Как да получите холандски IP адрес навсякъде през 2023 г. [+ ВИДЕО]

Ако искате да гледате НКО или да получите достъп до вашата холандска банкова сметка извън Холандия, ще трябва се нуждаете от нидерландски IP адрес, за да заобиколи geoblocks на уебсайтове и ограничения за достъп.

Всички поток, сайтове за пазаруване и банкови портали използвайте геолокационните данни, за да идентифицирате къде са техните потребители. Те предоставят пълен достъп само на потребители в определен регион. Ето защо, ако сте извън Холандия, нямате достъп до любимите си сайтове или важни акаунти.

Има лесен и безопасен начин да получите холандския IP адрес, от който се нуждаете, за да преминете през тези блокове. Всичко, от което се нуждаете, е висококачествен VPN, който предлага сигурни сървъри в Холандия. Прочетете нататък, ще ви покажем как.

Бързо ръководство: Как да получите холандски IP адрес с VPN

 1. Изберете VPN със сървъри в Холандия. ExpressVPN е нашият препоръчан доставчик за сигурен холандски IP адрес. Вижте по-долу за още две солидни опции.
 2. Изтеглете софтуера и го инсталирайте на мобилното си устройство или компютър.
 3. Стартирайте софтуера и се свържете със сървър в Холандия.
 4. Проверете новия си IP адрес с помощта на нашия инструмент.

Съдържание

 • Как VPN може да ви получи Холандски IP адрес
 • А VPN също ви предпазва и ви позволява да предавате почти всичко
 • Какво да търсите, за да получите най-доброто VPN за вас
 • Най-добрите VPN мрежи за получаване на IP адрес на Холандия

Как VPN може да ви получи Холандски IP адрес

VPN пренасочва вашия интернет трафик (всичко, което изпращате и получавате онлайн) чрез един от сървърите му в друга част на света.

Ако изберете сървър в Холандия, вашият трафик ще пътува до Холандия, преди да отидете до дестинацията си. Това е процес, наречен VPN тунелиране и той маскира истинския ви IP адрес, като ви дава нов от VPN сървъра.

  Како гледати УФЦ 229: Цонор МцГрегор в Кхабиб фром Анивхере

Следователно използването на VPN сървър в Холандия ще ви даде холандски IP адрес. Всеки уебсайт, който посещавате или онлайн услуга, която използвате, ще мисли, че наистина сте в Холандия.

А VPN също ви предпазва & Позволява ви да стриймвате почти всичко

Маскирането на вашия IP адрес може спрете хакерите и тракерите от достъп до вашето устройство или събиране на информация за вашата онлайн активност. Освен това ви позволява вижте гео-ограничено съдържание като KIJK, които обикновено не можете да гледате извън Холандия.

Можеш пазарувайте, гледайте или получавайте достъп до личните си акаунти както сте били в Амстердам. Можете също така да видите резултатите, свързани с регионалното търсене на двигатели като Google. Това е голямо предимство, ако имате бизнес и искате да изследвате холандските пазари.

Освен че ви дават нов IP адрес, първокласните VPN мрежи използват усъвършенствана технология за криптиране, за да защитите вашите данни. Тези две функции вървят ръка за ръка, за да ви осигурят най-добрата онлайн защита на поверителността и сигурността, налична днес.

Не препоръчваме безплатни IP превключватели (прокси сървъри) или безплатни VPN, защото те използват по-малко защитени форми на криптиране и често хоствайте опасни реклами или продавайте данните си на трети страни.

По-слабата технология за сигурност също означава, че безплатните прокси сървъри се откриват доста лесно. Силни геоблоки, като тези, използвани от Netflix, няма проблеми със забелязването и блокирането на трафика, изпратен от безплатни IP чейнджъри.

От друга страна най-добрите VPN мрежи ще ви осигурят гладък и лесен достъп до най-популярните стрийминг сайтове, включително Netflix, HBO, BBC iPlayer и др.

Какво да търсите в VPN

 • Широка сървърна мрежа. За холандски IP адрес ще ви е необходим холандски сървър. VPN с голяма, глобална сървърна мрежа също ще ви позволи да отключите съдържание от САЩ, Великобритания или почти където и да е другаде по света.
 • Политика без регистрация. Потърсете строга политика за поверителност, която обещава, че VPN няма да регистрира информация за вас или вашата онлайн активност.
 • Силно криптиране. Следете за стандарта за разширено шифроване (AES). Това е най-силното и най-доброто налично криптиране, за да се запазят вашите данни.
 • Високи скорости. VPN с бързи сървъри е от съществено значение за стрийминга без фрустриращо буфериране.
 • Разширени функции за сигурност. Най-добрите VPN включват допълнителни функции за защита като защита от течове на DNS и превключвател за убийство.
  A török ​​vizsgálat azt bizonyítja, hogy az ExpressVPN a felhasználói megkönnyebbülés érdekében nem vezet felhasználói naplókat

Най-добрите VPN мрежи за получаване на IP адрес в Холандия

1. ExpressVPN

Обща оценка: 4.9 – Най-бързият VPN, който тествахме за Холандия

Ползи за ExpressVPN

Не го пропускайте: Вземете 49% отстъпка от VPN №1 & опитайте го за 30 дни без риск

ExpressVPN предлага водещи в индустрията функции за сигурност и впечатляващи скорости. То не съхранява регистрационни файлове и използва криптиране AES с военен клас. Той е любим на потребителите за стрийминг поради бързите си сървъри и превъзходни възможности за заобикаляне на геоблоки.

ExpressVPN има три сървърни места в Холандия, с множество холандски IP адреси. Новите потребители могат да се регистрират с спокойствието на 30-дневна, без въпроси, гаранция за връщане на парите.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на ExpressVPN.

Вземете ExpressVPN сега

2. NordVPN

Обща оценка: 4.9 – Общата ни №1 VPN

NordVPN устройства

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ОТСТЪПКА за 70%, за да получите нидерландски IP адрес с NordVPN СЕГА!

NordVPN предлага впечатляващо 216 сървъра в Холандия и има силна репутация за заобикаляне дори на най-трудните геоблоки. Използва AES криптиране, двойна VPN (втори слой за криптиране) и разширени функции за спиране на тракери и пазете данните си поверителни.

NordVPN предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите, което ви позволява да го изпробвате, преди да се ангажирате. И за разлика от много доставчици на VPN, NordVPN не поставя ограничения за използването ви през пробния период.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на NordVPN.

Вземете NordVPN сега!

3. CyberGhost

Обща оценка: 4,8 – VPN с най-добра стойност / Най-добър VPN за Mac / Интуитивно проектиран интерфейс за незабавно предаване

  Cum să obțineți o adresă IP mexicană de oriunde în 2023 [+ VIDEO]

cyberghost множество устройства

САМО за ограничено време – Вземете 73% OFF CyberGhost сега

CyberGhost е един от нашите най-високо оценени VPN за своята впечатляваща комбинация от бързи скорости, широка сървърна мрежа, функции за защита на топчета и удобни за потребителя приложения. То предлага 110 сървъра в Холандия.

CyberGhost използва AES криптиране и не регистрира потребителски данни. Можеш защита на до 7 устройства с един акаунт, което го прави чудесен избор, ако често превключвате устройства или искате да защитите цялото си семейство. Можете да го изпробвате под 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на CyberGhost.

Вземете CyberGhost сега!

4. Surfshark VPN

Как да получите холандски IP адрес навсякъде през 2023 г. [+ ВИДЕО]

Surfshark е ново навлизане на пазара на VPN и е впечатляващ избор. То предлага бързи скорости, функции за сигурност на топчечки като ключ за защита и защита от течове на DNS, и сигурно 256-битово криптиране на AES.

Въпреки че доставчикът не публикува подробности за местоположенията на сървърите, потвърдихме, че Surfshark има холандски сървъри. Въз основа на отзивите на потребителите, той няма проблеми спазвайки обещанието си да отключи строго пазени сайтове като Netflix и Hulu с лекота.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на Surfshark.

Вземете Surfshark сега!

Допълнителна информация

Най-добрите VPN за Холандия – най-бързи & Най-евтини доставчици

Купонни кодове, за да получите най-добрата сделка за вашия абонамент за VPN

5-те най-добри проверени VPN мрежи без регистрация

Най-сигурните и надеждни VPN за цифрови номади