Kako spremeniti svojo državo v trgovini Google Play leta 2020 v nekaj sekundah

Ko dostopate do trgovine Google Play, to, kar vidite, je popolnoma odvisno od nastavitev regije ali okrožja. Nekatere aplikacije, filmi ali glasba preprosto ne bodo prikazani na lestvicah ali rezultatih iskanja, razen če se vaša lokacija v trgovini Play Play ne ujema s pravo državo.

Morda živite v Veliki Britaniji, vendar resnično želite prenesti igro, ki je na voljo samo v ZDA. Ali pa se morda odpravite na potovanje v Avstralijo in ne najdete nobene svoje najljubše aplikacije. Zelo moteče je, če nimate pravega naslova IP za dostop do aplikacij, ki jih želite ali potrebujete.

The Trgovina Play bo samodejno posodobila možnosti države in profila, ko se vaš IP naslov spremeni, vendar Google omejuje, kolikokrat lahko svojo državo spremenite na enkrat na leto.

Vendar obstaja preprost način, kako se izogniti tem omejitvam - lahko spremenite lokacijo v trgovini Google Play z uporabo VPN-ja. Kar naprej berete, da vidite, kako enostavno je v resnici.

Kako spremeniti svojo lokacijo v Googlu Play - Kratek vodnik

Verjeli ali ne, traja samo 4 preproste korake, da spremenite območje trgovine Google Play z VPN:

  1. Izberite najvišjo oceno VPN ki deblokira Trgovino Google Play in jo namesti v vašo napravo. Priporočamo NordVPN.
  2. Počisti podatke v aplikaciji Trgovina Google Play.
  3. Povežite se s strežnikom, ki vsebuje želeno vsebino v Trgovini Play.
  4. Spremenite lokacijo Play Store in uživajte v vseh aplikacijah in vsebini, ki je prej niste mogli.

Uporabite Google Play z NordVPN zdaj!

Zakaj potrebujete VPN za dostop do aplikacij v trgovini Google Play

Obstajajo geografske omejitve aplikacij, do katerih lahko dostopate v trgovini Google Play glede na vaš trenutni naslov IP.

A VPN lahko prikrije vašo dejansko lokacijo da se zdi, da se povezujete s Trgovino Play iz druge države. Zato lahko do vsebine in programov dostopate do trgovine Play številne države sveta z uporabo vrhunskega VPN.

Kako uporabljati VPN za dostop do trgovine Google Play

Spreminjanje lokacije v trgovini Google Play z VPN je tako preprosto. Ko izberete svoj VPN, je celoten postopek traja le nekaj minut. Spraševali se boste, zakaj tega niste storili prej.

Tu je podrobnejši pregled vodnika po korakih:

1. Izberite najvišjo oceno VPN

Izbira trdnega VPN je tisto najpomembnejši korak. Priporočamo, da izberete našo VPN prvih deset VPN-jev.

Strogo smo testirali te VPN in vsi so jih prejeli visoke ocene za hitrost, varnost, zanesljivost, velikost omrežja in podporo strankam. Uporabniki VPN jih zelo priporočajo.

V tem članku bomo uporabili izbiro VPN številka ena NordVPN da pokažete, kako spremenite svojo lokacijo v trgovini Google Play.

Ko izberete VPN za uporabo v trgovini Google Play, poiščite naslednje funkcije:

  • Zmožnost da zanesljivo zaobiti geobloke.
  • Hitro in zanesljivo omrežje za hitre prenose.
  • Strežniki, ki se nahajajo v državi, kjer so na voljo želene aplikacije. Če želite na primer dostopati do aplikacij iz Kanade, se prepričajte, da ima VPN strežnike tam. Spletno mesto VPN bo imelo celoten seznam vseh njihovih strežniških lokacij.
  • Mobilne aplikacije na več različnih platformah saj do trgovine Google Play običajno dostopate na mobilnih napravah.

Pojdite do Trgovina Google Play in naložite aplikacijo za izbrani VPN. Lahko pa obiščete ponudnikovo spletno mesto, izberete želeni načrt in vnesete svoje podatke o plačilu.

Veliko vrhunskih VPN-jev ponuja brezplačne preizkuse in garancije za vračilo denarja, ki so odlične za preizkus storitve, da preverite, ali ustreza vašim zahtevam.

2. Počistite podatke v aplikaciji Trgovina Google Play

V mobilni napravi odprite svoj Nastavite aplikacijo in izberite gumb »Aplikacije«. V meniju telefona Android lahko poimenujete nekaj drugega, na primer »Aplikacija« ali »Aplikacije & Obvestila “. Izberite »Aplikacije« ali »Vse aplikacije« in prikazal se bo seznam vseh nameščenih aplikacij v vašem telefonu.

Pomaknite se navzdol po strani do Trgovina Google Play, jo izberite in tapnite možnost »Prisilno zaustavi«. Nato izberite 'Počisti podatkeMožnost za brisanje predpomnilnika in podatkov. To dejansko ne bo izbrisalo nobene vaše aplikacije ali našega profila. Pravkar ponastavi Trgovino Play da bo vaša država posodobljena naslednjič, ko odprete aplikacijo.

3. Povežite se s strežnikom v državi, v kateri je aplikacija, ki jo želite

V mobilni aplikaciji NordVPN se lahko pomaknete navzdol po domači strani in poiščete seznam lokacij strežnika. V iskalno polje lahko vnesete državo ali pa se pomaknete navzdol do ustrezne lokacije.

Kliknite ikono zobnika poleg države in prikazana vam bo a ustrezen zemljevid in seznam lokacij strežnika. Kliknite državo ali mesto, ki ga želite in NordVPN vas bo samodejno povezal z najhitrejšim strežnikom.

Spreminjanje lokacije Google Play z VPN - izberite Country Server

4. Odprite trgovino Google Play in uživajte v množici novih aplikacij

Odprite trgovino Google Play in, če valuta poleg plačljivih aplikacij se je spremenila v valuto izbrane države, v katero ste pripravljeni.

Če te spremembe ne boste videli, boste morali ročno posodobite svojo lokacijo. Izberite meni Trgovine Google Play in tapnite na Možnost »Račun« in izberite »Država in profili«. To bi moralo zdaj prikazati privzeto državo in novo državo, s katero ste se povezali prek NordVPN.

Izberite novo državo in pozvani boste, da vnesete lokalni način plačila, da potrdite spremembo lokacije, če je bil vaš račun nastavljen z obstoječim plačilnim profilom.

Pridobivanje podatkov o plačilu

Če želite rešiti podatke o plačilu, lahko ali ustvarite nov Google Račun ali dodajte drug račun, ki ni povezan z načinom plačila nanj.

Ko ustvarite nov račun, ga izberite v meniju v trgovini Google Play Store in ponovite korake od 1 do 3. Ko ponovno zaženete aplikacijo Trgovina Play, svoj država bi se morala zdaj ujemati tistega, s katerim ste povezani s svojim VPN.

Z uporabo več računov za Trgovino Play lahko preklapljajte med regijami, ne da bi bili zaskrbljeni zaradi omejitev naložene državam nastavitvam vašega glavnega računa. Na primer, v svoji mobilni napravi lahko imate račun za spletno trgovino Google Play v Veliki Britaniji in ločene za trgovine v ZDA in Kanadi..

Ko naložite aplikacijo ali drugo vsebino iz trgovine Play v regiji, lahko do nje dostopa kateri koli račun, ne glede na nastavitve države.

Povzetek in nadaljnje branje

Kot lahko vidite, z vrhunsko VPN lahko svojo lokacijo v trgovini Google Play preprosto spremenite v samo nekaj minutah. To vam omogoča, da obidete gebloke in dostopate do aplikacij, glasbe in filmov, ki so na voljo v drugih državah.

Vendar pa vsi VPN-ji ne morejo zanesljivo premagati geo-omejitev ali vam zagotoviti hitrost, ki jo potrebujete za hiter prenos.

Naše top VPN priporočila so bili temeljito preizkušeni, da boste lahko hitro prenesli vse želene aplikacije Google Play Store, ne glede na to, kje na svetu ste.

Ne prenehajte s trgovino Google Play. Naučite se kako uporabite VPN, če želite spremeniti svojo lokacijo z Netflixom za dostop do celotnega kataloga.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me