Kako gledati Afriški pokal narodov od kjer koli leta 2023

Odlične ekipe velikih držav se soočajo drug proti drugemu v Afriško lastno prvenstvo. 24 ekip prihaja v Egipt in se izkaže na celini in po svetu. Prijavite se za VPN še danes in lahko videli najboljše Afrike na svojem največjem odru.

To je dogodek, ki ga ne smete zamuditi. O dogodkih tega prvenstva bomo govorili še dolgo v prihodnost. Če pa ste v tujini, morda ne boste videli niti minute akcije.

Vendar pa, vam ni treba ničesar zamuditi. Z VPN lahko nadzirate vsako igro. Uporabite naš hitri vodnik in se prepričajte si oglejte vse, kar morate videti!

Hitri vodnik: Oglejte si oddajo Afrika na SuperSport

SuperSport predvaja igre Afričnega pokala narodov po večini Afrike. Za pretakanje iger na SuperSport:

 1. Izberite ponudnika VPN z visoko hitrostjo in strežniki v Afriki (priporočamo NordVPN za pretakanje Afriškega pokala narodov). Prijavite se in naložite aplikacijo.
 2. Odprite aplikacijo, se prijavite in izberite lokacijo strežnika v Afriki.
 3. Pojdite na now.dstv.com in se prijavite. Potrebovali boste mobilno številko afriške države. Priporočamo uporabo www.avoxi.com.
 4. Med igrami se prijavite v DSTV in uživajte!

Oglejte si Afriški pokal narodov ZDAJ!

Hitri vodnik: Oglejte si oddajo Evropa na Eurosportu

Eurosport predvaja igre Afričnega pokala narodov po večini Evrope, vključno z Združenim kraljestvom. Za pretakanje iger na Eurosportu:

 1. Izberite ponudnika VPN z visoko hitrostjo in strežniki v Evropi (NordVPNservice je naše priporočilo). Prijavite se in naložite aplikacijo.
 2. Zaženite aplikacijo, se prijavite in izberite lokacijo strežnika v Evropi.
 3. Pojdite na europortplayer.com in kupite naročnino. Lahko uporabite PayPal.
 4. Na igrani dan se prijavite v Eurosport Player in uživajte!

Oglejte si Afriški pokal narodov ZDAJ!

Zakaj potrebujete VPN za ogled Afriškega pokala narodov

Pogosto se zahteva, da jih izdajatelji televizijskih programov blokirajo svoje tokove od vseh zunaj njihove regije. To pomeni, da kadar želite pretakati vsebino v tujini, morda ne boste imeli dostopa. To je to lahko vam pomaga VPN.

Ko se povežete z VPN, lahko izberite lokacijo, skozi katero bo usmerjen vaš promet. To pomeni, da se lahko povežete z izdajateljem televizijskih programov z mesta, ki ga ne blokirajo. Izdajatelj misli, da se nahajate tam, kjer se nahaja ta strežnik in omogoča gledanje njihovega toka.

  Как да получите холандски IP адрес навсякъде през 2023 г. [+ ВИДЕО]

Odblokiranje vsebine ni edina ugodnost ponudbe VPN. Odličen razlog je tudi dodatna varnost. VPN šifrirajo promet med vašo napravo in strežnikom VPN. To ščiti vas pred vsakim, ki poskuša videti, kaj počnete na internetu.

Hekerji želijo videti, kaj počnete, kam greste in katere podatke vnašate na internetu. Hekerji so lahko osamljeni težavi ali pa so to velike vlade. VPN vas ščitijo pred radovednimi očmi z dodajanjem dodatne plasti šifriranja v vaš promet.

Prepričajte se izberite visokokakovosten VPN storitev. Nekakovostne storitve so lahko manj varne, izdajatelji televizijskih programov pa jih lahko pogosto prepoznajo in blokirajo. Kakovostni VPN-ji se bolje prikrijejo, kar vam omogoča, da se izognete geo-omejitvam in poglejte, kaj želite videti.

Izkoristite vse te prednosti s prijavo na VPN. Tako lahko vidite, kaj želite videti, in pri tem ostanete varni.

Najboljša VPN-ja za gledanje Afriškega pokala narodov

1.NordVPN

NordVPN koristi Infografiko

Izjemno ugodne in izjemno močne, NordVPN je odlična izbira za vaš VPN. Njihova osredotočenost na varnost in zasebnost vas varuje na spletu. Njihova prizadevanja za deblokiranje vsebine vam pomagajo videti vse dejanje, ki ga želite videti.

Zaradi tega je uporabniku prijazen uporabniški vmesnik enostavno povezavo do kamor se želite povezati. Njihov seznam funkcij naredi njihovo omrežje, hiter, stabilen in odličen za pretakanje vsebine.

Vztrajno veliko povratnih informacij uporabnikov je NordVPN postalo naše # 1 Splošna storitev VPN, in je idealen za nemoten dostop do iger za Afriški pokal narodov.

Če želite vedeti, zakaj je NordVPN odlična izbira za vas, preberite naše uporabniške preglede.

Garancija za vračilo denarja: 30 dni

NordVPN lahko odklene:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

  ибосс - Јединствена сигурна платформа за мрежни пролаз у облаку

Namenski profil hudournika:
Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Glejte Afriški pokal narodov na NordVPN ZDAJ!

2.ExpressVPN

Ugodnosti ExpressVPN

Če potrebujete hitrost, vam bo dostavil ExpressVPN. Nekaj ​​jih ima najboljše hitrosti na trgu VPN. To vam pomaga, da ste v koraku z igrami, ki jih želite gledati.

ExpressVPN ima širok seznam strežniki po vsem svetu ki te pripeljejo tam, kjer moraš biti. Če naletite na težavo, je na voljo njihova 24/7 podpora za klepet v živo, ki vam pomaga rešiti problem. Svoj promet lahko celo razdelite in tako zagotovite, da boste med pretakanjem ostali povezani z lokalnimi napravami.

Ljubijo ga uporabniki in spoštujejo varnostni strokovnjaki, ExpressVPN bo zagotovil enostaven dostop in brezhibno pretakanje za vsak dogodek. Odlična je tudi izbira za hudournike in druge visoko pasovne širine.

Želite vedeti več? Preberite naša mnenja uporabnikov, če želite videti, zakaj je ExpressVPN lahko vaš VPN!

Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Brezplačen preizkus: 7-dnevna preizkusna različica za iOS in Android

ExpressVPN lahko odklene:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Namenski profil hudournika:
Ne, vendar vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Oglejte si Afriški pokal narodov na ExpressVPN ZDAJ!

3.CyberGhost

CyberGhost VPN

Za vse, ki veliko pretakate, je CyberGhost odlična izbira. Ponujajo strežniki, ki so posebej konfigurirani za pretakanje. Tako boste zagotovili stabilne povezave in optimalne hitrosti, ki jih potrebujete, ko gledate svoje igre.

  Cum să obțineți o adresă IP din Puerto Rico oriunde în 2023 [+ VIDEO]

Njihov širok seznam strežnikov vam ponuja veliko možnosti, ko se želite povezati po vsem svetu. In ti celo dovolijo povezati do 7 naprav hkrati, kar vam omogoča, da svoj tok nadaljujete doma ali na poti.

CyberGhost vas ščiti v spletu z blokiranjem sledilne programske opreme, oglasov in zlonamerne vsebine. Uporabljajo vojaško šifriranje v njihovi mreži, kar vam pomaga ostati varen. In celo ponujajo odlične popuste, kar zagotavlja, da boste dobili odlična storitev po razumni ceni.

Ne vzemite pa le besede za to. Oglejte si naše ocene uporabnikov in preverite, zakaj naj bi bil CyberGhost vaš VPN!

Garancija za vračilo denarja: 30 dni na kratkih načrtih; 45 dni na 6-mesečnih ali daljših načrtih

Brezplačen preizkus: 7-dnevno preizkušanje za mobilne naprave; Na voljo je enodnevna ali tridnevna preskusna različica sistema Windows

CyberGhost lahko odklene:
Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Namenski profil hudournika:
Da; prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Oglejte si Afriški pokal narodov na CyberGhostu ZDAJ!

Povzetek

Ekipe so postavljene, tekme prihajajo, velikani so pripravljeni na igro. Tu je Afriški pokal narodov najti prvaka na celini. Prijavite se za VPN zdaj in vidite legende.

Če še vedno niste prepričani, kateri VPN je pravi za vas, priporočamo NordVPN za igre Afričnega pokala narodov. Če obiščete našo stran ponudb in kuponov, lahko še več prihranite pri naročnini!

Nadaljnje branje

Če želite izvedeti več o VPN-jih, si oglejte tukaj:

 • Kako narediti VPN neodkriti in obiti VPN bloke
 • Najboljši (preizkušeni) VPN-ji brez dnevnika | Ostani anonimen & Zasebno
 • Kako dobiti južnoafriški IP naslov kjer koli v [+ VIDEO]