Как да получите бахрейн IP адрес отвсякъде през 2020 г. [+ ВИДЕО]

Ако сте извън Бахрейн, може да е така трудни за гледане предавания по LuaLua TV или мачове на Bahrain Sports. Можете също така да имате проблеми с използването на онлайн финансови услуги.

Определен Бахрейн уебсайтове ограничават или блокират достъпа ви, ако имате чужд IP адрес. За да заобиколите тези гео-ограничения и да използвате всеки уебсайт, който искате в Бахрейн, се нуждаете от бахрейнски IP адрес.

Сигурният и лесен начин да получите нов IP адрес в Бахрейн е да използвате VPN (виртуална частна мрежа). За да работи обаче, избраният от вас VPN трябва да има отлична мрежова сигурност и сървъри в Бахрейн. Повечето VPN не успяват поне един от тези два теста.

Нашите експерти анализираха стотици популярни услуги, за да намерят двама премиум VPN доставчици, които да ви даде Бахрейн IP адрес, без караница и никакъв риск. Ще ви кажем кои са те и как да получите необходимия IP адрес с няколко лесни стъпки.

Бързо ръководство: Как да получите Бахрейн IP адрес с VPN

 1. Изберете VPN със сървъри в Бахрейн. HMA VPN е нашият номер 1 избор.
 2. Изтеглете софтуера за VPN и го инсталирайте на вашия компютър или друго устройство.
 3. Стартирайте софтуера и се свържете със сървър в Бахрейн.
 4. Проверете вашия нов Бахрейн IP адрес с помощта на нашия специален инструмент.

Съдържание

 • Как VPN може да ви получи бахрейн IP адрес
 • А VPN също ви предпазва & Позволява ви да стриймвате почти всичко
 • Какво да търсите в VPN
 • Най-добрите VPN за получаване на Бахрейн IP адрес

Как VPN може да ви получи бахрейн IP адрес

Качествен VPN доставчик ви позволява да се свържете със стотици защитени сървъри, разпространени по целия свят. Ако искаш за да получите минали geoblocks на уебсайтове в Бахрейн, просто изберете VPN сървър в страната.

След като се свържете, VPN изпраща вашия интернет трафик през Bahraini сървъра. Но сървърът прави повече от просто предаване на вашите данни на уебсайтове. То също премахва всички индикации за истинското ви местоположение, така wуебсайтовете могат да виждат само бахрейни IP на сървъра.

На уебсайтовете, които посещавате, изглежда, че разглеждате от Бахрейн. Ще ви дадат достъп до цялото съдържание, от което се нуждаете в страната, без значение къде се намирате.

Добрият VPN може да направи нещо повече от просто да маскира местоположението ви. Прочетете, за да научите за всички начини, чрез които правилната VPN прави вашия онлайн свят по-добър.

А VPN също ви предпазва & Позволява ви да стриймвате почти всичко

Най- Интернет в Бахрейн е силно цензуриран и наблюдаван. Ако използвате имейл, приложения за съобщения или VoIP, за да поддържате връзка с близки в страната, това е критично за запазване на комуникацията ви поверителна за вашата безопасност и тяхната.

Premium VPN използват усъвършенствано предотвратяване на криптирането и проследяването, за да ви останат анонимни. Бахрейн правителствените шпиони няма да могат да проследят вашата дейност обратно към вас. Трябва да насърчите приятелите си в Бахрейн да се защитят и с надеждни VPN.

С IP адрес в Бахрейн от солиден VPN, можете да използвате всеки уебсайт или услуга в страната без притеснения. Ще бъдете свободни да гледайте местни телевизионни канали и преглеждайте резултатите от регионалното търсене на арабски.

Можете дори използвайте банковите си сметки в Бахрейн или провеждайте поверително проучване на пазара, тъй като хакерите не могат да получат вашите данни.

Възможно е да получите бахрейн IP адрес от безплатна прокси услуга, но това означава да поемете огромни рискове. много безплатни прокси са партньорски мрежи, които позволяват на други потребители достъп до вашата връзка. Това те оставя уязвими за кражба на данни, отвличания и DoS атаки.

Доста безплатни VPN мрежи са още по-опасни. Те събират и продават данните ви за сърфиране без ваше знание, а някои дори пристават зловреден софтуер. Няколко безопасни безплатни VPN нямат сървърите, от които се нуждаете, за да получите Бахрейн IP. Връзките им също са твърде бавни за поточно предаване.

Най-добрите VPN мрежи могат да заобиколят както geoblocks, така и VPN скрининговите инструменти, използвани от Netflix и някои държавни цензурни агенции. Ще получите почти неограничен достъп до глобално съдържание, включително всичко, от което се нуждаете в Бахрейн.

Какво да търсите в VPN

 • Сървъри в Бахрейн: Имате нужда от достъп до поне един сървър в страната, за да получите Бахрейн IP адрес.
 • Лесно превключване на сървъра: Голяма част от любимото ви международно съдържание няма да бъде достъпно от вашия IP адрес на Бахрейн поради цензурата в страната. Уверете се, че можете да преминавате към сървъри в други страни толкова често, колкото е необходимо.
 • Разширена сигурност: Уверете се, че вашият VPN има криптиране AES, както и превключвател за убийство и защита от течове на DNS. Тези функции гарантират сигурността на вашите данни и устройства, дори и на обществен wi-fi.
 • Разблокиране на способности: Изберете услуга с репутация за достъп до сайтове като US Netflix и Hulu. Ако VPN преодолее тези сложни геоблоки, няма да имате проблеми с достигането на уебсайтове в Бахрейн.
 • Висока скорост: VPN с бързи сървъри ще ви позволи да предавате филми, телевизионни предавания и спорт безпроблемно без прекъсвания.

Най-добрите VPN за получаване на Бахрейн IP адрес

1. HMA VPN

Обща оценка: 4.6 - Премиум VPN, който обхваща повечето страни

HideMyAss VPN!

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: СЪБИРАЙТЕ 75% ОТСТЪПКА, за да получите IP адрес на Бахрейн с HMA СЕГА!

HMA има сървъри в почти всяка страна по света, включително 2 в Бахрейн. Ще имате 6 IP адреса на Бахрейн, от които да избирате. Лесните за използване приложения правят свързването много лесно, често само с няколко кликвания.

VPN начинаещите обичат предварително настроените режими на HMA. С Режим на местоположението, можете да имате Бахрейн IP адрес за секунди.

Ако искате да използвате уебсайт, който е блокиран в Бахрейн от кралското семейство (например международна информационна услуга), HMA ви покри. Просто преминете към Режим на свобода за незабавно свързване със сървър в страна със свободна реч.

Свързващите връзки са бързи и надеждни, което ви позволява не само да стриймвате свободно, но и да се възползвате от уникалния HMA услуга за бързо качване на файлове. Тя ви позволява бързо да споделяте големи файлове, без да е необходимо да използвате имейл или сложна FTP услуга.

HMA също има сървъри, посветени за стрийминг, така че можете да се насладите на телевизионни предавания като Fadila Khanum Wa Banatha без изоставане или буфериране. Ще получите 30-дневна гаранция за връщане на парите когато се абонирате, така че можете да тествате услугата за себе си без риск.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на HMA.

Вземете HMA сега!

2. VyprVPN

Обща оценка: 4.4 - Бърз, сигурен VPN с уникална технология за получаване на минали блокове

Устройство VyprVPN

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: Вземете 44% ОТСТЪПКА на IP адрес на Бахрейн от VyprVPN СЕГА!

VyprVPN има повече от 700 сървъра на 6 континента. Това е особено добър избор за Близкия изток, с местоположение на сървъра в Манама, който ви дава IP на Бахрейн.

Потребителите обичат VyprVPN Хамелеон технология, който крие факта, че използвате VPN за да ви помогне да се промъкнете покрай строгите геоблоки и стените на цензурата. Дори и Netflix VPN блокът или голямата китайска защитна стена не могат да спрат VyprVPN.

За разлика от повечето VPN доставчици, VyprVPN притежава всеки сървър в своята мрежа, което означава изключителна сигурност и надеждно високи скорости. Uнеограничена честотна лента го прави популярен VPN за стрийминг. Никога няма да пропуснете нито секунда от състезанията за Гран При на F1.

Вашата връзка и онлайн активност са защитени от 256-битово криптиране и NAT защитна стена. Можете да се доверите на VyprVPN, за да ви предпази и от интернет наблюдението на Бахрейн. Скорошно публичният одит доказа, че доставчикът не съхранява нито една от историята ви на сърфиране.

Когато се абонирате за VyprVPN, ще получите или a 3-дневна безплатна пробна версия или а 30-дневна гаранция за връщане на парите. Не забравяйте да проверите условията си за обслужване, за да знаете колко дълго можете да го изпробвате, преди да се ангажирате.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на VyprVPN.

Вземете VyprVPN сега!

Допълнителна информация

Вижте нашата страница с оферти за всички най-нови VPN оферти. Актуализираме го всяка седмица!

За да помогнете на вашите близки в Бахрейн да останат в безопасност, прочетете за най-бързите и безопасни VPN мрежи, които да използвате вътре в Бахрейн.

Не искате да пропуснете важно спортно събитие? Разберете как можете да гледате ESPN Live, дори ако сте извън САЩ.

Следете нашия постоянно актуализиран глобален доклад за цензурата, за да знаете рисковете във всяка страна, която посещавате.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me