Kako BREZPLAČNO gledati pesem Evrovizije 2023 v živo

Pripravite se na električne balade, strobonske luči in pirotehniko – Evrovizija se je vrnila!

Polfinale 64. tekmovanja za pesem Evrovizije bo 14. in 16. maja z godbo veliki finale na sporedu 18. maja iz Tel Aviva v Izraelu.

Toda ni vam treba čakati na končno predstavo, da boste okusili akcijo. Evrovizija že na svoje uradni kanal YouTube nalaga vaje in glasbene video posnetke. Tam si lahko ogledate tudi prejšnje velike finale.

Prebivalci sodelujočih držav si bodo lahko veliki finale ogledali v živo na lokalnih TV omrežjih. Gledalci izven Evrope lahko na BBC iPlayerju ujamejo vsak čuden, divji in čustveni trenutek Evrovizije, skupaj z zabavnim komentarjem Grahama Nortona.

BBC uporablja geoblockse, da prepreči gledalcem, ki niso v Veliki Britaniji, prikazovanja svojih oddaj. Torej, če živite zunaj Združenega kraljestva, boste morali za deblokiranje iPlayerja uporabiti VPN.

Kako gledati Evrovizijo: Kratek vodnik

  1. Izberite VPN s strežniki v Veliki Britaniji. NordVPN je naša najboljša izbira za pretakanje BBC iPlayerja.
  2. Namestite si aplikacijo VPN in povezati se s strežnikom v Veliki Britaniji.
  3. Ustvarite ali se prijavite v svoj račun za iPlayer BBC.
  4. Če želite pretočiti konkurenco, sledite povezavam na spletni strani Evrovizije BBC One.

Začnite gledati zdaj z NordVPN

Kako ustvariti račun za iPlayer BBC izven Velike Britanije

1. Pojdite na BBC iPlayer in kliknite prijavo.

Kako BREZPLAČNO gledati pesem Evrovizije 2023 v živo

2. Na dnu strani, kliknite register in sledite navodilom.

3. Vnesite svoje osebne podatke, vendar ne pozabite določiti države prebivališča v Združenem kraljestvu in uporabite poštno številko s sedežem v Veliki Britaniji kot je E1 6AN. Potem pritisnite register. Samodejno boste prijavljeni in pripravljeni na uporabo. 

Zakaj za ogled Evrovizije potrebujete VPN

BBC iPlayer uporablja geolokacijsko tehnologijo za ustavite gledalce zunaj Združenega kraljestva, da prenašajo njegovo vsebino. To boste morali za zaobhod tega geobloka uporabite VPN in pretakanje Evrovizije.

  Как смотреть Орвилл онлайн из любой точки мира в 2023 году

VPN bo maskirajte svoj IP naslov da zavedete iPlayer, da misli, da prenašate podatke iz Velike Britanije. To lahko uporabite tudi za pretočite druge geoblokirane storitve, kot je Netflix, Hulu in HBO GO.

Dober VPN bo tudi šifrirajte svoj internetni promet da vas zaščiti pred hekerji, sledilci in vohuni. Za najboljšo varnost uporabite samo ponudnik VPN 256-bitno šifriranje, stroga politika brez zapisov in samodejno stikalo za ubijanje.

Za hiter pretok visoke ločljivosti poiščite ponudnika neomejena pasovna širina na hitrih strežnikih v Veliki Britaniji. Potrebovali boste zasebno VPN aplikacije za vse vaše naprave, tudi. Več simultanih povezav je odličen bonus, če želite poskrbeti za zabavo celotnega gospodinjstva ali imate več naprav za zaščito.

Najboljši VPN-ji za gledanje Evrovizije v iPlayerju

1. NordVPN

Naprave NordVPN

NordVPN je naš vrhunsko priporočilo za predvajanje Evrovizije, ker je super hitro, zanesljiv in lahko zaobide gebloke BBC iPlayerja z lahkoto.

Deluje 5.100+ strežnikov v 60 državah, vključno s 680 UK strežniki.

Funkcija SmartVlay NordVPN lahko celo zazna strežnik, ki ga morate obiti geoblock in preklopite samodejno. To pomeni, da lahko greste od gledanja BBC iPlayerja do ABC Netflix US, ne da bi spremenili nobene nastavitve.

NordVPN varuje vaše podatke 256-bitno šifriranje vojaškega razreda. Drži se strogo politika brez zapisov, in vse njegove aplikacije imajo vgrajeno stikalo za ubijanje.  

Ta impresiven seznam funkcij je NordVPN dobil odlične ocene strank. Preizkusite ga lahko tudi sami brez tveganja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Oglejte si ponudbe NordVPN

2. ExpressVPN 

Naprave ExpressVPN

ExpressVPN je najhitrejši VPN na trgu, zaradi česar je odlična tekma za pretakanje.

Deluje 3.000+ strežnikov na 160 globalnih lokacijah, vključno s sedmimi mesti v Veliki Britaniji. Njegove vrhunske varnostne funkcije vključujejo 256-bitno šifriranje, strog politika brez zapisov, in avtomatski kill stikalo.

  10 лучших менеджеров защищенных паролей на 2023 год

Obstajajo aplikacije za vse glavne platforme, vključno z usmerjevalniki in pametnimi televizorji. Lahko tudi povežite do pet naprav hkrati.

ExpressVPN ponuja 24/7 storitev za stranke prek spletnega klepeta če imate kakršna koli vprašanja ali lahko preberete ocene strank, če želite izvedeti več. Ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja o vseh svojih načrtih, pa tudi o a 7-dnevno brezplačno preskušanje za uporabnike Android in iOS.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

3. CyberGhost

Kako BREZPLAČNO gledati pesem Evrovizije 2023 v živo

CyberGhost lahko se prikradete mimo geblok iPlayerja neodkrita da vam pripeljemo vse akcije z Evrovizije v letošnjem letu. Svoje visoke hitrosti povezave in neomejeno pasovno širino bo odstranil pufranje, medtem ko je varnost vojaškega razreda varuje vaše podatke.

CyberGhost upravlja globalno omrežje 3.700+ strežnikov, tudi 331 v Veliki Britaniji. Sploh ima optimizirani strežniki za iPlayer!

Ponuja enostavne aplikacije za skoraj vsako napravo, in lahko zaščiti do sedem naprav z enim računom. Glede na vse to ni čudno, da je CyberGhost tako priljubljena izbira!

Preizkusite ga sami s svojimi 24-urna brezplačna preizkusna različica in velikodušen 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Tukaj so tudi brezplačna preizkušanja do 7 dni za uporabnike Android, iOS in Windows.

Oglejte si ponudbe CyberGhost

4. Surfshark

Kako BREZPLAČNO gledati pesem Evrovizije 2023 v živo

Surfshark je a značilno bogata, s proračunom prijazna možnost za odklepanje BBC iPlayerja. Njegovo globalno strežniško omrežje vključuje hitri strežniki v Londonu in Manchestru. In lahko se pretakate v ločljivosti visoke ločljivosti neomejeno dovoljenje za pasovno širino.

Surfshark varuje vaše podatke z nekaterimi najboljšimi varnostnimi funkcijami, med drugim tudi 256-bitno šifriranje, strog ni politike dnevnikov, in an samodejno stikalo za ubijanje. Tudi njegova funkcija CleanWeb blokirajte oglase, sledilce, zlonamerno programsko opremo in celo poskuse lažnega predstavljanja.

  Hogyan szerezhetsz magyar IP-címet bárhonnan 2023-ban [+ VIDEO]

Najboljše od vsega, omogoča neomejene hkratne povezave tako boste med predvajanjem Evrovizije zabavali celotno gospodinjstvo.

Lahko ga preizkusite brez tveganja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja da bi ugotovili, zakaj uporabniki ljubijo Surfshark.

Oglejte si ponudbe Surfshark-a

5. ZasebniVPN

PrivateVPN naprave

PrivateVPN je uporabniku prijazna storitev s vrhunske varnostne funkcije in hitre povezave.

Je enostaven za nastavitev in uporabo, zaradi česar je popoln VPN za začetnike. Čeprav podpora za klepet v živo ni, lahko naj zastopnik za pomoč strankam namesti programsko opremo VPN v vaši napravi prek pomoči na daljavo, če jo potrebujete.

Izkoristite kar najbolje 7-dnevno brezplačno preskušanje in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja da ga preizkusite ali preberite ocene strank, če želite izvedeti več. 

Oglejte si zasebne ponudbe VPN

Povzetek 

Evrovizijo lahko na BBC iPlayerju gledate od kjer koli na svetu z uporabo visokokakovostnega VPN-ja.

Prav tako bo zaupanja vreden VPN zaščitite svoje osebne podatke pred hekerji, napadalci in vohuni. Vse storitve na našem seznamu bodo odklenile iPlayer in varno, ne glede na to, kje živite.

Še vedno niste prepričani, kateri VPN je najboljše ujemanje za vas? Priporočamo NordVPN za enostavno in hitro hitrostno pretakanje.

Pazi z NordVPN ZDAJ!

Nadaljnje branje 

Želite prihraniti nekaj težko zasluženih denarnih sredstev? Naši strokovnjaki, ki varčujejo s proračunom, so sestavili seznam najboljših ponudb VPN, ki so trenutno na voljo.

Zanima vas, kaj lahko ponudite ZDA Netflix? Ti vrhunski VPN-ji lahko pomagajo!

Če želite zaščititi več kot eno napravo, si oglejte najboljše VPN-je za več povezav.