Kako gledati sezono 2 zamaskirane pevke brezplačno na spletu!

Nepripisani resničnostni šov The Masked Singer se vrača že drugo sezono. Tedenska igra ugibanja, nezaslišani kostumi in gostujoči gostitelji, kot je T-Pain, ne morejo zamuditi dogodka.

Maskirana pevka je na FOX in lahko nastavite vsak teden, če imate naročnino na Hulu ali Sling TV. Slaba stran je to obe mesti za pretakanje sta na voljo samo v ZDA.

Obe strani uporabljata geo-omejitve za blokiranje uporabnikov zunaj regije. Ampak, vse kar potrebuješ je premium VPN za obhod geoblokov.

Zamislite si VPN kot kostum za The Masked Singer. Skriva vaš dejanski naslov IP ga vodil skozi šifriran predor na enem od njegovih ameriških strežnikov. Nato dobite vso vsebino, ki jo ponujata Hulu in Sling TV, kot je bila druga sezona The Masked Singer.

Hitri vodnik – Kako gledati maskirano pevko sezona 2 na televiziji Hulu ali Sling

 1. Izberite VPN z veliko hitrimi strežniki v ZDA. Priporočamo NordVPN.
 2. Prenesite in namestite programsko opremo VPN.
 3. Povežite se s strežnikom v ZDA.
 4. Prijavite se / prijavite se za Hulu ali Sling TV in začnite prireditve!

Začnite pretakanje sezone maskiranega pevca 2!

Kako se prijaviti za Hulu

Pretočna vsebina na Hulu je neskončna, vendar je za prijavo na račun potreben ameriški IP naslov in ameriška kreditna kartica. Nikoli se ne bojite, sledite tem korakom, da pridobite račun Hulu, ne glede na to, kje ste.

 1. Pojdite na MyGiftCardSUPPLY in kupite Hulu darilno kartico.
 2. Sledite navodilom na MyGiftCardSUPPLY, če želite uporabljati stanje darilnih kartic na vašem Hulu računu.
 3. Prijavite se v Hulu in začnite pretakati The Masked Singer!

Kako se prijavite na Sling TV

Tako kot Hulu, tudi Sling TV potrebuje račun tako ameriški IP naslov kot kreditno kartico s sedežem v ZDA. Sledite našim korakom in kmalu boste na Sling TV.

 1. Prijavite se / vpišite se za PayPal račun in se pomaknite do trgovine z darilnimi karticami ZDA PayPal.
 2. Kliknite »Kategorije« in nato »Umetnost & Zabava. “
 3. Izberite “Sling TV” in nato kupite darilno kartico.
 4. Navidezna kartica gre na vaš e-poštni naslov PayPal.
 5. Pojdite do Sling TV, pomaknite se do dna in kliknite »Uveljavi darilno kartico«.
 6. Sledite navodilom za prijavo na račun in unovčenje darilne kartice.
 7. Če želite Masked Singer dobiti na FOX, se morate prijaviti na paket Sling Blue.
 8. Pojdite do Maskirane pevke in uživajte!

Zakaj potrebujete VPN, če želite gledati maskirano pevko 2. sezona

Zmogljiv VPN zagotavlja, da boste lahko v The Masked Singer uživali vsak aha trenutek, ne glede na to, ali predvajate televizijo Sling ali Hulu.

Obe mesti sledita vaši svetovni lokaciji in geblokirate njegovo vsebino, če ste zunaj ZDA (tudi če potujete in imate naročnino v ZDA).

  Провера цурења ВПН - Како дијагностицирати и поправити ДНС пропусте

VPN premaga te ovire s tehniko, imenovano geo-spoofing. Ko v VPN uporabljate ameriški strežnik, kanal za pretakanje misli, da ste v ZDA. Omejitev se odpravi in ​​dobiš dostop do vse vsebine na televiziji Hulu in Sling TV.

Druga ovira, ki jo lahko naletite je ta obe strani redno posodabljata tehnologijo zaznavanja VPN. Če Hulu na primer zazna, da uporabljate VPN, vas onemogoči ogled. Vendar pa najboljši VPN-ji ostati pred odkrivanjem posodabljanje vseh strežnikov in stalno dodaja več strežnikov.

To ni vse, kar VPN lahko stori

Težko se je izogniti vsem vsebinam, ki jih ponujata Sling TV in Hulu. Še vedno, zvezdna VPN vam ponuja veliko pretočnih kanalov po vsem svetu zaradi velike količine globalnih strežnikov.

Kljub temu je VPN veliko več kot samo vaš rešitelj za pretakanje.

Težava pri spletnem omrežju je, da vam odpira spletna sneženja kot hekerji, sledilci drugih oglasov, invazije oglasov in celo vdori vlade. Premium VPNs vas varujejo pred temi morebitnimi napadalci skrijete vse svoje dragocene podatke za svojimi vodilnimi funkcijami kibernetske varnosti.

Šifriranje vojaškega razreda in preventivne lastnosti, kot so samodejno stikalo za ubijanje vas varno ob pretakanju ali celo nakupu na Amazonu.

3 najboljše VPN-je za gledanje 2 zamaskirane pevke

Zdaj, ko veste, kako pretakniti drugo sezono The Masked Singer, poglejmo našo 3 vrhunske VPN-je za odklepanje zabave, medtem ko kibernetske tatove ne zaprete.

1. NordVPN

Kako gledati sezono 2 zamaskirane pevke brezplačno na spletu!

Množično globalno omrežje in 1.800+ strežnikov v ZDA je več razlogov, da imamo NordVPN vodilni kandidat za vaše potrebe po VPN-ju.

Zelo visoke hitrosti in neomejena pasovna širina se vam v naglici povežejo in nikoli vam ni treba skrbeti, da bi se med Maskiranim pevcem skrbelo za presenečenje.

Ali se želite povezati s Sling TV ali Hulu, je to VPN Možnost SmartPlay najde vas najhitrejši strežnik za pretočni kanal in vas samodejno poveže.

Med spletnimi napadi ste varni in anonimni, medtem ko uporabljate NordVPN. The Funkcija CyberSec preprečuje, da bi adware in zlonamerna programska oprema ugrabila vaše tokove. Plus tega preprečuje, da bi poskusili dostopati do sumljivih spletnih mest.

Še več zaščite podatkov dobite z visoko varnostnimi ukrepi, kot so samodejno stikalo za ubijanje, AES 256-bitno šifriranje, a zero-log politika, in Čebula čez VPN.

  Kako popraviti Fortnite Lag Hiter, preprost kramp za igralce leta 2023

Z enim računom NordVPN dobite 6 priključkov naprave. Še en dejavnik, zakaj je NordVPN zmagovalna izbira za uporabnike.

Brez tveganja lahko preizkusite NordVPN z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Posel smo celo posladkali s kodo kupona.

70% popusta

Prihranite 70% na svojem načrtu NordVPN danes!

Pridobite 3-letni načrt NordVPN za 3,49 USD na mesec!

Garancija za vračilo denarja: 30 dni

NordVPN lahko odklene:

 • Hulu, Sling TV, Netflix, HBO, Showtime, BBC iPlayer in Amazon Prime Video.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Pretočite maskirano pevko 2. sezona z NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

Morda boste morali tedensko čakati na The Masked Singer, vendar vam nikoli ni treba čakati na ExpressVPN. Svoje hitrosti strele to VPN postavite na Vrhunec naših hitrostnih testov. Zaostajanje, puferji in grozljivo gnavanje ponudnika internetnih storitev so neobstoječe težave ExpressVPN’s neomejena pasovna širina.

Izbira več kot 25 lokacij strežnikov v ZDA vam daje najhitrejša pot za obhod geo-omejitev ki jo je postavil Hulu ali Sling TV.

ExpressVPN je hiter, vendar vas ohranja varno? Vsekakor. Svoje TrustedServer tehnologija je na vsakem od ExpressVPN-jev 3.000+ globalnih strežnikov. Njegov namen je preprost: To izbriše vse podatke, ki jih pustite za seboj, vsakič, ko se strežnik znova zažene.

Spletna tatvina nikoli ni posledica kibernetske varnosti družbe ExpressVPN. Vaša spletna identiteta ostaja varna in zasebna Zaščita pred puščanjem DNS, deljenje predorov, šifriranje vojaškega razreda, a politika brez zapisov, in an samodejno stikalo za ubijanje. Ni čudno, da imajo uporabniki radi hitrost in železno varnost, ki jo ponuja ExpressVPN.

Edina pomanjkljivost ExpressVPN je višja cena, vendar pet hkratne povezave naprave, a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, in a kupon naj bo vredno posnetka ExpressVPN.

49% popusta

Najboljše hitrosti na trgu z velikim popustom – z ExpressVPN prihranite do 49%!

Prihranite 49% na svojem načrtu ExpressVPN danes!

Garancija za vračilo denarja: 30 dni

ExpressVPN lahko odklene:

 • Hulu, Sling TV, Netflix, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Pretočite maskiranega pevca sezona 2 s ExpressVPN!

  5 най-добри VPN за Иран - за безопасност, стрийминг и скорости през 2023 г.

3. CyberGhost

Kako gledati sezono 2 zamaskirane pevke brezplačno na spletu!

Uporabniku prijazen vmesnik in nizki stroški naročnine naredite CyberGhost a odlična izbira, če kupujete svoj prvi VPN. To ne pomeni, da temu VPN primanjkuje hitrosti in varnosti. Z razlogom ga imamo v najvišjem nivoju in uporabniki se strinjajo.

Svoje 1300+ ameriških strežnikov in neomejena pasovna širina vas vzklikajo in pretočijo The Masked Singer Season 2 v nekaj minutah. Za CyberGhost ne potrebujete ročne nastavitve, da bi zaobšli geo-omejitve Hulu ali Sling TV. Intuitivni Okno pametnih pravil vam samodejno poišče optimalni ameriški strežnik za pretakanje.

CyberGhost ne bo izginil na vas, ko gre za zaščito vaših spletnih podatkov. Internetni vandali, kot so hekerji in sledilci, ne bodo mogli prebiti preko CyberGhosta vojaško šifriranje. Poleg tega dobite dodatne funkcije, kot so ubiti stikalo, adware in zaščita pred zlonamerno programsko opremo, in a politika brez zapisov.

Imate veliko časa, da vidite, ali je CyberGhost vaš sorodnik VPN z a 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Mi vam celo damo kupon, da prihranite še več.

79% popusta

Prihranite 79% na svojem načrtu CyberGhost VPN danes!

Pridobite 3-letni načrt CyberGhost za 2,75 USD na mesec!

Garancija za vračilo denarja: 45 dni

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Hulu, Sling TV, Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da, namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Pretočite maskirano pevko sezona 2 s CyberGhostom!

Povzetek

Če imate radi nepričakovane zasvojenosti The Masked Singer, lahko vsak teden napevate s Sling TV ali naročnino Hulu. Za uživanje ene ali obeh storitev pretakanja pa potrebujete račun s sedežem v ZDA in IP. Na srečo, a premium VPN zaobide ameriške geo-omejitve, ne glede na to, kje živite, potujete ali delate na svetu.

Še več, VPN vas varuje kadarkoli pretakate ali brskate po spletu. Stabilne funkcije kibernetske varnosti varujejo vaše podatke zaklenjene od spletnih vsiljivcev.

Če iščete najboljši skupni VPN za neomejeno pasovno širino, veliko število globalnih strežnikov in vrhunsko varnost priporočamo NordVPN kot našo izbiro številka 1.

Nadaljnje branje

Si želite ogledati bolj nezaslišane resničnostne TV-oddaje? Priporočamo, kako gledati RuPaul’s Drag Race UK od kjer koli.

Če uživate v televizijskih oddajah Hulu in Sling, potem poskusite BBC iPlayer. Preberite si 5 najboljših VPN-jev BBC iPlayer za gledanje v tujini.