV с CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark

Един от по-малко скъпите VPN, които тествах, Surfshark може да заобиколи Queblo TV geoblock и geoblocks на много други стрийминг услуги.

с 1040 сървъра в над 60 страни, това е VPN, което набира популярност, докато расте.

Въпреки че е нов и не толкова бърз, колкото някои други VPN, които съм тествал, той все още се предлага с много функции за сигурност и поверителност включително a превключвател за убийства, криптиране с военен клас и политика без регистрация – въпреки че прави вашето вход и основна информация за плащане.

Surfshark също има функция Whitelister, която ви позволява да определите кои приложения и сайтове могат да заобиколят VPN и функцията CleanWeb, за да ви защитят от злонамерен софтуер, проследяващи, изскачащи прозорци и опити за фишинг. С всички тези функции можете да разберете защо е хит на нашите читатели.

Surfshark има различни ценови нива и всички абонаменти са защитени от 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Surfshark може да отблокира:

 • ABC, Netflix, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Гледайте Quest TV с Surfshark!

5. ЧастенVPN

ЧастниVPN устройства

Това е друго малка, но нарастваща VPN. Гледането Quest TV няма да е проблем, въпреки че PrivateVPN има само няколко сървъра във Великобритания. Те предоставят повече от адекватните скорости, но има лек риск от пренаселение.

Можете да предавате Quest TV на до 6 устройства, използващи същия профил PrivateVPN. Криптирането с военен клас, правилата за без регистрация, превключвателя за убийства и защитата от течове на DNS ви предпазват от всички тези устройства. И на 30-дневна гаранция за връщане на парите ще ви позволи да тествате VPN за себе си.

След като го направите, ще видите защо толкова много хора го намират за лесен за употреба и си заслужават цената.

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

Гледайте Quest TV с PrivateVPN!

заключение

Ако сте от Обединеното кралство, тогава Quest TV вероятно е част от живота ви, от която не искате да се отказвате. И защо трябва? Всичко, от което се нуждаете, е добра VPN услуга за да деблокирате канала, когато сте в чужбина. Препоръките, които направих, са едни от най-добрите, особено NordVPN.

VPN също е ефективен начин за защита на вашата безопасност и поверителност онлайн. Ще откриете, че разширената сигурност подобрява цялостното ви изживяване. Избягвайки geoblocks на познати стриймъри като Quest TV, все още можете да гледате любимите си предавания отвсякъде.

Допълнителна информация

 • Искате да споделяте файлове? Вижте нашата публикация в най-добрите сайтове за торент.
 • Ако пътувате из Европа, нашите най-добри VPN за Европа са полезно четиво.
 • Ако използвате NordVPN и Netfix, разберете как да деблокирате Netflix с NordVPN тук.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me