Kako dobiti maroški IP naslov od koder koli od leta 2020 [+ VIDEO]

Če poskušate dostopati do svojih maroških bančnih računov ali spremljate svoje najljubše televizijske oddaje Al Aoula izven Maroka, boste verjetno naleteli na geobloke ali omejitve dostopa. Če pa dobite naslov IP, ki pravi, da ste v Maroku, lahko te omejitve preprosto zaobidete.

Naš vodič vam bo pokazal, kako to storiti pridobite maroški IP naslov od koder koli na svetu z uporabo VPN. Dali vam bomo tudi nasvete, kaj morate upoštevati pri izbiri najboljšega VPN-ja za vas.

Hitri vodnik: Kako dobiti maroški naslov IP z VPN

 1. Izberite VPN s strežniki v Maroku.HMAje naša izbira številka 1 in eno zelo redkih najbolj ocenjenih VPN-jev z maroškimi strežniki.
 2. Prenesite programsko opremo VPN in jo namestite v računalnik ali drugo napravo.
 3. Zaženite programsko opremo in se povežite s strežnikom v Maroku.
 4. Z našim orodjem preverite svoj novi IP naslov in se prepričajte, da je v Maroku.

Kazalo

 • Kako vam lahko VPN priskrbi maroški naslov IP
 • Kaj lahko drug VPN naredi za vas?
 • Kako izbrati najboljši VPN za vas
 • Najboljši VPN-ji za maroški naslov IP

Kako vam lahko VPN prinese maroški IP naslov

VPN deluje tako, da napravo povežete skozi varen predor na strežnik v Maroku in tako prikrije vašo lokacijo. Vaš novi IP naslov ustreza lokaciji strežnika, kar omogoča dostop do vsebin in storitev, ki so na voljo samo v Maroku.

Čeprav strežniki VPN v Maroku niso razširjeni, smo našli nekaj kakovostnih VPN-jev, ki bodo tako odblokirali maroško vsebino in vas zaščitili pred spletnimi grožnjami. Preberite nadaljevanje in odkrijte, kako vam lahko VPN koristi.

VPN vas tudi ohranja varno & Omogoča pretakanje skoraj vsega

Če si zunaj Maroka, je težko slediti trenutnim dogajanjem v državi. Vaš dostop do poročanja o regionalnih televizijah in storitvah novic je lahko omejen glede na vaš IP.

Uporaba VPN-ja za pridobitev maroškega naslova IP bo rešila to težavo, tako da boste v Maroku lahko ostali povezani s spletnimi mesti in bližnjimi. Vaš novi IP vam bo dal tudi an prednost, če iščete namestitev v državi, saj se cene spreminjajo glede na vašo lokacijo.

Poleg tega dober VPN ščiti vse podatke, ki jih pošljete ali prejmete, tako da ste lahko prepričani, da so vaši komunikacija s prijatelji, družino in poslovni stiki v Maroku ostajajo zasebni.

Ključnega pomena je ohranitev spletne dejavnosti skrita pred maroško vlado. V zadnjih letih so mnogi Maročani aretirali zaradi izražanja mnenj na spletu. Vrhunski VPN ponuja varnostne funkcije, kot sta močno šifriranje in preprečevanje sledenja vaših sporočil in brskanja ni mogoče zaslediti do vas.

Vendar bodite pozorni, da uporaba a Maroški naslov IP bo verjetno sprožil selektivnost Maroka internetna cenzura. VPN-ji, ki podpirajo neomejeno preklapljanje strežnikov, vam olajšajo obisk cenzurnih blokov z izbiro strežnikov v Maroku in zunaj njega.

Če imate v Maroku prijatelje ali družino, lahko tudi oni uporabljajo VPN, da zaobidejo cenzuro in se izogibajte vladnemu nadzoru. S pravim VPN bodo imeli prost dostop do najbolj priljubljene internetne vsebine z vsega sveta.

Pretočne storitve, kot so Netflix uporablja orodja za presejanje VPN, ki lahko blokirajo vaš dostop če za spreminjanje naslova IP uporabljate nekvalitetni VPN ali brezplačni proxy. Samo najboljši VPN-ji lahko pridejo mimo blokatorjev geoblokov in VPN, tako da lahko pretakate vse svoje najljubše videoposnetke od kjer koli.

Kaj iskati v VPN

 • Napredna varnost: Funkcije, kot so dvojna VPN, zaščita pred uhajanjem DNS in stikalo za odstranjevanje, bodo zagotovili, da bodo vaši podatki vedno zaščiteni pred nadzorom.
 • Zmogljivosti za deblokiranje: Premium VPN-ji vam bodo pomagali obiti tudi najzahtevnejše geobloke.
 • Visoka hitrost: VPN-ji s hitrimi povezavami, neomejeno pasovno širino in strežniki po vsem svetu omogočajo hitro in enostavno pretakanje spletnih vsebin.
 • Odlična podpora strankam: Če niste novi v omrežjih VPN, poiščite podporo 24/7 klepeta v živo, da boste lahko priskočili na pomoč kadar koli jo potrebujete.
 • Neomejeno preklapljanje strežnika: Izberite VPN, ki olajša preklapljanje med naslovi IP v Maroku in zunaj njega tako pogosto, kot morate.

Najboljši VPN-ji za pridobitev IP naslova v Maroku

1. HMA

Splošna ocena: 4,6 od 5,0 – VPN z najvišjo oceno s strežniki v Maroku!

naprava za skrivanje

HMA se ponaša z največjo mrežo VPN na svetu, s strežniki v skoraj vseh državah, tudi 2 v Maroku. Uporablja vojaško šifriranje za zagotavljanje vaše zasebnosti in varnosti na spletu. Uporabniki imajo radi HMA, saj je preprost za uporabo in ponuja priročne prednastavljene načine:

 1. Takojšnji način: Z enim klikom bo vaša povezava zaščitena, saj HMA usmeri vaš promet skozi strežnik, ki je najbližje vaši fizični lokaciji.
 2. Lokacijski način: Ta možnost vam omogoča izberite strežnik sami. Preprosto izberite enega od maroških strežnikov, če želite dobiti maroški IP.
 3. Način svobode: Ta način, ki je posebej koristen za uporabnike v Maroku, povezuje vas z strežnik v državi s prostim govorom, zato vam ni treba skrbeti za tisto, kar ste prebrali, si ogledali ali objavili v spletu.

Druga dragocena lastnost HMA je njena hitra storitev za nalaganje datotek, ki uporabnikom omogoča hitro izmenjavo velikih datotek brezplačno. HMA ima tudi strežniki, namenjeni za pretakanje tako da lahko kadar koli uživate v filmih brez medpomnilnikov.

HMA lahko preizkusite sami z a brezplačen preizkus, in obstaja tudi a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja ko se naročite.

Pridobite HMA zdaj!

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled HMA!

2. PureVPN

Splošna ocena: 4,1 od 5,0 – varen VPN z razširjeno mrežo.

Naprave PureVPN

Z strežniki v 140+ državah, od tega 3 v Maroku, PureVPN je še en uveljavljen ponudnik VPN, ki je priljubljen pri uporabnikih po vsem svetu. To je uporablja 256-bitno šifriranje, in lahko zaščitite do 5 naprav v eni naročnini, kar je super za družine.

Svoje funkcija razdelitve tunelov omogoča izbiro podatkov, ki jih želite poslati prek VPN-ja in katere po pošti prek običajne internetne povezave. Do vseh strežnikov v omrežju lahko dostopate s katerim koli načrtom in dobite tudi neomejeno preklapljanje strežnika.

Na PureVPN se lahko naročite in preizkusite sami 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Pridobite PureVPN zdaj!

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled PureVPN.

Nadaljnje branje

Če želite pridobiti svoj VPN, pojdite na našo stran z nekaterimi posebnimi ponudbami.

Če potujete v Maroko, smo sestavili seznam zanimivih stvari, ki jih je treba videti in početi v državi.

Več o internetni cenzuri po vsem svetu lahko izveste v poročilu o svobodi interneta, ki ga nenehno posodabljamo.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me