Kako do kanadske IP adrese bilo gdje u 2020. godini [+ VIDEO]

Ako imate problemi s pristupom kanadskom web sadržaju izvan zemlje, vaš IP adresa uzrokuje problem. Usluge strujanja, vijesti, društvene mreže i internetske banke sve provjeravaju vaš IP. Neki od njih samo daju potpuni pristup korisnicima u Kanadi.

IP adresa Kanade je vaša ulaznica za pun pristup CTV-u, kanadskim financijskim uslugama, i rezultate pretraživanja za Kanadu na engleskom ili francuskom jeziku. Ljudi u cijelom svijetu oslanjaju se na visokokvalitetne VPN-ove kako bi dobili IP u Kanadi sigurno, jeftino i jednostavno.

Pokazat ćemo vam kako koristite VPN da biste dobili kanadsku IP adresu u četiri jednostavna koraka. Dat ćemo i nekoliko savjeta naših stručnjaka kako pronaći VPN koji je najbolji za vas.

Kratki vodič: Kako dobiti Kanadu IP adresa s VPN-om

 1. Odaberite VPN sa poslužiteljima u Kanadi. NordVPNi naš izbor broj 1.
 2. Preuzmite VPN softver i instalirajte ga na svoje računalo / uređaj.
 3. Pokrenite softver i povežite se s poslužiteljem u Kanadi.
 4. Provjerite svoju novu IP adresu pomoću našeg jednostavnog alata.

Sadržaj

 • Kako vam VPN može dobiti kanadsku IP adresu
 • VPN takođe vas čuva & Omogućuje vam strujanje gotovo svega
 • Što tražiti u VPN-u
 • Najbolji VPN-ovi za dobivanje kanadske IP adrese

Kako vam VPN može dobiti kanadsku IP adresu

Kada ti povežite se na VPN poslužitelj u Kanadi, vaš internet promet ovjereno IP adresom poslužitelja, maskirajući svoju stvarnu lokaciju. Ako je vaša VPN dovoljno dobra, geoblokirane web stranice vidjet će samo vašu novu IP adresu u Kanadi, pa će vam to omogućiti pristup ograničenom sadržaju.

A VPN također snažno šifrira sve vaše podatke. To znači da će svaki podatak koji pošaljete ili primite biti u potpunosti privatno i sigurno.

VPN takođe vas čuva & Omogućuje vam strujanje gotovo svega

Kanada ima sjajne platforme za strujanje poput Žudite za TV-om, TSN-om i CBC-om. Nažalost, ne možete im u potpunosti pristupiti s ne-kanadske IP adrese. Neke web stranice za streaming čak zaslon za VPN-ove, pa pribavite svoj kanadski IP od usluge koja se ne može otkriti.

Najbolji VPN-ovi ne samo da sakrivaju vašu lokaciju, već i koriste naprednu zamračenost da bi se provukli pokraj VPN blokova. Lako ćete dobiti pristup svim svojim omiljeni kanadski sadržaj uživo i na zahtjev, plus američki Netflix, BBC iPlayer i još mnogo toga.

Ako bankarite putem interneta ili istražujete kanadska poslovna tržišta, zaštita podataka je najvažniji prioritet. S vojnim šifriranjem i prevencijom praćenja, najbolje ocijenjeni VPN-ovi osiguravaju da su sve vaše internetske aktivnosti privatne i anonimne.

No budite oprezni u korištenju besplatnih usluga mijenjanja IP-a. Budući da oni koriste slabu enkripcijsku i / ili P2P mrežu, mnogi besplatni proxy poslužitelji čine vas ranjivim na hakiranje, špijuniranje i zlonamjerni softver.

U međuvremenu, tzv besplatni VPN-ovi često prodati svoje podatke trećim stranama, a gotovo sve njih lako blokiraju VPN ekrani. Morat ćete i to pomiriti ograničena propusnost i male brzine što strujanje čini vrlo frustrirajućim.

Dobivanje vaše kanadske IP adrese s vrhunskog VPN-a znači imati najbolji pristup ograničenim web lokacijama i najbolju internetsku zaštitu odjednom. Evo nekih od testovi koje naši stručnjaci koriste za ocjenu VPN-ova.

Što tražiti u VPN-u

 • Poslužitelji u Kanadi: VPN mora imati barem jedan kanadski poslužitelj koji će vam dati kanadsku IP adresu
 • Ubrzati: Lightning serveri su ključ za neprimjetno strujanje i jednostavna preuzimanja. Usporedite ocjene brzine vrhunskih VPN-ova koristeći naše rezultate testiranja stručnjaka.
 • Služba za korisnike: Potražite korisničku, lako dostupnu korisničku uslugu, uključujući mogućnost 24-satnog razgovora uživo.
 • Pravila bez zapisnika: Vrhunski VPN-ovi garantiraju da nikada neće voditi evidenciju vaših mrežnih aktivnosti ili osobnih podataka.
 • Jednostavne aplikacije za vaše uređaje: Odaberite VPN s namjenskim aplikacijama koje olakšavaju povezivanje i prebacivanje poslužitelja u bilo kojem trenutku.

Najbolji VPN-ovi za dobivanje kanadske IP adrese

1. NordVPN

Ukupna ocjena: 4,9 – Naš ukupan broj 1 VPN

NordVPN uređaji

POSEBNA PONUDA: OGRANITE VAŠ 70% POPUSTA za dobivanje kanadske IP adrese uz NordVPN SADA!

NordVPN ima ogroman niz od 364 servera samo u Kanadi, što je jedan od mnogih razloga što korisnici tako visoko cijene i pouzdanost ocjenjuju ovaj VPN..

NordVPN koristi najnaprednije sigurnosne značajke koje možete pronaći u osobnom VPN-u, zajedno sa značajkom CyberSec koja blokira zlonamjerni softver, prijetnje krađu identiteta i oglase.

NordVPN zadržava nema trupaca bilo koje od vaših internetskih aktivnosti i osigurava potpunu anonimnost s multi-hop protokolima za šifriranje poput Double VPN i Onion preko VPN.

Aplikacije su lako za postavljanje, ali 24/7 mrežna služba za korisnike Ako imate bilo kakvih pitanja, možete se kliknuti ako kliknete. Jedna licenca omogućuje vam povezivanje do 6 uređaja odjednom. Uslugu možete sami testirati bez rizika 30-dnevna garancija povrata novca.

Trebate više informacija? Evo našeg detaljnog stručnog pregleda NordVPN-a.

NordVPN se može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Nabavite NordVPN odmah!

2. ExpressVPN

Ukupna ocjena: 4,9 – Najbrži VPN koji smo testirali u Kanadi

Prednosti ExpressVPN-a

Ne propustite: ostvarite 49% popusta na # 1 VPN & isprobajte 30 dana bez rizika

ExpressVPN ima poslužitelje u Montrealu, Vancouveru i Torontu za jednostavan pristup i francuskom i engleskom kanadskom sadržaju.

Kao naš prvak u brzinskom testiranju iz godine u godinu, Express VPN svjetski je favorit za streaming.

256-bitna AES enkripcija, DNS / IPv6 zaštita od propuštanja, i ubojiti prekidač spriječit će nikoga da špijunira vašu upotrebu interneta, uključujući vašeg davatelja internetskih usluga (ISP).

Izvrsna korisnička podrška Uključuje brz, prijateljski 24/7 chat uživo, i punu knjižnicu mrežnih vodiča za pomoć. Na računu možete povezati do 5 uređaja. 30-dnevna garancija povrata novca podržano je politikom povrata bez ikakvih pitanja bez pitanja.

Trebate više informacija? Evo našeg detaljnog stručnog pregleda ExpressVPN-a.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Nabavite ExpressVPN odmah!

3. CyberGhost

Ukupna ocjena: 4,8 – Najbolja vrijednost VPN / najbolja VPN za Mac / intuitivno dizajnirano sučelje za trenutno strujanje

cyberghost više uređaja

SAMO za ograničeno vrijeme – odmah iskoristite 73% OFF CyberGhost

CyberGhost ima preko 3.400 poslužitelja širom svijeta, uključujući 136 poslužitelja u Kanadi. Možete se povezati do 7 uređaja u isto vrijeme, vrlo velikodušan dodatak za tako kvalitetan VPN.

Možeš prilagodite svoje iskustvo pregledavanja s raznim prilagodljivim postavkama. Značajke poput kompresija podataka, blokiranje oglasa, i HTTPS preusmjerava samo su neke od mogućnosti zbog kojih je Cyberghost popularan izbor za početnike i VPN veterane.

Vaša aktivnost čuva privatnu i sigurnu zaštitu DNS i IPv6 zaštita od curenja, šifriranje vojne klase i an automatski prekidač.

CyberGhost vam odustaje od toga 45 dana za povrat novca ako ne volite uslugu. Lako je dobiti bilo koju pomoć koja vam je potrebna od 24/7 chat uživo, Često postavljana pitanja (FAQ), korisnička uputstva i stranice za rješavanje problema.

Trebate više informacija? Evo našeg detaljnog stručnog pregleda CyberGhosta.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Nabavite CyberGhost odmah!

4. Surfshark

Ukupna ocjena: 4,5 – deset najboljih VPN-a za brzinu, vrijednost i sigurnost

Kako do kanadske IP adrese bilo gdje u 2020. godini [+ VIDEO]

Surfshark je dobro zastupljen u Kanadi s poslužitelji u Vancouveru, Montrealu i Torontu. Ovaj relativno novi VPN pruža uspostavljenijim uslugama ozbiljan posao za svoj novac. Aplikacije i aplikacije koje se jednostavno koriste 24/7 chat uživo podrška čine izbor početnikom prilagođenim.

Surfshark koristi 256-bitnu AES enkripciju zajedno sa SHA512 provjerom autentičnosti i 2048-bitnom DHE-RSA razmjenom ključeva. Čak i najiskusniji hakeri neće moći locirati ili pročitati vaše podatke.

Surfshark je također jedan od vrlo malo premium VPN-ova koji vam mogu omogućiti spojite neograničen broj uređaja istovremeno na jednom računu. Pogledajte našu zbirku stvarnih pregleda kupaca da biste saznali više ili se prijavite uz zaštitu a 30-dnevna garancija povrata novca.

Trebate više informacija? Evo našeg detaljnog stručnog pregleda Surfsharka.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Uzmi Surfshark odmah!

5.PrivateVPN

Ukupna ocjena: 4,6 – Najbolji VPN s proračunomPrivateVPN za Bugarsku

PrivateVPN je brzo rastuća usluga ugostiteljstvo za ljude nove u VPN-ovima i na proračunu. Ovaj VPN sa sjedištem u Švedskoj nudi aplikacije koje su jednostavne za korištenje i izvrsna korisnička podrška po nevjerojatnoj cijeni.

Ne morate se brinuti da je PrivateVPN žrtvovao sigurnost ili brzinu samo da bi bio jeftin i lagan. Njihova sigurnost je vrhunska, sa stroga pravila bez evidentiranja, AES-256 enkripcija, automatsko isključivanje i mnogo više. 

PrivateVPN ima niz poslužitelja u Kanadi, kao i namjenske poslužitelje samo za Netflix i ostale streaming. Možete čak odabrati posebne kanale za dijeljenje P2P-a. Sve to znači nikad ne morate brinuti o sporim brzinama ili zaostajanju tijekom korištenja PrivateVPN.

Lako je vidjeti zašto je PrivateVPN tako popularan kod VPN korisnika širom svijeta. Možete to isprobati i sami, bez rizika 30-dnevna garancija povrata novca.

Trebate više informacija? Evo našeg detaljnog stručnog pregleda PrivateVPN-a

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Nabavite PrivateVPN odmah!

Daljnje čitanje

Na našim stranicama s ponudama pronađite najbolje cijene na vrhunskim VPN-ovima.

Evo kako strujati CTV Canada s bilo kojeg mjesta – besplatno!

Gledajte GlobalTV Kanada s bilo kojeg mjesta s našim jednostavnim vodičem.

Prenesite CBC Kanadu iz bilo kojeg mjesta na svijetu – saznajte kako.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me