Kako instalirati Netflix na Kodi – zapravo djeluje 2020. godine

Gledanje Netflixa na Kodi može biti izazov – pogotovo jer veza s spremištem alelec, gdje se dodatak mogao naći u prošlosti, više ne funkcionira. Srećom, ne treba vam ta veza pristupite Netflixu na najnovijoj verziji Kodija.

Dok je Kodi 18 Leia još uvijek u beta testiranju – što znači da može biti nestabilan – ipak pruža jednostavan pristup Netflixu i jednostavan zaobilazni put za neispravnu vezu spremišta.

U ovom ćemo vas članku provesti kako dodati Netflix u Kodi 18 Leia i objasniti zašto trebali biste koristiti VPN da biste to postigli.

Kratki vodič: Kako instalirati Netflix na Kodi 18 Leia

 1. Instalirajte visokokvalitetni VPN sa poslužiteljima u SAD-u i povežite se. Preporučujemo NordVPNza ovo.
 2. Nadogradite Kodi na verziju 18 ako to već niste učinili.
 3. Preuzmite zip datoteku dodatka Netflix.
 4. Otvorite Kodi i instalirajte zip datoteku.
 5. Prijavite se na Netflix i uživajte!

Počnite gledati sada!

Zašto vam treba VPN i što tražiti

Moguće je integrirati Netflix u Kodi 18 Leia bez VPN-a. Međutim, to znači da to možete pristupiti samo Netflixu iz svoje regije; što znači da vam nedostaju najnovija izdanja i drugi sadržaj koji možda neće biti dostupan u vašoj regiji zbog ograničenja licenciranja. Pristupanje Kodi i Netflixu također bez VPN-a vašu vezu dovodi u opasnost od hakera, virusa, zlonamjernog softvera i nadzora.

  Cum să obțineți o adresă IP a Indiei de oriunde în 2020 [+ VIDEO]

Međutim, ne mogu svi VPN-ovi zaobići tvrdoglave VPN blokove koje Netflix ima na svom mjestu. Nekoliko njih može stvoriti brzu i sigurnu vezu koja vam je potrebna za uspješno pristupiti Netflixu u bilo kojoj regiji. Da biste to postigli, potreban vam je VPN koji ima sljedeće značajke:

 • Mogućnost zaobići VPN blokove
 • Poslužitelji u regiji Netflix kojemu želite pristupiti – poslužitelji u SAD-u su obavezni ako želite najnovije emisije i izdanja
 • Velike brzine za smanjenje rizika od punjenja i dugo čekanje na veze
 • Izvrsna sigurnost, uključujući AES enkripciju i pravila bez evidentiranja
 • Pristupačne korisničke usluge – za svaki slučaj ako vam je potrebna podrška s bilo kojim aspektom vaše VPN-a

Ako tražite VPN koji vam može ponuditi sve ovo i više, ne propustite naš popis Najbolji VPN-ovi za Kodi Streaming.

Kako instalirati Netflix na Kodi: Vodič korak po korak

Kodijeva najnovija verzija sada je u beta testiranju. Kodi 18 Leia nudi niz novih značajki, uključujući namjensku 64-bitnu izradu za Windows i pametne popise za reprodukciju za Android.

Naravno, uz Kodi 18 koji je i dalje u beta verziji postoji mogućnost povremenih pogrešaka, nadogradnji i promjena. Tako, zašto preuzeti verziju 18?

Ako imate verziju 17 s Netflixom koji je već integriran i funkcionira, ne morate, osim ako ne želite biti na čelu testiranja novog proizvoda. Međutim, ako ste novi u Kodiu ili još niste dodali Netflix u svoju inačicu Kodi, tada je slika vrlo različita.

Integriranje Netflixa u Kodi 17 kao dodatak zahtijeva pristup alelec spremištu. Nažalost, veza do ovog skladišta više ne funkcionira – ostavljajući korisnicima da ne mogu pristupiti dodatku. Međutim, s verzijom 18, postoji rješenje koje vam omogućava pristup zip datotekama koje su vam potrebne.

  Pogledajte tamni kristal: doba otpora - od bilo kojeg mjesta u 2020. godini!

Korak 1: Instalirajte visokokvalitetni VPN

Odaberite visokokvalitetni VPN koji udovoljava gore navedenim zahtjevima. Registrirajte se, preuzmite softver na uređaj koji želite koristiti za gledanje Netflixa preko Kodi-a i spojite se na američki poslužitelj. Preporučujemo NordVPN radi njegove brzine, mogućnosti pristupa Netflixu i druge popularne usluge streaminga i nenadmašna sigurnost.

2. korak: Preuzmite Kodi 18 Leia

Ako kodi već nemate instaliran, idite na web stranicu Kodi, kliknite na preuzimanje, a zatim kliknite na vaš operativni sustav ili uređaj.

kako instalirati netflix na kodi (1)

Na sljedećem zaslonu kliknite karticu Pre-release, kliknite ikonu odgovarajućeg instalatora za vaš operativni sustav i slijedite upute na zaslonu..

kako instalirati netflix na kodi (2)

Ako već imate instaliran Kodi 17, slijedite iste korake da biste nadogradili svoju uslugu na Kodi 18.

Korak 3. Preuzmite zip datoteku dodatka Netflix

Za integraciju Netflixa u Kodi 18 još su vam potrebne datoteke dodataka – možete ih preuzeti ovdje. Nakon što preuzmete datoteke, spremite ih na svoj uređaj i upamtite gdje ste ih stavili.

Korak 4. Otvorite Kodi i instalirajte zip datoteku

Prije nego što instalirate zip datoteku, trebate napraviti nekoliko promjena u postavkama na Kodi-ju. Da biste to učinili, idite u gornji lijevi kut i kliknite na Postavke. Idite na postavke sustava – Stručni mod – Dodaci. Kad je tamo, uključite “Nepoznati izvori”. Ovo vam omogućuje instalaciju dodataka drugih proizvođača.

kako instalirati netflix na kodi (3)

Zatim se vratite na početni zaslon, kliknite na Dodaci, odaberite Moji dodaci, a zatim kliknite Ulazni tok za Video Player. Pomaknite se prema dolje i omogućite InputStream Adaptive i RTMP ulaz.

kako instalirati netflix na kodi (4)

Vratite se na početni zaslon, odaberite Dodaci i kliknite ikonu okvira u gornjem lijevom kutu (ovo je ikona alata za instalaciju paketa). Kliknite “Instaliraj iz ZIP datoteke”. Pronađite datoteku koju ste preuzeli; trebao bi biti naveden kao plugin.video.netflix-master.zip.

  Как наистина да скриете IP адреса си с VPN - актуализирано 2020 г.

kako instalirati netflix na kodi (5)

Nakon što primite obavijest da je dodatak omogućen vratite se na početni zaslon, kliknite Add-ons – Video Add-ons – Netflix.

kako instalirati netflix na kodi (6)

Korak 5. Prijavite se na Netflix i uživajte

Upotrijebite postojeće detalje za prijavu za prijavite se na Netflix, sjednite leđa, opustite se i uživajte pristup svim emisijama koje volite.

Kliknite ovdje za još sjajnih Kodi dodataka i još više filmova i TV emisija.

VPN je ipak važan za pristup sadržaju koji ograničava geografsku lokaciju i streaming uslugama, to može učiniti puno više nego otvoriti svijet novih mogućnosti struje. Da biste saznali više o tome što VPN može učiniti za vas, pročitajte naš vodič za VPN-ove. Ako želite pregledati više VPN opcija, tada pogledajte naših 5 najboljih izbora ispod. Da biste saznali kako možete dobiti odličan VPN za izvrsnu cijenu, ne propustite stranicu s ponudama i kuponima.

Ocjena davatelja naših ocjena Ocjena korisnika
Izbor urednika 5.0 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
2 4.9 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
3 4.8 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
4 4.8 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto
5 4.7 / 5
Pročitajte recenziju
Saznaj više Započnite >> Posjetite web mjesto

Možda će vam se također svidjeti:

 • 5 najboljih VPN-ova za Kodi strujanje – najbrži & najjeftiniji
 • Najbolji VPN-ovi za Kodi (rangirani prema postavljanju i cijeni)
 • Zajamčeno 5 VPN-a da pobijede Netflixov VPN ban
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me