Kako gledati Game of Thrones Season 8 iz bilo kojeg mjesta

Veliki rat je ovdje, a tako je i Game of Thrones, sezona 8.

Sve će nove epizode biti dostupne za prijenos na HBO NOW i Hotstar, ali trebat će vam VPN da biste ih gledali ako živite ili putujete izvan SAD-a ili Indije.

I HBO i Hotstar koriste tehnologiju geolokacije za blokirati gledatelje izvan svojih zemalja, ali dobar VPN može maskirati svoju lokaciju i trik da vas pusti da prođete. VPN-ovi također zaštiti vaše osobne podatke od hakera, tragača i špijuna.

U nastavku ćemo vam pokazati kako koristiti VPN za streaming Game of Thrones Sezona 8. Daćemo vam i neke stručni savjeti za pronalaženje najbolje usluge za tebe.

Kratki vodič: Kako gledati Game of Thrones, sezona 8

Pogledajte na Hotstaru – najjeftiniji način za gledanje:

 1. Instalirajte i konfigurirajte VPN. NordVPNisam naš izbor broj 1!
 2. Spajanje na poslužitelj u Indiji.
 3. Krenite na Hotstar i prijavite se za premium plan. Preporučujemo Hotstar za streaming Game of Thrones jer je on puno jeftiniji od HBO-a (samo 3 USD mjesečno u usporedbi s HBO-ovim 15 USD mjesečno!). Game of Thrones istovremeno se emitira u SAD-u i Indiji.

Važno: Testirali smo Hotstar i otkrili da vam je potreban indijski broj mobitela za registraciju. Preporučujemo upotrebu besplatne probne verzije na ovoj web stranici kako biste dobili privremeni indijski broj.

Počnite gledati SADA!

Pogledajte na HBO ODMAH

 1. Instalirajte i konfigurirajte VPN (preporučujemo NordVPN za strujanje HBO-a).
 2. Spajanje na poslužitelj u SAD-u.
 3. Krenite do HBO SADA i prijavite se!

Kako se registrirati za HBO NOW izvan SAD-a

HBO će od vas tražiti američku kreditnu karticu kako biste dovršili registraciju. Ako koristite kreditnu karticu izvan SAD-a, transakcija će biti odbijena.

Srećom, možete umjesto toga koristite HBO NOW poklon karticu kreditne kartice. HBO preporučuje kupnju digitalne poklon kartice od eGiftera. Možete onda koristite svoju darovnu karticu za pretplatu na HBO NOW pomoću ove veze.

Počnite gledati SADA!

Gledajte na Amazon Prime

 1. Instalirajte i konfigurirajte VPN. Preporučujemo NordVPN za Amazon Prime.
 2. Spajanje na poslužitelj u SAD-u.
 3. Idite na Amazon Prime i prijavite se, ili se prijavite za Prime + HBO paket.
 4. Sjednite i uživajte!

Zašto vam treba VPN da biste gledali Game of Thrones, sezona 8

HBO NOW i Hotstar koriste IP adresu uređaja za određivanje vaše lokacije. Ako strujate izvan SAD-a ili Indije, blokirat će vašu vezu i nećete moći gledati Game of Thrones.

VPN je najsigurniji i najlakši način prevladati ovaj geoblock. VPN-ovi povezuju vaš uređaj s udaljenim poslužiteljem na mjestu po vašem izboru. Ovaj maskira vašu IP adresu i čini da izgleda kao da struji iz drugog dijela svijeta. Sve što trebate učiniti je povežite se s poslužiteljem u SAD-u ili Indiji, i moći ćete strujati HBO NOW ili Hotstar. Svoj VPN možete koristiti za otključajte geoblokirani sadržaj s bilo kojeg mjesta na svijetu.

VPN-ovi kriptiraju vaš internetski promet zaštiti svoje podatke od hakera, tragača i špijuna. To vaše osobne podatke čini nečitljivim i nitko neće moći vidjeti što gledate na mreži.

Važno je odabrati pravi VPN pa vaš internet ostaje brz i siguran. Potražite davatelje koji nude neograničena propusnost i poslužitelji velike brzine u SAD-u kako bi se uklonili puferiranje i dugo vrijeme utovara.

VPN koji odaberete treba nude aplikacije za sve svoje uređaje. Ako se želite zabavljati cijelo kućanstvo, pazite na VPN-ove koji se pružaju više istodobnih veza.

Što se tiče sigurnosti i privatnosti, vaš VPN trebao bi ponuditi 256-bitna enkripcija, stroga politika bez zapisnika, i an automatski prekidač kako biste spriječili da nezaštićeni podaci napuste mrežu u rijetkom slučaju ako vam VPN veza ne uspije.

Najbolji VPN-ovi za gledanje igre prijestolja, sezona 8

1. NordVPN

Kako gledati Game of Thrones Season 8 iz bilo kojeg mjesta

NordVPN kombinira velike brzine, neograničena propusnost, i vrhunske sigurnosne značajke donijeti vam najjednostavnije iskustvo strujanja. S virtualnim lokacijama u 60+ zemalja, uključujući SAD, nikad vam neće nedostajati nečega za pogledati.

NordVPN-a SmartPlay tehnologija olakšava strujanje geoblokiranog sadržaja. Automatski vas povezuje s poslužiteljem na kojem morate biti zaobići bilo koji geoblock. Možete preći s BBC iPlayera na HBO NOW, a da ne morate mijenjati svoje postavke.

NordVPN također štiti vaše osobne podatke šifriranje vojnog stupnja, stroga politika bez zapisa, i an automatski prekidač. U stvari, zapravo dvaput kriptira vaše podatke pomoću Double VPN protokola.

Impresivna sveobuhvatna usluga zaradila je NordVPN izvrsne recenzije kupaca, a možete ih isprobati bez rizika 30-dnevna garancija povrata novca.

NordVPN se može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Gledajte s NordVPN-om!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

ExpressVPN je naš prvak u brzinskom ispitivanju, i to se stvarno pokazuje kada struji HBO! svoj neograničena propusnost i specijalizirani poslužitelji znači da se možete oprostiti od punjenja dok gledate svoj Game of Thrones maraton.

Imat ćete izbor od više 3.000 poslužitelja u 94 zemlje, uključujući visoke brzine poslužitelja u SAD-u.

Ali ExpressVPN nije baš sjajan za strujanje. svoj stanje sigurnosti značajke štite vaše osobne podatke tako da ste uvijek anonimni na mreži.

ExpressVPN ponude 30-dnevni, bez pitanja, garancija povrata novca i 7-dnevno besplatno probno razdoblje za Android i iOS aplikacije. Da biste saznali više o tome što ovaj munjevit VPN može učiniti, pogledajte što stvarni korisnici moraju reći o ExpressVPN-u.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Gledajte s ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

Super velike brzine i neograničena propusnost CyberGhost čini popularnim izborom. Čak je i ima specijalizirani poslužitelji za strujanje HBO-a!

CyberGhost djeluje 5,700+ poslužitelja u 89 zemalja tako da možete strujati sadržaj iz cijelog svijeta. Najbolje od svega je to sigurnosne značajke vrhunskog kvaliteta čuvat će vaše osobne podatke dok pregledavate.

Možete pokušati CyberGhost bez rizika sa a 45-dnevna garancija povrata novca. 

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Gledajte s CyberGhostom!

4. Surfshark

Kako gledati Game of Thrones Season 8 iz bilo kojeg mjesta

Surfshark je još jedan odličan izbor za HBO NOW. Nudi velike brzine, raste globalna mreža poslužitelja, i snažne sigurnosne značajke koji vas čuvaju dok struji.

Surfshark je aplikacije za gotovo sve uređaje i ponude neograničene istodobne veze tako da možete zabavljati cijelo svoje kućanstvo.

Ako niste sigurni je li Surfshark za vas, kliknite ovdje kako biste pročitali stvarne korisničke recenzije. Tu je i 30-dnevna garancija povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Pazite na Surfshark!

5. PrivateVPN

privatevpn uređaji

PrivateVPN je a pružatelj usluga budžeta s najsuvremenije sigurnosne značajke i neograničena propusnost. Ono što je najvažnije, PrivateVPN može zaobići HBO-ove geoblokove.

Jednostavan je za korištenje i super za početnike. Iako ne postoji podrška za chat uživo, ako ste novi u VPN-ima, možete neka vam agent za korisničku podršku instalira VPN softver umjesto vas putem daljinske pomoći. 

Iskoristite sve od sebe 7-dnevno besplatno probno razdoblje i 30-dnevna garancija povrata novca kako bi saznali zašto korisnici cijene PrivateVPN.

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Gledajte s PrivateVPN!

Sažetak

VPN je najbrži i najsigurniji način za strujanje Game of Thrones izvan SAD-a.

Pravi VPN hoće otključati geoblokirani sadržaj iz cijelog svijeta i zaštiti svoju vezu od hakera i napadača.

Ako još uvijek niste sigurni koji VPN je najbolje za vas, preporučujemo NordVPN. Možete čak probajte besplatno!

Nabavite NordVPN odmah!

Daljnje čitanje

Želite spremiti nešto svog teško zarađenog novca? Naši stručnjaci koji štede proračun sastavili su popis najboljih trenutno dostupnih VPN ponuda.

Pogledajte koji su nas VPN dobavljači impresionirali u nagradama VPN 2020.

Zanima vas više od samo sigurnog strujanja? Pogledajte naše stručne preporuke za najbolje VPN-ove bez dnevnika.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me