Kako gledati Love Island USA s bilo kojeg mjesta 2023. godine

Ako tražite sezonu Love Island 5, kliknite ovdje.

Nakon pet uspješnih sezona u Velikoj Britaniji, Otok ljubavi napokon stiže u Ameriku.

Američka verzija predstave trebala bi premijerno biti predstavljena 9. srpnja na CBS-u. Love Island on CBS dostupan je samo gledateljima u SAD-u. Međutim, to ne znači da ćete propustiti na Love Island USA. Jednostavno ćete morati gledajte putem VPN-a.

Samo ćemo vam pokazati kako je lako gledati CBS s VPN-om. Zatim ćemo vam dati naše VPN tipove za otključavanje CBS-a.

Kratki vodič: Kako gledati Love Island USA

 1. Odaberite VPN uslugu koja to može deblokirajte DZS. Preporučujemo upotrebuNordVPNza najbolji ukupni učinak
 2. Instalirajte VPN na svom uređaju. Zatim, spojite se na američki poslužitelj.
 3. Otiđite na CBS.com i počnite gledati Otok ljubavi SAD.

Gledajte Love Island USA SADA!

Zašto vam treba VPN da biste gledali Love Island USA

DZS je proširio svoje usluge na druge zemlje u posljednjih nekoliko godina. Međutim, slično kao Netflix, the Biblioteke sadržaja razlikuju se ovisno o vašoj regiji. Čak i ako možete gledati neke emisije na CBS-u izvan Amerike, DZS će blokirati neameričke IP adrese s pristupa otoku Love Love USA.

Da biste išli ukorak s američkom ulogom Islandersa, morat ćete promijenite svoj IP. Kad se povežete na VPN poslužitelj, bit će sakrijte svoju stvarnu IP adresu pa će web stranice vidjeti samo IP adresu odabranog VPN poslužitelja. Na ovaj način možete učiniti da izgleda kao da se nalazite u SAD-u, bez obzira gdje se nalazili.

Na tržištu postoji puno VPN-ova, ali nemaju svi iste ovlasti za deblokiranje kao vrhunski davatelji usluga. Puno besplatni VPN-ovi nisu zaista besplatni. Natjeraju vas da platite ograničavajući vašu propusnost i poslužitelje kojima možete pristupiti. Ostali će prikazuju vam veliki broj oglasa a ponekad čak ukrasti vaše podatke. slaba razina enkripcije će kompromitirati, a ne osigurati vašu privatnost.

Da biste odabrali VPN za Love Island USA, želite usluga s puno američkih poslužitelja. Uz to ćete htjeti i VPN velike brzine, bez sigurnosnih zapisa, i a visoka razina enkripcije. automatski prekidač dobra je ideja ako se tiče privatnosti ili cenzure.

  Блокчейн и биткойн действительно неизменны?

Pročitajte dolje da biste otkrili naše najbolje VPN tipove za gledanje Love Island USA.

Najbolji VPN-ovi za gledanje Love Island USA-a

1.NordVPN

NordVPN za Bulgaris

NordVPN je naš izbor broj jedan za najbolja ukupna VPN usluga. Sa preko 5000 poslužitelja, uključujući više od 2000. u SAD-u, nećete morati propustiti ni trenutak s Otoka ljubavi.

Kad odaberete NordVPN, imat ćete pristup glavne platforme za strujanje, šifriranje vojnog stupnja, i a nema politike dnevnika. NordVPN može zaobići neke najteže geoblokove. To je samo nekoliko njih razlozi zbog kojih korisnici vole NordVPN tako puno.

Možete isprobati NordVPN bez rizika 30-dnevna garancija povrata novca.

NordVPN se može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Gledajte uz NordVPN

2.ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Stalno izlazi ExpressVPN na vrhu kad je u pitanju brzina. To znači da nećete gubiti vrijeme čekajući učitavanje videozapisa. Također se nećete morati brinuti da li će vas prekinuti stalnim punjenjem.

Korisnici koji se zaklinju ExpressVPN-om znaju da kada se povežete s jednim od njegovih poslužitelja, bit ćete zaštićeni 256-bitna AES enkripcija. Usluga čuva nema trupaca, nudi automatski prekidač, i koristi DNS / IPv6 zaštita od propuštanja.

Iako ExpressVPN nije najjeftiniji na tržištu, uslugu možete isprobati sami bez obveze. Nudi 30-dnevna garancija povrata novca, nema postavljenih pitanja.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.
  DataVisor utilizează algoritmi multidimensionali pentru a detecta conturile de utilizator frauduloase

Gledajte s ExpressVPN

3.CyberGhost

CyberGhost uređaji

Kad se povežete s CyberGhost-om i gledate CBS, lako ćete pronaći najbolji poslužitelj za posao. CyberGhost-a jednostavno sučelje uključuje namjenske profile za strujanje. Sa poslužiteljima u desetak različitih zemalja, svaki je izbor optimiziran za svoju sposobnost deblokirajte različite platforme za strujanje.

CyberGhost se fokusira na više od struje. Njegov softver uključuje vrhunski sigurnosni protokoli. Pronaći ćete šifriranje vojnog stupnja i stroga politika privatnosti. Možete i sami vidjeti zašto korisnici biraju CyberGhost.

Ako želite najprije isprobati VPN, CyberGhost nudi velikodušno 45-dnevna garancija povrata novca. Ako naiđete na bilo kakve probleme, na raspolaganju vam je ekipa za podršku CyberGhosta koja vam pomaže 24 sata dnevno.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Gledajte uz CyberGhost

 

4.Surfshark

Surfshark uređaji

Surfshark je relativno nova VPN usluga na tržištu, ali to brzo postaje omiljeni korisnik. Kao manje poznata usluga, Surfshark se rjeđe susreće VPN blokovi. To znači da nećete imati problema s pristupom Love Island USA ili bilo kojim drugim CBS sadržajem.

Surfshark mreža od 800+ globalnih poslužitelja kontinuirano raste. Također dolazi sa CleanWeb tehnologijom koja nudi ugrađeni blokator oglasa i zlonamjernog softvera. Najznačajnija prednost Surfsharka u odnosu na konkurenciju je ta što omogućuje korisnicima neograničene istodobne veze.

Probajte Surfshark s 30-dnevna garancija povrata novca.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.
  Безплатен VPN срещу платена VPN - Кое е най-подходящото за вас и най-доброто от 2023 г.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Gledajte uz Surfshark

5.PrivateVPN

PrivateVPN uređaji

Sa sjedištem u Švedskoj, PrivateVPN je manja usluga od naših ostalih preporuka. Međutim, to znači da održava i operira sve poslužitelje u svojoj mreži. To pomaže osigurati višu razinu sigurnosti i privatnosti za svoje korisnike.

PrivateVPN nema nedostatak poslužitelja smještenih u Americi, koji to mogu deblokirajte većinu glavnih platformi za strujanje, uključujući DZS. Pogledajte ove stvarne korisničke recenzije za PrivateVPN.

Pronaći ćete da PrivateVPN nudi neke od najbolje cijene za vrhunski VPN servise. Ako niste zadovoljni s njegovim performansama, možete dobiti puni povrat u roku od 30 dana.

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Gledajte s PrivateVPN

Sažetak

Love Island USA možda je američki glumac o britanskoj reality emisiji, ali ne morate biti u SAD-u da biste je gledali. VPN je najbolji i najsigurniji način zaobići geoblokove. Vaš sadržaj neće biti ograničen na temelju vaše regije.

Upotreba vrhunskih VPN usluga rotirajuće IP adrese kako biste osigurali da ćete uvijek imati pristup DZS-u. U isto vrijeme, osigurajte svoju vezu i sakrijte svoju aktivnost pregledavanja od vašeg davatelja internetskih usluga. Preporučujemo da pokušate NordVPN za najbolju kombinaciju značajki, uključujući zaobilaženje geoblokova, poslužiteljske mreže i sigurnosti.

Daljnje čitanje

Evo naših preporuka za najbolje VPN-ove za DZS.

Ako želite nadoknaditi petu sezonu Love Islanda, napisali smo zgodan vodič za gledatelje izvan Velike Britanije.

Prošle sezone sezone Otoka ljubavi možete pronaći i na Hulu. Evo kako dobiti račun bez američke kreditne kartice.