Най-много РЕАЛНО безплатни VPN-та за Dark Web

Може да мислите, че тъмните уеб браузъри изпълняват много от същите задачи като VPN. Предполага се, че са активирани браузъри като Tor пазете самоличността си скрита чрез криптиране на вашите данни и пренасочване на вашия интернет трафик чрез отдалечени сървъри по целия свят.

Значи нямате нужда от VPN нали? погрешно.

Тъй като тъмната уеб дейност навлезе в очите на обществеността, наблюдението на правителството и доставчика на интернет услуги скочи скок. Така че, ако искате да добавите допълнителен слой на анонимност до вашето тъмно сърфиране в интернет, може да обмисляте безплатен VPN.

Но като тествах над 40 безплатни VPN за тъмната мрежа, открих това ограничения на данните и изтичането на поверителност беше основен проблем. Тези безплатни услуги често правят своите пари от излагане на реклами и продажба на вашите чувствителни данни.

Безплатен VPN никога всъщност не е безплатен. И с хакери и измамници, проникващи във възлите на Tor всеки ден, тъмната мрежа не е мястото да поемате риск. 

Ето защо любимият ми тъмен уеб VPN е NordVPN. Удобната му функция Onon Over VPN дава на вашия Tor сърфиране добавената сигурност на криптиране с военен клас за да запазите дейността си сигурна, сигурна и анонимна.

И добрата новина е, че можете изпробвайте NordVPN безрискови за 30 дни с пълна гаранция за връщане на парите.

Като тъмен уеб потребител, винаги използвам премиум VPN над безплатен. Но ако искате да спестите малко пари, събрах най-добрите безплатни тъмни мрежи за VPN на пазара. Разгледах скорост, ограничения на данните и най-важното – сигурност.

Най-добрите безплатни VPN за Dark Web – Бързо ръководство

 1. NordVPN – Нашата най-ефективна VPN предлага светкавични скорости без ограничения на данните плюс водещи в индустрията функции за сигурност. Използвайте 30-дневната гаранция за връщане на пари от NordVPN, за да я изпробвате без риск.
 2. Щит за гореща точка – Насладете се на стандартно за индустрията криптиране за допълнителна поверителност и дневен лимит на данни от 500 MB. Това е достатъчно за леко сърфиране, но няма да подхожда на геймърите или стримерас.
 3. Windscribe – VPN без регистрация с всички функции за защита на премиум версията. Поддържа торентинг, но се предлага със строго ограничение от 10 GB месечни данни, което ще ограничи споделянето на файлове.
 4. ProtonVPN – Мощен VPN с интегриран достъп до мрежата Tor, но добавена защита от Tor е наличен само в първокласния план.
 5. Скрий ме – Насладете се на безплатен достъп до 5 сървърни места по целия свят. Добър за торент, но 2 GB данни на месец са достатъчни само за 2 часа HD стрийминг.

Вижте и другите ни 3 безплатни VPN за тъмната мрежа!

Какъв е уловът с безплатни VPN мрежи?

Ако нещо звучи твърде добре, за да е истина, обикновено е така. И такъв е случаят с безплатните VPN мрежи. Освен че работят с намалени услуги, безплатните VPN мрежи могат да изложат вашето устройство и лични данни.

Съвместимост

Безплатните VPN имат a по-малък брой сървъри така че не можете да гарантирате, че ще включват възли, които могат да пренасочат вашия интернет трафик през мрежата Tor. Повечето премиум доставчици предлагат широк спектър на достъп до тъмната мрежа.

Сигурност

Пускането на отдалечени сървъри струва пари и за покриване на тези разходи, безплатните услуги могат да осребрят вашите лични данни. Когато използвате тъмната мрежа, не искате вашата чувствителна информация да попадне в грешни ръце. Премиум VPN гарантира, че вашата поверителност остава непокътната. 

Ограничения

Ако искате да предавате тъмно уеб съдържание или споделяте големи файлове чрез торент, ограниченията на данни за безплатни VPN мрежи ще ви спрат в вашите песни. За разлика от първокласните VPN, много безплатни услуги поставят ограничения на скоростта и честотната лента, които водят до бавна работа.

Най-добрите безплатни VPN за Dark Web

Тествах десетки безплатни VPN мрежи, за да намеря най-доброто за сърфиране в тъмната мрежа. Ето моите най-добри снимки, като вземем предвид бързина, сигурност и тъмно уеб изпълнение. 

1. NordVPN

NordVPN

 • Специализирана функция за лук над VPN
 • 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и двойна VPN защита
 • Над 5200 високоскоростни сървъри в 59 страни
 • Специализирани P2P сървъри
 • Политика без регистрация
 • Опитайте безрисково с 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Работи с: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video
 • Съвместим с: Linux, Windows, macOS, Android, iOS и повечето рутери

NordVPN на 30-дневна гаранция за връщане на парите прави моят топ избор за безплатни тъмни мрежи за VPN. Да, това е първокласна услуга, но ако се нуждаете само от VPN за няколко седмици, това е най-добрият вариант на пазара.

За да използвате услугата безплатно, просто поискайте възстановяване на сумата в рамките на 30 дни и парите ще се върнат във вашата сметка. Или ако търсите целогодишна защита, NordVPN предлага набор от нискотарифни планове, които определено си струват парите.

NordVPN е идеален за тъмната мрежа. Неговата уникална Лук над VPN функция създава безпроблемна връзка между защитените сървъри на NordVPN и мрежата Tor. Snoopers като правителството и вашия интернет доставчик няма да знаят, че използвате тъмната мрежа. Така че е чудесно за противодействие на нежеланото наблюдение.

Покрива се и за порой. Ако искате да споделяте големи файлове в дълбоката или тъмната мрежа, специализирани P2P сървъри направи го хубаво и лесно. Плюс това вашата активност остава анонимна благодарение на стриктния NordVPN политика без регистрация.

Не се тревожете и за скоростите. NordVPN е един от нашите топ 5 най-бързи VPN и предлага скорост за изтегляне от над 30Mbps, дори и в тъмната мрежа. с няма ограничения за данни или ограничения на честотната лента, се наслаждавате на стрийминг без буфер.

NordVPN предлага и водеща в индустрията сигурност. Удобен Функция CyberSec отпечатва върху злонамерени изскачащи прозорци. Така че е допълнително полезно, когато използвате тъмната мрежа. Освен това, вашите данни са защитени от 256-битово AES криптиране и защитени от ан автоматичен убиец.

За да разберете как се представи NordVPN при цялостно тестване, разгледайте пълния ни преглед. Или опитайте днес с a 30-дневна гаранция за връщане на парите. 

Вземете NordVPN безплатно!

2. Щит за гореща точка

windows hotspotshield

 • Един високоскоростен американски сървър
 • 256-битово криптиране AES
 • 500MB дневно ограничение на данните
 • P2P приятелски
 • Работи с: Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime Video
 • Съвместим с: Windows, Mac, iOS, Android

Щитовият щит е сериозно бърз. За безплатен VPN той предлага подобни скорости на премиум услугите. В моите тестове регистрирах скорост на изтегляне от над 85 Mbps и скорост на качване от 42 Mbps. Ако предавате или изтегляте съдържание от тъмната мрежа, няма да намерите по-бърз безплатен VPN.

Имате достъп само до един сървър все пак. И за разлика от сървърите на NordVPN, той не е оптимизиран за достъп до Tor. Все още ще имате достъп до тъмната мрежа. Просто очаквайте да видите леко намаляване на скоростите.

За по-цялостно покритие, премиум планът на Hotspot Shield ви дава достъп до 3 200 сигурни сървъра за 70+ държави без ограничения на честотната лента.

Безплатните сървъри на Hotspot Shield P2P споделяне на файлове. Но ето лошите новини Hotspot Shield ограничава своите безплатни потребители до 500MB трансфер на данни на ден. Въпреки че това е достатъчно за прехвърляне на редица изображения и текстови файлове, можете да предавате поточно 30 минути HD видео.

Тъй като Hotspot Shield финансира безплатния план чрез своите премиум пакети, вие все още се наслаждавате на строг политика без регистрация. Няма да продаде вашите данни на опасни трети страни. Очаквайте обаче да видите редовно реклами в приложението с безплатното издание. Не се радвате и на 24/7 поддръжката на клиенти на Hotspot Shield.

Вашите данни са защитени от 256-битово криптиране AES за добавена анонимност в тъмната мрежа. Hotspot Shield дори произвежда награди годишен доклад за прозрачност така че можете да видите как се следи вашата информация и активност.

Искате да знаете повече за безплатния план на Hotspot Shield? Прочетете пълния ни преглед. Или изпробвайте премиум услугата днес с a 45-дневна гаранция за връщане на парите. 

Вземете безплатно щит за гореща точка!

3.Windscribe

устройства за предписване

 • 10 GB месечен лимит за данни
 • Неограничени връзки с устройства
 • Достъп до 11 места на сървъра
 • Без регистрационни файлове или IP времеви марки
 • P2P е позволен на повечето сървъри
 • Работи с: Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer и Kodi
 • Съвместим с: Windows, Mac, iOS, Linux и Android

Windscribe е изчерпателен безплатен пакет, който предлага много от същите функции като своите премиум планове. Но за използване в тъмната мрежа той има някои сериозни недостатъци. 

Получавате по-голям избор от сървъри от повечето безплатни VPN мрежи. Имате достъп до 11 сървърни места, включително САЩ, Великобритания, Франция, Германия и Хонконг. Открих, че този избор е особено полезен за поддържане на скоростите ми, докато използвам тъмната мрежа.

Предлага добра защита с 256-битово криптиране на AES и силна защита от изтичане на IP. Докато Tor трябва да поддържа браузването ви частно, Windscribe е автоматична защитна стена гарантира, че дори вашият интернет доставчик не може да види вашата активност, дори и при порой. Въпреки това няма да имате достъп до функции за сигурност на плана като блокера на зловреден софтуер на Windscribe.

Добрата новина е това P2P споделянето се поддържа на повечето сървъри на Windscribe, дори на свободния план. Обаче при тестовете си открих, че скоростите на безплатния сървър са сравнително непоследователни. Не е помогнато от месечен лимит на данни от 10GB.

Това работи около 330MB на ден, което е едва достатъчно за поточно видео съдържание. Трябва да е достатъчно, ако искате да получите достъп до цензурирана журналистика. Така или иначе, това е много по-малка капачка за данни от много безплатни тъмни мрежи за VPN.

Windscribe е чудесен за запазвайки ви анонимност. Дори при безплатен план не е нужно да давате идентифицираща информация, когато се регистрирате. Плюс това можете плащайте с биткойни за да запазите самоличността си скрита.

За да научите повече за правилата за съхраняване на журнали на Windscribe, разгледайте нашите задълбочен преглед. Или се наслаждавайте безплатно на 10 GB данни.

Вземете Windscribe безплатно!

4. ProtonVPN

protonvpn устройства

 • Няма ограничения за използването на данни
 • Без реклами
 • Местоположение на сървъра в три държави
 • Политика без регистрация
 • Torrenting не е наличен в безплатния план
 • 7-дневно безплатно надграждане до премиум плана
 • Работи с: Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, но стриймингът е блокиран на безплатния план
 • Съвместим с: Windows, Mac, iOS, Android, Linux и някои рутери

ProtonVPN е един от малкото безплатни VPN, които не поставя ограничение на вашите данни. Но безплатният план идва с други ограничения.

Основният проблем е торент. Имате достъп само до сървъри в три страни (САЩ, Холандия, Япония) и никой от тях не поддържа P2P споделяне. Така че, ако искате да торент в тъмната мрежа, трябва да преминете към премиум услуга на Proton VPN.

Вторият въпрос е скоростта. Тъй като вашите данни вече се изпращат през глобалната мрежа Tor, не искате вашият VPN да ви забави още повече. Скоростите на ProtonVPN в безплатния план са строго ограничени.

Добрата новина е, ProtonVPN е интегриран с мрежата Tor. Но няма да се насладите на тъмната оптимизирана за Web Torn VPN функция, която позволява лесен достъп до цялата Tor мрежа. Тази функция е ограничена до плащащите абонати на ProtonVPN.

За най-добра тъмна уеб ефективност използвайте ProtonVPN безплатно 7-дневно надграждане. Трябва само да се регистрирате за акаунт и да се насладите на всички първокласни функции на ProtonVPN включително Превръщане на VPN, сигурно поточно предаване и P2P поддръжка.

ProtonVPN е a надежден безплатен VPN. Както и AES-256 криптиране и предотвратяване на течове в DNS, ProtonVPN държи стриктно политика без регистрация за да запазите анонимността на сърфирането си.

Не е нужно да давате информация за плащане, когато се регистрирате. Всичко, от което се нуждаете, е имейл адрес. Можете дори да използвате услугата ProtonMail за Proton за a безплатен криптиран имейл акаунт. 

Искате ли да научите повече за ценовите планове на ProtonVPN? Вижте нашите пълен преглед за цялата информация. Или се регистрирайте днес, за да опитате сами.

Вземете ProtonVPN безплатно!

5. скрийте.me

windows hid.me

 • 256-битово AES криптиране
 • 2GB месечна надбавка за данни
 • IP защита срещу течове
 • Работи с: BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sling TV, Showtime, Crackle, HBO GO, Kodi и Sky Go
 • Съвместим с: Windows, Mac, iOS и Android, Linux и някои рутери

hid.me е един от най-безопасните безплатни VPN за тъмното мрежа. Тя дава на сърфирането ви допълнителен слой анонимност с 256-битово AES криптиране и добавена IP защита срещу теч за покриване на всички изрязвания на сървъра.

hid.me обещава 99,9% време за работа, така че опасните прекъсвания са рядкост. Това не изключва вашия IP, така че да се насладите силни скорости на зареждане тъмната паяжина.

Но hid.me ви дава достъп само до сървъри в пет страни. Макар че това е повече от някои безплатни VPN, скрийте.me не може да гарантира поддръжката на P2P на тези сървъри. Торентингът обаче се поддържа във всички премиум планове на hid.me. Надстройте и получавате достъп до 1400+ сървъра в 57 места без ограничения за използване на данни.

Ограничението за данни на hid.me е истински проблем. Ти само получаваш 2 GB данни на месец. Това е достатъчно за два часа HD стрийминг или приблизително осем часа игри. Ако използвате тъмната мрежа редовно, hid.me предлага редица планове за големи данни за да съответства на вашия бюджет.

Поверителността ви е защитена. hid.me има удобен функция за проверка на поверителността за да сте сигурни, че няма да получите нежелано внимание от тъмния уеб надзор. Плюс това получавате допълнителна защита от автоматичен превключвател за убийство и политика без регистрация.

Солидна и сигурна без реклами услуга, hid.me е добър безплатен VPN за тъмната мрежа. Но можете да опитате премиум услугата с a 30-дневна гаранция за връщане на парите. За да разберете повече за политиката на скриване.me без регистрация, прочетете нашата пълен преглед.

Вземете hid.me безплатно!

6. TunnelBear

тунелни устройства

 • 500MB данни на месец
 • Сървъри в 22 страни
 • AES-256 битово криптиране
 • Работи с: HBO Go
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android

TunnelBear ви дава един от най-големите възможности за избор на сървър на всеки безплатен VPN. Получавате достъп до високоскоростни сървъри в 20+ страни. Този избор на сървъри е удобен за поддържане на производителността, докато сте в тъмната мрежа.

Ускоренията на свободния план обаче не са много добри. И докато бях свързан с мрежата Tor, видях значителни спадове в скоростта на изтегляне. Тестът за скорост на приложението на TunnelBear е полезен, за да видите колко силно е засегнато устройството ви.

Най-големият недостатък на TunnelBear е неговият 500MB месечен лимит за данни. Това е най-малкото ограничение в списъка ми и ще ви ограничи до 30 минути стрийминг на два часа игри. И това е цял месец.

По отношение на сигурността, той се представя по-добре. На безплатен план ще получите 256-битово криптиране AES за допълнителна защита срещу любопитни очи. А политика без регистрация гарантира, че вашата дейност остава частна, докато е удобна Бдителен режим е чудесен за блокиране на тъмен уеб злонамерен софтуер.

Искате ли да знаете повече за контрола за поверителност на TunnelBear? Всичко, което трябва да знаете, е в нашето задълбочен преглед.

Вземете TunnelBear безплатно!

7. Опера

изображение на опера опера

 • Уеб браузър с вграден VPN
 • Добавяне на браузър лук на разположение
 • Няма ограничения за данни
 • Не поддържа торент
 • Работи с: Netflix US, YouTube
 • Работи само в настолен браузър Opera

Opera е безплатен браузър, който разполага с вграден VPN. Но за да се свържете с мрежата Tor, трябва да промените информацията за рутера в настройките на браузъра. Или можете да използвате специални добавки като бутон за браузър Onion и управление на Tor.

Дори и с тези разширения, Opera не е оптимизирана за изследване на тъмната мрежа. Ако търсите тъмен уеб браузър, на пазара има по-добри опции.

Причината, поради която прави моя списък, е неговата вграден VPN. Opera автоматично ви свързва с най-бързия наличен сървър. То предлага 10 сървъра в пет страни което е повече от повечето безплатни VPN. Но в моите тестове видях a спад в скорости с тъмно сърфиране в интернет.

Както и неограничени данни, Opera има ясна политика за поверителност. Тя няма да поддържа журнали или да проследява вашата активност. Но той проследява функциите на продукта, които използвате и колко често използвате приложението.

Имам опасения относно сигурността обаче. VPN на Opera се управлява в Канада, която е част от 5 алианса за наблюдение на очите. Opera шифрова вашите данни, но вашето тъмно сърфиране в интернет може да бъде застрашено от държавна намеса. 

Не сте сигурни дали Opera е за вас? Вижте как се сравнява с първокласните VPN в нашата изчерпателен преглед.

Вземете Opera безплатно!

8. ЧастенVPN

privatevpn устройства

 • 7-дневна безплатна пробна версия на премиум услугата
 • Неограничени данни
 • Поддръжка по поръчка на Tor
 • 2048-битово криптиране
 • Сървъри в 60 страни
 • Работи с: Netflix, Hulu и Amazon Prime Video
 • Съвместим с: Windows, Mac, iOS, Android, Linux

PrivateVPN не предлага текущ безплатен план. Но това прави моя списък, защото можете достъп до своите премиум функции за една седмица с безплатна пробна версия. Ако имате нужда от VPN само за кратко време, бих препоръчал тази услуга за премиум през безплатна.

Ти получаваш 2048-битово криптиране и IPv6 защита от теч за да запазите дейността си скрита от нападателите на тъмни мрежи. Плюс с богат избор от сървъри, P2P поддръжка и неограничен брой данни, споделянето на файлове е бързо и лесно.

Най-добрата част е, PrivateVPN поддържа Tor през VPN връзки. Има дори удобно ръководство за това как да модифицирате OpenVPN клиента, за да се гарантира, че трафикът преминава през Tor първи и PrivateVPN втори. По този начин, вашият интернет доставчик няма да знае, че имате достъп до тъмната мрежа и вашата дейност остава скрита от изглед.

PrivateVPN също спазва шведските закони за сигурност. негов политика без регистрация означава, че вашите данни остават частни, дори ако правителствата или доставчиците на интернет услуги поискат.

Безплатната пробна версия трае само 7 дни. Но PrivateVPN предлага набор от нискотарифни планове, които са много по-ефективни в тъмната мрежа от безплатните VPN. Вижте нашите пълен преглед за да разберете повече.

Вземете PrivateVPN безплатно!

Често задавани въпроси

Безплатни доставчици на VPN поддържат регистрационни файлове?

Вашата конфиденциалност е застрашена, особено когато имате достъп до тъмната мрежа, това е важно проверете потребителското си споразумение на VPN. Някои безплатни VPN мрежи ще осигурете приходи от тяхната услуга, като оставяте злонамерени трети страни да гледат върху вашата дейност.

Той обаче варира. Някои безплатни VPN поддържат частни регистрационни файлове за собствена лична поддръжка. Най-добрите безплатни VPN-та в този списък се придържат към строга политика за без регистрация за да запазите данните си поверителни. С премиум VPN като NordVPN no-log е стандартно, така че вашата активност при сърфиране в тъмната мрежа никога не става публична.

Влияе ли VPN скоростта?

Изпращането на вашите данни по целия свят има малко влияние върху скоростта на устройството ви. Можете да очаквате да видите отпадане на приблизително 5-6%.

По-лошо е обаче с безплатни VPN мрежи. С строги ограничения на скоростта и честотната лента може да се повлияе дори на лекото сърфиране. За светкавичните скорости и функциите за сигурност на високо ниво, които са ви необходими за сърфиране в тъмната мрежа, е по-добре да инвестирате в първокласна услуга.

Какви са рисковете от използването на безплатен VPN в тъмната мрежа?

Чрез проследяване на вашата активност и излагане на вашите данни, безплатни VPN правят точно това, което VPNs са проектирани да спрат. Ако ще използвате безплатен VPN, важно е да знаете рисковете.

Тъй като тъмната мрежа е популярна хакери, измамници и интернет измамници, бихте могли да дадете вашата информация в ръцете на някои опасни хора.

Легална ли е тъмната мрежа?

Да. Макар че е набрала лоша репутация, напълно легално е достъпът до тъмната мрежа чрез анонимни браузъри като Tor. Той е чудесен инструмент за достъп до телефонни линии, цензурирана журналистика и онлайн игрови общности.

въпреки това, някои сайтове в тъмната мрежа са незаконни за посещение. Независимо дали използвате VPN или не, важно е да сте бдителни, докато сърфирате.

резюме

Не се заблуждавайте от безплатната цена. Безплатните VPN мрежи ще ви позволят да плащате по-висока цена със своята поверителност. Когато използвате тъмната мрежа, е още по-важно да запазите анонимността си непокътната. 

Вашата сигурност също е изложена на риск. Тъмната мрежа е дом на хиляди тролове, разпространяващи злонамерено съдържание. За да защитите устройството си от зловреден софтуер, безплатен VPN може да не е до задачата. 

Можете да използвате ограничените безплатни версии на премиум услуги като HotspotShield и TunnelBear, но големи граници на данни правят ги неподходящи за ежедневна употреба в тъмната мрежа.

Така че, ако търсите краткосрочно безплатно решение, може би по време на пътуване, моят съвет би бил да използвате това гарантирано връщане на парите предлагани от премиум услуги като NordVPN. С набор от най-добрите функции за сигурност ще се насладите на ниво на сигурност и поверителност, които безплатните VPN просто не могат да предлагат.

Ако търсите VPN, за да запазите частната си активност в мрежата, вижте нашата 5 най-добри VPN за тъмната мрежа. Или за всички най-нови оферти и спестявания, отидете на нашата страница с купони. 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me