Как да получите литов IP адрес отвсякъде през 2023 г. [+ ВИДЕО]

Гледане на LNK или Sport 1 може да бъде трудно извън Литва. Без литовски IP адрес може да пропуснете най-новия епизод на Women Lie Better или следващата BC Zalgiris игра.

Сайтове, търсачки и дори банкови уебсайтове използват вашия IP адрес, за да разберат къде се намирате. Ако вашият IP казва не сте в Литва, някои уебсайтове ограничават достъпа ви, процес, наречен geoblocking.

Промяната на вашия IP е проста и безопасен, когато използвате виртуална частна мрежа (VPN). В тази статия ще ви преведем през стъпките към вземете IP в Литва сигурно и евтино.

Бързо ръководство: Как да получите литовски IP адрес с VPN

 1. Изберете VPN със сървъри в Литва. CyberGhost VPN е нашият избор №1.
 2. Изтеглете софтуера за VPN и го инсталирайте на вашия компютър / устройство.
 3. Стартирайте софтуера и се свържете със сървър в Литва.
 4. Проверете вашия нов IP адрес с помощта на нашия специален инструмент.

Съдържание

 • Как VPN може да ви получи литовски IP адрес
 • Какво друго може да направи VPN за вас? Безопасно сърфиране & Неограничен стрийминг
 • Какво трябва да търсите в VPN?
 • Най-добрите VPN мрежи за получаване на литовски IP адрес

Как VPN може да ви получи литовски IP адрес

A VPN rпренасочва вашия интернет трафик чрез частен сървър върху защитена мрежа. Premium VPN разполагат с големи сървърни масиви с много места по целия свят, от които да избирате.

Когато се свържете с литовски VPN сървър, вашият трафикът идва към уебсайтове от IP адреса на сървъра Литва. Докато използвате надежден VPN, вашето истинско местоположение и оригиналният IP никога не се показват на посещаваните от вас сайтове.

С новия си IP за Литва можете достъп почти всяко съдържание, ограничено до Литва. Най-добрите VPN мрежи отиват няколко стъпки по-напред, предлагайки високотехнологични функции, които правят много повече от заобикаляне на geoblocks.

А VPN също ви предпазва & Позволява ви да стриймвате почти всичко

Висококачествен VPN също защитава вашата поверителност и данни. Премиум VPN предлагат криптиране с военен клас и разнообразни усъвършенствани функции за сигурност. Това означава, че сте никога не рискува да ви откраднат данните или вашата дейност се проследи до вас.

Защитата на поверителността на премиум VPN също гарантира вашата безопасност при използване на обществен wi-fi. Ще можете да го направите използвайте своя литовски IP за прехвърляне на пари към и от вашата банкова сметка в Luminor без страх от хакери или похитители на устройства.

  Hogyan nézhetem online a 47. Emmy díjat!

С правилния VPN можете да гледате всички любими предавания по TV3. Можете също поток топ литовски филми като Ir visi ju vyrai в момента, в който станат достъпни. Руските излъчвания по BTV и Lietuvos rytas TV също ще бъдат на една ръка разстояние.

Безплатни VPN и прокси сървъри превключете вашия IP адрес, но повечето от тях са блокирани от стрийминг сайтове като Amazon Prime и Netflix. Много безплатни VPN използват слабо криптиране, а някои дори събират и продавайте данни за вашата онлайн активност.

Препоръчваме само VPN, които ви пазят и ви предоставят лесен достъп до най-доброто съдържание в целия свят, включително US Netflix и BBC.

Какво да търсите в VPN

 • Сървъри в Литва: Имате нужда от поне един VPN сървър в Литва, за да получите литовски IP адрес.
 • Неограничена смяна на сървъра: Ако вашият VPN улеснява превключването между IP адреси в различни държави, можете да получите достъп до цялото съдържание, от което се нуждаете, отвсякъде.
 • Разширена сигурност: Функции като защита от течове на DNS, криптиране от край до край и превключвател за убийства ви дават пълна защита от хакери и наблюдение.
 • Политика за нулева регистрация: Изберете VPN, който не събира и запазва информация за вашето сърфиране, така че вашата идентичност и активност да останат скрити.
 • Високи скорости: Най-добрите VPN мрежи предлагат бързи и стабилни сървъри, които ви позволяват да стриймвате и изтегляте без досадно буфериране и прекъсвания.

Най-добрите VPN мрежи за получаване на IP адрес в Литва

1. CyberGhost

Обща оценка: 4,8 – VPN с най-добра стойност за Литва / Интуитивно проектиран интерфейс за незабавно предаване

  Kako gledati kako pratiti Kardashians bilo gdje besplatno

CyberGhost VPN

САМО за ограничено време – Вземете 73% OFF CyberGhost СЕГА!

CyberGhost на изчистен и интуитивен потребителски интерфейс го прави идеален избор за VPN потребители от всички нива на опит. Предварително конфигурираните режими (например поточно предаване, торент) ви дават лесен достъп до най-добрия сървър за вашата цел с едно щракване.

За технологиите, които са достатъчно здрави, има много персонализирани функции, включително вашия тип връзка и нивото на блокиране на реклами и зловреден софтуер. Със 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и автоматичен превключвател за убийство, CyberGhost предлага пълна защита на страхотна цена.

CyberGhost осигурява висока скорост и неограничена честотна лента в голям и актуален пул от над 3000 сървъра, включително 20 сървъра в Литва. Стриктната политика без регистрация гарантира, че вашата идентичността винаги е защитена, особено когато торент.

Ако все още не сте сигурни, a 45-дневна гаранция за връщане на парите ви дава много време да видите дали CyberGhost е най-добрият VPN за вас.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на CyberGhost.

Вземете CyberGhost сега!

2. ExpressVPN

Обща оценка: 4.9 – Най-бързият VPN, който тествахме за Литва

Ползи за ExpressVPN

Не го пропускайте: Вземете 49% от най-бързата VPN & опитайте го за 30 дни без риск!

Нашият шампион по скорост в продължение на няколко години подред, ExpressVPN е фаворит на потребителя за стрийминг и игри. Мрежа от над 2000 сървъра по целия свят включва a местоположение в Литва с налични множество IP адреси.

ExpressVPN има и някои от най-добрите налични функции за сигурност. Криптиране с военен клас, защита от течове на DNS, a убийте превключвател, и a проверената политика без регистрация ви пази без значение къде излизате онлайн.

Има почти няма сайт или услуга в мрежата, които ExpressVPN не може да деблокира. Netflix, Hulu и Amazon Prime са само на един клик разстояние. Неограниченото превключване на сървъри на ExpressVPN означава, че можете да се наслаждавате на световно съдържание, когато пожелаете.

  Cum să vizionezi MTV Europe Music Awards Anwhere Free Online!

Хвърлете в разделени тунели и нулеви знания сървъри, и имате наистина елитен VPN. ExpressVPN е малко по-скъп от повечето си конкуренти, но a 30-дневна гаранция за връщане на парите ви дава много време да решите дали си струва цената.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на ExpressVPN.

Вземете ExpressVPN сега!

3. HMA! VPN

Обща оценка: 4.6 от 5.0 – прости приложения ви защитават с едно кликване

HideMyAss VPN!

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: Спестете 75% И Вземете IP адрес в Литва с HMA

HMA има най-голямата сървърна мрежа от всички VPN, с локации в повече от 190 страни, включително 2 сървъра в Литва. Този удобен за потребителите VPN защитава вашата идентичност и интернет дейност с военно криптиране и а убийте превключвател.

Трите уникални, предварително конфигурирани режима на HMA създават много просто VPN изживяване. Изберете Режим на местоположението до без усилие да преминете към литовски IP адрес. Ще получите неограничена честотна лента и възможност да превключвате сървъри толкова често, колкото искате.

HMA също така предоставя сървъри, оптимизирани за P2P и стрийминг. С незабавен режим можете аccess специализиран сървър за поточно предаване само с няколко щраквания. Ако някога имате въпроси какво друго може да направи този VPN, можете да се свържете с клиента поддръжка 24/7 чрез чат на живо.

Лесно е да разберете защо толкова много потребители по света използват HMA, но можете да опитате без риск да решите сами дали това е правилният избор за вас. Всички нови планове са обхванати от a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Нуждаете се от повече информация? Ето нашия подробен експертен преглед на HMA

Вземете HMA сега!

Допълнителна информация

Спестете пари от своя VPN план с най-добрите VPN оферти и талони.

Прочетете нашия актуализиран списък на най-популярните торент сайтове.

Открийте защо имате нужда от VPN превключвател.