Kako gledati ABC komediju s bilo kojeg mjesta 2020. godine

Ako ne živite u Sjedinjenim Državama, gledajući svoju omiljenu komediju u trenutku kad će se emitirati, to će koštati. To je zato što većina sadržaja je geografski blokirana zbog autorskih prava i distribucije licenci, a nije dostupna za one koji žive izvan SAD-a..

Uprkos tome, postoje određeni načini na koje možete zaobići geoblokiranje i pristupiti ograničenim materijalima: sve što će vam trebati je virtualna privatna mreža ili VPN i a Paypal račun.

Korištenjem VPN-a sakriti će vašu lokaciju i otključati sadržaj s bilo kojeg mjesta na svijetu, pružajući vam neograničeni pristup ABC Comedy bez obzira na to gdje se nalazite. Također će osigurati vašu sigurnost i osigurati vaše osobne podatke i IP adresa neće otkrivati ​​niti im pristupiti zlonamjerne treće strane.

Međutim, kako biste stekli najbolje iskustvo struje i osigurali svoju sigurnost dok surfate webom, važno je odabrati vrlo uspješan i pouzdan VPN usluga. Ako niste upoznati sa VPN svijetom, a želite saznati više o raznim pružateljima usluga i skupu značajki koje nude, srdačno vas pozivamo da pogledate vodič za početnike..

Stoga, za pristup ABC Comedy, sve što trebate učiniti je jednostavno slijediti naše brzo i jednostavno “Kako gledati” vodič odmah ispod i započnite strujanje.

Kako gledati: Kratki vodič

 1. Odaberite odgovarajuću VPN – Dolje ćete pronaći naše najbolje odabranike, uključujući i naš # 1 NordVPN
 2. Slijedite upute vašeg davatelja usluge na instalirati i postaviti VPN.
 3. Povežite se na VPN poslužitelj u Sjedinjenim Američkim Državama.
 4. Otvori i prijavite se u svoju ABC Comedy račun.
 5. Početak struji kroz Hulu i uživaj!

Počnite gledati sada!

BILJEŠKA: ABC-jevi prijenos uživo dostupan je putem mnogih američkih višekanalnih streaming platformi, uključujući Hulu (vidi naše “Kako gledati s Huluom” brzo u nastavku), Sling TV, YouTube TV i TV uživo – a svi su također ograničeni na SAD.

Zašto vam treba VPN 

Kao što je kratko spomenuto gore, ABC djeluje na temelju a geo-lokacija softver za praćenje koji može prepoznati lokaciju svojih korisnika. Budući da je ABC Comedy dostupna samo na američkom području, ako se nađete vani zbog odmora, zbog posla ili živite u nekoj drugoj zemlji, bez obzira jeste li američki državljanin ili ne, bit ćete Izbačen programa.

  Nézze meg a TVB online bárhonnan Gyors, biztonságos hack 2020-ra

Kupnja VPN veze preusmjerit će vaš promet na poslužitelj po vašem izboru. Spajanjem na poslužitelj u Sjedinjenim Američkim Državama, pružatelj VPN-a učinit će da ABC mreža pomisli da se zapravo fizički nalazite na njenom teritoriju struje i da deblokirajte sav voljeni sadržaj.

Nisu svi pružatelji VPN-a ipak u mogućnosti administrirati vas alatima i mogućnostima za idealno iskustvo. Dok neki davatelji ne mogu čak i stream u SAD-u, drugi se razlikuju u svojim brzina veze, vrijeme zaostajanja, poliranje i propusnost (koliko dugo možete strujati).

Važno je odabrati VPN koji ima više poslužitelja diljem SAD-a, neograničena propusnost, velike brzine i je vrlo sigurna.

Najbolji VPN-ovi za gledanje ABC komedije

Otkad smo osnovani kao autoritet za VPN-ove i web privatnost, posvetili smo svoje vrijeme procjeni i usporedbi što većeg broja pružatelja usluga.

Imajući to u vidu, stvorili smo top 3 lista najjačih, najbržih i najsigurnijih VPN-ova dostupnih na tržištu za strujanje američkog sadržaja:

1. NordVPN

Kako gledati ABC komediju s bilo kojeg mjesta 2020. godine

 • Deblokira ABC Comedy, Netflix, Hulu i ostale usluge streaminga
 • Šifriranje vojnog stupnja
 • Stotine brzih, P2P-friendly poslužitelja
 • Nativne aplikacije za Windows, macOS, Android i iOS

Nabavite NordVPN

2. CyberGhost

cyberghost više uređaja

 • Globalni poslužitelji koji pristupaju svim ograničenim sadržajima
 • Najveća dostupna šifriranje & WiFi zaštita
 • Stroga politika bez dnevnika, sigurne transakcije i razgovori
 • Aplikacije na više platformi za sve vaše uređaje

CyberGhost VPN

3. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

 • Deblokira ABC Comedy, Netflix, Hulu i ostale usluge streaminga
 • Neograničeno strujanje, velike brzine i 148 VPN lokacija
 • Najbolje u klasi šifriranje, prekidač za ubijanje, podjeljeno tuneliranje
 • VPN protokoli

Nabavite ExpressVPN

Kako gledati s Huluom (Quick Quide)

Jednom kada imate VPN, vaš rad nije završen. Iako sada možete pristupiti web mjestu bez ikakvih problema, ipak morate platiti za sadržaj.

  A legátláthatóbb VPN-szolgáltatók 2020 - Ki mögött van a VPN?

ABC zahtijeva da odaberete pružatelja kojeg plaćate kako biste mogli gledati TV. Ali ako nemate američkog davatelja kablovske televizije (i zašto biste to učinili?), Nećete moći pristupiti sadržaju.

Srećom, ABC prihvaća Hulu kao pružatelja usluga i tu smo pobijedili.

Hulu je web mjesto sa pretplatom koje nudi tisuće TV emisija koje se emitiraju. Oni također imaju partnerstvo s ABC-om, što još više čini ovo.

Da biste se pretplatili na Hulu, morate imati američku kreditnu karticu, ali postoji rješenje! Možete koristiti bilo koju kreditnu karticu za kupnju poklon kartice na MyGiftCardSupply.

Quick Quide:

1. Idite na MyGiftCardSupply.com i kupite Hulu poklon karticu.

2. Odjavite se s Hulu, povežite VPN na američki poslužitelj i slijedite upute na MyGiftCardSupply da biste iskoristili karticu.

3. Prijavite se na abc.go.com (s VPN-om je i dalje uključen) i kliknite na “više pružatelja usluga”.

Kako gledati ABC komediju s bilo kojeg mjesta 2020. godine

Odaberite Hulu kao svog pružatelja usluga.

4. Prijavite se svojim vjerodajnicama i uživajte u live streamingu svih svojih omiljenih emisija tijekom premijere!

5. Na Huluu također možete samo gledati svoje omiljene emisije, ali morat ćete pričekati dan nakon što emitiraju zrak.

Mogu li gledati sa Sling TV-om?

Ako ste pročitali bilo koji drugi naš članak o gledanju (poput našeg HBO-a), obično preporučujemo Sling TV. To je zato što nude odličan TV bez potrebe za davateljem kablova (a poklon karticu Paypal možete koristiti za kupnju pretplate).

Ako već imate pretplatu za Sling TV, možda bi bilo vrijedno isprobati i gledati ABC koristeći njihove usluge. Međutim, malo je škakljivo.

Sling TV nudi pristup ABC-u, ali samo u određenim područjima. Ako možete dobiti VPN poslužitelj u Chicagu, Houstonu, Fresno-Visaliji, Los Angelesu, New Yorku, Philadelphiji ili San Franciscu, tada možete zatražiti pristup ABC-u. Ali to je samo prvi korak.

  Hogyan nézheted meg a 2018-19 Liga ACB szezonot bárhonnan

Tada morate dodati “Broadcast Extra” usluzi i promijeniti pretplatu. Košta dodatnih 5 USD mjesečno, a morate pričekati dok Sling TV pregleda vaš račun i potvrdi vašu pretplatu.. Sve u svemu, to boli, posebno ako postoji mogućnost da vaš VPN poslužitelj padne i morat ćete se prebaciti na drugo mjesto gdje ABC nije dostupan.

Preporučujemo kupnju pretplate na Hulu kako biste gledali svoje omiljene emisije komedija ABC.

Više članaka u kojima ćete moći uživati:

 • Što je VPN i treba li vam?
 • Najbolji VPN-ovi za bujice – 2020

 • 6 najboljih VPN-ova za streaming filmova – najbrži je 2020. godine & najjeftiniji
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me