Как да премахнете IP забраната на Fortnite – Получете пълен достъп през 2020 г.

Последното нещо, с което всеки геймър Fortnite иска да се справи, е забрана на IP. Играчите са забранени за това, че се твърди, че нарушават условията за ползване на играта. Въпреки че забраната за IP може да бъде обезкуражаваща, потребителите могат да заобиколят тези блокове с VPN.

Когато се свържете с Fortnite, Epic Games (компанията зад играта) ви идентифицира чрез вашия IP адрес. Вашият IP адрес е уникален означител, който идентифицира вашето устройство онлайн. Ако нарушите условията за обслужване на Fortnite, Epic Games могат да забранят вашия IP адрес и да ви блокират да се свързвате със сървърите Fortnite.

VPN работят, като създават защитена връзка от вашето устройство към VPN сървър на друго място (често в друга държава). Този процес променя IP адреса на устройството ви. По този начин, дори ако вашият IP адрес е забранен, можете да продължите достъпа до сървърите на Fortnite.

В тази статия, ще ви покажем как да използвате VPN, за да заобиколите забрана на Fortnite IP.

Бързо ръководство: Премахване на защитата на Fortnite IP

  1. Изберете VPN. NordVPN е най-добрият ни избор за игри.
  2. Регистрирайте се за услугата и инсталирайте VPN на вашето устройство.
  3. Изберете сървър на желаното от вас място.
  4. Включете Fortnite и се върнете към играта!

Започнете да играете с NordVPN!

Как VPN ви помага да премахнете IP забраната на Fortnite отвсякъде

Забраните на Fortnite IP работят чрез процес, наречен geoblocking. Epic Games идентифицира всеки играч по техния IP адрес. След това играчите, които нарушават правилата, могат да забранят IP адреса си, което не позволява на устройството на играча да се свърже със сървърите на Fortnite.

Epic Games обикновено забранява само IP адресите на отделните геймъри. Някои игрални компании обаче използват геоблокиране, за да предотвратят изтеглянето на играта си в определена страна или дори в цял регион.

С VPN можете да заобиколите geoblocking и да получите достъп до Fortnite отвсякъде, дори в страна или регион, където играта не е налична. С VPN можете също да заобиколите забрана на IP, като промените IP адреса си, когато се свържете към VPN сървър.

Премиум VPN ви предлагат широка гама от други функции, включително мощно криптиране, което ви предпазва онлайн. Без VPN, трети страни могат да научат вашия IP адрес от вашия Fortnite акаунт и след това да шпионират останалата част от уеб сърфирането ви.

Много VPN също сега предоставят антивирусни функции. NordVPN се предлага с функция, наречена CyberSec, която защитава устройството ви от злонамерен софтуер и фишинг атаки.

Подробно ръководство: Как да премахнете забраната на IP Fortnite

1. Изберете VPN с най-висока оценка

Можете да заобиколите IP забраната на Fortnite, като промените IP адреса на устройството си. Всичко започва с избора на VPN с най-висок рейтинг. Препоръчваме NordVPN поради мощните си защитни функции и неограничената му честотна лента, която не позволява лагът да се превърне в проблем по време на игра.

2. Инсталирайте VPN на вашето устройство

След като сте избрали VPN, следващата стъпка е да го инсталирате на вашето устройство.

С NordVPN това е толкова лесно, колкото посещението на уебсайта, избора на плана, който искате и въвеждането на вашата платежна информация.

Как да премахнете IP забраната на Fortnite - Получете пълен достъп през 2020 г.

След това можете да изтеглите и инсталирате софтуера на вашето устройство. Инсталацията обикновено е бърза и проста, но можете да се свържете с поддръжката на клиенти, ако срещнете проблеми.

При NordVPN, както и при другите първокласни VPN, можете да изпробвате услугата с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

3. Свържете се със сървър

След като избраният ви VPN е инсталиран, се свържете със сървър в желания от вас регион.

Сървърът, към който сте се свързали, ще предостави на вашето устройство нов IP адрес което ви позволява да преминете през забраната на IP.

Когато използвате NordVPN, изборът на сървър в желания от вас регион е лесен. След отваряне на приложението, проверете левия прозорец за страни, в които са налични сървъри. Изберете държава и след това изберете конкретен регион или град в тази държава за най-доброто възможно преживяване.

Как да премахнете IP забраната на Fortnite - Получете пълен достъп през 2020 г.

За повечето забрани на Fortnite IP просто промяната на вашия IP адрес ще бъде достатъчна, за да започнете да играете отново. Съществува обаче по-сериозен вид забрана, която би могла да направи нещата по-трудни. Вторият тип Fortnite IP забрана работи, като забранява вашето потребителско име в допълнение към вашия IP адрес.

Можете да заобиколите втория тип забрана за IP и да продължите да играете, като промените потребителското си име в допълнение към използването на VPN за промяна на вашия IP адрес. Въпреки това ще загубите достъп до всички спечелени или закупени от вас елементи, които са обвързани с първоначалното ви потребителско име.

По принцип този втори тип забрана за IP се издава само в редки случаи.

4. Започнете да играете Fortnite

Това е! Заобиколихте забраната за IP и можете да започнете да играете Fortnite веднага.

Най-добрият VPN за премахване на IP забраната на Fortnite

NordVPN

Нашият топ VPN за игри е NordVPN. NordVPNoffers криптиране на върха на върха, неограничена честотна лента, и a огромна мрежа от 5 200+ сървъра в 60 страни.

С NordVPN можете лесно да получите достъп до гео ограничено съдържание. Можете дори да играете мултиплейър игри във всеки регион! Шифроването на услугата също съхранява вашето устройство и лични данни, защитени от хакове и DDoS атаки от трети страни.

Закъснението и изоставането са огромни проблеми за геймърите и за съжаление, някои VPN мрежи всъщност могат да забавят вашето онлайн игри. Не NordVPN. С NordVPN ще се насладите на бързо, гладко и сигурно игрово изживяване.

Ако имате приятели или семейство, които искат да играят Fortnite на своите устройства, NordVPN ви покри. Услугата позволява до шест едновременни връзки на устройството под един акаунт.

Започнете играта с NordVPN!

Обобщение и допълнително четене

Ако сте били ударени със забрана на Fortnite IP, тогава можете да се върнете в играта, като използвате VPN. NordVPN е нашият топ избор и твърд фаворит с потребителите.

NordVPN ви защитава с военното си криптиране и неограничената му честотна лента гарантира, че няма да се справите с проблеми с изоставането или закъсненията.

NordVPN е достъпен практически от всяко устройство, което го прави безпроблемен за играчите на Fortnite в движение. Изтеглете NordVPN и спрете да се притеснявате, че ще загубите достъп до любимата си онлайн игра.

Допълнителна информация

Научете повече за най-добрите VPN мрежи за игри.

Кой е най-бързият от всички? Разберете кои VPN-та изпреварват играта, когато става въпрос за скорост.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me