Как да (ИСТИНСКО) Гледайте BBC IPlayer Online в Китай през 2023 г.

Опитвали ли сте да хванете най-новите новини или гледате любимата си програма по BBC в Китай, но няма достъп до някоя от уеб услугите или приложенията на BBC напоследък? Това е така, защото Китай добави BBC към прословутия си списък на блокирани уебсайтове и услуги.

Този насилствен удар се появи след приемането от BBC на протокола „HTTPS”, който е редовно блокиран от скандално известната голяма защитна стена на Китай.

Джеймс Донохуе, главен софтуерен инженер на BBC News, обясни в изявление, че преминаването към HTTPS осигурява a по-сигурна и частна среда за сърфиране за всички интернет потребители. Освен това ще позволи на потребителите да бъдат сигурни, че цялото съдържание на BBC е валидно и не е било подправено.

съответно, BBC призова своите потребители в Китай да използват VPN да има достъп до съдържанието му без ограничения. Прочетете нататък, докато ви показваме как да получите безплатен VPN за Китай безплатно.

Как да гледате BBC Online в Китай

  1. Изберете VPN с разширено криптиране и голяма сървърна мрежа в региони, където е наличен BBC. (NordVPN е най-добрият.)
  2. Свържете се със сървър (напр. Великобритания, САЩ, Азия …).
  3. Отидете на уебсайта на BBC и започнете да гледате.

Започнете да гледате СЕГА!

Избор на правилния VPN за гледане на BBC в Китай

Без съмнение Китай оглавява списъка с най-лошите страни за свобода на интернет. Повече от 8000 популярни уебсайтове и приложения са блокирани от Great Firewall, да не говорим за техните нарастващи закони за киберсигурност за контрол и наблюдение на онлайн активността на потребителите.

Ето защо надежден VPN с солидна сигурност, политика без регистрация и високоскоростни сървъри е от решаващо значение, ако искате да заобиколите ограниченията на Китай и да получите достъп до блокирано съдържание, включително BBC, Netflix, Youtube, Facebook и Gmail.

  Как да защитите данните си, ако вашата VPN връзка отпада

VPN скрива вашия IP адрес, така че да изглежда, сякаш разглеждате от друго местоположение. В допълнение, той защитава цялата ви интернет активност от онлайн наблюдение и опасни заплахи като хакери. Искаш да избягвайте безплатни VPN – те не работят в Китай и могат лесно да бъдат открити от Great Firewall.

Въпреки че повечето VPN мрежи са забранени в Китай, следните VPN мрежи все още работят там и са тествани от нашите експерти, за да сте сигурни, че можете да ги използвате за гледайте BBC в Китай. Не само това, но всички предлагат безплатни изпитания или гаранции за връщане на пари, така че нямате какво да губите.

Най-добрите VPN за гледане на BBC в Китай

1. NordVPN

NordVPN устройства

Ако се опитвате да отблокирате BBC в Китай, NordVPN е идеалното решение. Той има масивна мрежа от бързи сървъри в 62 страни, включително 500+ сървъра само във Великобритания. Освен това е снабден с многобройни функции за защита, като Double VPN за преодоляване на ограниченията в Китай, и поддържа нула дневници.

С до шест едновременни връзки и специални IP адреси, можете лесно да го използвате в различни платформи едновременно – например, можете да гледате любимата си програма на BBC на вашия лаптоп, докато сърфирате в интернет на телефона си.

Вижте какво трябва да кажат потребителите за NordVPN и опитайте сами безрисково, с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте оферти за NordVPN

2. ExpressVPN

Ползи за ExpressVPN

ExpressVPN е най-бързият VPN наоколо и е много популярен сред потребителите за поточно съдържание онлайн дори в предизвикателни страни като Китай, благодарение на своите непобедими нива на криптиране. Този VPN без пакети с функции има впечатляваща мрежа от 2000+ ултра бързи сървъри в над 90 страни с шест локации на сървъри във Великобритания.

  5 legjobb VPN Nigériában - A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2023-ban

Можете също така да използвате ExpressVPN на три различни устройства едновременно отблокирайте всички услуги на BBC, включително BBC iPlayer, докато остава под радара. Използвайте 30-дневната им гаранция за връщане на парите и преценете сами.

Преглед на ExpressVPN оферти

3. PureVPN

Как да (ИСТИНСКО) Гледайте BBC IPlayer Online в Китай през 2023 г.

PureVPN може да се похвали с мрежа от 750+ сървъра в над 140 страни, включително Китай и Хонконг. Те предлагат и специална China VPN услуга, която може заобикаляме Голямата защитна стена на Китай. Важно е да се има предвид, че те са имали някои проблеми с поверителността в миналото, но ако просто се опитвате да получите достъп до BBC от Китай, това вероятно няма да създаде проблем. Прочетете какво мислят реалните потребители.

Техното удобно за потребителя приложение поддържа 6 различни протокола и предлага разширени функции за защита, като например превключвател за убийство и разделно тунелиране.

Ако не сте сигурни дали PureVPN е правилният избор за вас, можете да се възползвате от тях 7-дневна гаранция за връщане на парите (с политика за възстановяване без въпроси) и я опитайте.

Вижте оферти за PureVPN

4. VyprVPN

Как да (ИСТИНСКО) Гледайте BBC IPlayer Online в Китай през 2023 г.

VyprVPN спортен набор от впечатляващи функции за сигурност – най-вече тяхната технология Chameleon, която е разработена специално за заобикаляне на DPI (дълбока проверка на пакетите) и Голямата защитна стена на Китай. В допълнение, той притежава и управлява собствените си DNS сървъри, в които не участват трети страни, което го прави популярен избор сред потребителите.

Можете също така да го използвате на пет устройства едновременно и да избирате между 700+ сървъра в 70+ страни. Новите потребители са обхванати от 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате безрисково.

  123movies este legal și sigur în 2023? Nu dacă nu faci asta

Преглед на офертите на VyprVPN

5. ЧастенVPN

Как да (ИСТИНСКО) Гледайте BBC IPlayer Online в Китай през 2023 г.

Ако предпочитате по-опростена услуга, която може да свърши работата също толкова добре, колкото и фантастичен VPN, PrivateVPN е вашият човек. Въпреки че има по-малка сървърна мрежа (80+ сървъра в 50+ страни), тази VPN е достатъчно мощен да работи в Китай при високи скорости.

PrivateVPN не поддържа регистрационни файлове и можете да му се наслаждавате шест устройства на акаунт. По този начин можете да гледате BBC в Китай без ограничения на скоростта или честотната лента. Те също така предоставят отлична поддръжка и предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите. Вижте отзивите на потребителите тук.

Преглед на PrivateVPN оферти

Въпреки нарастващите закони за цензурата в Китай, както можете да видите по-горе, все още има VPN, отколкото могат да се справят с това трудно предизвикателство и да ви помогнат да гледате BBC и всяко друго цензурирано съдържание сигурно и анонимно.

Вземете 70% ОТСТЪПКА NordVPN сега!