Kako pridobiti IP naslov Ekvadorja od koder koli od leta 2023 [+ VIDEO]

Če niste v državi, je zahtevno posegati na spletna mesta v Ekvadorju. Torej, kaj storite, če želite novice v Quechua, natančne informacije o hidroelektrarni Sopladora ali priložnost za to upravljajte svoje bančne račune v Ekvadorju?

Ali pa si morda želite le to pretočite najnovejši film Pabla Agüera v trenutku, ko je na voljo v Ekvadorju. Lahko bi bili blokirani da ne počnete nobene od teh stvari, če do interneta dostopate z naslova IP v tuji državi.

Če želite varno dobiti ekvadorski IP naslov, morate samo izbrati pravi VPN. V štirih preprostih korakih boste imeli neomejen dostop do katere koli želene vsebine od koder koli po svetu.

Hitri vodnik: Kako pridobiti IP naslov Ekvadorja z VPN

 1. Izberite VPN s strežniki v Ekvadorju. ExpressVPNje naša izbira # 1.
 2. Prenesite programsko opremo VPN in jo namestite v računalnik / napravo.
 3. Zaženite programsko opremo in se povežite s strežnikom v Ekvadorju.
 4. Preverite svoj novi IP naslov z našim preprostim spletnim orodjem.

Kazalo

 • Kako vam lahko VPN pridobi naslov IP Ekvadorja
 • VPN vas tudi ohranja varno & Omogoča pretakanje skoraj vsega
 • Kaj iskati v VPN
 • Najboljši VPN-ji za pridobivanje ekvadorskega naslova IP

Kako vam lahko VPN pridobi naslov IP Ekvadorja

Ko se povežete s strežnikom VPN v Ekvadorju, dobi vaš internetni promet označen s strežnikovim naslovom Ekvadorja, medtem ko je tvoj pravi IP je zamaskiran. Nihče ne more izslediti vaše dejavnosti nazaj do vas, vaše naprave ali vaše resnične lokacije.

Ob istem času, vrhunske VPN šifrirajo vaše podatke za zaščito občutljivih informacij kot so vaša uporabniška imena, gesla in številke računov. In to je še vedno začetek tistega, kar najboljši VPN-ji lahko storijo za vas.

VPN vas tudi ohranja varno & Omogoča pretakanje skoraj vsega

S pravim VPN traja le nekaj minut, da zaščitite svoje podatke in spremenite svoj IP naslov, da dobite enak dostop do interneta kot nekdo iz Quita. Prejeli boste Naslovi, osredotočeni na Ekvador na vašo novico in Rezultati iskanja na osnovi Ekvadorja.

  7 скрытых опасностей для использования бесплатных VPN в 2023 году

Tudi vaši računi v družbenih medijih se bodo posodobili z nedavno dejavnostjo v Ekvadorju. Poleg tega bo vse brskanje, ki ste ga povezali z VPN anonimni in zasebni, četudi ti tok Npruavisa iz javne internetne kavarne.

Če ste a novinar, učitelj ali kdorkoli, ki izraža mnenja ki bi mu ekvadorska vlada lahko nasprotovala, se prepričajte, da boste izbrali najboljši VPN, da bi skrili svojo identiteto. Boste lahko svobodno komunicirali, ne da bi skrbeli, da je vaše sporočila bi lahko prestregli.

Tudi vaši ljubljeni v Ekvadorju lahko zavarujejo svoje povezave z uporabo zaupanja vrednega VPN-ja. To je poceni in enostaven način za to ostati zaščiten pred nadzorom, cenzuro in kibernetsko kriminaliteto.

Brezplačni VPN-ji ne ponujajo enake zaščite ali enakega dostopa do geoblokiranih spletnih mest kot premium VPN-ji. Na koncu se boste zataknili s počasnimi hitrostmi, nepopolnim dostopom do najbolj priljubljenih spletnih mest in omejitvami pasovne širine. Mnogi brezplačni menjalniki IP prav tako zbirajo in prodajajo vaše podatke.

Če želite pridobiti želeno vsebino in zaščito, ki jo potrebujete, pridobite svoj ekvadorski IP naslov od ponudnika VPN s temi ključnimi lastnostmi.

Kaj iskati v VPN

 • Lokacija strežnika: Če želite ekvadorski IP naslov, mora biti vsaj en strežnik v Ekvadorju.
 • Zmogljivost pretoka: Hitri strežniki, zanesljive povezave in neomejena pasovna širina so pomembni za nemoteno izkušnjo pretakanja.
 • Varnost: Omrežje, ki je tesno, vgrajeno stikalo za ubijanje in strežniki brez pomnilnika so vsi znaki VPN, ki vas ščitijo v vsaki situaciji, tudi ko uporabljate javni wi-fi.
 • Enostavnost uporabe: Aplikacije morajo biti enostavne za nastavitev in uporabo v vseh napravah.
 • Garancija za vračilo denarja: Dolgoročna naročnina na VPN je velika zaveza. Zaslužiš si priložnost, da preizkusiš storitev najprej brez tveganja.
  5 най-добри VPN за Филипини 2023 - най-бързият и най-евтиният

Najboljši VPN-ji za pridobivanje ekvadorskega naslova IP

1. ExpressVPN

Splošna ocena: 4,9 – Najhitrejši VPN, ki smo ga preizkusili za Ekvador

Ugodnosti ExpressVPN

Ne zamudite: s 49% popusta VPN & poskusite 30 dni brez tveganja

ExpressVPN vam daje najhitrejše povezave od stotih VPN-jev, ki smo jih preizkusili. Strežniki v Ekvadorju olajšajte dostop do vašega ekvadorskega naslova v nekaj minutah po prijavi.

Obstajajo uporabnikom prijazne aplikacije za skoraj vse naprave, vključno s pametnimi televizorji in e-bralniki. Lahko se povežete do 5 naprav hkrati. Razširitve brskalnika za Chrome, Safari in Firefox olajšajte brskanje po visoki hitrosti, ne da bi se odrekli zaščiti VPN.

Stranke dosledno dajejo ExpressVPN-ove pomoč strankam izjemne ocene, predvsem visoko strokovno 24/7 storitev klepeta v živo. Preizkusite storitev zase z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled ExpressVPN.

Pridobite ExpressVPN zdaj!

2. SkrijMyAss! VPN

Splošna ocena: 4,6 od 5,0 – Premium VPN z največjo globalno mrežo strežnikov

naprava za skrivanje

Z HideMyAss izkoristite 75-odstotni popust na Ekvadorjevem naslovu IP! 

SkrijMyAss! VPN (HMA) ima največjo mrežo med osebnimi VPN-ji na svetu, tudi 2 strežnika v Ekvadorju. Izbirate lahko med njimi 6 naslovov IP, z brezplačnim neomejenim preklopom.

Stranke poročajo, da je povezovanje enostavno, zahvaljujoč trem HMA samodejni načini povezave za običajne uporabe VPN. Način lokacije omogoča enostavno povezavo s strežnikom v Ekvadorju.

Način svobode, ki vas samodejno poveže s strežnikom v najbližji državi s prostim govorom, je idealen za vaše prijatelje in družino v Ekvadorju.

HMA ščiti do 5 naprav hkrati z aplikacijami za vse večje operacijske sisteme. Boste imeli 30 dni, da zahtevate denar če nisi srečen Preden pa odpovete HMA, se obvezno prijavite v 24/7 klepet v živo podpora za odgovore na vaša vprašanja.

  Accellion - обезопасяване и споделяне на вашите документи, където и да се намират

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled HideMyAss! VPN.

Pridobite HideMyAss! Zdaj!

3. PureVPN

Splošna ocena: 4.1 – Visoko prilagodljiv VPN z impresivnim naborom funkcij

Naprave PureVPN

PureVPN ima strežniki v 141 državah, vključno z Ekvadorjem. Če niste novi v omrežjih VPN, vam bo všeč možnost izbrati prednastavljeni način, ki bo samodejno konfigurira nastavitve da ustrezajo vašim potrebam. Načini vključujejo pretakanje, internetna svoboda, skupna raba datotek in varnost / zasebnost.

Kupci PureVPN cenijo omrežje visoke hitrosti za pretakanje in prenos.  Za varno uporabo PureVPN uporablja šifriranje vojaškega razreda in podpira več varnostnih protokolov.

Napredne funkcije, kot so stikalo za uničenje in zaščita pred puščanjem DNS, IPv6 in WebRTC vaša identiteta in podatki niso nikoli izpostavljeni.

PureVPN ima številne podporne kanale, vključno 24/7 klepet v živo. Lahko se povežete do 5 naprav v svojem načrtu in imeli boste 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja za preizkus storitve.

Potrebujete več informacij? Tu je naš podroben strokovni pregled PureVPN.

Pridobite PureVPN zdaj!

Nadaljnje branje

Oglejte si našo zbirko najboljših ponudb in kuponov na najvišjih VPN-jih.

Pridobite strokovne nasvete o iskanju najboljšega VPN-ja za vaše ljubljene Ekvadorce.

Kaj je VPN? Potrebujete enega? Vodnik VPN za novorojenčke

Preberite, kako naši strokovnjaki preizkušajo VPN in poiščejo VPN z najboljšo varnostjo.