Kako do alžirskega IP naslova od koder koli leta 2020 [+ VIDEO]

Če želite nadoknaditi lokalna TV in novice v Alžiriji, ali morda raziskovalna delovna mesta, stanovanja ali regionalne poslovne priložnosti, vi potrebujejo alžirski IP naslov. Najlažji in najvarnejši način za to je uporaba vrhunskega VPN-ja.

Pokazali vam bomo kako preprosto je uporabiti VPN, da dobimo alžirski IP naslov in kako izbrati najboljši VPN za vas.

Hitri vodnik: Kako pridobiti alžirski IP naslov z VPN

 1. Izberite VPN s strežniki v Alžiriji. Naši strokovnjaki priporočajo HMAkot njihov glavni izbor, spodaj pa boste našli še dve odlični izbiri.
 2. Prenesite in namestite VPN v svojo napravo.
 3. Zaženite aplikacijo in se povežite z alžirskim strežnikom.
 4. S pomočjo našega orodja za preverjanje IP preverite, ali imate zdaj IP Alžirije.

Kazalo

 • Kako vam lahko VPN priskrbi alžirski IP naslov
 • VPN vas tudi ohranja varno in vam omogoča, da prenašate skoraj vse
 • Kaj iskati v VPN
 • Najboljši VPN-ji za pridobitev alžirskih IP naslovov: HMA !, VyprVPN in ActiVPN

Kako vam lahko VPN priskrbi alžirski IP naslov

Ko za povezavo s strežnikom v Alžiriji uporabljate VPN, bo ves vaš promet prek varnega tunela poslan na ta strežnik in z njega. Ta postopek dodeli Alžirski IP naslov v vaši napravi.

Ko ste povezani, lahko brskate po spletu, kot da ste v Alžiru, in lahko dostopate do katere koli vsebine, ki je običajno omejena na alžirske uporabnike. Geoblokirane televizijske mreže bodo odklenjene, skupaj z regionalnimi novicami in finančnimi storitvami.

VPN vas tudi ohranja varno & Omogoča pretakanje skoraj vsega

VPN-ji so bili zasnovani zaradi varnosti in anonimnosti. Poleg preprostega dostopa do alžirskih vsebin vam to dovolijo uporabljajte spletno bančništvo ali brez skrbi komunicirajte z ljubljenimi v Alžiriji o radovednih očeh.

Zaščita zasebnosti je ključna, če pošljete sporočila prijateljem v Alžiriji ali se z njimi pogovarjate prek VoIP-a. The Alžirska vlada vohuni za spletni promet. Pošiljanje šifriranih sporočil, za katera vlada meni, da so žaljive, lahko ogrozi vaše bližnje.

The najboljši VPN-ji uporabljajo vojaško šifriranje, da bodo vaši podatki berljivi vsem, ki ga prestrežejo.

Brezplačni VPN-ji in pooblaščenci lahko spremenijo vaš IP naslov, vendar bodo tudi vaši podatki izpostavljeni. Veliko brezplačnih menjalnikov IP dejansko zbira in prodaja uporabniške podatke do tretjih oseb in večina vas vas ne ščiti pred sledenjem.

Vrhunski VPN-ji lahko dostopajo celo do večjih pretočnih storitev, ki uporabljajo orodja za blokiranje VPN, kot so ZDA Netflix, BBC in HBO Now. Tudi večina plačljivih storitev vam ne bo omogočila tega dostopa in noben brezplačni VPN ne more zanesljivo storiti.

Kaj iskati v VPN

 • Strežniki v Alžiriji, ki ga boste uporabili za pridobitev alžirskega IP naslova
 • A politika brez zapisov, kar pomeni, da ponudnik VPN ne bo vodil nobenega zapisa o vaši dejavnosti
 • Visokohitrostne povezave, za nemoteno izkušnjo pri pretakanju, prenosu ali nalaganju
 • Neomejena pasovna širina, tako lahko brez prekinitve brskate in raziskujete
 • Napredne varnostne funkcije kot so zaščita pred puščanjem, stikalo za uničenje, odkrivanje zlonamerne programske opreme in preprečevanje sledenja, da boste varni in anonimni

Najboljši VPN-ji za pridobitev alžirskega IP naslova

1. HMA

Splošna ocena: 4,6 od 5,0 – VPN z najvišjo oceno s strežniki v Alžiriji!

naprava za skrivanje

HMA ponuja največje omrežje strežnikov VPN na svetu, tudi dva zanesljiva strežnika v Alžiriji. Vaši podatki in naprave bodo zaščiteni s šifriranjem AES-256, a kill stikalo, in ultra varen protokol OpenVPN.

Uporabniki HMA imajo radi, kako edinstven vmesnik omogoča izbiro med tremi načini:

 • Takojšnji način – vas takoj poveže z najhitrejšim strežnikom v bližini
 • Lokacijski način – omogoča izbiro lokacije vašega strežnika, npr. Alžirija
 • Način svobode – vas poveže s strežnikom v državi z brezplačno zaščito govora (idealen način za vaše ljubljene v Alžiriji)

Vedeti morate, da bo HMA beležil čas povezave in porabo pasovne širine. Vendar pa ponudnik nikoli ne shrani vaše spletne dejavnosti. HMA lahko poskusite z a 7-dnevno brezplačno preskušanje ali se naročite brez tveganja s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled HMA

Pridobite HMA zdaj!

2. VyprVPN

Splošna ocena: 4.4 od 5.0 – Ultra varen VPN s strežniki v lasti ponudnika

Kako do alžirskega IP naslova od koder koli leta 2020 [+ VIDEO]

VyprVPN je eden najmogočnejših VPN-jev na trgu za deblokiranje vsebine, ki je izključno lastnik a hitri strežnik v Alžiriji. Vsi načrti vključujejo neomejeno pasovno širino, 256-bitno šifriranje AES, in NAT požarni zid zaščita pred zlonamerno programsko opremo.

VyprVPN je eden prvih svetovnih VPN-jev brez dnevnika, ki jih je treba javno revidirati zaradi varnosti. Revizija je pokazala, da se lahko zanesete na VyprVPN za popolno identiteto in varstvo podatkov, kar je eden od razlogov za njegovo vse večjo priljubljenost.

VyprVPN ponuja novim uporabnikom a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da lahko poskusite brez tveganja. Za več informacij se obrnite na podporo strankam.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled VyprVPN.

Pridobite VyprVPN zdaj!

3. ActiVPN

Naprave za aktiviranje

Splošna ocena: 4,1 od 5,0

Uporabniki visoko ocenjujejo ActiVPN visoke hitrosti povezav in zmožnost bypass geoblocks. To je tudi eno redkih premium VPN-jev z a strežnik v Alžiriji, zato je odlična izbira za dostop do alžirskih novic, televizije in finančnih storitev.

Zaščiten vas bo 2048-bitno šifriranje medtem ko brskate, vas varuje pred kibernetsko kriminaliteto, vohunjenjem ali zlonamerno programsko opremo. Nihče vam ne bo mogel izslediti vaše dejavnosti ActiVPN ne shranjuje dnevnikov.

Na žalost ActiVPN ne ponuja garancije za vračilo denarja, zato se prepričajte, da preverite naš podroben strokovni pregled, preden se obvezujete.

Pridobite ActiVPN zdaj!

Nadaljnje branje

Zanima vas, ali bi morali nastaviti svojo VPN, da je vedno vklopljena?

Seznam najboljših VPN-jev, če ste v Alžiriji

Najboljše ponudbe VPN in kuponske kode (HMA) & VyprVPN so tam!)

Podroben potek prednosti in slabosti priljubljenih VPN-jev

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me