Kako strujati Hotstar s bilo kojeg mjesta 2020. godine

Ne možete prenositi svoj omiljeni indijski sadržaj jer je Hotstar blokiran u vašem području? Pokazat ću vam kako možete to zaobići i struji Hotstar s bilo kojeg mjesta na svijetu. To je lako-sve što trebate je pravi VPN!

Bilo da ste ljubitelj Bollywood-a, obožavatelj kriketa ili indijski emigrant koji želi nadoknaditi svoje omiljene emisije iz kuće, Hotstar ima sadržaj koji želite gledati. Ali ovu sjajnu platformu ne mogu gledati svi jednostavno.

Hotstar koristi stroge geoblocks kako bi vas spriječio u strujanju osim ako ne živite u Indiji, SAD-u, Velikoj Britaniji ili Kanadi. VPN-ovi vam pomažu sigurno zaobiđite ta geo-ograničenja tako da možete započeti strujanje.

Moja glavna VPN preporuka je ExpressVPN jer mi je dao najbrže brzine i najbolju izvedbu tijekom mojih testova s ​​Hotstarom.

VPN olakšava vam uživanje u kompletnom katalogu Hotstara– Uključujući 60.000+ sati TV emisija, 2.000+ indijskih filmova i prijenos uživo svih vaših omiljenih indijskih sportskih timova u akciji. Potrebno je samo nekoliko jednostavnih koraka.

Kako gledati Hotstar s bilo kojeg mjesta – Kratki vodič

Hotstar možete gledati s bilo kojeg mjesta na svijetu u samo tri jednostavna koraka.

 1. Odaberite VPN s velikim brzinama i neograničenim podacima. ExpressVPN je moj top izbor za Hotstar.
 2. Spajanje na poslužitelj u Indiji, SAD-u, Velikoj Britaniji ili Kanadi.
 3. Krenite na Hotstar, prijavite se i uživajte!

Počnite Streaming Now!

Najbolji VPN-ovi za Hotstar – Kratki vodič

 1. ExpressVPN omogućuje vam brzu brzinu tako da možete strujati visokokvalitetno bez odlaganja prilikom punjenja.
 2. NordVPN odlikuje se nepropusnom sigurnošću i velikom mrežom poslužitelja, što znači da uvijek možete pronaći pouzdane veze.
 3. CyberGhost ima jednostavan dizajn koji olakšava početak strujanja u sekundi.

Zašto vam treba VPN da biste gledali Hotstar

Baš kao što su Netflix i Hulu, Hotstar koristi IP adresu vašeg uređaja kako bi pronašao vašu lokaciju. Ako to pokušavate struji Hotstar izvan Indije, SAD-a, Velike Britanije ili Kanade, ova poruka o pogrešci pozdravlja vas:

Uh-oh, ne možemo reproducirati zbog geografskih ograničenja. Onemogućite VPN ako je slučajno uključen.

hotstarerror

Najlakši i najsigurniji način zaobići geoblokove je upotreba VPN-a. Pomoću VPN-a povežete svoj uređaj s udaljenim serverom na mjestu koje odaberete. Ovaj maskira vašu IP adresu kako bi izgledao kao da pristupate internetu s druge lokacije.

Do gledajte Hotstar s bilo kojeg mjesta na svijetu, sve što trebate učiniti je povezati se na brzi poslužitelj u Indiji, Kanadi, Velikoj Britaniji ili SAD-u i spremni ste za rad!

U stvari, kada koristite VPN, to možete otključajte bilo koji geoblokirani sadržaj volite, uključujući Netflix, Hulu, i HBO.

VPN-ovi također šifrirajte svoje podatke, zaštita vaših osobnih podataka od mrežnih prijetnji poput hakera i špijuna. Vaši su podaci gotovo nečitljivi, pa nitko ne može vidjeti što gledate na mreži, uključujući vašeg davatelja internetskih usluga (ISP) i tijela državne cenzure.

Odabir pravog VPN-a ključan je za siguran, brz i anoniman pristup internetu. Kad odaberete VPN za Hotstar, potražite davatelje koji nude neograničena propusnost i poslužitelji velike brzine u Indiji, Velikoj Britaniji, SAD-u i Kanadi –na kraju krajeva, nema ništa gore nego sjediti u tišini dok vaš tok pušta!

Hotstar koristi anti-VPN tehnologiju da biste usporedili svoju IP adresu s popisom poznatih VPN poslužitelja, i ako pronađe podudaranje, nećete moći gledati svoj stream. Srećom, ima ih nekoliko premium VPN-ovi koji mogu zaobići VPN blokove redovitim osvježavanjem IP adresa svojih poslužitelja kako bi se izbjeglo otkrivanje.

Vaš VPN također bi trebao ponuditi aplikacije za sve svoje uređaje. Ako želite zabavljati cijelo kućanstvo, obratite pažnju na usluge koje nude više istodobnih veza, isto.

U pogledu vaše internetske sigurnosti i privatnosti, vaš VPN trebao bi ponuditi jaka enkripcija i stroga politika zapisivanja. Potražite i uslugu koja nudi automatski prekidač kako biste spriječili da nezaštićeni podaci napuste mrežu u rijetkom slučaju ako vam VPN veza ne uspije.

Najbolji VPN-ovi za gledanje Hotstara

1. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

ExpressVPN je najbrži VPN koji sam testirao –i to se stvarno pokazuje kada struji Hotstar!

Njegovi brzi poslužitelji optimizirani su za brzi streaming pa možete zbogom puferu dok gledate svoj Musakaan maraton.

VPN je završio 3.000 poslužitelja na 160 lokacija, uključujući brze poslužitelje u svim zemljama kojima može pristupiti Hotstar. Pomoću ExpressVPN-a dobivate neograničenu propusnost, što znači da vam neće nedostajati podataka usred epizode.

Značajka MediaStreamer olakšava povezivanje s ExpressVPN-om čak i na platformama koje obično ne podržavaju VPN. Iskoristite to za strujte Hotstar na vašem pametnom televizoru ili igraćoj konzoli.

ExpressVPN nije baš sjajan za strujanje. svoj najsuvremenije sigurnosne značajke zaštiti vaše privatne podatke kako biste osigurali da ste uvijek anonimni na mreži.

VPN osigurava vaš promet 256-bitna AES enkripcija i OpenVPN. Automatska sklopka za isključivanje i DNS zaštita od curenja osiguravaju nitko od vaših podataka nikada nije procurio, čak i ako vaša veza iznenada propadne.

ExpressVPN u potpunosti podržava P2P veze, tako da možete sigurno bujati na bilo kojem poslužitelju u njegovoj mreži.

Sa značajka podijeljenog tunela, možete prilagoditi koje se aplikacije i uređaji povezuju s VPN-om, dok vaš drugi promet prolazi kroz vašu internetsku vezu. To znači da možete pristup lokalnom i stranom sadržaju na jednom uređaju bez potrebe za uključivanjem i isključivanjem VPN-a.

Svi ExpressVPN planovi dolaze s 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika, bez pitanja. Podrška za chat uživo dostupna je 24 sata dnevno za pomoć bilo kad.

Da biste saznali više o tome što ovaj munjevit VPN može učiniti, pogledajte našu stručni pregled ExpressVPN-a.

Ključne značajke ExpressVPN-a

 • Preko 3000 servera na 164 lokacije u svijetu
 • 256-bitna AES enkripcija, automatski prekidač
 • Značajka podjele tunela
 • Pravila bez evidentiranja
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Pet istodobnih veza
 • Radi s: Hotstar, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, Showtime, YouTube, ESPN
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Android TV, Chrome, Firefox, određenim usmjerivačima

Gledajte Hotstar s ExpressVPN odmah!

2. NordVPN

NordVPN uređaji

NordVPN kombinira velike brzine, neograničena propusnost, i vrhunske sigurnosne značajke donijeti vam najjednostavnije moguće iskustvo Hotstar streaminga.

Redovito ga ažurira 5.200+ poslužitelja kako bi se osiguralo da mogu zaobići geografska ograničenja i VPN blokove. Uz virtualne lokacije u 59 zemalja (uključujući Indiju, SAD, Veliku Britaniju i Kanadu), pretrpani poslužitelji nisu problem čak ni u vrijeme velikog prometa.

NordVPN-a SmartPlay tehnologija pojednostavljuje strujanje Hotstara bez obzira na to koji uređaj koristite. Djeluje kao ugrađenu uslugu Smart DNS na svim svojim uređajima, pomažući vam da pristupite tvrdim geoblokovima bez promjene bilo koje postavke.

Hotstar nije jedina streaming platforma koju NordVPN deblokira. Može pristupiti impresivnom 400+ strujnih platformi, uključujući Netflix, Hulu i BBC iPlayer.

NordVPN štiti vaše osobne podatke i anonimnost na mreži sa šifriranje vojnog stupnja, stroga pravila bez zapisnika i automatska sklopka za ubijanje.

Ove su značajke same po sebi dovoljne da osiguraju vaše podaci su sigurni od špijuniranja očiju, hakera i cyberthiewa u svakom trenutku. Međutim, ako želite još više anonimnosti, možete čak koristiti NordVPN za spojite se na Tor sa specijalitetom Onion preko VPN poslužitelja.

Također možete bujica sigurno na posebnim P2P poslužiteljima NordVPN-a.

CyberSec paket štiti vaše uređaje od blokiranje skočnih oglasa, zlonamjernog softvera i drugog dosadnog ili štetnog sadržaja s vaših uređaja.

Ako imate poteškoća s pristupom Hotstaru, možete potražiti odgovor NordVPN-a 24/7 podrška uživo za pomoć.

Isprobajte bez rizika 30-dnevno jamstvo povrata novca. Imate dovoljno vremena za testiranje svih njegovih naprednih značajki.

Više o NordVPN-u saznajte u našoj dubinski pregled.

Ključne značajke NordVPN-a

 • 5.200+ globalnih poslužitelja u 59 zemalja
 • SmartPlay za pristup geoblokiranom sadržaju
 • Šifriranje vojne klase, prekidač kill
 • CyberSec paket za blokiranje zlonamjernog softvera
 • Nula-logs politika
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Dopušteno je šest veza uređaja
 • Radi sa: Hotstar, BBC iPlayer, Netflix, HBO GO, Hulu, Showtime, Amazon Prime Video, Sky TV, Kodi
 • Kompatibilno sa: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox, Raspberry Pi, usmjerivačima

Gledajte Hotstar s NordVPN-om odmah!

3. CyberGhost

cyberghost više uređaja

CyberGhost je još jedan odličan izbor za Hotstar, zahvaljujući njemu brze, pouzdane veze i neograničena propusnost.

U mojim testovima s Hotstarom pokazao se dobro sa svojom velikom mrežom 5.500+ poslužitelja u više od 90 zemalja, uključujući desetine poslužitelja u Indiji, SAD-u, Velikoj Britaniji i Kanadi koji mogu pristupiti Hotstaru.

Još jedna snaga ovog VPN-a je njegova user-friendly dizajn. CyberGhost je super jednostavan za upotrebu, čak i ako nemate puno iskustva s VPN-ovima.

Jednim klikom CyberGhost maskira vašu IP adresu, tako da možete odmah početi strujati Hotstar. Također radi i s drugima popularne streaming platforme poput Netflixa i BBC iPlayera.

CyberGhost čuva vas tijekom streaminga i pregledavanja weba. Štiti vašu anonimnost s robusna enkripcija, zaštita od curenja i automatski prekidač. Nikada se ne morate brinuti oko toga da će vaše privatne informacije postati javne.

stroga politika nulte evidencije osigurava da vaše evidencije pregledavanja nikada ne ostanu na poslužitelju da bi im netko mogao pristupiti.

Zbog snažnih sigurnosnih značajki ovog VPN-a, ovaj uređaj ga čini savršenim anonimna bujica. CyberGhost-a namjenski P2P poslužitelji nude brze veze i hermetičko osiguranje.

Ako vam se sviđa kako sve to zvuči, možete isprobati CyberGhost sa njegovim 45-dnevna garancija povrata novca. Ovo dugotrajno razdoblje je dovoljno vremena za testiranje vožnje usluge. I prijateljski podrška uživo chat mogu odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pogledajte našu sveobuhvatni stručni pregled kako biste saznali više o tome što CyberGhost može ponuditi.

Ključne značajke CyberGhosta

 • Preko 5500 poslužitelja u 90 zemalja
 • 256-bitna enkripcija, auto kill sklopka
 • Politika bez zapisnika
 • Podržava P2P aktivnost
 • 45-dnevna garancija povrata novca
 • Dopušteno je sedam istodobnih veza
 • Radi s: Hotstar, Netflix, BBC iPlayer, HBO GO, Hulu, Showtime, DAZN, Crunchyroll, Disney+
 • Kompatibilno sa: Android, iOS, Windows, macOS, Amazon Fire TV Stick, Android TV, Linux, Chrome, nekim usmjerivačima

Gledaj Hotstar With CyberGhost odmah!

Pitanja i odgovori

Možete li preuzeti aplikaciju Hotstar za mobilne uređaje, ako živite u SAD-u?

Aplikacija Hotstar dostupna je u Amazon App Store, Apple App Store i Google PlayStore. Možete preuzeti aplikaciju, a da ne morate mijenjati regiju, kao usluga je dostupna u SAD-u s premium pretplatom.

I dalje će vam trebati premium dobavljač kao što je ExpressVPN, za pristup cijelom Hotstar-ovom sadržaju. To ima brojeve poslužitelja i sigurnosne značajke da vam osiguramo dosljedan pristup Hotstar-u i drugim geoblokiranim streaming uslugama.

Hoće li jedan VPN raditi na svim mojim Hotstar kompatibilnim uređajima?

Svi dobavljači na ovom popisu dolaze s praktičnim vodičem o kompatibilnosti, na taj način možete provjerite je li vaš uređaj kompatibilan s Hotstarom i VPN-om. Također morate obratite pozornost na to koliko uređaja možete povezati na jedan račun. Na primjer, ako imate šest uređaja, provjerite pokriva li VPN sve njih na jednoj pretplati.

Pročitajte na najbolji VPN-ovi za više uređaja i veza, pronaći VPN-ove koji nude više istodobnih veza na raznim uređajima.

Zašto u SAD-u nije Hotstar besplatan?

Ukratko, zakoni o distribuciji sadržaja i autorskim pravima su glavni razlog. S jakim VPN-om možete zaobići geoblocking i pogledajte sav besplatni sadržaj dostupan u Indiji tako da se prijavite na poslužitelj u toj regiji.

Imajte na umu da će vam i dalje trebati pretplata za premium sadržaj. Američki Hotstar-ovi planovi su zapravo prilično pristupačni, tako da vrijedi dobiti premium pretplatu ako volite emisije i filmove iz Indije.

Donja linija

Ako putujete ili živite na području do kojeg nema pristupa Hotstaru, i dalje vam treba način da nadoknadite sve svoje omiljene indijske emisije i filmove. VPN je najlakši i najsigurniji način da dobijete potreban vam pristup.

Pravi VPN vam pomaže otključati geoblokirani i cenzurirani sadržaj iz cijelog svijeta sigurno i anonimno, dok štiteći svoju mrežnu aktivnost i podatke od hakera i cyber napadača.

preporučam ExpressVPN za pristup Hotstar sadržaju. Nudi najveće brzine dostupne s naprednim sigurnosnim značajkama kako bi vas zaštitili dok ste na mreži.

Prije nego što se smjestite na svoj Hotstar maraton, pogledajte našu kolekciju trenutno su dostupne najpovoljnije ponude za ove top VPN-ove.

Želite li saznati više o VPN-ovima za strujanje sadržaja? Pročitajte naš članak na kako zaobići VPN blokove.

Da biste saznali kako pristupiti drugom streaming sadržaju iz Indije, pogledajte najbolji VPN-ovi za Indiju.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me