Kako bilo gdje gledati sezonu 15 NBC-ovog glasa The Voice

Četiri crvene stolice, četiri crvena gumba i potpuno nova hrpa nadih glasova – NBC-ovi Glas se vraća sa sezonom 15!

Sezona 15 emitirat će se na NBC i CTV mrežama 24. rujna 2018. i tu je posebno iznenađenje. Uz naše omiljene trenere: Adama Levinea, Blakea Sheltona i Kelly Clarkson, American Idol Jennifer Hudson vratit će se na mjesto Alicia Keys. Dakle, pripremite se za još više drame u predstavi!

Iako je NBC dostupan samo iz SAD-a, a CTV samo iz Kanade, i dalje možete gledati Glas putem Interneta s bilo kojeg mjesta s VPN-om. Čitajte dalje kako biste naučili kako.

Kako gledati NBC-ov Voice Online

  1. Nabavite brzi VPN sa poslužiteljima u SAD-u ili Kanadi. (Cyberghost je najbrži!)
  2. Spajanje na poslužitelj u SAD-u ili Kanadi.
  3. Idite na NBC ili CTV i počnite gledati!

Počnite gledati SADA!

Zašto vam treba VPN da biste gledali sezonu 15 NBC-ovog glasa

Bez obzira želite li gledati The Voice na NBC-u ili CTV-u, imat ćete problem s tim mrežama ako niste u SAD-u ili Kanadi.

S čvrstim VPN-om moći ćete sigurno promijeniti IP adresu i zaobići geoblokove sigurno i anonimno. Ovako možete struji Glas bez obzira gdje se nalazite. I ne samo to, već VPN štiti vaše mrežne aktivnosti od štetnih prijetnji poput hakera, posebno ako ste povezani s nesigurnim mrežama.

Ako želiš strujte u HD-u bez puferiranja, treba vam VPN koji nudi puno poslužitelja optimiziranih za streaming videa i neograničenu propusnost.

S toliko VPN-a na tržištu danas, može biti teško odabrati pravi. Testirali smo nekoliko različitih pružatelja usluga, a ovaj popis je vaša ulaznica za bolji streaming doživljaj. Svi nude besplatna suđenja i / ili garancije za povrat novca, pa ih možete isprobati i sami odlučiti.

Najbolji VPN-ovi za gledanje sezone 15 NBC-ovog glasa

1. CyberGhost

cyberghost više uređaja

CyberGhost je izvrstan za početnike i sve one koji traže brzi VPN s bogatom ponudom. Korisnici ga vole zbog svojih intuitivnih i jednostavnih aplikacija obogaćenih prilagođenim profilima za strujanje i ostalim aktivnostima na svim glavnim platformama. Možete je istovremeno pokrenuti i na sedam različitih uređaja. Testirajte ga besplatno 7 dana ili iskoristite 30-dnevnu garanciju povrata novca.

Pogledajte ponude CyberGhost-a

2. ExpressVPN

Prednosti ExpressVPN-a

Poznat zbog svojih velikih brzina i namjenskih HD streaming servera, ExpressVPN je jedan od najboljih VPN izbora među korisnicima. Ima 2000+ poslužitelja na preko 90 lokacija, uključujući SAD i Kanadu. Svi poslužitelji potpomognuti su visokim razinama enkripcije i impresivnim značajkama da bi zaobišli geoblokove. Osim toga, ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da nema razloga da ga ne isprobate.

Pogledajte ExpressVPN ponude

3. NordVPN

NordVPN uređaji

NordVPN je omiljeno mnoštvo jer nudi i velike brzine i jaku sigurnost. Ima više od 4.000 poslužitelja, što ga čini izvrsnim za streaming sezone 15 NBC-ovog glasa The NBC i CTV. Možete je istovremeno povezati i sa šest različitih uređaja.

Pogledajte NordVPN ponude

4. IPVanish

ipVanish uređaji

S 10 veza po računu, možete uživati ​​gledajući The Voice Season 15 sa svojom obitelji. IPVanish ima i veliku mrežu od 1000+ poslužitelja bez ograničenja propusnosti. Uz to, dobijate 7-dnevno jamstvo povrata novca za testiranje usluge. Pogledajte što korisnici kažu o tome ovdje.

Pogledajte IPVanish ponude

5. VyprVPN

Kako bilo gdje gledati sezonu 15 NBC-ovog glasa The Voice

VyprVPN nudi drugu opciju za strujanje sezone 15 NBC-ovog glasa. Opremljen je setom snažnih sigurnosnih značajki za prevladavanje ograničenja. Pored toga, testimonials korisnika hvale stabilnu povezanost i brzi streaming videa. Istovremeno se možete povezati s pet uređaja, dok nove korisnike pokriva 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ponude tvrtke VyprVPN

15. sezona Glasa na NBC-u izvan SAD-a

NBC je službena radiodifuzna mreža Voicea u SAD-u. Međutim, ako pokušate pristupiti njegovoj web stranici i strujati izvan Sjedinjenih Država, dobit ćete sljedeću pogrešku.

Kako bilo gdje gledati sezonu 15 NBC-ovog glasa The Voice

Jedini način za deblokiranje NBC-a izvan SAD-a je korištenje VPN-a. Evo kako to učiniti:

  1. Zatvorite preglednik, pokrenite VPN i kliknite “Odaberi lokaciju”.Kako bilo gdje gledati sezonu 15 NBC-ovog glasa The Voice
  2. S poslužitelja u popisu odaberite poslužitelj u popisu dostupnih poslužitelja.Kako bilo gdje gledati sezonu 15 NBC-ovog glasa The Voice
  3. Kliknite “Poveži” i pričekajte nekoliko trenutaka.Kako bilo gdje gledati sezonu 15 NBC-ovog glasa The VoiceKako bilo gdje gledati sezonu 15 NBC-ovog glasa The Voice
  4. Nakon povezivanja pokrenite preglednik i idite na web mjesto NBC. Kliknite na “Prikazuje” na vrhu stranice i odaberite “The Voice”.Kako bilo gdje gledati sezonu 15 NBC-ovog glasa The Voice

Voila! Ulazite i spremni ste za rad. Uživaj u predstavi.

Bilješka: Na NBC se možete pretplatiti putem SlingTV-a izvan SAD-a bez američke kreditne kartice. Saznajte kako to učiniti ovdje.

15. sezona glasa na CTV-u izvan Kanade

CTV je još jedan kanal u Kanadi koji će emitirati sezonu 15 NBC-ovog glasa. Ako pokušate pristupiti CTV-u izvan Kanade, Ujedinjenog Kraljevstva ili Irske, dobit ćete ovu poruku o pogrešci:

Kako bilo gdje gledati sezonu 15 NBC-ovog glasa The Voice

S VPN-om koji ima poslužitelje u Kanadi možete ga gledati s bilo kojeg mjesta. Da vidimo kako:

  1. Slijedite prva 3 koraka u prethodnom vodiču, ali umjesto spajanja na američki poslužitelj, povežite se s poslužiteljem u Kanadi.Kako bilo gdje gledati sezonu 15 NBC-ovog glasa The VoiceKako bilo gdje gledati sezonu 15 NBC-ovog glasa The VoiceKako bilo gdje gledati sezonu 15 NBC-ovog glasa The Voice
  2. Nakon uspostavljanja veze otvorite preglednik i prijeđite na web stranicu CTV-a. Na popisu emisija odaberite “The Voice”.Kako bilo gdje gledati sezonu 15 NBC-ovog glasa The Voice

Bilješka: Ovo također funkcionira ako imate pretplatu CTV Go i putujete izvan Kanade.

Slijedeći istu metodu, možete najbolje iskoristiti svoju pretplatu na VPN i pristupiti više streaming usluga kao što su Netflix, Hulu ili BBC iPlayer. Želite li spremiti na VPN? Pogledajte najpopularnije VPN ponude.

Nabavite CyberGhost odmah!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me