Kako gledati Indianapolis 500 iz bilo kojeg mjesta 2020. godine

Najveći spektakl u utrkama vraća se na autocestu Indianapolis Motorway 26. svibnja 2019. Automobili će se trčati oko staze sa brzinom većom od 200 milja na sat u prilici na Victory Lane. Sada se prijavite za VPN i moći ćete vidjeti svaki krug!

Indianapolis 500 je jedna od najvećih rasa na zemlji. Od pjevanja “Povratak kući opet u Indiani” do ispijanja hladne boce mlijeka, sve je o tome legendarno. Ali ako ste u inozemstvu za vrijeme trke, to nećete moći vidjeti.

Ali ne brinite se. Uz VPN i naš brzi vodič, možete vidjeti svaki krug oko Brickyard-a!

Kratki vodič: Kako gledati Indianapolis 500 putem svog TV davatelja

nacionalna komunikaciona mreža je televizijska emisija Indianapolis 500 2019. godine. Za gledanje NBC prijenosa uživo potreban vam je TV pružatelj usluge (na primjer, Sling TV, DirecTV ili DISH). Za gledanje Indianapolisa 500:

  1. Odaberite VPN s velikom brzinom i američkim poslužiteljima (preporučujemo ExpressVPN za strujanje The Indianapolis 500). Prijavite se i preuzmite aplikaciju.
  2. Otvorite aplikaciju, prijavite se i odaberite mjesto poslužitelja u SAD-u.
  3. Idite na www.nbc.com/live na dan utrke, prijavite se sa svojim TV davateljem * i uživajte!

* Ako nemate američkog TV pružatelja usluga, možete koristiti Sling TV bez načina plaćanja u SAD-u. Kupite poklon karticu Sling TV na MyGiftCardSupply.com i slijedite upute za otkup kartice i pretplatu na Sling TV.

Gledajte Indianapolis 500 SADA!

Zašto vam treba VPN da biste gledali Indianapolis 500

Emiteri poput NBC-a su često potrebni za blokiranje njihovih tokova od bilo koga izvan svoje matične zemlje. To znači da, kada želite gledati Indianapolis 500, trebate NBC da mislite da ste u SAD-u. VPN vam može pomoći da to učinite vrlo dobro.

Kad se povežete s VPN-om, možete odabrati lokaciju kroz koji će biti usmjeren sav vaš promet. Čini se da se spajate s IP adrese tog VPN poslužitelja. Dakle, kada nakladnik koristi tu IP adresu za provjeru svoje lokacije, misle da se nalazite gdje god se nalazio VPN poslužitelj.

Ovako se VPN-ovima otvoriti cijeli svijet programiranja tebi. Ne samo američki sportovi, već i bogatstvo programa u cijelom svijetu. VPN-ovi vas povezuju s onim gdje se događaju i gdje ih možete vidjeti.

Za streaming sporta kao što su automatske utrke, pobrinite se odaberite dobavljača VPN-a s brzim vezama. Indianapolis 500 može se spustiti na tisućine sekunde i potrebna vam je mreža koja može ići ukorak. Provjerite ima li VPN širinu pojasa do pružaju jasne slike bez problema s zaostajanjem ili punjenjem.

Također, pri odabiru VPN-a obavezno to učinite odaberite visokokvalitetnu uslugu. Emiteri često mogu prepoznati nekvalitetne VPN-ove i blokirati ih sa svojih poslužitelja. Visokokvalitetni VPN-i bolje se maskiraju, omogućujući im to dodge geoblocks i povezati se s potocima koje želite vidjeti.

Najbolji VPN-ovi za gledanje Indianapolisa 500

1.ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Mnogo je razloga za odabir usluge ExpressVPN kao vašeg davatelja, a brzina je velika. ExpressVPN ima neke od najboljih brzina mreže na tržištu, što ga čini odličnim izborom za strujanje Indianapolis 500.

Njihova opsežna mreža je izvrsno za deblokiranje sadržaja diljem svijeta. Možete čak i istovremeno se prijaviti na 5 različitih uređaja što vam omogućava fleksibilnost u povezivanju. Uz to, ako imate problema, na raspolaganju vam je njihova podrška u razgovoru 24 sata dnevno.

Izvrsno za korisnike i poštovano od strane sigurnosnih stručnjaka, ExpressVPN pruža sjajno iskustvo svima. I njihovi velike brzine i stabilne veze čine ih odličnim izborom za streaming događaja. Sve ove značajke čine ExpressVPN našim najboljim izborom za gledanje Indianapolis 500.

Želite znati više o ExpressVPN-u? Pročitajte naše korisničke recenzije!

Povrat novca zagarantovan: 30 dana

Besplatno probno razdoblje: 7-dnevno probno razdoblje za iOS i Android

Gledajte Indianapolis 500 na ExpressVPN SADA!

2.NordVPN

Kako gledati Indianapolis 500 iz bilo kojeg mjesta 2020. godine

Ako tražite jednostavan za korištenje VPN po razumnoj cijeni, NordVPN je odličan izbor. Njihovi brzi poslužitelji i ogromna svjetska mreža fantastični su za povezivanje s bilo kojeg mjesta na bilo koje mjesto. A to uključuje povezivanje sa SAD-om za Indianapolis 500.

NordVPN se fokusira na sigurnost, privatnost i deblokiranje sadržaja širom svijeta. njihov SmartPlay značajka pomaže vam dobiti i ostati na najboljem poslužitelju za uspostavljanje i održavanje veze. I oni vam dopuštaju ostanite povezani u pokretu omogućujući vam prijavu na 6 uređaja odjednom.

Šifriranje vojnog stupnja a stroga pravila zabrane evidencije štite internetsku aktivnost od hakera. I njihovi Dvostruki VPN i CyberSec značajke pomažu u blokiranju oglasa i zlonamjernog softvera iz vašeg sustava. Sa svim tim značajkama jasno je zašto je NordVPN naša # 1 ukupna VPN usluga.

Da biste saznali više o tome što NordVPN čini izvrsnom uslugom, pročitajte naše korisničke recenzije!

Povrat novca zagarantovan: 30 dana

Gledajte Indianapolis 500 na NordVPN SADA!

3.CyberGhost

CyberGhost VPN

Ovaj temeljen na Rumunjskoj VPN još je jedan pouzdan izbor za strujanje Indianapolisa 500. Njihov poslužitelji usmjereni na strujanje osigurajte vam da dobivate brzu i pouzdanu vezu kroz cijelu utrku.

Sa puno poslužitelja diljem SAD-a i širom svijeta CyberGhost može dobiti spojeni bilo gdje. Njihova usluga omogućuje 7 istodobnih veza, pa svoj račun možete podijeliti s prijateljima. I mogu blokirajte tragače, oglase i zlonamjerni sadržaj, čuvajući vas na mreži.

Možete saznati više o CyberGhostu čitajući naše korisničke recenzije!

Povrat novca zagarantovan: 30 dana na kratkim planovima; 45 dana na 6-mjesečnim ili dužim planovima

Besplatno probno razdoblje: 7-dnevno probno razdoblje za mobilne uređaje; Dostupna je jednodnevna ili trodnevna probna verzija sustava Windows

Gledajte Indianapolis 500 na CyberGhostu ODMAH!

4.Surfshark

Kako gledati Indianapolis 500 iz bilo kojeg mjesta 2020. godine

Relativno nova usluga na tržištu VPN-a, Surfshark se specijalizirao za deblokiranje strujnog sadržaja. I kao relativno nova usluga često mogu letjeti ispod radara VPN blokera pomažući vam da se povežete.

Uz deblokiranje sadržaja, Surfshark nudi blokator oglasa i bijelu listu, štiteći vaš sustav od praćenja softvera. Oni čak nude i neograničene istovremene veze, osiguravajući da se možete povezati s bilo kojeg mjesta bilo kada.

Saznajte više o tome što čini Surfshark sjajnim VPN-om pročitajući naše korisničke recenzije!

Povrat novca zagarantovan: 30 dana

Gledajte Indianapolis 500 na Surfsharku ODMAH!

5.Štitnik štitnika

Kako gledati Indianapolis 500 iz bilo kojeg mjesta 2020. godine

Ako ste tražite veliku uslugu, ali ne treba vam veliki popis zemalja, Hotspot Shield je odličan izbor. Hotspot Shield ima manji globalni otisak od nekih drugih usluga, jer oni fokusiraju svoju mrežu samo u 25 zemalja.

Međutim, taj manji otisak znači da se Hotspot Shield može usredotočiti pruža veliku uslugu na tim lokacijama. U stvari, većini ljudi nisu potrebni poslužitelji u 60+ zemalja pa će Hotspot Shield isporučiti sve što vam treba tamo gdje vam zatreba. To znaci brze, sigurne mreže koje isporučuju željeni sadržaj.

Ako želite znati što Hotspot Shield može učiniti za vas, pogledajte što naši korisnici moraju reći!

Povrat novca zagarantovan: 45 dana

Gledajte Indianapolis 500 na Hotspot Shield-u!

Sažetak

Gotovo je vrijeme je da trkači pokrenu svoje motore na Indianapolis 500. Sada se prijavite za VPN i možete vidjeti sva uzbuđenja od Indianapolis Motor Speedwaya.

Ako još uvijek niste sigurni koji VPN je pravi za vas, preporučujemo ExpressVPN za strujanje Indianapolis 500. Ne zaboravite provjeriti stranicu s ponudama i kuponima da biste vidjeli kako možete uštedjeti na pretplati!

Daljnje čitanje

Želite znati više o VPN-ovima i što oni mogu učiniti za vas? Pogledajte ove stranice:

  • Najbrži VPN-i (testirali smo za brzinu)
  • Najbolji (i najgori) blokatori oglasa
  • Kako zaista sakriti svoju IP adresu putem VPN-a
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me