Kako gledati milijon majhnih stvari sezona 2 brezplačno na spletu!

Po srhljivi prvi sezoni se je Million Little Things vrnil k še enemu čustvenemu rolerju.

Na ABC lahko prenašate vsako epizodo uspešnice. Ampak za gledalci zunaj ZDA, Milijon malih stvari se morda zdi nemogoč dostop.

Mreže, kot so ABC, NBC in DZS preprečiti tujim gledalcem dostop do nekaterih filmov in TV oddaj, vključno z milijonom majhnih stvari.

To je postopek, imenovan geoblocking, in to je razlog za grozljivo sporočilo: “Ta video ponujamo samo gledalcem v Združenih državah Amerike.”

Vseeno ne skrbite. Lahko si ogledate milijon majhnih stvari plus vso vsebino, ki je omejena na ABC, z uporabo a VPN.

Deluje povezovanje naprave z oddaljenim strežnikom na drugem mestu. Tako lahko dvignite geblok in začnete brez omejitev pretakati sezono 2 milijona majhnih stvari.

V tem priročniku vam bom pokazal kako gledati 2. sezono Milijona malih stvari z VPN. Bom dal tudi naše priporočila za najboljše VPN-je na voljo.

Hitri vodnik – Kako gledati milijon majhnih stvari 2. sezona

 1. Izberite a VPN s strežniki v ZDA. ExpressVPN odličen za deblokiranje ABC!
 2. Prenesite in namestite programsko opremo VPN.
 3. Povežite se z oddaljenim strežnikom v ZDA.
 4. Pojdite na ABC.go.com in začnite pretakanje.

Začnite pretakati milijon majhnih stvari zdaj!

Zakaj potrebujete VPN, če želite gledati milijon majhnih stvari 2. sezona

Geobloki ABC so posledica licenčnih in distribucijskih predpisov. In za skoraj vso vsebino ABC veljajo te omejitve. Če si želite ogledati milijon malih stvari ali katero izmed najboljših oddaj ABC, potrebujete VPN.

Zakaj? Ker a VPN lahko prikrije vaš IP naslov.

IP naslov je podoben omrežjem ABC spremlja in spremlja svoje gledalce. S pomočjo programske opreme za lokacijo lahko vidijo vaš IP naslov, natančno določite svojo lokacijo in ji onemogočite dostop do določenih naslovov.

A VPN prepreči to težavo. Avtor povezovanje naprave z oddaljenim strežnikom v ZDA, VPN cenkrat vaš resnični naslov IP tako da vam dodelim a nov IP naslov ZDA in šifriranje vašega internetnega prometa.

  Phantom - A veszélyre reagáló eszközök automatizálása eszközök és alkalmazások között

Ko obiščete ABC, bo bo spletna stran mislila, da gledate iz naprave v ZDA. Tako si lahko ogledate milijon majhnih stvari plus milijon drugih stvari!

To ni vse, kar VPN lahko stori

Ne glede na to, kje si, lahko za dostop do vsebine z omejenim dostopom uporabite VPN. Ko boste naslednjič na dopustu, ne smete zamuditi niti minut svojih najljubših oddaj.

VPN-ji pa več kot le odblokirajo geo-omejeno vsebino. Prav tako so odličen za varovanje na spletu.

Ne glede na to, ali uporabljate domača omrežja ali javne Wi-Fi točke, svoje Podatki so predmet napadov zlonamerne programske opreme, nevarnih oglasov, lažnega predstavljanja, kriptovalute in celo vladnega nadzora.

Toda z uporabo VPN lahko zaščitite se proti takim nevarnostim. To je zato, ker vsakič, ko se povežete z oddaljenim strežnikom prek VPN-ja ustvari varen predor, ki šifrira vaše podatke.

Tako, da svoje občutljive podatke ovijete v plasti kode, stvari, kot so uporabniška imena in gesla, postanejo nerazločljive potencialnim napadalcem.

Tudi s prikrivanjem vašega naslova IP VPN vam daje anonimnost tako lahko raziščete internet, ne da bi razkrili svojo identiteto. To je edini način varno uživajte v neomejenem internetu.

Zdaj veste, kako koristen je lahko VPN, poglejmo si tri najboljše možnosti.

3 najboljše VPN-je za gledanje milijona majhnih stvari 2. sezona

1. ExpressVPN

Kako gledati milijon majhnih stvari sezona 2 brezplačno na spletu!

ExpressVPN je eden izmed naših najljubši VPN-ji za deblokiranje ameriške televizije omrežja. In z več kot 3.000 strežnikov v 94 državah, tudi v ZDA ponuja veliko možnosti za ogled milijona majhnih stvari.

Toda tisto, kar ExpressVPN loči, je njegovo hitrost. Ocenjeno kot eden najhitrejših VPN-jev okrog, ExpressVPN ponuja neomejena pasovna širina tako lahko pretakate brez skrbi o zatiranju ponudnika internetnih storitev, napakah posredniškega strežnika ali medpomnjenju.

ExpressVPN ponuja hitrost in enakovredna varnost. Uživajte 256-bitno šifriranje AES plus a brez hlodov politika, an samodejno stikalo za ubijanje, in DNS / IPv6 zaščita pred uhajanjem za popoln duševni mir.

  Како гледати сезону 5 Беттер Цалл Саул Онлине било где

Ne vzemite pa le besede za to. Preberite si, kaj lahko pravijo pravi uporabniki celoten pregled ExpressVPN ali poskusite danes s polno 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

ExpressVPN lahko odklene:

 • SundanceTV, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Oglejte si milijon majhnih stvari s ExpressVPN!

2. NordVPN

nordvpn

Nizkocenovni in visoko zmogljiv VPN ima NordVPN a odličen uspeh z deblokiranjem ABC. Ne samo, da ponuja 5.500 varnih strežnikov, od tega 1.800+ v ZDA, uporabnikom omogoča tudi sledenje, kako zasedeni so določeni strežniki.

To in njegovo edinstveno SmartPlay DNS funkcija, pomeni, da NordVPN ponuja enega od najboljše vsestranske pretočne predstave katerega koli VPN-ja na trgu.

Ves vaš promet bo ostal tudi zaščiten. Uživajte 256-bitna AES enkripcija vojaškega razreda, dvakrat šifrirano s strani NordVPN Dvojna funkcija VPN.  Poleg tega poskrbi funkcija CyberSec podjetja NordVPN oglasi in zlonamerna programska oprema.

Želite izvedeti, zakaj toliko naših bralcev ljubi NordVPN? Potem si oglejte naše celoten pregled. Ali pa če želite dostop do geoblokirane vsebine danes, poskusite zdaj in uživajte v 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

NordVPN lahko odklene:

 • SundanceTV, Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Oglejte si milijon majhnih stvari z NordVPN!

3. CyberGhost

Če želite pretakati vsebino, kot je Milijon majhnih stvari, je spletna kombinacija CyberGhost uspešnost in varnost je odlična izbira.

  Google és VPN-k - Biztosan biztonságban vagy? Frissített útmutató 2023

CyberGhost sicer ponuja tako hitro kot ExpressVPN neomejena pasovna širina tako lahko uživate v svojih najljubših oddajah brez pufranja.

Ponuja tudi eno največjih možnosti strežnikov na trgu. Z več 6000 hitrih strežnikov v 90+ državah, od tega 1300 v ZDA, imate veliko možnosti za pretakanje ABC.

CyberGhost je brezhiben in enostaven za uporabo kot nalašč za prve uporabnike. Lahko se sprostite in veste, da vaši podatki ščitijo 256-AES tehnologija enkripcije bitov, strog politika brez zapisov, zaščita pred puščanjem DNS, in priročen kill stikalo.

Želite vedeti več? Oglejte si naše celoten pregled CyberGhost za resnične vpoglede uporabnikov. Ali pa poskusite danes brez tveganja z a 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja. 

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: SundanceTV, Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da, namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Oglejte si milijon majhnih stvari s CyberGhostom!

Povzetek

Zaradi omejitev distribucije in licenciranja ABC in druga omrežja uporabljajo tehnike geoblokiranja, s katerimi zagotovijo, da so njihove vsebine vidni samo uporabniki v ZDA.

Ne dovolite, da vas geo-omejitve preprečijo, da bi prišli do svojih najljubših oddaj. Prenesite enega od teh premium VPN-jev na danes brez omejitev.

Toda zaradi svojih vodilnih hitrosti in vrhunske varnosti, ExpressVPN je naša najboljša izbira za ogled milijona majhnih stvari.

Nadaljnje branje

Potrebujete nasvet o izbiri pravega VPN-ja za vas? Oglejte si naše 8 nasvetov za začetnike.

Ali če želite izvedeti več o prikrivanju vašega naslova IP, si oglejte naš priročen vodnik.

Če želite odblokirati Netflix, si oglejte naš vodič v najboljši VPN-ji za Netflix.